Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
46
Favori
82.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csar

    Ya arkadaskar bir sorun var bu sihirli kumanda ilk kurulumda sikinti yaratti, servis elemani abi kumandayi degistircez dedi ok dedik, iki gun sonra yeni sihirli kumandayi getirdi zorda olsa eslestirdi. Aksam eve geldim ilk basta calisiyordu kumanda simdi yine koptu ve kaydetmeye calisiyorum bir turku olmadi sizdede oldumu boyle bir sey ve nasil cozdumuz aksam aksam canim sikildi ne melanet seymis bu sihirli kumanda ya. Hayir acaba tv denmi kaynakli sorun. İnternet baglantim yok acaba onunlami alakali?

    İnternet baglantisiyla alakali oldugunu sanmam . Akilli kumanda direk gormesi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde en son yazilim surumu kac
    benim ki 04.30.65 gözüküyor sizinki de oylemi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRuTe35

    Sizde en son yazilim surumu kac
    benim ki 04.30.65 gözüküyor sizinki de oylemi

    Bende de ayni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRuTe35

    Sizde en son yazilim surumu kac
    benim ki 04.30.65 gözüküyor sizinki de oylemi

    LGnin sitesinde var daha yeni versiyonu. indirip yükleyebilirsiniz usb ile. bende bu konudan öğrenmiştim.
  • Malesef evde henuz internet yok, iphone dan baglaniyorum fakat sanirim onda da bir sikinti var. Fakat servis elemani guncellemelere bakti son surum sikinti yok demisti.

    Neyseki servis aldi goturdu tv yi. Zaten cicuk en bastan kumandati gormeyince ickillenmisti tvden olabilir denisti simdi yenisini bekliyoruz bakalim. Tesekkur ederim yanitlariniz icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam

    Tam 55UH850V alacakken bu foruma denk geldim. Alsam mı almasam mı kafan karıştı açıkçası

    Öncelikle kafama takılan şu ölü piksel, vertical banding ve ışık ile alakalı konular. Yani bu ürünler üretim aşamasında kalite kontrol testlerinden geçmiyor mu? İllaki geçiyordur. Ben 6.5 sene yerli TV üreten bir fabrikada (ofiste) çalıştım yani o zamanlar tüplü televizyonlar ve yeni yeni LCD ler üretiliyordu. TVlere yapılan testleri görseniz vay be dersiniz. Yani diyeceğim şu ki tüm bu olası defolar üretim aşamasından sonra depolarda beklerken veya nakliye sırasında mı oluşuyor? Valla TV almaktan soğudum korkudan karar veremiyorum. (Bir de servislerin abi bunlar normal demeleri ile uğraşmak hiç istemiyorum)

    İkincisi bahsettiğim üzere 55UH850v almak istiyorum ancak bu kadar araştırmanın sonucunda elimde bir de Sony KD-55XD8505 seçeneği var. 3D özelliği ve ses gibi artılarını dışında bırakırsak siz bu kıyaslama hakkında ne düşünürsünüz? Mesela Sony'de bu tarz hatalar ile karşılaşma, garanti/iade politikaları LG ile aynı mı yoksa çok mu farklı? (bütçe 4000 - 5000 TL arası, 55)

    not : bu forumun konusunun farkındayım. Aslında içimden geçen UH850V almak. Sonuçta bu forum bir şekilde bu tv'yi çoğunlukla kullananlardan oluşuyor.
    2.not : marka fanatikliği yapmadan objektif yorum bekliyorum.




  • gungort kullanıcısına yanıt
    Araştırmalarımın ardından 2 gün önce 55UH850V satın aldım. Önceki televizyonum Samsung46uh6000 di. Şimdi bu tv nin beni en çok etkileyen tarafı WEBos 3.0 oldu. Youtubdan izlediğim videolarda hiçbir kesilme kasılma yok. ve çok net. ama bunda wifi ac bağlantıyı desteklemesi ve modemiminde ac olması önemli. Alacaklar modemlerini mutlaka değiştirmeli. 4k videoları youtubdan kesilmeden izliyorum. süper. Ses sitemi standart tv lerin bir iki tık üzerinde. 3d fazla kullanmıyorum. iyimi kötümü bilmiyorum.

