Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MetexI

@chinawhite Haklısın hocam.Ama işte hangi ürünün inceleme sayfalarına girsem herkes ağlıyor orası patlak şurası bozuk burası bilmem ne diye. O kadar para verip düşük oranda sağlam tv alma fikri çok saçma gelmeye başladı. Konsol öncelikli oldugu için lg yerine başka model mi alsam diye düşünüyorm. Sonuçta tv büyük oranda konsol için alınıyor ve şu siyah performansı kafama cok takıldı. İYice araştırmam lazım. Sizin gözlemlerinizne televizyon ile ilgili

bence çok takılmayın hocam.sonuçta çalışan biri iseniz akşam eve geldiğinizde yorgun olucaksınız.saatlerce izlemiyceksiniz.biraz araştırayım derseniz 2016 ları bulmanız zorlaşacak ve bütçenizi yukarı çekmeniz gerekecek.sonrasında tekrardan bi araştırmaya gireceksiniz onun şurasında bişey var burasında bişey var böyle giderr sonu yok.

gözü kapatıp alıcaksınız eğerki oyun için diyorsanız kesinlikle ks serisi.yada mu serileri ama ks serisinde yani curved la kesinlikle 49 almayın.pişman olursunuz bence kavisli için 55 ama işte ozaman fiyatta artıyor.

mu içinde 8000 ve üstü alınır ama oda 5bin den başlıyor.

sonu yok bunun alın gitsin bence.diyorum ya ben buradaki yorumlara bakarak 2 günde alacağım şeyi 1.5 ay beklettim

şahin gözü yokki bende kusursuz tv mi var

hem ucuz olsun hem en iyisi olsun hem yağlı ballı olsunn imkanı var mı 😄
    buarada bende evlenicem temmuz başında bence kaçırma fırsatları☝🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinawhite -- 27 Mayıs 2017; 0:53:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.31.05 yazilimi cikmis arkadaslar.Lg Türkiye sitesinde yazilim kismindan tv modelini aratip indirebilirsiniz.Tv de aratinca yok gorunuyor tv ye gelmesi cok uzun suruyor.

• Merhaba,
    hem uh850v ve hemde ks8500 kullandım.
    Oyun ve maç için kesinlikle ks8500 almalısın , oyunlardaki karanlık sahneler samsungda hiç sorun yok. Maçlarda ise vertical banding (dikey gölgelenme ) hiç yok denecek kadar , çok dikkatli bakmadığınız sürece göremezsin. uh850v de ise bariz var vertical banding maçlarda ciddi rahatsız edici.
    Size tavsiyem 1 maç videosu, bir oyun videosunu usb ye atın ve teknoloji marketlere gidip kendi gözünüzle görün ( teknosa , vatan , mediamarkt gibi )

Ayrıca rtings sitesinde bu 2 modelinde detaylı incelemesi ve puanlaması var.
    uh850 nin ve ks8500 'ün oyun performansı ve yeşil sahnelerdeki dikey gölgelenme perfomansını görebilirsiniz.

http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uh8500
    http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ks8500

• 4.31.05 yazılımını Lg Türkiye sitesinden 3 kez indirdim. Her üçünde de arşiv hasarlı diyor. İndirilen dosya boyutunda da sorun yok. Sitedeki boyutla aynı.
    Rica etsem dosyayı sağlam indiren arkadaşlar herhangi bir siteye upload edebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmuthoca63

4.31.05 yazılımını Lg Türkiye sitesinden 3 kez indirdim. Her üçünde de arşiv hasarlı diyor. İndirilen dosya boyutunda da sorun yok. Sitedeki boyutla aynı.
    Rica etsem dosyayı sağlam indiren arkadaşlar herhangi bir siteye upload edebilirler mi?

