Şimdi Ara

LG Renoir Destek Listesi--->152 Üye<--- (2. Aşama-Hepsiburada) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
19.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @metbey bu çok rahatlatıcı oldu gerçekten KVK öyle bir karar almışsa bizim bunu değiştirmemiz çok zor olacaktır. Sonuçta bunlar bir şirket ve kendi çıkarlarını bizim isteklerimizin önünde tutacaklardır.

Sayfa Başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 19 Ocak 2009; 23:16:40 >

Orjinalden alıntı: ok1907

Hem teknosa,hem Lg Turkey hem de Lg Mobile'a mesaj attım umarım cvp verirler.

Asıl önemli olan Kvk. Ona atmayı unutma hocam
  • Hocam benim bu konuda ne kadar istekli olduğumu ve ne kadar çabaladığımı biliyorsun. Ama gerçekçi olmak gerekirse; buradaki herkes için önemli olan tek şey cihazı en kısa sürede alabilmek, amaç bu. Bunun dışında kimsenin -çok anlamlı da olsa- bu beraberlik ile kendini daha fazla oyalayabileceğini sanmam. Söylemek istediğim açık ancak desteğe devam

Orjinalden alıntı: metbey

Arkadaşlar telefonlardan size gelmeyecek falan denirse ümidinizi falan kesmeyin lütfen... ben zaten tüm durumu şu an biliyorum,

Şu an olay tamamen Kvk'nın krizden dolayı bekleme kararını değiştirip Renoir'i sipariş edelim demesine bağlı,

Bunu da ancak biz kendi toplu hareketimizle etki oluşturarak başarabiliriz... Bu gücün bizde olduğuna inananlardan olduğunuzu biliyorum... desteğe devam...

bu telefonu sadece KVK mı getirebilir? başka bi firma falan ithal edemez mi? Bende gelmesini çok istiyorum, şu anda alınabilecek en hoş telefon, bu cihaz gelecek diye başka telefon almıyoruz bekliyoruz...umarız makul bir fiyattan gelir...

• Kvk ve Teknosa isterse Lg getirtir. Lg Onların taleplerine göre hareket etmek durumunda ...sonuçta dağıtıci satıcı onlar

Onlara daha çok mail ve telefonla isteklerimizi bildirmek önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 20 Ocak 2009; 1:24:30 >

ALIN,DESTEK VERIN,ALDIRIN,

PISMAN OLMAZSINIZ!

INCELEMELERIM:
    -(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)..
    -LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)...
  • metbey beni de ekleyin! merakla beklendiğine ddeğecek kadar şık duruyor bence artık ele almanın tam zamanı...

Orjinalden alıntı: ax

turqarizma telin ses kalitesi nasıl kulaklıkta sony telleriyle kıyaslama yapabilirmisin.

Sony w900 kullandim,ses canavari bir telefondu.. Kulaktiktada cok iyiydi.
    Fakat lg renoir onu gecmeyi kulaklik performansi olarak basarmis. Disa gelen ses sony telefonum kadar iyi degildi,birazcik zorda bu konuda gecmesi,fakat disa gelen sesten ben tatmin degilim. Hep yuksek sesli sarkilari melodi yapmam gerekiyoki,sesi duyabileyim..

INCELEMELERIM:
    -(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)..
    -LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)...
  • teşekkürler

Orjinalden alıntı: TurQarizma

quote:

Orjinalden alıntı: ax

turqarizma telin ses kalitesi nasıl kulaklıkta sony telleriyle kıyaslama yapabilirmisin.

Sony w900 kullandim,ses canavari bir telefondu.. Kulaktiktada cok iyiydi.
    Fakat lg renoir onu gecmeyi kulaklik performansi olarak basarmis. Disa gelen ses sony telefonum kadar iyi degildi,birazcik zorda bu konuda gecmesi,fakat disa gelen sesten ben tatmin degilim. Hep yuksek sesli sarkilari melodi yapmam gerekiyoki,sesi duyabileyim..

w900i den iyimi ya bende kullanıyorumda i,yiyse çok iyi yani

• Evet arkadaşlar bende telefonla ve mail adresleriyle ulaştım firmalara... Yetkili biri isteğe bağlı gibi bi şey kaçırdı azından... Lütfen sizlerde telefon ve maille baskı kurun, iyi günler...

Orjinalden alıntı: qwerty11

Evet arkadaşlar bende telefonla ve mail adresleriyle ulaştım firmalara... Yetkili biri isteğe bağlı gibi bi şey kaçırdı azından... Lütfen sizlerde telefon ve maille baskı kurun, iyi günler...

Eee.. biz ne diye uğraşıyoruz, burada İsteğimizi biraz daha agresif bir biçimde belli edelim, ancak öyle başarabileceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 21 Ocak 2009; 19:50:16 >

KC910 modeli Türkiye'ye gelmeyecektir. Onun yerine çok benzer özelliklerde olan KC910i modelimizin 1 veya 2 ay içinde piyasaya çıkması hedefleniyor.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımızla.

Ayrıca teknosa dan gelen mail de isewww.teknosa.com'a girin başka modellerimize bakın diyo

Lg nin yabancı sitesi Lg Mobile'dan ise henüz mesaj gelmedi. Gelmesine de gerek yok zaten Türkiye şubesi gereken açıklamayı yapmış.

• kc910i nedir yabanci sitelerdede gordum ama tam olarak farkini goremedim resimde yok yani farklari nelerdir dahami iyi dahami kotu tam olarak bilgi varmi bu konuda?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.