Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.338
Cevap
91
Favori
847.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oreo'ya downgrade yapılabiliyor fakat hiç denemedim. LGUP kullanmak için attığım linkteki versiyonu indirmeniz gerekiyor, ayrıca yazılımı kullanmadan önce driverları mutlaka kurun, Google'a "LG V30 driver" yazarsanız rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Komple bütün sistemi içeren paketler .kdz uzantılı oluyor ve telefon kapalı bir şekilde sadece ses açma tuşuna basarak bilgisayara bağlamanız lazım bilgileri sıfırlamadan güncelleme yapmak istiyorsanız UPGRADE, bilgileri sıfırlayarak güncelleme yapmak istiyorsanız REFURBISH seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .up uzantılı ve boyutu düşükse telefonu açık bir şekilde bilgisayara bağlayıp LGUP üzerinden FOTA UPGRADE'i seçmeniz gerekiyor.
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt
    tamamdir hocam cok tskler zahmet oldu.
    Bu arada tr tomunu beklemeden yuklemek mantıklimi? Galiba vowifi yok eu romlarda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilter88 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, bence bekleyin yakın zamanda gelir hiç uğraşmaya gerek yok. Ben biraz merakıma yenik düştüm.
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt
    valla kac gündür bakıp duruyorum gelsin die 😁 gerçi cekilen guncelleme eu dan 10 gun sonra falan gelmisti herhalde

• Konu sahiplerine aylık maaş falan mı bağlanıyor bilen var mı? Konu sahibi neden ısrarla devretmek istemiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış görmediysem eu romlarda v30b den v30q (eylül yamalı) roma geçiş 912mb

tr romda ise v30a dan v30c(Eylül yamalı) roma geçiş ise sadece 461mb

tüm iyileştirmeler dahil olur umarım tr rom için.

• Arkadaşlar lg heath nasıl yedeklenir bulamadım. Bilen var mı? Telefonu resetliyecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: SequentiaL

Oreo'ya downgrade yapılabiliyor fakat hiç denemedim. LGUP kullanmak için attığım linkteki versiyonu indirmeniz gerekiyor, ayrıca yazılımı kullanmadan önce driverları mutlaka kurun, Google'a "LG V30 driver" yazarsanız rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Komple bütün sistemi içeren paketler .kdz uzantılı oluyor ve telefon kapalı bir şekilde sadece ses açma tuşuna basarak bilgisayara bağlamanız lazım bilgileri sıfırlamadan güncelleme yapmak istiyorsanız UPGRADE, bilgileri sıfırlayarak güncelleme yapmak istiyorsanız REFURBISH seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .up uzantılı ve boyutu düşükse telefonu açık bir şekilde bilgisayara bağlayıp LGUP üzerinden FOTA UPGRADE'i seçmeniz gerekiyor.
    Hocam fota upgrade'te hata alıyorum .up dosyasını seçiyorum ama hata veriyor.Eylül güncellemesini yapamıyorum.

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Gcam ile çekilen fotoğrafların renklerini hatalı buluyorum açıkçası ve dediğiniz gibi netlik farkını da göremiyorum. Acaba ben mi yanlış yorumluyorum diye düşünmeye de başladım ciddi ciddi. Bu son paylaştığınız fotoların stock uygulama ile çekilen fotoğraf daha hoş geliyor bana mesela ama herkes gcam diyince kafa karışıyor.

• v30-v30 plus root yapımı
    ---------------------------

yapılan işlemlerden dolayı sorumluluk tamamen sizlere aittir
    --------------------------------------------------------------

not 1: yapılan işlemler sırasında telefon sıfırlanacaktır

not 2: bu işlemler oreo sürümler içindir

öncelikle lg mobile driver ve minimal adb fastboot dosyaları bilgisayarda yüklü olması gerekiyor

indirilecek dosyalar

1) new_unlock.bin -

2) twrp-3.3.1-0-whyred.img ( recovery veya twrp olarak isim değiştirin ama sonuna img eklemeyin )-
    dl.twrp.me
    Download twrp-3.3.1-0-whyred.img
    https://dl.twrp.me/whyred/twrp-3.3.1-0-whyred.img

3) lg rctd disabler 1.0 -https://build.nethunter.com/android-tools/lg-rctd-disabler/lg-rctd-disabler-1.0.zip

4) magisk -

not 1 : 1 ve 2.dosyalar indirildikten sonra adb fastboot içine taşınacaktır

not 2 : 3 ve 4. dosyalar sd karta yüklenecektir

1) bootloader kilidini açalım

a) ayarlar-telefon hakkında-yazılım bilgileri kısmından yapım numarasına seri şekilde üst üste basalım geliştirici olduğumuzu yazacak

b) geliştirici seçeneklerinden oem kilidi ve usb hata ayıklamayı aktif edelim

c) bilgisayar başlat cmd yazalım komut ekranına giriş yapalım telefonu bilgisayara bağlayalım ve ekran açık şekilde sırasıyla

1) adb devices enter tuşuna basalım sonrası

2) adb reboot bootloader yazalım enter dedikten sonra telefon ekranında usb hata ayıklamasına izin ver diyecek kabul edelim telefon
    bootloader moda girecek