    Görüntü kaliteside çok iyi. Tavsiye ederim. Ölü piksel yok. dimming bulutlanma siyah ekranlarda oluyor. Fakat fazla incelemeyin. TV izleyin keyfinize bakın. Kumandasıda çok iyi. Ben bu tv yi beğendim kısacası.
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Bende internetten güncelledim. 04.30.65 oldu versiyon. Fakat internet sitesinde 04.30.95 versiyonu var. bu iki versiyon arasında ne gibi farklar var? Ayrıca TV neden 95 olanı yüklemiyor veya görmüyor?
  • AYLAR SONRA GİRDİM BAKTIM Kİ MUHABBETLER HALA AYNI... ALBANİ RUMUZLU CAN ABİ VARDI, FORUMA TAKILANLAR BİLİR. ADAM TV OLAYININ DİVASI. ÇOK DETAY ANLATIR % 90 NINI ANLAMAZDIM AMA ANLATTIKLARININ ÖZÜNÜ ANLAMIŞTIM. ŞU AN YİNE BURDAKİ MUHABBETLERE BAKARAK ADAMIN HAKLI OLDUĞUNU GÖRDÜM. ARKADAŞLAR BUNLARIN HEPSİ ÇÖPLÜK ADAMLAR İŞİN PUŞTLUĞUNDALAR.SİNEKTEN YAĞ ÇIKARMA DERDİNDELER. BU BAHSETTİĞİNİZ PARALAR BU TV LERE VERİLMEZ. KENDİNİZ AĞZINIZLA SÖYLÜYORSUNUZ HEPSİNDE AYNI SORUNLAR VAR DİYE. BAK BENİM AKLIM jU7500 TE KALMIŞTI, FOCUS KARDEŞ ALMIŞ ODA İADE ETMİŞ.JU 7500 DE İADE EDİLİYOSA DEMEKKİ HEPSİ NANAY, ÇÜNKÜ TESTLERDE BU SERİDE EN İYİ TV OYDU.

    HEEE... BEN NE YAPTIM UH850 KADRAJIMDAYDI PARAYI CEBİME KOYDUM FLAŞA DA ATTIM TEST VİDEOSU GİTTİM FORUM AVM YE ARKADAŞLA.GÖNLÜMDE 4K VE 3D NİN BİRARADA MÜTHİŞ PERFORMANS HAYALİ. ZATİ 1 SENE BURDAN BÜTÜN YORUMLARI OKUMUŞUM YAZIŞMIŞIM. ALBANİ ÜSTADINDA YORUMLARIDA İŞTAHIMI KIRMIŞ. UMUTSUZUM... BELKİ DİYORUM ANLATTIKLARI GİBİ DEĞİLDİR. ÇÜNKÜ 3D OLAYINI DA YERDEN YERE VURMUŞLARDI AMA BEN SEVMİŞTİM LM640 ALMIŞTIM ZATİ 3 D OLMAYAN TV LERLE AYNI PARA GİBİ BİRŞEYDİ O ZAMAN.

    TEKNOSA BİMEKS VATAN VS VS GEZDİM MAĞAZALARI DENEDİM TV LERİ ŞU MOTİON TEST VİDEOSUNU. Bİ BAKTIM SONUÇLAR BERBAT. GÖZÜME BATAN VERTİCAL BANDİNG OLAYI OLDU ŞU BULUTUMSU GRİLİKLER VARYA ONLAR. BENİM LM640 TA BEN BÖYLE BİŞEY GÖRMEMİŞTİM ŞOKE OLDUM HANGİ TV YE TAKSAM VAR. GERÇİ TAKTIĞIM VİDEONUN DANDİKLİĞİDE ETKİLİ BİLİYORUM AMA BU KADAR DA OLMAZ DEDİM. ÜST DÜZEY TV DOSYASINI KAPATTIM. BİR TANE TEŞHİRDE 49PUK4900 BULDUK. 1700 LİRAYA BANA MAL OLDU NASIL OLDU DİYE SORMAYIN BİR ŞEKİLDE OLDU BU İŞ TANIDIK MANIDIK VS... Kİ O ZAMAN 2100 LİRA FALANDI BİR ÇOK YERDE.
    MAÇ VİDEOSU OYNATTIM BAKTIM AKICILIK FENA DEĞİL KOŞAN ADMLARIN AYAKLARINA GİDEN TOPLARA VS BAKTIM İŞTE FENA DEĞİL. ZATİ BU MODELİ DE ARAŞTIRMIŞTIM B PLANI OLARAK ÜST MODEL ALAMAZSAM BUNU ALIRIM DİYE. HER ÖZELLİĞİDE VAR HDMİ 2,0 HEVC VS..

