Şimdi Ara

Lian Li, sıra şeklindeki bilgisayar kasalarını yaz döneminde satışa sunuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fikir muhteşem ama masa biraz daha fonksiyonel tasarlanmalıydı.. yanında sağında solunda vesaire kullanıcı için çekmece bölme tarzında opsiyonlara da yer verilse çok daha çekici olurdu..

• trktlh kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 22:55:27 >

• Kasayı içi dolu veriyor sanırım :) 750 avro ve 900 avro. bu ürün için çok para. 75 ve 90 olsa alınabilir. :)

• Bu tür tasarımlarda ergonomi ciddi sıkıntılıdır bu yüzden bilgisayar masası konusunda bütçesi olanlara kendilerine özel tasarım yapırtmalarını tavsiye ederim.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • Fikir güzel ama fiyat kabul edilemeyecek kadar yüksek. Satmak için değil de prototip amaçlı üretilmiş sanki.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • acbold kullanıcısına yanıt
    aynen, katılıyorum. tamamen görünüm odaklı bir sunum.. fiyatı için normal diyorum çünkü lian li.

bu tip yorum yapanlar da zaten lian li markasının fiyatlarını da bilmiyorlar büyük ihtimal.. ayrıca kalitesini ve ürettiği malları satmak isteyenler için de ''maçası yiyen varsa, satsın'' tabirine uygun koşullar istediğini de bilmez kimse.. ayrıca lancool adında bir de yan sanayiileri de vardır. lian li markasını alamayan kullanıcılar için piyasaya sundukları.

ben daha önceki konuda 750 dolar olur demiştim ama 750 euro ile çıkış yapmış.

• Tasarım ve fikir güzel ancak fiyat çok pahalı.

• ilk gördüğümde gazlı mangal zannettim,

• Saçma ve gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzer fiyata custom olarak l3p d3sk gibi daha ekstrem şeyler yapılabilir belki daha bile ucuza. Tabi sadece kasadan bahsediyorum
    Tabi epey yetenek ve beceri de lazım kendi kendine yapabilmek için. Lian li de sanırım bu tarz custom masalardan esinlendi, bir ara tüm pc sitelerinde geziyordu çünkü yapan adamın ünü.

http://www.l3p.nl/l3p-d3sk/

• Üstte monitör ve klavye olmasa Kasadan çok barbeküye benziyor.
  • Lian-Li A70
    Lian-Li Armorsuit P80

Ne kasalar topladım geldi geçti. Bu ikisinden geçemedim, evladiyelik olarak saklıyorum.

Lian Li başkadır. Gelmiş geçmiş en kaliteli kasa üreticisidir bana göre. Malzeme kalitesi gerçekten muazzam.

Edit: Şu kasayı bulabilsem 750 avroyu verirdim buna. Yıllardır ararım her yerde, yok ....

Lian Li, sıra şeklindeki bilgisayar kasalarını yaz döneminde satışa sunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 9 Ağustos 2014; 5:11:19 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.