Şimdi Ara

LG Renoir Destek Listesi--->152 Üye<--- (2. Aşama-Hepsiburada) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
19.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg aynı anda yeni modellerinide getirirse türkiyeye kafalar iyice karışacak

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Orjinalden alıntı: sun.

bu gün KVK dan mail geldi
    "Bilgisini istemiş olduğunuz ürünün Mart ayı sonuna doğru stoklara girmesi beklenmektedir. Web sitemizdewww.kvk.com bulunan "cep telefonları" linkinden ürünlerle ilgili stok takibi yapabilirsiniz."
    bekleyelim bakalım mart sonunda nisan ayı sonlarında stoklarımızda olacak diyeceklermi ya bu işin iyice cılığı çıktı

KC910 mu yoksa KC910i mi?

Model yazmamışlar sadece renoır yazmışlar

ya birisi gelsinde hangisi gelirse gelsin aralarında pek fark yok sanırım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

bu gün KVK dan mail geldi
    "Bilgisini istemiş olduğunuz ürünün Mart ayı sonuna doğru stoklara girmesi beklenmektedir. Web sitemizdewww.kvk.com bulunan "cep telefonları" linkinden ürünlerle ilgili stok takibi yapabilirsiniz."
    bekleyelim bakalım mart sonunda nisan ayı sonlarında stoklarımızda olacak diyeceklermi ya bu işin iyice cılığı çıktı

KC910 mu yoksa KC910i mi?

Model yazmamışlar sadece renoır yazmışlar

ya birisi gelsinde hangisi gelirse gelsin aralarında pek fark yok sanırım

Videodan göz yanılması olmadıysa KC910i'nin kamerasında cam var. Bunun ne kadar kötü bir şey olduğunundan şikayet eden bir sürü insan var

• haklısın ama başka çaremiz yokki ya yurt dışından getittirme yollarını arayacağız yada cama katlanacağız dur bakalım birgelsin görelim birileri inceler nasıl olsa ona göre karar veririz
    A2(K850i) deposu
    http://www.4shared.com/account/dir/7406271/5c827bf8/sharing.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

arkadaşlar kamera önündeki camdan bu kadar korkmayın fazla bir olumsuz tarafı yok. ben K850i kullanıyorum şu anda bi şikayetim yok yani alışıyosunuz zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

K850 incelememde yazmıştım :

Cevap : K850 nin arka bölümü boydan boya camla kaplıdır ve buna kamera kapağı dahildir. Sık sık ele temas etmesi durumunda lensin önünde oluşan parmak izi foto kalitesini mükemmel etkilemektedir. Örnek istiyoruz demeden ben hemen hazırladım. Cama baş parmağımı koyup çektim, parmak izi oldu biraz ve foto çektim. Sonra bezle temizleyip çektim ve aradaki farka inanamadım...

LG Renoir Destek Listesi--->152 Üye<--- (2. Aşama-Hepsiburada)

• Valla K850'yi satma nedenlerimden bitanesiydi. Cam temiz bile olsa, çekmeden önce muhakkak siliyodum. Cüzdanda gözlük bezi taşıyoduk artık
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • samsung 8 megapixel lik memoir diye bir telefon cıkarmıs bu ne ya renoir gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 28 Şubat 2009; 19:55:36 >
  • zaten aleti berbat etmişler yaw yeni gelecek olanın arka kısmı çok kalitesiz duruyo pek fark yok gibi görünmesine ramen kamerasından malzemesine kadar bir çok fark göze çarpıyor hemen cihazın arka kısmının parlak olması ön kısmıyla bir bütünlük sağlıyodu hem böyle çok kötü gözüküyo kamerayı içe alırken kamera kapağı yerinede idareten bi cam yerleştirmişler hadi cam koydun bari arka kapağıda parlak yap bişeye benzesin yazık olmuş böyle gelicekse gelmesin hiç ikinci hatta üçüncü kalite mal göndercekler tabi göderirlerse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 1 Mart 2009; 0:07:30 >