    HEMEN ALDIM ABİ 1 AYMI NE ZATİ TEŞHİRDE KALMIŞ TERTEMİZ KONTROL ETTİM PAKETLETTİM GÖTÜRDÜM KENDİM KURDUM ÇALIŞTIRDIM. ARADAKİ FİYAT FARKIYLADA PLANLADIĞIM GİBİ EKRAN KARTIMI YENİLEDİM RX480 ALDIM Bİ TANE ŞİMDİ PC TAKILI HDMİ 2.0 KABLOYLA BAĞLADIM İNDİRDİĞİM HEVC 4K FİLMLERİ RAHATLIKLA SEYREDİYORUM USB DENDE OYNATIYOR.OYUNLARIMI 4K DA OYNUYORUM. VA PANEL OLDUĞU İÇİN ESKİ TV ME GÖRE SİYAH SEVİYESİDE Bİ GIDIM FARKETTİ. TRUMOTİONU YOK ZATİ EN BOŞ MODELLERDEN. GÖRÜNTÜ YAĞ GİBİ AKMIYO AMA ESKİ İPS LM640 TANDA KÖTÜ DEĞİL ÖYLE TAKILMA TUTULMA FİLAN YOK.KLASİK LEDLER GİBİ YANİ AKICILIK BOKTAN HEPSİNDE OLDUĞU GİBİ.

    GEÇENDE ARKADAŞA DA YİNE TEŞHİRDEN ÇOK TEMİZ 55PUS6501 İ 3000 LİRAYA ALDIK ONUNLADA BAYA Bİ KIYASLAMA YAPTIM. ARADAKİ FARKA DEĞECEK BİR PERFORMANS KESİNLİKLE YOK. EVET DAHA NET DAHA KIMIL KIMIL KRİSTAL RENKLER VAR 6501 DE FAKAT BENİM EN ÇOK TAKIK OLDUĞUM ŞEY AKICILIK KONUSU ANCA BENİM GİBİ TV MANYAĞI BİRİNİN FARKEDEBİLECEĞİ KADAR. NORMAL İZLEYİCİ ÇOKTA ANLAMAZ. 4K FİLMLERDE TRUMOTİON AÇIK KAPALI VS DENEDİM ÖYLE YAĞ GİBİ AKMA TADI FİLAN KESİNLİKLE ALAMADIM.BİRDE GERÇEK 100 HZ PANEL YANİ. DEMEKKİ BURDANDA GERÇEK HZ DEĞERİNİN TEK BAŞINA BİR ŞEYE YARAMADIĞINI ANLIYORUZ. AMA 3000 LİRAYA O TV DE ALINIR KELEPİR YANİ SONUÇTA 55 EKRAN.
    BAKIN 4K GERÇEKTEN GÜZEL BİR ŞEY BİR ARA FHD Mİ UHD Mİ ALALIM TARTIŞMALARI VARDI, O ZAMAN DA BEN 4K ALMA TARAFTARIYDIM. ŞU AN GENELDE 4K SEYREDİYORUM. FHD YE GEÇTİĞİM ZAMAN BU NE LAN DİYORUM GÖRÜNTÜMÜ BU :D

    3D KONUSUNA GELİRSEK : ESKİ 3D SEVDALISI OLARAK VE BU TEKNOLOJİYİ OLDUKÇA FAZLA KURCALAMIŞ BİRİ OLARAK ŞUNU DA SÖYLİYİM 4K VARKEN 3D ÇOKTA MUCİZE DEĞİL. HE BENİM BÜYÜK HAYALİMDİ İKİSİNİN MÜTHİŞ BİRLEŞİMİ AMA, YORUMLARA BAKTIM LM640 KULLANAN BİRİ UH850 NİN 3D PERFORMANSINI BEĞENMEMİŞ MUCİZE FALAN DEĞİL DİYE BELİRTMİŞ. HATTA BİR İKİ YERDE DAHA BÖYLE YORUMLARA RASTLADIM. ZATEN FİLM ŞİRKETLERİDE ARTIK 4K VE HDR AĞIRLIKLI ÇALIŞIYO 3D Yİ ES GEÇTİLER SANIRIM. BEN DAHA TORRENTLER HEM 4K HEM 3D İKİSİ BİR ARADA FİLME RASTLAMADIM HEE VİDEO VARDIR O BAŞKA.

