Şimdi Ara

Lies of P | PS5 - PS4 | ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
18
Favori
11.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lies of Ptwitter
    “His path will be fraught with challenges, will you lead him toward his truth? #LiesofP Join our Discord to step inside Central Station: https://t.co/d9w9LOky1S”
    https://twitter.com/Liesofp/status/1646921262743052289
  • Lies of Ptwitter
    “Tour the once-opulent city of Krat, but beware of the puppets who now reign. Will you unearth the truth buried beneath the cobblestone streets? #LiesofP Join our Discord to step inside Central Station: https://t.co/d9w9LOky1S”
    https://twitter.com/Liesofp/status/1649080494112292870
  • Gematsu: Lies of P çıkış tarihi 19 Eylül.


    Bugün, Summer Game Fest'te yeni fragman geliyor.


    Gematsutwitter
    “Lies of P release date is September 19, according to new listings by Amazon Japan. (Japanese retailers generally only list products when the release date is fixed.) New trailer coming today at Summer Game Fest. PS5: https://t.co/Hlr3yLUp2K PS4: https://t.co/z8vZpEq7Fe”
    https://twitter.com/gematsu/status/1666848661261758465?s=20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 8 Haziran 2023; 20:32:23 >
  • Lies of P - Official Release Date Trailer | PS5 & PS4 Games



    PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/lies-of-p/ A mysterious voice beckons, but will you answer its call for help? Find new allies, face gruesome foes, and begin to discover the secrets hidden within the fallen city of Krat in the new demo for Lies of P from NEOWIZ, available for download now! Lies of P will be available on September 19, 2023, worldwide on PS4 and PS5. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=TYr1x25Z1Ak
  • demo indi. sunumdan sonra başlarım

  • demoyu indirdim bende yarın işten gelince bakarım artık.

  • Demo iyi oldu. İndirelim yarın iş dönüşü bakarız. En azından fikir verir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trailer`ı yayınlanır yayınlanmaz hemen (zam gelmeden) Steam`den on sipariş vermiştim. ( Ve 5 dakika sonra zam geldi) Sonra demosunu indirdim ve hayal kırıklığı oldu. Grafikler Steelrising`ten kesinlikle daha kötü gözüküyor. Oynanış namına da pek kayda değer bir şey yok. Yani ben açıkçası Bloodborne`un yerini az da olsa tutar mı acaba diye takip ediyordum ancak demosundan anlaşıldığı kadarıyla kesinlikle o kalibrede bir şey değil. Pre order`ı iptal ettim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 9 Haziran 2023; 1:23:24 >
  • Demoyu pek beğenmedim. Grafikler kaliteli kalitesiz önemli değil de oynanış iyi değil bence. Karakter hantal

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakma bloodborne, 70 lik bir oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fromsoftware kalitesinde tabii ki beklemek doğru olmaz ama yine de çok kötü değil o dönemler biraz oyun bolluğuna gireceğimiz için belki yokluk çektiğim dönem alır oynarım, şuan için pas geçilebilir.


    Bloodborne 30fps olmasına rağmen karakter yağ gibi akardı, maalesef bunu sadece Fromsoftware başarabiliyor.

  • Demoyu denedim bende de hayal kırıklığı oldu plus'a düştüğü zaman oynanabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lies of P - 8 Minutes of New Gameplay



    IGNyoutube
    Check out 8 minutes of new gameplay from the Lies of P demo, announced at Summer Game Fest! Lies of P is the new soulslike with an interesting twist: you play as the classic character Pinocchio. With Bloodborne inspired combat, and a narrative twist that sees you grow more human every time you tell a lie, Lies of P is a radically new take on the old story. You can outfit your puppet with detachable parts and combinable weapons, and tackle enemies in various different ways. The demo contains three bosses and several locations, and provides the kind of Dark Souls difficulty that you would expect from a Soulsborne game. #IGN #Gaming #LiesOfP
    https://www.youtube.com/watch?v=xc3uN_bq4ZU
  • Demoyu oynayanlar beğenmediklerini söylüyorlar. Ben henüz oynamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    kesinlikle oynanmayacak kadar kötü değil. ama beklentiler bloodborne olduğu için hayal kırıklığı olması normal. atmosfer güzel. grafikler tam 2.5 A olmuş. yani Triple A bir oyun olmadığı belli. oynanış fena değil. bossa gelip 1 kere deneyip ölünce devam etmedim. gamepass e geleceği için çok dert değil. oynarız illa

  • burada gömüldüğü kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. yani firmanın eti budu belli, triple a bir oyun beklemek hayalcilikdi bence. kendi çapında keyifli olmuş. dodge mekaniği biraz sıkıntılı ama oyun ilerledikçe bazı ek özellikler, geliştirmeler geliyormuş. he 900 lira verilir mi? o kişinin ekonomik gücüne göre değişir. 900 artık uygun mu değil mi anlayamıyorum çünkü paramız hergün deli gibi değer kaybediyor. ancak abonelik sistemleri için fazlasıyla iyi göründü bana.

  • Çöp geliyorum dedi. Oyunun her yerinden hantallık akıyor. Zaten Day 1 Gamepass çıkacağı için ne olacağı az çok belliydi. Souls türünü en iyi Souls yapanlar yapar. Diğerleri bu pazarda ekmek varmış diyerek çakma çukma şeyler dener.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demoyu bitirdim, oynamaya baslamadan önce buradaki yorumlari okuyup bi "hantal"lık bekledim ama hic boyle bir hisse kapilmadim.Bloodborne dan daha cok Sekiro gibi oyun, er ve ds gibi dodge değilde parry üzerine kurulu olduğu icin cogu kisinin ilk bossu kesemeyip olumsuz yorum yaptigini düşünüyorum. Bi thymesia, steelrising gibi kötü lords of the fallen ve mortal shell kadar hantal bir soulslike oyun değil bence. Ben oyuna sans verilmesinden yanayım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burda oyunu kötüleyenlere sakın kanmayın saçmalamışlar! Oyunu oynadım ve taş gibi olmuş. Grafikleri bir kere çok iyi(ona bile laf atılmış.Steelrising grafik anlamında bu oyunun yanından geçemez!)

    Oyun souls oyunu ve türede sadık kalmış ayrıca yeni özelliklerde eklemiş. Karakter tasarımları bence müthiş olmuş. Kesinlikle alacağım. Demoyu oynamayanlar kaçırmasın derim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 12 Haziran 2023; 13:50:2 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.