LGS VS YKS

-
-
Kolay diyo çogu kisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herkes kolay diyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim bir arkadaşım teoga yaklaştırmışlar dedi baya kolaymış yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 6 Haziran 2021; 14:23:59 >
Twitterda gördüm de zor diyolardı
quote:
Orijinalden alıntı: yasamagayretindeyim
Twitterda gördüm de zor diyolardıtwitterdakiler her şeye zor diyor
-
sözel kısmı kolaymış mat kısmı sistemin en zor sınavı diyorlar
-
Mat 18 sayfaymış 20 soru var sözel kolaymış ama sayısalı zorlamışlar sanırım geçen sene kardeşim çıkınca da herkes çok kolay demişti türkiyede fulleyen kişi sayısı baya azdı sınavdan çıkınca sadece iyi geçenler konuştuğu için kolay algısı oluyor
Ilk lgs cengaverleri gerçek zoru bilir
kardeşim ikinci kısım zordu diyordu
-
her sene sınava zor denir çünkü zor olan sınav anı geçen sene aytye zor diyordum mesela ben. normal zorlukta sıralamalar normal gelcek diyenler de vardı.
sayısal hard sözel ez'miş. bu sene de yks'de mattan vurmasınlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkellyumsayısal hard sözel ez'miş. bu sene de yks'de mattan vurmasınlar
mattan vurmaları koymaz nasıl olsa matematik abi der gecerım ama turkceden vurmaları koyuyor insana o kadar basit olarak lanse edilen ders en zor derse donusuveriyor bi anda
-
Bu sene hem matematik hem türkçeden zor gelse yks süper olur ya
Valla geçen sene zordu matematik. Kendi kardeşim paşalar gibi matematik yaptı nitelikli liseye geçti. Türk eğitim sisteminde belirleyici ders matematiktir. Kolaysa yığılma olur zorsa çalışan kazanır.
-
2018'e girmedikleri nasıl belli
-
ya ne alakası var bir kere hazırlayan kurumlar apayrı geçen sene yks kolaydı lgs aynı zorluktaydı karşılaştırmak çok çok saçma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LGS ye bakarak YKS hakkında yorum yapmak doğru olmaz iki sınav birbirinden ayrı en basitinden geçen sene örnek sorular yayımladı meb saçma sapan yeni nesil ayt sorularıydı öyle sorular çıkmadı bile yks 2020 de eğer lgs zorsa da bilmiyorum zor mu değil mi insanlar zor sorulma sebebinin özel okullar için rant sağlama amaçlı yapıldığını söylemiş belki de öyledir bilemeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 6 Haziran 2021; 15:47:34 > -
Lgs de mat baya zormuş snrm. Hem lgsyr bakarak yks karşılaştırmayı hangi akıl düşündü aw
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
twitterdakiler her şeye zor diyor |
Ilk lgs cengaverleri gerçek zoru bilir
|
2018'e girmedikleri nasıl belli |
Mat 18 sayfaymış 20 soru var sözel kolaymış ama sayısalı zorlamışlar sanırım geçen sene kardeşim çıkınca da herkes çok kolay demişti türkiyede fulleyen kişi sayısı baya azdı sınavdan çıkınca sadece iyi geçenler konuştuğu için kolay algısı oluyor
|
Benzer içerikler
- havelsan maaşları
- bilgi sarmal 7 li kontrol denemesi cevap anahtarı 2025
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
- orijinal ayt matematik deneme cevap anahtarı
- üniversiteyi bırakmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X