Aynısı bendede oldu sonra chrome dan indirdim onda sıkıntı çıkmadı ama sanki bazı uygulamaları açma süresi uzadı eskiden daha iyi idi ve iptv uygulamalarında bellek yetersiz deyip yeniden başlıyordu sorun yine düzelmemiş bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 31 Mayıs 2017; 13:51:28 >
  • doctorsa D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam tv kurulumu yapıldı izleme mesafem 2 m. Görüntü hiç hoşuma gitmedi hd kanalları net degil türksat uydu kullanıyorum kabloyu yivli vidalanan yere taktı servis acaba yanlış mı taktı bide tvyi kumandadan kapatıp sonra tvdeki kapama tuşundan kapatınca tv tekrar açılıyor o şekilde kapanmıyor prizdeki tuştan ancak kapanıyor kullandıgın ayarları rica etsem paylaşırmısın

• Arkadaşlar merhaba kanalları sıralama nasıl yapılıyor 1 den 765 e kadar kaydırılamıyor diyor. Yardım edin

• mirkelam1978miro M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, hayırlı olsun. Memnun kalmamanıza üzüldüm. Antenden gelen kablo yivli girişten takılıyor evet. SD, HD ve UHD kanallar arasında görüntü farkı olur bu normal. UHD kanalınız yoksa problemin kaynağını ögrenmek için bir flash diske SD, HD FHD ve UHD videolar yükleyin. Televizyonda oynatıp görüntüyü karşılaştırın fark var mı? Fark yoksa veya UHD bile rahatsız ediyorsa servisle iletişime geçin. Fark varsa ve buna rağmen HD görüntü sizi rahatsız edecek kadar kötü ise(HD yayın 720P yani düşeyde 720 piksel boyutunda resimler gösterir. Büyük ekranlarda yakın mesafede görüntü kalitesi yetersiz gelebilir. Kücücük cep telefonları bile artık en az FHD yani 1080p-düşeyde 1080 piksel-yakın mesafeden kullanıldığından. UHD ise düşeyde 2160 piksel resim gösterir) TVyi biraz daha uzaktan izlemeniz gerekiyor olabilir.

Tavsiyem ayarlar-resim-resim modu ayarlarından size uygun geleni seçin. Bunun dışında ayarlar-resim-resim modu ayarları-uzman ayarları-süper çözünürlükten uygun ayarı seçerek görüntüyü yazılımsal olarak iyileştirebilirsiniz. (Bu ayarlar sadece uzman modlarda-en aşağıdaki 2 seçenek-değiştirilebilir)

Tavsiyem gözünüze iyi gelen ayarları kendiniz yapmanız. Ama başkasının ideal olduğunu söylediği ayarları kullanacaksanız bu konu içerisinde bu nitelikte ayarlar var. Ben ilk aldığımda bunu kullanmıştım:https://www.cnet.com/forums/discussions/lg-55uh8500-picture-settings-and-hdr-notes/
    TV kumandada sağ üstteki kırmızı kapatma açma tuşundan kapatılıp açılabiliyor. Eğer bunda bir sorun varsa servisle iletişime geçin.

Kanal değişimi ile ilgili sorunuzu tam anlamadım ne yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz da olmuyor?

Umarım sorunlarınız çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorsa -- 5 Haziran 2017; 1:8:50 >

• doctorsa D kullanıcısına yanıt
    Merhaba görüntünün bozuk olması uydu sinyalinin düşük olmasından kaynaklanıyormuş onu düzelttik görüntü kalitesi'nden çok memnunum diger sorunlarda çözüldü kanalları istedigim gibi sıralıyamıyorum şöyle yapıyorum tüm ayarlardan kanallara kanal yöneticisnden tüm kanalları düzenleye sayfa açılıyor kanallar sagda taşımak istedigim kanalı işaretliyorum taşıya tıklandığında 1den 765 e kadar kaydırılamıyor diye yazi çıkıyor sıralama yapamıyorum nasıl yapılır tarif edermisin şimdiden çok teşekkür ederim

• selam millet trumotıon özelliğini nasıl açıyoruz. yada hep açık kalmasımı gerek
  • Bende dün 49uh850 aldım bugun gelecek dostlar aranıza katıldım ınsallah saglam gelır makıne sorun cıkmaz

onerıcegınız bırseyler varmı su zamana kadar kulanan arkadaslardan fıkırlerını alabılırım

mesela şunu al şunları yükle uygula gibi...

• snake1907 S kullanıcısına yanıt
    iptv ile ilgileniyorsan smartiptv 22 tl civari ama o kadar kaliteliki mutlaka alinmali.ayrica digiturkplay puhutv beinsport spotify uygulamalari mukemmel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamply

iptv ile ilgileniyorsan smartiptv 22 tl civari ama o kadar kaliteliki mutlaka alinmali.ayrica digiturkplay puhutv beinsport spotify uygulamalari mukemmel.

