Şimdi Ara

LG Renoir Destek Listesi--->152 Üye<--- (2. Aşama-Hepsiburada) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
19.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://chantinmobile.com/detail.php?product_id=2301

Bu sitede de KC910i olarak verilmiş ama en ufak farklılık bile yok.
    Ya bunlar "i" harfinin fark yaratacağını sanıyor, ya da böyle bir model yok.
    İlginç gerçekten de

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • lens çıkıntısı var ya... onun içe gömülmüş hali...

Orjinalden alıntı: metbey
    lens çıkıntısı var ya... onun içe gömülmüş hali...

resmi falan yokmu bu "İ" meretinin, geçen hafta bana da @ok1907 ye gönderilen cevabın aynısı gönderilmişti.
    Sony Ericsson K800'den 3G çipini çıkarıp K790 olarak sunmuştu ülkemize. Çünkü 3G -hala- ülkemizde sunulan bir hizmet değildi. Bu, kullanılmayacak özelliği çıkararak daha ucuza satmak/daha çok kar etmek amacıyla yapılmıştı. LG de sanırım burada cihazı bizlere daha uygun bir fiyattan çıkarabilmek için özelliklerden biraz taviz verme noktasında. Kamerayı içine gömmek falan bunlar işin hikaye kısmı. Sanki ülkemizde kamera kısmı şişkin olan modeller satılmıyor. Şahsen ben kırpılmış bir Renoir almam. Zaten Renoir'i seçmemin nedeni hiç kırpılmamış bir cihaz olmasıydı.
    Ben şuan en çok TeknoSA'dan umutluyum. Onun dışında diğer firmalardan %100 doğruluğa sahip bir bilgi gelmezse o kadar uğraşmama rağmen, o kadar çabama rağmen bu cihazı beklemenin bir anlamının olacağını sanmıyorum, ne yazık ki.
    Ve bu ülkede insanların Nokia tutkunu olduğunu söylüyoruz ama nedeni çok açık galiba. Bir telefonu getirmekten dahi aciz bir LG Mobile var. İnsanları Nokia almaya zorluyorlar sanki, çok yazık.

• Arkadaslar bir firmaya bir kac kisiyle baski olmaz. Dort bes kisiylede. Oyle bir istek olacak ki,adamlar bu urunleri getirmedikleri taktirde yapacaklari zarari,gosterebilcekleri reklamin kaybini anlayacaklar. Yani en az 100 kisi boyle bir telefonu istese,bakin nasil geliyor.

Dusunun sony bir aleti cikarmadan once,sitesine yakinda yazar. Nokia'da oyle. Ve bu modeller icin ne kadar cok mail geliyor,dusunebiliyormusunuz?

INCELEMELERIM:
    -(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)..
    -LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)...
  • DESTEKLİYORUM

Orjinalden alıntı: minimalist

Acaba KC910 ile iligli problemler mi yaşandıda bu kadar kısa sürede "i" modeli çıktı

i modeli olmasi icin,genel tanilarima gore soyluyorum. bu sekilde bir degisiklik olmasi gerekiyor.

-Renk,sekil vs gibi bir degisiklik olmali!

Urunun softwaresinde yapilacak bir degisiklik olsaydi,i felan gibi bir eklenti konmazdi. Yani dis gorunumde veya extralarinda bir degisiklik olursa,ancak ozaman telefonlarin modellerinin ismlerinin arkasina birseyler takiyorlar.

INCELEMELERIM:
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurQarizma

quote:

Acaba KC910 ile iligli problemler mi yaşandıda bu kadar kısa sürede "i" modeli çıktı

i modeli olmasi icin,genel tanilarima gore soyluyorum. bu sekilde bir degisiklik olmasi gerekiyor.

Urunun softwaresinde yapilacak bir degisiklik olsaydi,i felan gibi bir eklenti konmazdi. Yani dis gorunumde veya extralarinda bir degisiklik olursa,ancak ozaman telefonlarin modellerinin ismlerinin arkasina birseyler takiyorlar.

sadce arkasındaki lensi örten kısım içe gömülmüş, küçülmüş,başka hiçbir şey değişmiyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TurQarizma

quote:

sadce arkasındaki lensi örten kısım içe gömülmüş, küçülmüş,başka hiçbir şey değişmiyor

yani dedigim dogrulanmis oldu!
    Resmi varmi acaba bu modelin?

