Şimdi Ara

LG V10 kutu açma videosu ve boyut karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsterse 9000TL'den satışa çıksın paralel ithalat sayesinde 1 yıl sabredin 1300TLden alırsınız.

• Videoyu izleyemiyorum çünkü internetim sınırsız çünkü hızım 96kbps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi abi ağzına sağlık, telefon şık güzel ama şu kamera etrafındaki daire formu biraz fazla geniş, yani ora sırıtıyo gibi, açıkcası V10'dan sonraki çıkacak olan cihazı merak ediyorum 820 ile beraber daha güzel olacaktır,

son çıkan Z5 ve V10 vb Sdrg. 810 ve 808 üzerinde fazla cihaz üretildi, bence beklenebilirdi çünkü Z4 ve G4 varken bu yeni cihazlara gerek yoktu, ama hayırlısı olsun, piyasa bayaa her markanın yığın yığın telefonları ile dolu

z2-z3-z4
    G3-G4 eski cihazların yenisine yer açması gerek ama şu son yılda pek mümkün değil gibi...

1300tl g3 ve 1400tl Z3 bulunuyor, ikinci el piyasasını anlatmama gerek yok, kısacası şuan elinde 1500-1700 tl parası olan arkadaşlar bence ya S.Drgn 820'li cihazları beklesinler kii ozamana dek biraz daha birikim yapsınlar S7-Z6 içinn, yada aralık ayı sonu gibi rahatça 1400tl ile G4 veya 1700 tl Z4 alabilirler

Piyasadan, iyi günler beyler

• Eveeet. Senede bir amiral gemi modeli çıkartma devri artık son buldu arkadaşlar. Sony, Htc, Samsung derken bunlara Lg de eklendi. Artık 3000 tl lere yakın verilen paralarla 6 ay sonra demode olma zamanları geri geldi. Kendi ayaklarına sıkıyorlar çünkü zaten doygun bir piyasa varken bu şekilde tüketiciyi daha da itecekler.

• Bu fiyatlara çıktıktan sonra ıphone'la nasıl rekabet edecekler acaba

• 192 gr agir olmus 115 gr Alpha bile takim elbisede sarkiyor.

2K ekrana Snapdragon 808'de dar bogaz yapar ilerleyen surumlerde.

Bu arada kulakligi cok begendim kendi capinda bir muzik dinleyicisi olarak AKG'ler en begendigim kulakliklardir. Ses dengesi, bas-tiz dengesi, sahne performansi vs ile bir adim ondededir benim icin. Cihazi alip kulakligi kullanmak istemeyen arkadaslardan bir tane satin alacagim sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

192 gr agir olmus 115 gr Alpha bile takim elbisede sarkiyor.

Bu arada kulakligi cok begendim kendi capinda bir muzik dinleyicisi olarak AKG'ler en begendigim kulakliklardir. Ses dengesi, bas-tiz dengesi, sahne performansi vs ile bir adim ondededir benim icin. Cihazi alip kulakligi kullanmak istemeyen arkadaslardan bir tane satin alacagim sanirim.

Ebayden de alabilirsin cikmis

G4 e altın semerde taksan g4 dür? V (g4x2,5)
    2700 lira g4 + metale niye vereyim.Vermeli miyim? G4 e metal kılıf alsam aynı hissiyatı vermez mi? Ağırlığı da yakın olur hem? Varsın ön kamerayi çiftlemesin.

Birde arka kamera g4 ile aynı ise videoda focus olayı demek ki tamamen yazılımsal mıdır?
    G4 e de bu özelliği versinler? Neyse custom romlar doldurur boşluğu.

Fiyatı yüksek ama tabi burda suçu ben tamamen HTC ye bağlıyorum
    Lg diyorki adam a9 u 615li 2500 den satıyor. Ben niye ucuz satayim diyorlar. Ama okadar para veren bi 300 daha verir iphone 6 alır. Note 5 alır. m9 alır z5 alır? Fiyatı bence 2299 tl olmalıydı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citykhan -- 20 Kasım 2015; 3:22:30 >

• Ah lg ah abime lg g4 aldırdım noldu şimdi ?