Iptv netfix daha mı iyi sence neden

• quote:

Orijinalden alıntı: snake1907

quote:

Orijinalden alıntı: mamply

Iptv netfix daha mı iyi sence neden

netflixde sadece dizi ve film izleyebilirsin. iptv yasal olmamakla birlikte sınırsız bir dünya sunar tercih meselesi.netflixte ilk ay deneme açtırın ve full paketi seçin sanal kartınıza 1.-tl tanımlayın ve 4 kişi kullanma hakkı elde edin hesap açılışından 1 saat sonra üyelik iptali yapın 1 ay kafanız rahat netflix izleyin ve tecrübe etmiş olun.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    49uh850v tv alarak aranıza katıldım.tabii ilk gece ışık sızmasını kontrol ettim. ve herkesin yaşadığı ışık sızmasını gördüm. sanırım her led tvde var. led karatmayı kapatınca zaten hertaraftan ışık sızıyor. eski led tvimde öyledi. led karatma diye birşey yoktu ve tam siyah değildi.
    dikey banding olayını dünkü türkiye maçını izlerken yaşamadım ama motogb izlerken çok az fark ettim. dikkatli bakmayan göz anlayamaz sanırım.
    diğer özellikleri zaten anlatamaya gerek yok. görüntü ve ses kalitesi ,smart özelliği çok iyi. eski tvimde youtube uygulamasına girmek rahat 2-3 dk beklerken şimdi çok hızlı şekilde girebiliyorsun.
    sadece ışık sızmasını imleçin çevresinde çember şeklinde beklerken dikey olarak sütün şeklinde olması canımı sıktı. karınlık sahneli film izlerken veya 4k cities de istanbulu gece sahnelerinde hiç fark edilmiyor.
    soru sormak isteyen arkadaşlar cevap verebilirim. tavsiyede bulunacak arkadaşlarında görüşlerini alabilirim.

• Selamlar. 7 yillik sony 46w5800 tv cortladi. Yeni bir tv arayisindayim. Film ps4 ve tv olarak sıralayalım isteklerimi. Hala alinabilir mi bu model. Butcem en fazla 3000 olsun istiyorum.

• 49uh850 dırek bayıden aldım 4 gundur kullanıyorum hıc bır sıkıntım yok az cok ısık sızmalarını fark ettım ama cok normal okadarda takıntılı olmıcaksın okadar benım fıkrım bu
    ıyı yanları sayarsam smart cok hızlı akıcı tv acılırken bıle dırek acılıyor takılma yok youtube desen rahatca ac ızle tv gecıslerı cok guzel hızlı kumanda zaten kullanıslı tavsıye ederım
    sorucagınız bır konu varsa beklerım
  • snake1907 S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun arkadaşım. bende alalı birkaç gün oldu. ilk defa 3d testi bugün yaptım. you tube videolarında bulanıklık oldu. görüntü öne doğru geliyor ama net değil. siz youtube dan 3d görüntü testi yaptınız mı? nasıl performansı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorsa

Evet uydu girişinin yanındaki yivli vidalanabilen kablolu girişi. Dediğim gibi uydu hattını uydu girişine takıp uydu araması yaptığımda da 4-5 tane tuhaf ve bozuk kanal buluyor. Problem tv'de mi yoksa otomatik aramada kullandığım frekans vb parametrelerde mi bilemedim.

Servis istemek yerine aklıma gelen bir diğer alternatif hazır kablolu tv kanal listesi atmak. Bu model için nerden bulabilirim?

Bu Conax modül işi nasıl sonuçlandı? Ben de teledünyayı conaxdan seyredeceğim. Kanal geçiş hızı nasıl?

55 ya da 60 inch araştırma yapmaktayım.
    55UH850v WebOS 3.0, oldukça iyi sese sahip ve şık bir TV. 55KS8000 bulamadığımdan, 1000TL daha pahalı 55KS8500 de curved olduğundan ve bunu tercih etmediğimden bu TV'ye epey gözüm oynuyor. Tabi siyah ve kontrast dezavantajı beni korkutmakta. 60KS8000 tam 2000 TL daha pahalı, değer mi bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 18 Haziran 2017; 4:17:9 >

• Bu model TV kullananlar için
    Negatif yanları nelerdir?
    Hoşunuza gitmeyen bir ayarı veya özelliği var mıdır?
    Ben de takipteyim bu model için
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.