Şimdi Ara

LG Renoir Destek Listesi--->152 Üye<--- (2. Aşama-Hepsiburada) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
19.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya da ben de senin dediğini yanlış anlayayım; ödeşelim

quote:

Orjinalden alıntı: eyz

renoir al bana barışalım

mazda 3
  • quote:

Orjinalden alıntı: barkodd

ya da ben de senin dediğini yanlış anlayayım; ödeşelim

quote:

renoir al bana barışalım

İkiniz de bana birer Renoir alın bu olay çözülsün

Orjinalden alıntı: Figure

Kötü haber

KVK'yı aradım. Başta LG KC910'un ülkemize ne zaman geleceğini sordum. ''Şubat sonu-Mart başı gibi gelecek.'' cevabını aldım. Devamında ise ''Daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz LG Müşteri Hizmetlerinin numarasını verebilirim.'' dedi. ''Zaten aradık ama onlar ülkemize KC910'un yerine KC910i'nin geleceğini söylediler.'' dedim. ''Evet, onların söylediği doğrudur. Çünkü cihazı üreten de, bize getiren de onlar.'' dedi.

Ya KC910i de nedir ya? Neden bir tek fotosuna bile rastlamıyoruz, bahsi bile geçmiyor hiçbir sitede?
    LG bize özel cihaz mı üretti şimdi? Harbiden bu iş yılan hikâyesini geçti.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:

• TEKNOSA RENOİR İN KARDEŞİ KP500 Ü SATIŞA SUNDU BU GÜN BELKİ ARKASINDAN RENOİR GELİR.

Orjinalden alıntı: ALL4U

Arkadaşlar,

Nokia'nın basın bültenine göre Nokia.com.tr web sitesinden 5800 için için 10.000'e yakın önsipariş gelmiş. Nokia gerçekten bu işte başarılı. Önce talebi gördü ve şimdi modeli getirip iyi bir lansman yapıyor. Bu konuda bi de samsung var başarılı olan. Diğerleri maalesef web vs interaktif uygulamalarda çok kötüler. Hem pazarı görüp hemde pazar yönlendirmesi yapamıyorlar... LG için bizim burada yırtındığımız kadar onlar umursamıyorlar. Lgrenoir.com.tr diye bir web sitesi oluşturup hem lansman yapıp hem de önsipariş yapsalar 1000$ı geçmezdi maliyetleri. En azından pazarı görüp bu kriz ortamında yeterli talep oluşmadığı için getirmiyoruz derlerdi ama nerde?.. Türkiye'de ortalama cep telefonu değiştirme sürei 18 ay, avrupa ortalaması 30 ay... Yani bu bile Türkiye'deki aktif pazarı gösterir. iyi bir pazarlama ve fiyat ile satmayacak ürün yok. Millet çinde kendi adına cep telefonu yaptırıp onu bile satıyor ki LG Renoir gibi bir ürün satmasın...
    Neyse Tebrikler NOKIA demekten başka bir şey gelmiyor elimizden...

Doğru söze ne hacet.LG ye koca bir ban.Nokia yı asla sevmem ama 5800 gayet hoş olmuş.

• Belliki bu is yaza kaldi mayis veya en gec yazin gelecek ama mart ve nisanda gelecegini hic sanmiyorum.Ama durum bekledigimiz gibi olmayacak ozellik bakimindan yoksun yeni cikan kp500 bile 600ytl gibi yuksek bir fiyattan satisa sunulduguna gore renoir icin 1200ytl gibi bir fiyat cekmeleri muhtemel bu is sanirim bitti cunku yaza baska markalarin baska modelleri cok daha uygun fiyattan giris yapabilirler LG nin isi zor gozukuyor belki getirmekten bile vazgecebilirler.
  • tr.lgmobile de kp500 le prada II GÖZÜKÜYOR AMA RENOİR ORTALIKLARDA YOK KP 500 SATILMAYA BASLANDI ARKASINDANDA PRADA GELİR. KP500 İLK GİRİŞ FİYATI 599 TEKNOSADA O KADAR UÇUK Bİ RAKAMLA GİRMEDİ BENCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sun. -- 13 Şubat 2009; 11:13:21 >
  • prada II satışa başlanmış
    PENTAX K-X, SMC DA L 18-55mm, SMC-M 50mm f/1.7 ,smc m 135mm 3.5,SMC-K 55mm F1/8
  • Dear Sir, Thank you for your email, please specify your concern in English for us to be able to guide you. Thank you adn best regards,

