Şimdi Ara

LG Sirius Deluxe Inverter V AS-W096J1R0 2017 Yeni Smart Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG Sirius Deluxe Inverter V AS-W096J1R0 2017 Yeni Smart Klima ile ilgili hem sorum hem de tavsiyem olacaktı.

Tavsiyem:

9000 bTU luğunu aldım alacaklara tavsiyem 12k Btu luğunu alsınlar gg,n11 gibi sitelerde indirimlerle fiyat farkı 74 TL ye kadar iniyor.Enerji tasarufu için odaya yeterli olacağı düşüncesiyle 9k aldık servis ise aşırı sıcak bölgelerde klimanın dinlenmesi ve performansı için bir üst btu alınması gerektiğini söyledi.

Sorum:

-Üründe kitapçıkta belirtilen( - + surat işaretli) iyonizer simgesini bulamadım.Ayarlar kısmında sadece ağaç sembolü,dış ünitenin sesini kesme için sus işareti ve kendi kendini temizleme işareti var.

-Bunun yanında smart olmasına rağmen kullanım kılavuzunda Wifi kullanımı hakkında detaylı bilgi yok 3-5 satır tanım yapılmış

-Yüksek fanda dış ve iç ünitede ses yok ne enteresandır düşük fana aldığımızda tıkırtı sesleri geliyor bazen bu sesler kesiliyor sonra tekrar başlıyor.Dış üniteye elle hafif baskı uyguladığımda ses kesiliyor acaba kurulum hatasından titreşime mi sebep oluyor anlayamadık.

Ürünü kullanan arkadaşlar yardım eder tecrübelerini aktarırsa memnun olurum.

• güncel

Sizin klimada Wi-Fi ünitesi yok sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün kodları bizimkisi ile aynı, 9'luk ve 12'lik olması haricinde. bizim klimalarda wifi kit üzerinde gelmiyor maalesef yani yok. sonradan monte edilebilen wifi kiti varmış ancak henüz Türkiye de yokmuş. kitapçıktaki surat işareti değil çam ağacı simgesi iyonizer simgesi bizde. ben de ilk başta onu görünce yok sandım ama sonraki sayfalarda çam ağacı simgesini iyonizer olarak gösteriyor. tıkırtı konusuna gelince benim klima gayet sessiz, dış ünite zaman zaman dinledim ama tıkırtı yok. biraz daha kullanıp gözlemleyin bence

Orijinalden alıntı: unreleased

@ztalan arkadaşımız "İyonizer var, function tuşuna basıp çam ağacı resmi yanıp sönerken set tuşuna basınca açılıyor." demiş sizde bir deneyin isterseniz.

Sizin klimada Wi-Fi ünitesi yok sanırım.

Teşekkür ederim hocam, aynen çam ağacı simgesiymiş,kitapçıkta bu simgenin haricinde +-surat simgesi olunca karıştırdım.İki özelliğin arasında acep ne fark var çözemedim.

----

Düşük motorda tıkırtı sesi sanırım montaj hatası klimayı belli ufak bi açıyla yana yatık montajlıyorlar elimle düzeltmeye zorlasam yani tam düz yaptığımda ses kesiliyor ,dış unitede aynı metal yerlere baskı uygulayınca ses kesiliyor.

• daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt
    Dış üniteyi askıya tutturan ayakların altında plastik contalar var mı kontrol edin bir. Olmadı kuran servisi çağırıp kontrol ettirin derim bence. Surat simgesi özellik olarak full cihazlarda var sanırım ancak o cihazlar hangi kodlu bilmiyorum. Ben çok wifi modülü bulabilirmiyiz onu merak ediyorum. Boşluk bulduğumda ilk iş bunu araştırmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var hocam o plastikler gene de servisi çağırıp baktıracam.Yalnız wifi ve özellik konusunda LG den böyle bir şey beklemezdim genelde tüm ürünlerinde orta ile üst segment cihazlar arasında boyut hariç fonksiyon farklılıkları çok az olan bir marka..Şuan klima kategorisinde Türkiye'deki en iyi seri Sirius Delux diye biliyorum buna rağmen kitapçıktaki bazı özellikler yok wifi için ayrıca modül gerekiyor.

85-109 dolar arası
    https://www.ajmadison.com/cgi-bin/ajmadison/PSWMOZ3.html
    http://www.totalhomesupply.com/sim-2.0-smart-inverter-monitoring-system/p/LG-PSWMOZ3

Yurtdışındaki Dual Inverter modellerinin burda olmayışı da ayrı bi konu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu böyle kalmış, bizim klima sorunlu. LG şikayetvar üzerinden artık cevap vermiyor. Servis en son geldiğinde cihazın su akıtma,soğutmama problemi ve dış ünite ses olayını cihazın üst filitresiyle komik bir şekilde ilişkilendirdi ve garanti olmasına rağmen üst filitreyi sadece yıkadı diye 50 TL aldı gitti,sorunlar devam ediyor.Servis hatasını bildiği artık gelmiyor .LG müşteri hizmetleri şuana kadar seyirci, kaldık ortada .Hakem heyetine gidecez bu gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 8 Temmuz 2019; 13:26:17 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.