    UZUN LAFIN KISASI İLK KRİTERİNİZ KELEPİR OLSUN ARKADAŞLAR. BU ÜÇKAĞITÇILARA PARA KAPTIRMAYIN. HER TÜRLÜ HAKKINDAN FAZLA PARA ALIYORLAR.
    HEE... PARANIZ ÇOKSA BENCE 6000 VEREN 10000 DE VERİR, ALIN Bİ OLED. BAMBAŞKA BİR TEKNOLOJİ İLLAKİ ANLATILANIN YARISI KADAR FARKI VARDIR, BİRŞEY ANLARSINIZ YANİ VERDİĞİNİZ PARAYA GÖRE.
    YANİ LED OLARAK AMERİKAN RTİNGS SİTESİNE BAKARSAN SAMSUNGLAR OLED KADAR İYİ AMA DEMEKKİ TÜRKİYEYE ONLARI GÖNDERMİYOLAR ÇÜNKÜ ALANLAR HEP ŞİKAYETÇİ.
    BİRDE 4K DA 49 İNÇ DURUMA GÖRE (MESELA BENİM ODAM KÜÇÜK) YETİYOR. EN AZ 55 İNÇ ALMAYA ÇALIŞIN. BİRKAÇ GEREKSİZ ÖZELLİĞİ OLMASIN AMA KELEPİR OLSUN. ÖRNEĞİN 55PUS6501 GİBİ, 6561 OLSA 500 LİRA FAZLA OLCAK 3 TARAFI IŞIKLI OLCAK, BANA GÖRE SAÇMALIK FİLM SEYREDERKEN O AMBİLAYTI BİR MÜDDET SONRA GÖRMEMEYE BAŞLYOSUNUZ SADECE ODAYI AYDINLATIYOR.

    VESTELDE OLABİLİR BENİM AKLIMDA VESTELDE VARDI EV ORTAMINDA HİÇ GÖRMEDİM AMA BÜTÜN GEREKLİ YENİ TEKNOLOJİLERİ BARINDIRAN BİR 55 EKRAN 4K VESTELİ KELEPİR ALIRSANIZ BANA GÖRE O DA MANTIKLI OLUR.

    NAPOLYON PARA PARA PARA DEMİŞ
    BİZDE NE DİYORUZ : KELEPİR KELEPİR KELEPİR :D




  • CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    Test etmeye gittin peki test yaptigin tv lerin ayarlari fabrika cikislimiy di ?

    Muhtemelen fabrika cikislidir.

    Standart ayardadir ve bu haliyle goruntu cok berbat goruluyor.

    Ben 55uh850 kullaniyorum kendi zevkime gore resim ayarlarini yaptim bi problem yok.

    Ha dicenki isik sizmasi var oda minimum da daha onceden resim paylasmistim.zaten ayarlari kurcalamazsan isik sizmasi denen sey tum ekrana yayiliyor yoksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    49uh770v modeli almıştım 8 ay kadar önce ve aynı arıza bir kaç kez olduğu için lg bir üst modeli olan uh850v yi verdi.
    Henüz tam inceleyemedim cihazı ancak kesinlikle sadece 3d ve ses farkı yok.
    Ben alırken 3d gereksiz ve ses çok önemli değil diye aradı fiyat farkına değmez 770v yi almıştım ancak görüntü kalitesi , ışık sızması ve dikey gölgelenmede 1 tık daha iyi bu model.

    Sizlere sormak istediğim ;
    Ben bu tvyi maç izlemek için almıştım aslında , en çok dikkat ettiğim yani beni rahatsız eden maçlardaki dikey gölgelenmeler.
    Diğer konuda da konuşuldu herkes kendine göre ayar yapsın deniyor ama herkesin bazı ayarlarda sabit bir fikri vardır ;
    Led Yerel Karartma: ?
    Trumotion : normal yayınlarda dizi film vs de ( berrak ya da prüzsüz ya da tamamen kapalı mı? )
    Spor yayınlarında ?
    Dinamik Kontrast, Gürültü Filtresi, Gerçek sinema vs bir çok ayar var.

