Şimdi Ara

LG Renoir Destek Listesi--->152 Üye<--- (2. Aşama-Hepsiburada) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
19.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GunsLingéR

Bu LG nin satış politikası kadar yanlış bir politika daha yok

Birde SE böyle :) NOKIA yine pazara hakim oldu hemde dandik modellerle.
    Anlamıyorum bu Markalar neden TR pazarına önem göstermiyolar.

Orjinalden alıntı: allicem

beyler sony yeni tel tanıttı 12.1 mp lik.ıdou bi bakın renoirin devri bitti bence

Evet kesinlikle katiliyorum tabi Samsung Omnia HD modelinide unutmamak gerekir.Bu saatten sonra renoir alinmaz bence.

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

beyler sony yeni tel tanıttı 12.1 mp lik.ıdou bi bakın renoirin devri bitti bence

Evet kesinlikle katiliyorum tabi Samsung Omnia HD modelinide unutmamak gerekir.Bu saatten sonra renoir alinmaz bence.

Arkadaşlara bende katılıyorum LG RENOİR Türkiyeye gelmeden misyonunu tamamlamıştır. Samsung ve Sony Ericssonun yeni çıkaracağı telefonlar Renoir dan kat kat üstün telefonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 17 Şubat 2009; 14:09:10 >
  • gömlüm hala renoirden yana ama insan idou yu görüncede kalbi biraz kaya biliyor

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Arkadaşlara bende katılıyorum LG RENOİR Türkiyeye gelmeden misyonunu tamamlamıştır. Samsung ve Sony Ericssonun yeni çıkaracağı telefonlar Renoir dan kat kat üstün telefonlar.

''Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş''

Omnia HD'nin 720p video kaydı(kalitesi nasıl bilmiyoruz), 3.7 inç ekranı ve 3.5 mm jack, HDMI çıkış gibi artılara sahip. Ama bu avantajlar kağıt üzerinde. Şöyleki; video 720p ama 24 FPS ve bitrate Renoir'deki kadar yüksek olmayacaktır, ekran 3.7 inç ama boyu tam 123 mm, koyun bakalım cebinize sığacak mı? 3.5 mm jack olmasa bile dönüştürücüsü olduğundan bir sorun teşkil etmiyor. Hatta 3.5 mm jack olduğunda kablo üzerinde kumanda olmuyor. Bu ve benzeri şeyler.

Idou'ya bakacak olursak; 12 MP kamera(fotoğraf kalitesi, lens kalitesi muamma -C905 gibi olmazsa iyi), 3.5 inç ekran gibi artıları var. Muhtemelen video kalitesi de Renoir'den kötü olur.
    Renoir ise fotoğraf ve video kalitesini ispatlamış bir cihaz. Ek olarak artısı Dolby Mobile, Schneider Kreuznach lens, Xenon flaş(Omnia HD'ye göre), java sisteminin hızı ve stabilitesi, ergonomik boyutları(Omnia HD'ye göre), darbelere hatta sıvı etkileşimlerine dahi dayanıklı vs vs.

Kağıt üzerindeki özellikler olarak(iş yapma kalitesi değil) 1- Omnia HD 2- Renoir 3- Idou diye sıralayabiliriz. Ancak Omnia HD'nin boyutua bakarsanız o özelliklerin olmamasının daha şaşırtıcı olacağını görürsünüz. Demek istediğim o kadar büyük bir cihaza o kadar özelliği Arçelik dahi koyardı..

Şurada 10 kişi Omnia HD'nin özelliklerine bakarak almaya karar verse, 9'u boytundan dolayı vazgeçer. Idou ise sadece ekran boyutu ile Renoir karşısında öne çıkabiliyor. Bunun dışında yukarıda yazdığım gibi Renoir'nın iki cihaza karşı birçok artısı mevcut. Ve bu iki cihazın ülkemize giriş tarihlerini, geldiklerinde sahip olacakları fiyatları da düşünürsek..

• Figure guzel yazmisin ama Renoir bu cihazlarla yarisabilmek istiyorsa cikis fiyatini iyi secmeli acikcasi pixon gibi bir fiyata sahip olmaliki alici bulsun.999ytl yani oda en fazla.Dediginiz gibi Omnia HD ve IDOU icin gerekli testler yapilmadi bu sadece kagit uzeri bir degerlendirmedir.Bu teller piyasaya cikip son kullanici testleride yapildimi hersey daha iyi anlasilacaktir.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Omnia HD gibi 123mm lik bir cihaz ben taşımam.
    İdou da zaten 3. çeyrek olarak duyrulmuş. Hiçbir erteleme olmazsa ve TR'ye zamanında gelirse Ağustos ayı gibi piyasaya çıkacaktır, TR'ye de eylül gibi gelir.

3.8 lik HTC HD tasinabildigine gore Omnia HD de tasinabilir genis ekranin en iyi yani kesinlikle internette gezinirken kendini gosterecektir 3" de iskence oluyor cunku en azindan benim kf700 de oyle.Omnia HD yi bilemeyecem ama idou nun TR ye gelmesi 2010 u bulabilir.