3) sonrasına cmd ekranına fastboot flash unlock new_unlock.bin yazalım enter diyelim sonrası

4) fastboot reboot enter yazalım telefon garanti dışı ibaresi gözükecek ve telefon sıfırlanacaktır kurulum yapalım

5) kurulum sonrası ( a ) şıkkının aynısını yapalım bu sefer oem otomotik açık olacak sadece usb hata ayıklamayı aktif edelim ve kabloyu
    telefona bağlayalım

2) twrp kurulumu

a) cmd ekranına adb devices enter ve adb reboot bootloader komutlarını girip enter diyelim

b) ( recovery veya twrp olarak değiştirdiyseniz eğer ) fastboot flash recovery recovery.img enter yazın sonrası

c) fastboot boot recovery.img enter dedikten sonra twrp kurulmuş olacak sırasıyla

d) cancel-keep read only-wipe-format data yapalım ve yes yazıp mavi tıka basalım sonrası-ortadaki tuşa basıp reboot-recovery diyelim
    çıkan ekranda swipe install twrp app yazan yeri kaydıralım

e) twrp ekranına geri dönmüş olacağız ve sonradan yüklemiş olduğumuz magisk ve lg rctd dosyalarını yükleyeceğiz sırasıyla
    keep read only-install-select storage-micro sd card magisk swipe to confirm flash yazan yeri kaydıralım geri tuşuna basıp aynı işlemi no verity uygulamasınıda yapalım
    orta tuşa basalım ve sonrası reboot-system diyelim telefon yeniden kurulum ekranına dönecek ve root olmuş olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkiye_1634 -- 18 Kasım 2019; 21:57:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

Ben kullanmak isteyenler için gcam ile ilgili VYC Majoris'in gcam ayarları yorumunu ilk mesaja ekledim. Zaten en çok beğenilen yorumlarda başı çektiği için görülmeside kolay.

İsteyen bakar yapar ayarlarını benim daha fazla yapabileceğim bir şey yok.

Konuyu sadece açan kişiyim. Diğerleri kadar bilgim yok. Rehber yorumları aralardan bulup ilk mesaja ekleyeceğim bu kadar.
    Olması gerekende buydu hocam.Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: turkiye_1634

v30-v30 plus root yapımı
    ---------------------------

yapılan işlemlerden dolayı sorumluluk tamamen sizlere aittir
    --------------------------------------------------------------

not 1: yapılan işlemler sırasında telefon sıfırlanacaktır

not 2: bu işlemler oreo sürümler içindir

öncelikle lg mobile driver ve minimal adb fastboot dosyaları bilgisayarda yüklü olması gerekiyor

indirilecek dosyalar

1) new_unlock.bin -http://www.mediafire.com/file/xnwcck1wr5w4qz2/new_unlock.bin/file

2) twrp-3.3.1-0-whyred.img ( recovery veya twrp olarak isim değiştirin ama sonuna img eklemeyin )-https://dl.twrp.me/whyred/twrp-3.3.1-0-whyred.img

3) lg rctd disabler 1.0 -https://build.nethunter.com/android-tools/lg-rctd-disabler/lg-rctd-disabler-1.0.zip

4) magisk -https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases

not 1 : 1 ve 2.dosyalar indirildikten sonra adb fastboot içine taşınacaktır

not 2 : 3 ve 4. dosyalar sd karta yüklenecektir

1) bootloader kilidini açalım

a) ayarlar-telefon hakkında-yazılım bilgileri kısmından yapım numarasına seri şekilde üst üste basalım geliştirici olduğumuzu yazacak

b) geliştirici seçeneklerinden oem kilidi ve usb hata ayıklamayı aktif edelim

c) bilgisayar başlat cmd yazalım komut ekranına giriş yapalım telefonu bilgisayara bağlayalım ve ekran açık şekilde sırasıyla

1) adb devices enter tuşuna basalım sonrası

2) adb reboot bootloader yazalım enter dedikten sonra telefon ekranında usb hata ayıklamasına izin ver diyecek kabul edelim telefon
    bootloader moda girecek

3) sonrasına cmd ekranına fastboot flash unlock new_unlock.bin yazalım enter diyelim sonrası

4) fastboot reboot enter yazalım telefon garanti dışı ibaresi gözükecek ve telefon sıfırlanacaktır kurulum yapalım

5) kurulum sonrası ( a ) şıkkının aynısını yapalım bu sefer oem otomotik açık olacak sadece usb hata ayıklamayı aktif edelim ve kabloyu
    telefona bağlayalım