    Görüntüden memnun olanlar, ışık sızması, dikey gölgelenme gibi sorunları en az hissedenler ayarlarını paylaşırsa seviniriz :)

    Teşekkürler




  • ya benim ayar yapmaktan gözlerim kurudu be. yapardım yapardım sonunda yine fabrika ayarlarına çekerdim. video programlarının her türlüsünde binbir çeşit ayar yaptım kırk takla attım. bir tv nin performansını anlayan adam bir bakışta anlar az çok. fabrika ayarlarında olması tv nin yeteğini çok gizlemez bana göre.
    benim bunları yazmamın sebebi çok para verip insanlar pişman oluyor az versinlermutlu olsunlar.

    ben aldım en boşundan 4k tv mi trt 4k da maçlar şıkır şıkır oynuyo, uh 850 olsa ne kadar farketcek ya. banding filanda yok.

    arkadaşımın pus6501 ile de detaylı bir şekilde karşılaştırıyorum. yüksek kalite filmlerimi indirip kendim Türkçe yapıyorum ikisindede ayarları değiştirerek izliyorum.

    olan farkı söyliyim. bi gıdım ya bildiğin bi gıdım. bi gıdım net bi gıdım canlı bi gıdım parlak bi gıdım hızlı.
    uh850 de de 2 gıdım olsun bu yani...

    he bunun için 2 katı para vermek isteyen versin. adamlar 5 kere tv değiştiriyor ya...

    amacım yardımcı olmak isteyen istediği gibi alsın. bu led ler hiç bir zaman adamı tam anlamıyla mutlu etmez. anca oledler ucuzlayacak filan öyle

    saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBABA34 -- 8 Mart 2017; 16:37:42 >




  • CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    kardeş zaten alan adamlar 2 gıdım için aliyorlar ve almışken iyisini alalım diyorlar ayni benim yaptığim gibi tv alıyorsun sonuçta zamanında aldıgımiz tv kac yılk kullandık simdi aldık 5bine bizi baya götürür .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Benim oyun falan ile ilgim yok. Hatta onu da geçtim, son derece amatör bir kullanıcıyım. Banding vs. hep burada öğrenmeye çalıştım.

    Benim bir TV arayışım var. Arkadaşlarda gördüğüm LG'ler menü yapısı olarak ilgimi çekti bayağı, şu kumandayı da almayı düşünüyorum.

    Forumda konusunu göremedim, LG 58UH635V bu model nasıldır. Ekran boyutuna göre fiyatı makul gibi ve biraz düşündürmedi değil beni.

    Önerir misiniz bu tv'yi.

    Çok çok fazla televizyon izleyen biri değilim. Fakat sıkça Netflix izlerim. Maç da çok izlemem, oyun zaten yok.
  • CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    Sizin mantiginiza gore ozaman hicbirseyin yenisi veya ust modeline gerek yok yenilige de gerek yok

    Madem oyle ozaman neden vestel ozaman axen tv filan alin daha ucuza madem hersey bi tik ise

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRuTe35


    quote:

    Orijinalden alıntı: DjSerkanK

    Ben daha önce girmemiştim sizin mesajın üzerine açmıştım ama 2 -3 kere aynı şekilde kapandı.

    LG nin attığım mail'e Verdikleri cevap aşşağıda

    Bazi web sayfalari sadece PC cihazlarina göre tasarlandigindan yüksek hafiza kullanimina yol açarlar. Bu web sayfalari PC disindaki cihazlar için (TV, telefon, tablet vb.) çok yüklü sayfalardir. Bu cihazlar bilgisayar kadar büyük bir hafizaya sahip degildirler.
    TV'nin ön belleginin doldugu durumlarda zaman zaman TV filmin ön yüklemesini gerceklestirememekte ve bu sekilde hata vererek web tarayicisindan komple çikis saglamaktadir.

