Şimdi Ara

LG Renoir Destek Listesi--->152 Üye<--- (2. Aşama-Hepsiburada) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
19.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende mail atayım, ekleyin destek verelim

Orjinalden alıntı: numaniko

Bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre KC910 yerine arka kapağındaki kamera bölümü daha düz bir hale getirilmiş KC910i modelini Türkiye'ye getirtmeyi planlıyor LG Turkiye. Cihaz şuan Türkiye için test aşamasında. Bence KVK , Teknosa gibi firmaları arayarak bu cihaza talep olduğunu belirtirsek süreç hızlanır. Sonuçta KVK ve Teknosanın siparişlerine göre geliyor cihazlar diye biliyorum.

Teknosa da önemli gerçekten, onlar da isterse piyasaya çıkabilir Teknosa irtibat bilgilerini de ekliyorum
    Umarım LG'de fiyat politikasıyla, sabırla bekleyen müşterilerini cezalandırmaz.
  • merhabalar arkadaslar lg kc 910i dıye bır modelı varmı metbey arkadasımız daha ıyı bılır.bılgı verırse sevınırım sımdıden cok tesekkurler

Orjinalden alıntı: metbey

quote:

Orjinalden alıntı: numaniko

Bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre KC910 yerine arka kapağındaki kamera bölümü daha düz bir hale getirilmiş KC910i modelini Türkiye'ye getirtmeyi planlıyor LG Turkiye. Cihaz şuan Türkiye için test aşamasında. Bence KVK , Teknosa gibi firmaları arayarak bu cihaza talep olduğunu belirtirsek süreç hızlanır. Sonuçta KVK ve Teknosanın siparişlerine göre geliyor cihazlar diye biliyorum.

Teknosa da önemli gerçekten, onlar da isterse piyasaya çıkabilir Teknosa irtibat bilgilerini de ekliyorum

metbey test asamasinda oldugu dogrumu birde KC910i tam olarak farklari nedir kamera haric kamera duz derken telimi kalinlastirmislar yoksa kamerayi tamamen 14mm lik telin icinemi gommusler boylece cikinti kalmaz ama kalitesi dusermi acaba?

• ben de destekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 19 Ocak 2009; 12:50:47 >
  • Yapmayın arkadaşlar Renoirde kameradan niye ödün versinler. En önemli özelliği zaten kamera.
    Nokia yapardı "i" modelini ama, LG'de hiç duymadım. Bende tahmin etmiyorum yapacağını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Sırf bir ülke için cihazda kamera ve şekil değişikliği yapacaklarını sanmıyorum. Hemde bizim gibi önemsemedikleri bir ülke için hiç sanmıyorum. Sadece zaman kazanmak için söylenmiş bir şey.
    Diyelim yaptılar, o güzelim kamerada bir değişiklik yaptılar, o zaman LG çok yazık etmiş olur. O modeli asla almam, gider yurtdışı KC910 alırım.

Ben de sanmıyorum, tuhaf geldi, sizden duydum, bir bakalım

Neyse...telefonlara, maillere, desteğe devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 19 Ocak 2009; 14:04:53 >

• Böyle bir model kesinlikle yok.
    LG en azından "for Turkey" şeklinde sitesinde tanıtımını yapardı yahut GSMArena...

O nedenle böyle oyalama taktiklerine kanmayın arkadaşlar.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • Ben bu telefonu yeni duydum. Ama sizin için destekliyorum. Ekleyebilirsiniz
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • çok harika telefon gerçekten telefonun ötesinde bir alet bende destekliyorum, eklersin
  • Kesinlikle bende metbey in bu girişimini destekliyorum, ancak konu nerden nereye geldi 2 ay önce ha geldi ha gelecek dediğimiz tel nerdeyse yalan oldu çok garip, dahada önemlisi düşünen ve dışardan getirme şansı olmayan yerli kullanıcı adına üzücü durum demek ki bu piyasa bizim düşündüğümüzdende daha fazla sıkıntıda...

Şu an olay tamamen Kvk'nın krizden dolayı bekleme kararını değiştirip Renoir'i sipariş edelim demesine bağlı,

Bunu da ancak biz kendi toplu hareketimizle etki oluşturarak başarabiliriz... Bu gücün bizde olduğuna inananlardan olduğunuzu biliyorum... desteğe devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 19 Ocak 2009; 22:17:55 >
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.