cemus

zaten aleti berbat etmişler yaw yeni gelecek olanın arka kısmı çok kalitesiz duruyo

arkadaşım bunu cihazın fotolarından nasıl anlayabilirsin ki? dokunmadan anlaşılmaz o.
  • kvk 2 gün önce mail atmıştım hala cevap yok mailine cevap verilmiş bir arkadaş ne yazdıklarını buradan bizimle paylaşabilirmi hala mart ayı sonundamı diyorlar bkz"Bilgisini istemiş olduğunuz ürünün Mart ayı sonuna doğru stoklara girmesi beklenmektedir. Web sitemizdewww.kvk.com bulunan "cep telefonları" linkinden ürünlerle ilgili stok takibi yapabilirsiniz."

Orjinalden alıntı: eyz

samsung 8 megapixel lik memoir diye bir telefon cıkarmıs bu ne ya renoir gibi

Yaptiklari tüm modeller calinti zaten!
    Sürgülü telefon modelleri haric,dokunmatiklerinden renksiz ekran telefonlarina kadar hepsinde bir modelden calinti bulmak mümkün!

INCELEMELERIM:
    -(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)..
    -LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

cemus

zaten aleti berbat etmişler yaw yeni gelecek olanın arka kısmı çok kalitesiz duruyo

arkadaşım bunu cihazın fotolarından nasıl anlayabilirsin ki? dokunmadan anlaşılmaz o.

doğru haklısın belki ama bide bu şekilde bakıp kıyaslamanı öneririmben biraz bakınca altaki iki resim bana çin malı çakma telefonlara baktığımda ki hissiyatı anımsatıyor

bunlar bize gelmiyecek olan modelive bence daha kaliteli malzemeden yapılmış olanı

bunlarda çin malı gibi (tabi bana göre öyle kişiye göre değişir)olan yani bize gelicek modeli

• @cemus bence tamamen kuruntu yapıyosun. malzemede bi fark göremiyorum renk haricinde! sonuçta arka tarafın dizaynı değişti ve doğal olarak görünümle beraber renk te değişti yani bence malzeme olarak hiç bir fark yoktur...

bu arada arkadaşlar eğer hayal yada serap görmediysem Renoirin reklamını TV de gördüm. dün akşam TNT isimli özel kanalda kısada olsa bir reklam gördüm reklamın sonunda ''dokunun canlansın'' gibi bişey diyordu. anlaşılan 1-2 hafta içinde geliyor cihaz...
  • banada eski dizayn dah güzel gibi geliyor tabi görmedende bişy diyemeyiz simdi
  • Düz olan (KC910) gelmeyecek bu kesin.
    KC910i ise LG yöneticilerinin keyfi gelirse gelecek. O da gelmeyebilir yani.
    Ben artık yurt dışı aldım. Beklemeyi çoktan bırakmıştım zaten.
    Gerçekten böyle bi cihazın ülkemize gelmemesi çok üzücü oldu. Cihaz her yönüyle mükemmel.

• LG yi KINIYORUM !!!! bu cihaz türkiyeye gelseydi alıcaktım ama tr ye gelmicene göre bende alamıcam.....gerçekten YAZIK etmişsiniz YAZIKKK !!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcansl

@Révølvér
    sen nereden ne kadara aldın ve nasıl aldın ??? bide garanti olayı ne olacak ya telefona bişey olursa ???

Forumdan birkaç arkadaş bu şekilde aldık.
    Benimki tamamen tesadüf. Ancak doğubank gibi yerlerde bulunan cihazı Kayseri'de buldum ben şans eseri.
    3 gün oldu zaten alalı.

Valla cihazın dayanıklık testlerini izledikten sonra karar verdik böyle bir-iki arkadaş.
    Adamlar üzerinden geçti, yıkadılar, buzluğa attılar bişey olmadı.

Umarım sağlıklı kullanırız, bişey olursa KVK gene bakıyor ama parasıyla tabi.
    O kadarını göze aldık, yapacak bir şey yok...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.