    SmartTV’ler sahip olduklari donanima özel olarak gelistirilen uygulama mantigi ile çalismaktadir. Dolayisiyla video görüntüleri izlemek için Tarayiciyi asagidaki sekilde kullanmanizi öneririz: (bu sekilde kullanildiginda daha az bellek tüketilir.)
    • Video izlemek istediginizde tarayicida birden fazla sekme açmayin.
    • Ayni anda sadece bir video oynatin.
    • Eger bir youtube videosu izlemek istiyorsaniz bu videoyu Tarayicidan açmak yerine Ana Ekraninizda bulunan Youtube uygulamasindan açin.


    Bilgilerinize sunariz.

    Saygilarimizla.

    İşin komiği bu tarayıcı üzerinden puhu tv yi açıp bugüne kadar sayısız dizi izledim ama hiç böyle bir sıkıntı olmazken bir anda bütün LG tv lerde aynı anda böyle bir hata veriyor. Onuda geçtim Digitürk playdada aynı hatayı veriyor. Bir şeyleri kısıtlamışlar ki bu hatayı veriyor. Tıpkı daha önce flash player'ı kısıtladıkları gibi



    @focus1 @mustimiss sizde durum nasıl ?

    Bende öyle bir sıkıntı yok hocam. Ayrıca ben 49uh850 yi sattım 58uh635 aldım (büyük ekran almadığıma pişmandım biliyorsun) onda da bi sorun görmedim. 2 gün önce sinema çekimi recep ivedik 5 i izledim sonuna kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım. Yeniden reset bi dene. Bide ben tarayıcıdaki tüm sık kullanımları ve geçmişi sürekli siliyorum. Beliki onunda etkisi olabilir.




  • Merhaba. Benimde bir yorumum bir faydam olsun alacaklara.
    55la860v kullanıcısı idim malum nedenlerle tüketici mahkemesine gittim ve kazandım hangi tv yi alsam diye düşünürken Davacı oldugum firma çalışanı uygun bir fiyata 55uh850v yi verebileceklerini soyledi. Bende kabul ettim.
    İyi kide etmişim. Gerçekten tv çok stabil . görüntü ler çok gerçekçi. Bir samsung gibi yapmacık değil. Elbette azda olsa banding ve ışık sızması var. Ama bunlarıda led yerel karartma ve spor modlarını truemotion u kullanarak giderebilirsiniz.

    Ben TV den çok memnunum . Bir LG Mağduru olarak yinede LG den vazgecmedim.
    Tavsiye ederim
  • herkese selamlar.3gun once trt 4k kanalini kayit edib bir lg magazasina gittim. LG49UH850V ve LG55UH850V ve UH olmayan diger LG 4k tv de 84 insden buyuk olan tv-de denedim , 4k icin 55 inc -in uzeri diyorlar amma inanin ki hic bir fark goremedim.goruntu olarak hepside ayniydi.LG49UH850v mısır uretimi oldugu icin . kore uretimi olan LG55UH850V modelini aldim. TV seyr ettiyim zaman en rahatsiz eden durum filmlerde karanlık sahnelerde siyah renglerin daha fazla olmasi.. diger esgi 42 inc plazma tv de bu kadar karanlik olmuyordu.. sizce 55UH850V -ni iade edib mısır üretimi olan 49UH850 V-mi aliyim.... yardiminiz için önceden hepinize teşekkürler.
  • bu foruma benden baska bakan yokmu?
  • ben de 49" olan modelini aldım. ne üretimi olduğuna bakmadım bile zira internetten aldım. istediğim 3d ve 4knın bir arada olduğu smart özellikleri kullanışlı, ps4 oynarken üzmeyecek bir tv idi. f/p açısından çok fazla da seçeneğim yoktu. genel olarak gayet iyi bir tv.

    @sahil09
    bu tvnin karanlık oda performansı çok iyi değil. yani mısır üretimi de alsan bir şey farketmez. biraz ayar yapmayı denedin mi? siyah rengin gama ayarını değiştir (düşük seçeneğini seç misal). led aydınlatmayı da yükseğe al. ben düşükte kullanıyorum. ve geri kalan ayarları da internette bulduğun ayarlara veya kendi zevkine göre değiştir. biraz daha iyi olacaktır performansı. özellikle internette uzman(karanlık oda) resim modu üzerinden yapılan ayarlar var. daha çok ayarı değiştirmeye izin veriyor.

    alalı 3-4 gün oldu ama eski samsung tvmdeki gibi hiç değiştirmeyeceğim optimum bir ayar tutturamadım daha.




  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.