Ayrıca ben zaten taşınmaz demedim ki ben taşımam dedim

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • Samsung M8800 Pixon 950tl den satışa baslandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 18 Şubat 2009; 11:48:42 >
  • valla beyler keske TR de olsamda alcaklarim sinirli olsa.Ben almanya da yasiyorum ve burda her cesit telefonu bulma imkani var.Ama durum öle olunca da telefon secemiyorsun yani.Mesela gecen haftaya kadar LG Renoir i alcaktim.Ok dedim istedigim telefon bu.Sonra birkac defa daha gittim magazaya HTC nin yeni modelleri gelmis 5mp li tussuz dokumatik olanlari.Onlari kurcaladim biraz aklim gene karisti.Bide simdi SE 12 mp teli ile gelecegini biliyorum.Resmen kararsiz kaldim.Bir arada se c905 hosuma gitti onu kaymistim ama dedigim gibi keske TR de olsam da sinirli telefonlar arasinda secebilsem bir tane.En azindan bir LG renoir alirsan TRde nerden baksan yenisi gelene kadar 1 sene gecer.En azindan bir sene kullanirsin onu.Ama burda imkan yok iste.Bence TR de tel kullanmanin keyfini cikartin bir bakima iyi telefon modellerinin gec gelmesi =)Farkli bir yonden baktim olaya ama belki hak verenlerde olur .

Isaac Asimov
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanal84

valla beyler keske TR de olsamda alcaklarim sinirli olsa.Ben almanya da yasiyorum ve burda her cesit telefonu bulma imkani var.Ama durum öle olunca da telefon secemiyorsun yani.Mesela gecen haftaya kadar LG Renoir i alcaktim.Ok dedim istedigim telefon bu.Sonra birkac defa daha gittim magazaya HTC nin yeni modelleri gelmis 5mp li tussuz dokumatik olanlari.Onlari kurcaladim biraz aklim gene karisti.Bide simdi SE 12 mp teli ile gelecegini biliyorum.Resmen kararsiz kaldim.Bir arada se c905 hosuma gitti onu kaymistim ama dedigim gibi keske TR de olsam da sinirli telefonlar arasinda secebilsem bir tane.En azindan bir LG renoir alirsan TRde nerden baksan yenisi gelene kadar 1 sene gecer.En azindan bir sene kullanirsin onu.Ama burda imkan yok iste.Bence TR de tel kullanmanin keyfini cikartin bir bakima iyi telefon modellerinin gec gelmesi =)Farkli bir yonden baktim olaya ama belki hak verenlerde olur .

HTC Blackstone HD'yi kastediyorsaniz arkadasim aldi,kiyaslanabilcek bir alet degil HTC bunu soyleyebilirim.
    Telefonun emsalleri dokunmatikte Omnia'dir,ozelliklerde Pixon ve Innov'dur. Digerlerini bu telefonla bir tutamazsiniz.
    Kameraya gore konuscaksak,Sony'de girebilir bu yarisa!

INCELEMELERIM:
    -(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)..
    -LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)...

• bu alet omnia,pixon ve innova dan da kat kat üstün sadece innovadan ses konusunda geri kalır innovda çift stero hoporlör var

Orjinalden alıntı: eyz

bu alet omnia,pixon ve innova dan da kat kat üstün sadece innovadan ses konusunda geri kalır innovda çift stero hoporlör var

Objektif olarak katiliyorum. Telefonumda en buyuk eksik gordugum sey ses hoparlörü! Bir hoparlör bu telefona yakismadi!
    Fakat Muzik konusunda Sony birazcik daha ilerde!

INCELEMELERIM:
    -(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)
    -(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)..
    -LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurQarizma

quote:

Orjinalden alıntı: eyz

bu alet omnia,pixon ve innova dan da kat kat üstün sadece innovadan ses konusunda geri kalır innovda çift stero hoporlör var

Objektif olarak katiliyorum. Telefonumda en buyuk eksik gordugum sey ses hoparlörü! Bir hoparlör bu telefona yakismadi!
    Fakat Muzik konusunda Sony birazcik daha ilerde!

Renoiri dört gözle bekliyorum bu cihazı kesin alacağım şimdi viewty ile alıştırma yapıyorum :) Ama ses konusunda yanılıyorsunuz sony birazcık değil çok ileride diyebilirim bu konuda...

Trust me, I am an Engineer...

ORJİNAL AUDIO-TECHNICA KULAKLIKLAR

ÇEŞİT ÇEŞİT ÜRÜNLER (AMFİ, MP3 PLAYER, KULAKLIK)
  • şubat sonu gelecek dendi cihazdan hala ses soluk yok sanırım bu telefon Türkiyeden teyet geçecek

Orjinalden alıntı: sun.

şubat sonu gelecek dendi cihazdan hala ses soluk yok sanırım bu telefon Türkiyeden teyet geçecek

Çok güzel... teğet geçecek deniyorsa Renoir mutlakaTürkiyeye çarpar...
    "Bilgisini istemiş olduğunuz ürünün Mart ayı sonuna doğru stoklara girmesi beklenmektedir. Web sitemizdewww.kvk.com bulunan "cep telefonları" linkinden ürünlerle ilgili stok takibi yapabilirsiniz."
    bekleyelim bakalım mart sonunda nisan ayı sonlarında stoklarımızda olacak diyeceklermi ya bu işin iyice cılığı çıktı

Orjinalden alıntı: sun.

bu gün KVK dan mail geldi
    "Bilgisini istemiş olduğunuz ürünün Mart ayı sonuna doğru stoklara girmesi beklenmektedir. Web sitemizdewww.kvk.com bulunan "cep telefonları" linkinden ürünlerle ilgili stok takibi yapabilirsiniz."
    bekleyelim bakalım mart sonunda nisan ayı sonlarında stoklarımızda olacak diyeceklermi ya bu işin iyice cılığı çıktı

KC910 mu yoksa KC910i mi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.