INCELEMELERIM:

• Lens dışınde hiç bir farklılığı yoksa neden i modeli ülkemize gelecekmişte normal model gelmeyecekmiş pek bi anlam veremedim

Orjinalden alıntı: atroce

Lens dışınde hiç bir farklılığı yoksa neden i modeli ülkemize gelecekmişte normal model gelmeyecekmiş pek bi anlam veremedim

Çıkıntı rahatsızlık veriyormuş biraz sanırım cepte taşırken...

quote:

Orjinalden alıntı: atroce

Lens dışınde hiç bir farklılığı yoksa neden i modeli ülkemize gelecekmişte normal model gelmeyecekmiş pek bi anlam veremedim

Çıkıntı rahatsızlık veriyormuş biraz sanırım cepte taşırken...

sorma oyle bir cikintiki..
    bende sahsen scma buldum gercekten bu dogru ise.. Sonucta cokta uzun bir cikintisi yok bence.. madem oyle dusunceniz vardi,daha onceden yapardiniz dizayni.. orjinalinden farki yoksa,sonradan cikani nasil getircekler,orjinalini getirememislerken..

INCELEMELERIM:

• Lens kapağı var mı, lens kalitesi aynı mı ?
    Bu tür sorulara cevap bulmadan eğer gelecekse kimse "i" modeline sıcak bakmayacaktır.

• Sadece lens kapağı farklı olacaksa neden ok1907 arkadaşımıza gelen mailde"Onun yerine çok benzer özelliklerde olan KC910i modelimizin 1 veya 2 ay içinde piyasaya çıkması hedefleniyor." denmiş.Tek fark lens kapağındaki çıkıntı olacaksa neden sadece o özelliğe vurgu yapılmadı da çok benzer özellikler dendi?
    Bir de şu linkte adamın teki kc910i sattığını belirtmiş ama hiç telefonun arka yüzünü gösteren bir resim koymamış ancak özelliklerde 800x480 piksel demiş.Benim hatırladığım kadarıyla 400x240 değil miydi bu telefon?.Acaba gerçekten bazı özellikler değişmiş mi?

http://cgi.ebay.co.uk/Mobile-Phone-LG-KC910i-Brand-New-Boxed-Unlocked_W0QQitemZ130278794798QQcmdZViewItemQQimsxZ20090101?IMSfp=TL090101112001r6495

Düzenleme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afeno -- 23 Ocak 2009; 14:00:28 >

• Daha önce telefon çıkaran firmaların ürün kodlarına bakınca ; "KC910i " modeli " KC910" modelinin biraz daha gelişmişi olması gerekir. Samsung öyle yapmadı mı ? Önce "d900" çıkardı daha sonra biraz daha gelişmiş model olan "d900 i " modelini çıkardı. Aynı modelin model yükseltme işlerini nokia da sıkça yapıyor. Bu yüzden ben " LG RENOİR KC910i " modelinin daha gelişmiş ve kaliteli model olacağı inancındayım.

Orjinalden alıntı: welat.

metbey bi sorum olacak lg telefonlara nasıl format atılır,herhangi bi bilgin varmı.2945#*# yapıyorum sadece fabrika ayarlarına dönüyor.

eski modeller 2945#*# servis menüsünü açar ve fact reset seçeneği format atar,

338464#*#
    KF750 de servis menüsünü açıyor, yeni modellerin tümüne olması lazım,
    2945#*750# de unlock menüsünü açıyor,
    viewty de 2945#*990#
    kc910 da da 2945#*910# olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 24 Ocak 2009; 0:07:42 >
    bluetooth üzerinden yapılan bu yöntemin tüm diğer yeni modellerde olacağını sanıyorum.gerçi viewty, renoir, kf700 gibi modellerde efs programı ile sistem dosyalarına erişilebiliyor.ama kf510, kf750 modelleri için efs olmuyor.

http://www.mygreatphone.com/forum/lg-handsets/11906-tutorial-how-open-explore-manupulate-fk750-file-system-compleet.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 24 Ocak 2009; 0:18:38 >

• Arkadaşlar dün hepsiburada.com'a mail attım.
    Yönetim adına bu cihazla ilgili destek istedim. Ürünü sadece kendileri satabilirse almak isteyen kullanıcının çokluğundan bahsettim.
    Zaten site, forumumuza reklam falan da vermekteydi. İlişkiliydik yani.

Sabah hemen aradılar, konuştuk. LG ve KVK ile görüşeceklerini, yalnız cihaza güvenmiyorlarsa; yani çok fazla satılacağına inanmıyorlarsa getirmek istemezler ama biz firma olarak muhakkak görüşeceğiz, böyle bir hizmet vermeyi biz de isteriz dediler.
    Karşılıklı teşekkür edip kapattık.
    Bakalım sonuç ne olacak...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.