2) twrp kurulumu

a) cmd ekranına adb devices enter ve adb reboot bootloader komutlarını girip enter diyelim

b) ( recovery veya twrp olarak değiştirdiyseniz eğer ) fastboot flash recovery recovery.img enter yazın sonrası

c) fastboot boot recovery.img enter dedikten sonra twrp kurulmuş olacak sırasıyla

d) cancel-keep read only-wipe-format data yapalım ve yes yazıp mavi tıka basalım sonrası-ortadaki tuşa basıp reboot-recovery diyelim
    çıkan ekranda swipe install twrp app yazan yeri kaydıralım

e) twrp ekranına geri dönmüş olacağız ve sonradan yüklemiş olduğumuz magisk ve lg rctd dosyalarını yükleyeceğiz sırasıyla
    keep read only-install-select storage-micro sd card magisk swipe to confirm flash yazan yeri kaydıralım geri tuşuna basıp aynı işlemi no verity uygulamasınıda yapalım
    orta tuşa basalım ve sonrası reboot-system diyelim telefon yeniden kurulum ekranına dönecek ve root olmuş olacaktır
    İlk mesaja ekleyeceğim bunuda. Paylaşımın için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eawen

Konu sahiplerine aylık maaş falan mı bağlanıyor bilen var mı? Konu sahibi neden ısrarla devretmek istemiyor?
    Gerekli güncellemeleri ana sayfaya ekledikten sonra devretmeme gerek yok da ondan :)

• Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    Şurada yazdıklarını okuyunca etkileşim alan konuyu bırakmak istemiyormuşsun gibi duruyor? Yoksa konu pek umurunda değil gibi. Şikayet edilene kadar konuya bakmamışsın bile.
    Hakkında en çok soru sorulan konuları bilmiyorsun ama konuyu sen açtın diye devretmiyorsun o da güzelmiş.

Konuyu ben açtım banane devretmem banane

Neyse, bir dahaki sefere zamanında açan biz oluruz konuyu.

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★

• Mi 9T Pro gelince geçerim diyordum ama bir yıldır cihaza olumlu aşina olunca ve bazı detaylarıda görmezden gelemediğimden (ekran ses hafiflik su geçirmezlik) ve V30un performansından da memnun olduğum için devam kararı aldım.Kısmet snap 865e artık.

• Bence konu sahibinin bu tavrı yapmak istemediğinden değil. Yapmak istiyor ama kapasitesi sınırlı yapmayı bilmiyor. Yapamayacağı şeyi nasıl eklesin konuya. Ana mesaj düzenlemeyi de bilmiyor. O yüzden sıkışıyor. Konu etkileşim aldığı için de konuyu bırakmak istemiyor. Doğal olarak kaçamak şekilde cevap veriyor.

• arkadaslar konuyu sahiplenmek istiyorsaniz yeni konu basligi acsin isteyen biz de orada toplanalim mesala öz lg v30 plus ana konu diye isim bu olmaya bilir tabiki ama konu sahibinden memnun degilseniz ve bu isin taliplisi varsa ben arkadaslara her konuda yardimci ola bilirim diyorsa yeni konu acmak cok da zor olmasa gerek biz sabirla bekleriz. benim yasim tam 50 1.5 senedir ben ve oglum v30 plus kullaniyoruz bundan once de 4.5 sene g2 kullandim telefonlar hobim oyun oynamam ama telefonun kendisi ile oynamayi seviyorum onu kurcalamayi acmayi root yapmayi yeni romlar kernelller ben lg konularinda her zaman seviyeli saygili ve yardim sever insanlar oldugunu gordum yasi ne olursa olsun bu forumlarda bir cok insandan yardim aldim ve yardim ettim cok uzatmayayim acin yeni konu basligi takilmayin bu kadar konu sahibi devretmiyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifatihayik69 -- 14 Eylül 2019; 7:12:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eawen

Şurada yazdıklarını okuyunca etkileşim alan konuyu bırakmak istemiyormuşsun gibi duruyor? Yoksa konu pek umurunda değil gibi. Şikayet edilene kadar konuya bakmamışsın bile.
    Hakkında en çok soru sorulan konuları bilmiyorsun ama konuyu sen açtın diye devretmiyorsun o da güzelmiş.

Konuyu ben açtım banane devretmem banane

Neyse, bir dahaki sefere zamanında açan biz oluruz konuyu.

Bravo süper tespit. Sen günümüzün Einstein ı olabilirsin. Ödül olarak 1 adet ciklet kazandın.

• Konu sahibinin yerinde olsam bende rom , root işlerine bulaşmam ( konuya eklemem ) Çünkü yanlış yapan oluyor , telefonu bozulan oluyor konu sahibini suçluyorlar veya sinirlenenler atar yapanlar olabilir ben bu riske girmezdim kısaca . " Bir sorun olursa ben sorumlu değilim " de yazabilir ama bu sefer yardım etmesen olmaz ayrıca herkesin başına farklı sorunlar gelebildiğinden yardım eden kişinin normal rom root atan kişiden çok daha teknik bilgiye sahip olması gerekli ayrıca işlerin tam olarak sağlıklı yürüyebilmesi için tecrübe de gerekiyor . Xda da bile birçok sorunun çözümsüz kaldığını gördüm o denli bir platformda .

• G2 konuları gibi yapılabilir arkadaşlar. Eskiden bi normal "G2 anakonusu" , bir de "G2 yazılım rom root rehberi" şeklinde konu vardı. Aynı şekilde v30 için de rehber başlıklı konu açılabilir. Konuda çok bilgili arkadaşlar görüyorum onlar için de zahmet olmayacaksa onların açması daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.