Şimdi Ara

Lich Bane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aware3

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Karthusa Lich Bane kasarsanız tam bir turret katili olursunuz . Test edildi onaylandı Turretlere saldırırken arada q skillini kullanın ve auto atackı turrete yapın birkaç sn de devirirsiniz koca kuleyi

Onun yerine ap sion olun pure ap + lichbane kasın zaten ap nin belli bir kısmı turret dalarken normal attack e aktarılıyor birde düzgün bir as veriyor ultisi.Onunla birlikte arada w skilli kullanarak turret ıda tankleyebiliyorsun 2 kişi sana dalarken turret alıp topuklamak mümkün.

YADA FULL DPS ALISTAR KASARIZ VE DEVAMLI KULEYE DALARIZ DAHA IYI DIMI ? HEM DALSALAR ULTI ATARSIN OLMESSIN 5 KISIYE KARSI.

seviye yavaş yavaş düşüyor :(

Sionların %60 ı ap kasar , daha alistarı dps kasan practice dışında görmedim.Seviyeyi düşüren sensin , keşke banlanmasaydın yeni hesabınla daha bir troll oluyorsun

• quote:

quote:

quote:

Karthusa Lich Bane kasarsanız tam bir turret katili olursunuz . Test edildi onaylandı Turretlere saldırırken arada q skillini kullanın ve auto atackı turrete yapın birkaç sn de devirirsiniz koca kuleyi

Onun yerine ap sion olun pure ap + lichbane kasın zaten ap nin belli bir kısmı turret dalarken normal attack e aktarılıyor birde düzgün bir as veriyor ultisi.Onunla birlikte arada w skilli kullanarak turret ıda tankleyebiliyorsun 2 kişi sana dalarken turret alıp topuklamak mümkün.

YADA FULL DPS ALISTAR KASARIZ VE DEVAMLI KULEYE DALARIZ DAHA IYI DIMI ? HEM DALSALAR ULTI ATARSIN OLMESSIN 5 KISIYE KARSI.

Yaklaşım çok naif ama kişisel görüşüm Sion kullananların Ap gittiğinde daha etkili olduğu yönünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

quote:

quote:

Yaklaşım çok naif ama kişisel görüşüm Sion kullananların Ap gittiğinde daha etkili olduğu yönünde.

Kişisel görüşünü boşver onlar alistar dps kassınlar.

Neden: Şahsa hakaret
    Bu konu hakkında: Cevap : Lich Bane Uyarı veren:Admin Uyarı alan: erayyirik

Bazı insanların kendi egolarını yenmeleri gerekiyor.10 kere banlanıp yeniden gelen tipler intikamımı beni şikayet edenlerden alacağım ! diye dolaşıyor

• bazı insanlar uyarılmalarına rağmen hadlerini aşma konusunda hala çok cüretkar davranıyorlar.
  • quote:

bazı insanlar uyarılmalarına rağmen hadlerini aşma konusunda hala çok cüretkar davranıyorlar.

Biri tutar nasılsa diye şikayet et butonunu eskitmekten iyidir
  • quote:

Sheen
    />

Effects
    +250 Mana
    +25 Ability Power

Passive UNIQUE: Every time you use an ability, your next attack deals 100% extra base damage. Cooldown 2 seconds.

lich bane yi denemedim daha ama sheen i karthus ile denedim Q spam da özellik aktif oluyor ama %100 dmg 2. atakta gelmiyor 4 ya da 5 . atakta geliyor , rastgele gibi bişey. ama Q ile %100 vuruyo .

özelliği aktifleşitirip Ulti denedim ama olmadı hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

quote:

Sheen
    />

Effects
    +250 Mana
    +25 Ability Power

Passive UNIQUE: Every time you use an ability, your next attack deals 100% extra base damage. Cooldown 2 seconds.

lich bane yi denemedim daha ama sheen i karthus ile denedim Q spam da özellik aktif oluyor ama %100 dmg 2. atakta gelmiyor 4 ya da 5 . atakta geliyor , rastgele gibi bişey. ama Q ile %100 vuruyo .

Yanlış anlamışsın sanırım.Skill kullandıktan sonraki düz vuruşuna %100 base damage ekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster

quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

quote:

Sheen
    />

Effects
    +250 Mana
    +25 Ability Power

Yanlış anlamışsın sanırım.Skill kullandıktan sonraki düz vuruşuna %100 base damage ekleniyor.

skill açıklaması oyle ama Q yada verioyor %100 ek dmg , cok denedim, her zaman olmasada 4 - 5 vurusta veriyor.

hani belki benim bi yanlışım olabilir , birse siz denerseniz daha net anlarız.

• Lich Bane OP Item diye bir konu açmak istiyorum. Ama yine herkes laf edecektir. En iyisi burda yazayım.

Az önce Kennenle mükemmel bir maç çıkardım. Skor içinhttp://img12.imageshack.us/i/iamthekennenpro.png/

Lich bane aldım Kennen'e belki biraz saçmaydı ama çok işe yaradı. Oyun sonlarına doğru 600 ap vardı. Ve asıl bomba, kulelere 800 vuruyordum Normal vuruşlar 180 civarıydı. Kulenin yanında skill spamlayınca 3 saniyede 1 800 damage vurdum turretlara... Bana baya bi saçma geldi. Master yi gibi turret kesiliyor lich bane ile.

Edit: Skorumu koymamın sebebi turret kill sayısıdır.
    Edit: Assist sayıma dikkat etmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 29 Aralık 2010; 19:37:56 >

• Hayır konu açma.Locket OP Item silindi bari bu kalsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.