Şimdi Ara

Lich Bane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bişey soracağım.Diyelim ki karthus oldum ve 1000 apm var.Sonra lich bane aldım.Özelliğinde her skill kullanışımızda apmizin 1 saldırı için normal saldırımıza ekleneceği yazıyor.O zamam ben Q spam layıp 2auto attack yaparsam rakip ölmez mi direk? Belki de ben yanlış anladm yoksa bu item op mi?

• 1000 apm kastıktan sonra op'dan mı bahsediyoruz?hem 3 sn cd falan yok muydu?
  • 1000 ap ile 1000 vuramazsın qyla. Neyse soruma cevap verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiotiC

1000 ap ile 1000 vuramazsın qyla. Neyse soruma cevap verin.

sorusuna cevap verin
  • Cdsi var lich bane nin ayrıca karşıdakinin defide var.Zaten sen 1k ap yi yapana kadar karşıdakinlerde setini çekip def de kasmış olucak
  • 2 saniye cdsi var.
  • Benim bildiğim lich bane ap skillerde işe yaramaz sadece ad skillerinde çalışır ama yanlış biliyoda olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    14 yıl önce açıldı
    Phantom Assasin İtemi Aranır
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

Benim bildiğim lich bane ap skillerde işe yaramaz sadece ad skillerinde çalışır ama yanlış biliyoda olabilirim

Yanlış biliyorsun.
  • Lich Bane

+350 Mana +80 Ability Power +30 Magic Resist +7% Movement Speed UNIQUE Passive: 100% chance when an ability is used that your next physical attack deals an additional 100% of your Ability Power in damage. This effect has a 2 second cooldown.

Eğer Karthus ta bu itemi aldıysan q skilinde bi işe yaramaz ama skillden sonraki ilk auto attack ta kaç ap kastıysan o eklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orachi -- 12 Aralık 2010; 2:01:11 >
  •  Lich Bane

Al teminki maçtan bizim takımdaki karthusSen buna lich bane kasmak istiyorsun yani
  • quote:

Lich Bane

+350 Mana +80 Ability Power +30 Magic Resist +7% Movement Speed UNIQUE Passive: 100% chance when an ability is used that your next physical attack deals an additional 100% of your Ability Power in damage. This effect has a 2 second cooldown.

Eğer Karthus ta bu itemi aldıysan q skilinde bi işe yaramaz ama skillden sonraki ilk auto attack ta kaç ap kastıysan o eklenir

Q atıp Lich Bane aktif edilir normal vuruş yapılır Lich Bane etkisini gösterir yani 1k ap varsa ilk Q atıp Lich aktiflersin sonra 1 normal vuruş yaparsın ap miktarı kadar vurursun adama normal vuruşunda
  • Tamam cevaplayanlara teşekkür ederim trollere ise hayatta başarılar.
  • quote:

Lich Bane

Hayir madem ingilizce bilmiyorsun neden tartisma cikariyorsun.Orda ilkokul cocugunun bile anlayabilecegi bir ingilizce var.@Biotic karthusta eskisi gibi olsa yani lichbane in cd i olmasa yine ise yarayabilir (bir ihtimal) ama suan fazla gereksiz cunku karthus oyundaki en dusuk auto attack range ine sahip ranged magelerden.Ayrica bir not: lichbanele auto attackine gelen damage physical damagedir , adamlar deli gibi mr kasip hic armor kasmadiysa full mage team e karsi , lichbane yapilabilir.

• Peki o zaman Akaliye Lich kasmak doğru bir hareket mi?
  • Eee ben ne demişim iyi okudunmu ? İlk arkadaşın dediğini en başta yanlış anlamışım ama sonuçta söylediğim doğru örneğin poppy nin q skilinde lich bane vereceği damage skile eklenir ama karthus ta eklenmez.. Bunu demek istemiştim ama anlamadınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiotiC

Peki o zaman Akaliye Lich kasmak doğru bir hareket mi?

Tabiki doğru bir hareket , akalinin amacı karşı takımın en squishy adamını 1-2 saniye içinde öldürmek , yani yapılabilecek en yüksek burst damage ı yapmak lazım.
  • Tamam teşekkür ederim.
  • Karthusa Lich Bane kasarsanız tam bir turret katili olursunuz . Test edildi onaylandı Turretlere saldırırken arada q skillini kullanın ve auto atackı turrete yapın birkaç sn de devirirsiniz koca kuleyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Karthusa Lich Bane kasarsanız tam bir turret katili olursunuz . Test edildi onaylandı Turretlere saldırırken arada q skillini kullanın ve auto atackı turrete yapın birkaç sn de devirirsiniz koca kuleyi

Onun yerine ap sion olun pure ap + lichbane kasın zaten ap nin belli bir kısmı turret dalarken normal attack e aktarılıyor birde düzgün bir as veriyor ultisi.Onunla birlikte arada w skilli kullanarak turret ıda tankleyebiliyorsun 2 kişi sana dalarken turret alıp topuklamak mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Karthusa Lich Bane kasarsanız tam bir turret katili olursunuz . Test edildi onaylandı Turretlere saldırırken arada q skillini kullanın ve auto atackı turrete yapın birkaç sn de devirirsiniz koca kuleyi

Onun yerine ap sion olun pure ap + lichbane kasın zaten ap nin belli bir kısmı turret dalarken normal attack e aktarılıyor birde düzgün bir as veriyor ultisi.Onunla birlikte arada w skilli kullanarak turret ıda tankleyebiliyorsun 2 kişi sana dalarken turret alıp topuklamak mümkün.

YADA FULL DPS ALISTAR KASARIZ VE DEVAMLI KULEYE DALARIZ DAHA IYI DIMI ? HEM DALSALAR ULTI ATARSIN OLMESSIN 5 KISIYE KARSI.

seviye yavaş yavaş düşüyor :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.