Komşulara karşı çok ayıp oldu şiirini size hediye ediyorum..

videoda bahsedilmemiş ayrıca v10da parmak izi okuyucusuda var... OLMASI GEREKEN G4 BUYDU SOĞUDUM SENDEN LG güven nasıl boşa çıkarılır gormüş olduk.. v10da gayet güzel duruyor ama s808 sıkıntı biraz beklenip bu telefona s820 kullanilsaydi hem g4 sahiplere kazık atılmamıs olurdu hemde telefon hakkıyla çalışırdı hemde fiyatını hakederdi.. S808 e 2.700 ne lan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 20 Kasım 2015; 7:18:03 >

• Abi o kulaklık ne öyle yaa. LG bu sefer çıtayı yükseltmiş

• Bence 808 ile o fiyat olmamış, kamera ile işiniz yoksa alınabilecek telefon M9 dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 20 Kasım 2015; 12:36:56 >

Orijinalden alıntı: Kalasso

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

192 gr agir olmus 115 gr Alpha bile takim elbisede sarkiyor.

Ebayden de alabilirsin cikmis

Ebay'de pahalı Amazon'da yaklaşık 10 $ altına var Türkiye'ye gönderim yapmıyorlarmış.

Arkadaşlar alsınlar da kullanmayacak olanlardan uygun bir fiyata alırım şimdilik elimde kulaklık var zaten acelelik bir durum yok benim açımdan.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• LG g4 tanıtım fiyatı (avrupa) 699€ 40 gun sonra bir dunya sorun ve 370€..LG v10 yine 699 € ve yine eminim ki ocak ayinda 400 € euro.Almayın bekleyin ilk kurban siz olmayın..

• İste nihayet. Lg g2den sonra telefon yapti! Diyordum ki 2700luk fiyati gorene kadar. O fiyat ne be kardesim. Bari beklenen gibi yap da en iyisi olsun o paraya olsun hadi. 2000in altina dusunce olur bu is bence. Cabuk da duser. Cunku o paradan satamaz burda. Ha alinir mi? Yine alinmaz. Bir telefona 1500den fazlasi haram bence. Ucsada haram kacsada. Alti ustu bir telefon yahu.

• Bu yetkili arkadaş daha önce de röportajlarında G2 ve G3'ü yere göğe sığdıramıyordu. "En uzağa biz gittik, en çabuk da biz döndük" yaklaşımları biraz itici oluyor. Ayrıca ELCİ Cİ İKİ-ÜÇ-DÖRT şeklinde ifade hoş durmuyor. Ya Türkçe telaffuz edin ya da İngilizce! Yarı yarıya olunca abes bir durum ortaya çıkıyor.
    Kasa gitgide büyüyor, batarya aynı, kullanım süresi düşüyor. Diğer özellikleri iyi ama LG bu sıkıntılara da bir çözüm üretmeli. Aynı güçteki pil ile testlerde Samsung'un yeni modelleri neredeyse 2 katı performans sunuyor. G2 ve G3 kullandıktan sonra düzeltilmeyen sıkıntılar yüzünden teknolojiyi daha uygun fiyatlara sunan markalara yöneldim.

Erdi Bey'e Not: 1-2 Cümle ile videolara başlarken "Sözü Daha Fazla Uzatmadan" demek âdet midir? :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 20 Kasım 2015; 11:22:05 >
  • Note 5 varken yada xperia z5 varken 2250 tl ye neden bu telefonu almalıyım bence lg g4 olmadı v10 u alın diyor

• Sevgili Emre işinize hayranım sürekli yeni telefon kutusu açıyorsunuz.En son yeni telefon kutusunu 6 sene önce açmış biri olarak sizi hayranlıkla izliyorum.

Merak ettiğim bu telefonlar daha sonra ne oluyor şirket bünyesindemi kalıyor?

• Buna gürgen ağacından bi sap taksak ne kürek olur bee...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.