Şimdi Ara

LG V10 kutu açma videosu ve boyut karşılaştırması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ay bekleyin 1699 a 1 sene bekleyin 1500 tl ye alırsınız sonrasında yenisi çıkıyor eskisi üretiliyor artık

• LG firması diğer ülkeler de satışlar iyi gitmeyince, galiba açığı biz Türk lerden çıkarmak istiyor herhalde. Nasılsa bunlar yemez içmez alırlar, gösterişe de meraklılar bunlar kesin alır, daya gitsin.
    2700 nedir ya!!!

• Bence başarılı :)

• Boyutu, fiyatı, donanımı tartışılır ama sağlamlığı efsane olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • 2700 tl kimse plastik malzeme olan bir telefona vermez bence.lg daha uygun olduğu için tercih ediliyo.pilin çıkması güzel birşey ama çokmu zor o çıkan kapağı metal yapmak eskiden vardı samsung wawe serisi pilide çıkıyodu kapağıda metaldi

• döküman kısmına girmeniz güzel ama keşke okadar jelatinini bile kesip açmışken tekrar gerisin geri kapatıp hemen yerine koymak yerine keşke telefonun SAR değerinide oradan gösterip takipçilerinizle paylaşsaydınız.

• G2 den sonra bataryayı bir türlü yapamadılar. Bende satın almadım g2 den sonra cikan hic birini.

• g5 in nekadar iyi bir telefon olucağı belli insallah 6-7 mm lerde en iyi telefonlardan biri olur

• fiyatlar ne zaman bukadar arttı ya

• Dar çerçeveli ve büyük ekranlı telefonlar... V10 harika duruyor gerçekten. Tasarım olarak arka yüzey dışında çok güzel gerçekten. Batarya ve işlemci kusurlu gibi görünse de neredeyse dört dörtlük bir telefon.

• G4 zaten ölü doğdu buda onun laciverti.

Kesinlikle alinmaz heleki bu fiyatla.
    Gdin huawei G7 alin daha iyi hemde 850 TL gayet guzel.
    Bende mate 7 aldim.Oyle memnunumki anlatamam.İyki almisim su telefonu dyorum.hemde yari iphone 6 parasina.

LG alinmaz .

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Bu yetkili arkadaş daha önce de röportajlarında G2 ve G3'ü yere göğe sığdıramıyordu. "En uzağa biz gittik, en çabuk da biz döndük" yaklaşımları biraz itici oluyor. Ayrıca ELCİ Cİ İKİ-ÜÇ-DÖRT şeklinde ifade hoş durmuyor. Ya Türkçe telaffuz edin ya da İngilizce! Yarı yarıya olunca abes bir durum ortaya çıkıyor.
    Kasa gitgide büyüyor, batarya aynı, kullanım süresi düşüyor. Diğer özellikleri iyi ama LG bu sıkıntılara da bir çözüm üretmeli. Aynı güçteki pil ile testlerde Samsung'un yeni modelleri neredeyse 2 katı performans sunuyor. G2 ve G3 kullandıktan sonra düzeltilmeyen sıkıntılar yüzünden teknolojiyi daha uygun fiyatlara sunan markalara yöneldim.

Erdi Bey'e Not: 1-2 Cümle ile videolara başlarken "Sözü Daha Fazla Uzatmadan" demek âdet midir? :-)

G3'de olan ve düzeltilmeyen sorun nedir merak ettim, ben kullanıyorum gayet memnunum mesela.

• En bariz olanları; Hızlı pil tüketimi, el yakacak kadar aşırı ısınma ve alt mikrofon kısmının çatlaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 25 Kasım 2015; 12:55:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

En bariz olanları; Hızlı pil tüketimi, el yakacak kadar aşırı ısınma ve alt mikrofon kısmının çatlaması.

Mayıs ayından beri kullanıyorum, bendeki telefonda çatlama olmadı henüz. Pil tüketimi 2K ekran yüzünden ancak gün içinde sıkıntı yaratmıyor. Aşırı ısınma sorunu ise son gelen güncelleme ile çok daha iyi seviyeye çekilmiş. Şu an uygun fiyata da bulunabilen bir telefon olduğunu hesaba katarsak, bence LG'nin en alınası telefonu G3.

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

En bariz olanları; Hızlı pil tüketimi, el yakacak kadar aşırı ısınma ve alt mikrofon kısmının çatlaması.

Mayıs ayından beri kullanıyorum, bendeki telefonda çatlama olmadı henüz. Pil tüketimi 2K ekran yüzünden ancak gün içinde sıkıntı yaratmıyor. Aşırı ısınma sorunu ise son gelen güncelleme ile çok daha iyi seviyeye çekilmiş. Şu an uygun fiyata da bulunabilen bir telefon olduğunu hesaba katarsak, bence LG'nin en alınası telefonu G3.

Kesinlikle.

Şahsen G4 alıcak param varken G3'ü tercih ettim.

LG'nin LG3'den sonra çıkardığı G4 ve V10 bana göre G3 kadar alınası modeller değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.