Şimdi Ara

LG Renoir Destek Listesi--->152 Üye<--- (2. Aşama-Hepsiburada) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
19.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oo revolver hayırlı olsun,sessiz sedasız almışsın telefonu,nasıl memnunmusun telfonundan,şimdiye kadar ki kulandığın telfonlarla kıyasladığında mutlaka çok üstün yönleri var da bide senin ağzından duysak en beğendiğin yönleri ve bide şurası keşke böyle olmasa dediğn bi yeri veya özelliği varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welat. -- 5 Mart 2009; 23:42:09 >

Orjinalden alıntı: welat.

oo revolver hayırlı olsun,sessiz sedasız almışsın telefonu,nasıl memnunmusun telfonundan,şimdiye kadar ki kulandığın telfonlarla kıyasladığında mutlaka çok üstün yönleri var da bide senin ağzından duysak en beğendiğin yönleri ve bide şurası keşke böyle olmasa dediğn bi yeri veya özelliği varmı.

Teşekkürler welat.
    Telden çok memnunum. Gerçekten de beklediğim gibi çıktı.
    Şimdiye kadar kullandığım tellerde hep telden soğuyacak eksikler görüyordum.
    İşte video kalitesi kötü olurdu, diğerinde foto, bir başkasında ekran küçük kalırdı, öbür taraftan görünümü iyi olmazdı vs...

Bu cihaz gerçekten de hepsinin toplandığı bir sentez olmuş. Her şey çok iyi.
    Düşük puan verebileceğim iki nokta var:

İlki kulaklık sesinde bassların beklediğim seviyede olmaması. Gene de iyi fakat N82 bu konuda +1 puan öndeydi mesela.
    İkincisi ise loş ortamda makro çekmek için biliyosunuz ki makro ve flaş modlarını açmak gerekir. Loş ortamda flaşı açtığımızda makrolarda parlama yapıyor. Tıpkı bir ara K850'de yaşanan sorun bu. İnşallah yeni sürümlerle bu olay aşılacaktır diye düşünüyorum.

Bunun haricinde cihaz gerçekten de özelliklerinin hakkını veriyor.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:

• quote:

Teşekkürler welat.
    Telden çok memnunum. Gerçekten de beklediğim gibi çıktı.
    Şimdiye kadar kullandığım tellerde hep telden soğuyacak eksikler görüyordum.
    İşte video kalitesi kötü olurdu, diğerinde foto, bir başkasında ekran küçük kalırdı, öbür taraftan görünümü iyi olmazdı vs...

Bu cihaz gerçekten de hepsinin toplandığı bir sentez olmuş. Her şey çok iyi.
    Düşük puan verebileceğim iki nokta var:

İlki kulaklık sesinde bassların beklediğim seviyede olmaması. Gene de iyi fakat N82 bu konuda +1 puan öndeydi mesela.
    İkincisi ise loş ortamda makro çekmek için biliyosunuz ki makro ve flaş modlarını açmak gerekir. Loş ortamda flaşı açtığımızda makrolarda parlama yapıyor. Tıpkı bir ara K850'de yaşanan sorun bu. İnşallah yeni sürümlerle bu olay aşılacaktır diye düşünüyorum.

Bunun haricinde cihaz gerçekten de özelliklerinin hakkını veriyor.

hayırlı uğurlu olsun görüldüğü üzere telde herhangi bir hata yada yeniden düzenlenecek bir şey yok yani alanlar memnun ben gene bu konuyla ilgili olarak lg yönetimini kınıyorum çünkü kc910 dayanıklı yapısını,şık görünümünü ve performansını kc910i de görübilecegimi pek sanmıyorum bende uzunca bir süredir bu telin gelmesini bekleyenlerdendim ama dediğim gibi malzeme kalitesi düşürülmüş kc910i gelicekse hiç gelmesin zira bu teli almıycam biz üçüncü dünya ülkesi değiliz aksine teknolojiyi yakından takip eden bir milletiz bence bunu üretimci firmalarda görmeli ve ona göre cihazları daha kaliteli ve hızlı bir şekilde bu pazara dahil etmeli.aylar oldu hala piyasada yok başka milletlerin eskittiği teknolojiyi yıllar sonra bize yeni bişey gibi kakalıyolar yıllardır her konuda bu böyle süre geldi lütfen milletçe bu konuya biraz önem verelim.Bu tür tutumlar protesto edilmeli( gene sinir oldum yaw)
    Neyse asıl konuya geleyim ben macro çekimlerde ışık telafisiyle oynama yaparsan loş ortamlarda daha iyi sonuçlar elde edebileceğini düşünüyorum bende n73 var onda da karanlık ortamlarda macro çekimlerde parlama yapar ama ışık telafisini -2 yaptığımda bu sorun ortadan kalkıyo. bass içinde sana creative ep 630 kulaklığı öneririm bassları daha yüksek alabirilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 6 Mart 2009; 15:56:03 >

• KC910i'nin daha kalitesiz bir malzemeye sahip olduğunu nereden çıkartıyorsunuz arkadaşlar? Belki daha iyidir belki daha kötü ama şuan bunu bilemeyiz.

Birde zaten CX300 ile dinleyerek söylüyoruz bassların az olduğunu

• kullananlar se lerden daha kaliteli sesi var diyorlardı.n82 den kötüyse nasıl se lerden iyi oluyor.acaba telde kusur bulmaya korktuğunuz içinmi sesini övdünüz.

Orjinalden alıntı: ax

kullananlar se lerden daha kaliteli sesi var diyorlardı.n82 den kötüyse nasıl se lerden iyi oluyor.acaba telde kusur bulmaya korktuğunuz içinmi sesini övdünüz.

