Şimdi Ara

Lga 1155p anakart önerisi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiyede bulunaca olan var mı? Biliyorum eski bi sistem işimi görür diye aldığım lga 775 sistem (e8500lı ki en büyük hatam buydu) işimi görür diye düşündüm oynayacak bir pcm olsun diye toplamda 5pc topladım satmaya çalışıyorum eski sistem diye satılmıyor da başıma bissürü PC kaldı...

Velhasıl elimde DDR3 1333mhz 4*2 ram var Xeon e5450ile kullanırım diye düşündüm Çin'den bi türlü getirtemedim lanet işlemciyi ve baya eski bi işlemci.Nispeten daha yeni nesil olan i5 3570 ile kullanacağım sisteme anakart tavsiyesi bekliyorum.Başlangıçta bi kaç aylığına g2020 ile kullanıcam en azından e8500 kadar berbat bir işlemci değil diye kendimi avutuyoruz ileride 1. Kasamda kullandığım rx470i de i5 3570i de alınca kendi kapsama yeni ekran kartı alıp rx470i de 3570 ile kombinliycem.Şuan için eldeki ramlerden olmak istemiyorum sadece.

g2020nin de 750ti'ı besleyeceğini düşünüyorum.Drop konusunda başın ağrır diye düşünen olur vs diye bu konu hakkında da bilginiz eksik etmeyiniz diye ayrıca bir paragraf açıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.Türkiye'den E5450 alıp RX470 ile darboğaz olmuyorsa kullanabilirsiniz.
    2. i5 2500K + RX470 yapılabilir ve overclock ile ileride rx570 takabilirsiniz.
    Bence i5 2500k daha mantıklı olacaktır Z serisi bir anakart ile coşar o işlemci.
  • 1155 anakart yokki piyasada, bende arıyorum bulamadım adam akıllı bişi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış ata oynuyorsunuz 1155p anakart piyasada yok. Olanda anasının gözünü istiyor.Bende vardı z77a GD 55 toplasan 1 hafta kullanmadan çöp oldu. 3570k elimde patladı. Sizin işlemci düz onun için o.c ile ugrasmayacaksiniz. Düz ucuz yollu h61 bir anakart bulup yola devam edeceksiniz. Şahsım adına h61 in Max olması gereken fiyat 150 TL iken piyasada o anakart Lara bile 300-400 TL fiyat çeken simsarlar oluyor. Siz en güzeli ryzen giriş seviyesi bir sistem kurun daha güncel ve ekonomik olmuş olur.

• Hocam Ankaradaysanız veya gelebilirseniz İ5-2400 + H61 verebilirim 500tl ye sağlam çalışan
    Eğer o.c.yapmıycaksanız H61 f/p olur. O.c.yapcaksanız alcağınız karta değmez hiç girmeyin derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • z77-A var memnunum 2016 gibi 300 liraya aldım taş gibi çalışıyor

işlemciyi de 4.7 ghz'e çektim 3570k
  • Konu yeri yanlış hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1150 pin Anakart Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    1151 PİN ANAKART ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    775 pin ddr3 anakart önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    R5-1600lü sistemin var işimi görüyor. PC kardeşim için o yüzden idarelik bişey arıyorum ramler falan da elime kalmasın istiyorum 8gb ram az değil şuan için yeterli de denilebilir hem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.