Şimdi Ara

Lian Li, sıra şeklindeki bilgisayar kasalarını yaz döneminde satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Lian Li, sıra şeklindeki bilgisayar kasalarını yaz döneminde satışa sunuyor

Yıl başlarında sıra şeklindeki bilgisayar kasası prototipi ile oldukça ilgi toplayan ünlü kasa tasarımcısı Lian Li, seriyi iki farklı model ile yaz aylarında piyasaya sürmeyi planlıyor. 

Fırçalanmış alüminyumdan imal edilen Lian Li DK serisi, altına bir sandalye çekerek hemen kullanmaya başlayacağınız şekilde geliştirilmiş. Üst kısımdaki can kaplamadan kasanın çalışma şekli sürekli takip edilebiliyor. Kasa sürgü yoluyla dışarı kaydırılabiliyor ve donanıma bu sayede erişilebiliyor. Ancak lüzumsuz kullanımın önüne geçmek için ön kısımda bir kilit mekanizması bulunuyor.

DK-01X ve DK-02X adındaki yeni kasalar toplamda 805mm yüksekliğe sahip. Dilenirse yükseklik 835mm boyutuna kadar çıkabiliyor. Prototipten farklı olarak kasalar tamamen siyah ve gümüş renkli opsiyonu yıl sonuna doğru piyasaya sürülecek. 

Kasa içerisine 410mm uzunluğa kadar ekran kartları ve 180mm uzunluğa kadar işlemci soğutucuları sığdırılabiliyor. Ek olarak bir klavye kızağı ve sağ kısımda kulaklık asmak için askılık aparatı yer alıyor. 

Seri, büyüklüğü sayesinde 345 × 381 mm ölçülerindeki HPTX ve 305 × 330 mm ölçülerindeki anakartlara kadar pek çok boyuta evsahipliği yapabiliyor. DK-02X biraz daha büyük olduğu için aynı anda hem HPTX hem de mini-ITX anakartı barındırabiliyor.

Modele göre 4-8 adet USB 3.0 girişleri, SSD için optik sürücü yuvası, üçe kadar monitör yuvası, 10'a kadar 3.5 inç veya 2.5 inç sürücü yuvası şeklinde genişleme seçenekleri mevcut. Bu iki modelin yanında 500mm yüksekliğe sahip DK-Q1X adlı yeni bir kasa daha mevcut. Ancak bu henüz lanse edilmedi.

DK-01X ve DK-02X modelleri Temmuz ayında ABD'de, Ağustos ayında da Avrupa'da satşışa sunulacak. Fiyatları 750 Avro ve 900 Avro şeklinde sıralanıyor. 

Kaynak:http://vr-zone.com/articles/lain-lis-dk-01x-dk-02x-desk-chassis-announced-dk-q1x-set-launch-soon/77835.html

• Çok güzel bir tasarım aslında bununla internet Cafe pc oyun salonu kuracaksın ama fiyatlar uçuk tabiki lian li süper bir kasa üreticisi zaten

• Kopya çekebiliyomuyuz ?

• 50€'ya mis gibi masa alırsın kalan miktarlada güze bir sistem toplar keyfine bakarsın. Lian li masamız(kasamız) olmayıversin.

• Yorum iyiymiş white_power, #masamızkasamızolmasın

• bunu türkler yapsa fiyatıda 300-500 arası birşey desinler hemen alırım ama yurtdışı zor iş

• 750 Avro nedir ya. 100 yılın icadı sanki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 900 euro burada 3500 liradan aşağı olmaz o paraya gtx770 oyun pc'si toplarım lo

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

900 euro burada 3500 liradan aşağı olmaz o paraya gtx770 oyun pc'si toplarım lo

O paraya 780'lı sistem toplanır lo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 26 Mayıs 2014; 18:38:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FOR THE BANSHEE QUEEN
  • Vay lian li
    ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

O paraya 780'lı sistem toplanır

valla 770 her şeye rahat yetiyor dayarım soğutmayı basarım ssd'yi oc çaktım mı kimse beni tutamaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

O paraya 780'lı sistem toplanır

valla 770 her şeye rahat yetiyor dayarım soğutmayı basarım ssd'yi oc çaktım mı kimse beni tutamaz

Zaten ssd , su soğutma ve 780 i 3500 tl ye alabiliyorsun , 2000 - 2200 tl bütçe de bile 770 veya 280x tavsiye ediliyor şuan forumda gerçi sistem biraz dengesiz oluyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 26 Mayıs 2014; 18:58:13 >

FOR THE BANSHEE QUEEN

• quote:

Orijinalden alıntı: MULTİ_tasking
    Vay lian li..

Kimse anlamamış, ben anladım, yeterli. Güzel espri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MULTİ_tasking

+ ver o zaman

Verdim şukûnu.
  • Hoş duruyor. Ama çok pahalı

• Aman misafir çocukları görmesin
  • O paraya sistem toplanır diyenler. O kasa içine 750€ değerinde sistem koymak için alınmaz zaten. Custom sıvı soğutmadan üst seviye anakart modellerine kadar seçilmiş sağlam modlanmış sistemler için alınıyor.

• Bunu forumda daha önce biri yapmıştı bütün bileşenler masanın altına sabitlenmişti bu kadar para vermeye değmez.

• kasa masa hepsiburada hepsi bir arada valla enteresan fikir ama taşıması zor olur beğendim kasa alınca masa almaya gerek kalmaması güzel tabi fiyat uçuk.

• Türkiye ye gelmez NOKTA
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.