Ben iki defa N82 kullandım ve Sony'lerden kullandığım modelleri sayayım sana:

K750, K790, K810, K850, W800, W810, W850...

Bu kullandığım modellerden N82'den iyi olan belki w850 vardı.
    N82'nin ses kalitesi N91'den sonra geliyordu. Yani küçümsenecek bir sesi yoktu ki N82'nin

• Sıfır ayarlara göre aynı, belki biraz daha iyi bir ses kalitesi var dedik. EQ işin içine girdiğinde zaten Sony Ericsson cihazlar(genel olarak) daha iyi performans veriyorlar Renoir'dan. Çünkü Renoir'da EQ ayarı yok. Zaten Renoir'nın en zayıf olan yanı müzik. Bu en zayıf yanı bile ortanın üzerinde bir performasta.. Ancak yapaylıktan uzak -doğal sesi- sevenler Renoir'nın müzik performansından memnun kalacaklardır.
    Birde @ax, sen Nokia'yı sevmeyen biri olarak N82'yi küçümsüyorsun bence

Orjinalden alıntı: Figure

Sıfır ayarlara göre aynı, belki biraz daha iyi bir ses kalitesi var dedik. EQ işin içine girdiğinde zaten Sony Ericsson cihazlar(genel olarak) daha iyi performans veriyorlar Renoir'dan. Çünkü Renoir'da EQ ayarı yok. Zaten Renoir'nın en zayıf olan yanı müzik. Bu en zayıf yanı bile ortanın üzerinde bir performasta.. Ancak yapaylıktan uzak -doğal sesi- sevenler Renoir'nın müzik performansından memnun kalacaklardır.

Ozellikle kulaklikla!

Dolby Sound farkinida unutmayalim!

INCELEMELERIM:
    -(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)..
    -LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)...

• quote:

Orjinalden alıntı: TurQarizma

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Sıfır ayarlara göre aynı, belki biraz daha iyi bir ses kalitesi var dedik. EQ işin içine girdiğinde zaten Sony Ericsson cihazlar(genel olarak) daha iyi performans veriyorlar Renoir'dan. Çünkü Renoir'da EQ ayarı yok. Zaten Renoir'nın en zayıf olan yanı müzik. Bu en zayıf yanı bile ortanın üzerinde bir performasta.. Ancak yapaylıktan uzak -doğal sesi- sevenler Renoir'nın müzik performansından memnun kalacaklardır.

Ozellikle kulaklikla!

Dolby Sound farkinida unutmayalim!

Tabi ki kulaklık sesi için söylüyoruz bunları

• ben nokiayı hiç sevmem orası doğruda.ses konusunda n91 dışındaki nokia telleri se ile kıyas kabul etmem.

Aha KC910 türkiyeye geliyor diye düşünürken reklamın sonunda LG Kp500 Cookie demezmi

daha onun reklamı yeni çıkıyorsa bu telefon Türkiyeye Yıllar sonra ya gelir ya gelmez

Dhqwer

Yav az önce LG nin kanalD de dokunmatik telefon reklamını gördüm süper reklam hazırlamışlar

Aha KC910 türkiyeye geliyor diye düşünürken reklamın sonunda LG Kp500 Cookie demezmi
    />

daha onun reklamı yeni çıkıyorsa bu telefon Türkiyeye Yıllar sonra ya gelir ya gelmez

sorma ya bende bir kaç gün önce TNT de görmüştüm bende Renoir sandım.

• renoir ve c905 yalan oldu.yeni idolümüz idou

ax

renoir ve c905 yalan oldu.yeni idolümüz idou

dur bakalım kardeş daha piyasaya çıkmadı Renoir çıkmadan yalan ettin aleti.
    ayrıca Renoir kolay kolay yalan olacak bi cihaz değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

ax

renoir ve c905 yalan oldu.yeni idolümüz idou

dur bakalım kardeş daha piyasaya çıkmadı Renoir çıkmadan yalan ettin aleti.
    ayrıca Renoir kolay kolay yalan olacak bi cihaz değil...

piyasaya çıkmadımı çıkalı yıl olucak nerdeyse ben aylardır bu cihazı bekliyorum gelsin diye ama malesef LG firması tenezül etmiyor.millet yabancı ülkelerden ithal eder oldu artık

• quote:

cemus

piyasaya çıkmadımı çıkalı yıl olucak nerdeyse ben aylardır bu cihazı bekliyorum gelsin diye ama malesef LG firması tenezül etmiyor.millet yabancı ülkelerden ithal eder oldu artık

kardeş bende Türkiye piyasasını kastediyorum zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

cemus

kardeş bende Türkiye piyasasını kastediyorum zaten.

Evet yakın zaman içinde yurtdışından getirenler kervanına bende katılıyorum

Trust me, I am an Engineer...

ORJİNAL AUDIO-TECHNICA KULAKLIKLAR

ÇEŞİT ÇEŞİT ÜRÜNLER (AMFİ, MP3 PLAYER, KULAKLIK)

• biraz geri kaldım ben :) hep bu okul yüzünden :S yav okula adım attık geldimiz hafta 2tane sınav gına geldi bööğğğğğğğğğ

arkadaslar çocunuza mühendislik okutmayın okutursanız bile kimya mühendisliği okutmayın bu ne yav:S şubattan hazirana kadar her hafta her hafta sınav yeterrrr :S 3senedir gına geldi:S

buarada kamera arkasındaki cam konusuna deginilmiş son sayfada... bunu w995 konusundada tartıştık... bende aynı sorunu w960la yaşıyorum oo camı silmekten bıktım ne pozlar mahvoldu parmak izi yüzünden...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.