lg bişeyler yazmıs bana ama sanırım derdini ingilizce yaz diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 15 Şubat 2009; 15:07:39 >
  • aynen; aldığım N79'u geri verip netteki fiyatın oldukça üzerinde bir fiyata (990 YTL) 5800 aldım; beklediğimden daha güzel/başarılı bir cihaz; ancak eğer dokunmatik hassasiyeti olarak LG nin bu telefondan bir eksikliği yoksa "kesinlikle" ama kesinlikle 100-150 YTL fazlası LG'ye verilir"di"; hem (gerçi bu bana göre) işletim sistemi olmayıp java platformlu olması telefonu bir sürü ekstra özellikler sunan; ama neticede "telefon" olarak görmek isteyen benim gibi kullanıcılara hitap ederdi; hem kamera kalitesi 5800'de olduğu gibi çin malı telefonlarla değil, c905-innov8-pixxon gibi modellerle karşılaştırılacak kalitede olurdu; hem de elinizdeki ürünün "bir pazarlama stratejisi olarak o fiyata satıldığını" değil "o fiyatın o cihazın üç aşağı beş yukarı öyle olduğunu" bilirdiniz...

arada gizli anlaşmalar- değişik pazarlıklar mı var; bilmiyorum; ancak LG Türkiye'nin bu telefonu Türkiye'ye getirmemesinin nedeni ürünün pahalı olması-tutmayacak/zarar ederiz kaygısı taşıyor olmaları olamaz; mutlaka başka nedenlerinin olması lazım; bilinçli bir inat olduğunu düşünüyorum; KS20 gibi bir modeli getirip 1 milyarın üstünde fiyat biçebilen zihniyetin (hatta ne kadar başarılı özellikler barındırısa barındırsın wireless bağlantı seçeneği olmayan modelleri cesaretle getiren zihniyetin) bu telefonu getirmemekte ısrar etmesinin nedeninin ticarette pek çok girişimcinin aldığı "zarar etme riski" kadar basit ve anlşaşılır olduğunu sanmıyorum...

mazda 3

• bu yazdıklarını benzer şeylerin aynısını lg ye mail olarak attım
    quote:

aynen; aldığım N79'u geri verip netteki fiyatın oldukça üzerinde bir fiyata (990 YTL) 5800 aldım; beklediğimden daha güzel/başarılı bir cihaz; ancak eğer dokunmatik hassasiyeti olarak LG nin bu telefondan bir eksikliği yoksa "kesinlikle" ama kesinlikle 100-150 YTL fazlası LG'ye verilir"di"; hem (gerçi bu bana göre) işletim sistemi olmayıp java platformlu olması telefonu bir sürü ekstra özellikler sunan; ama neticede "telefon" olarak görmek isteyen benim gibi kullanıcılara hitap ederdi; hem kamera kalitesi 5800'de olduğu gibi çin malı telefonlarla değil, c905-innov8-pixxon gibi modellerle karşılaştırılacak kalitede olurdu; hem de elinizdeki ürünün "bir pazarlama stratejisi olarak o fiyata satıldığını" değil "o fiyatın o cihazın üç aşağı beş yukarı öyle olduğunu" bilirdiniz...

arada gizli anlaşmalar- değişik pazarlıklar mı var; bilmiyorum; ancak LG Türkiye'nin bu telefonu Türkiye'ye getirmemesinin nedeni ürünün pahalı olması-tutmayacak/zarar ederiz kaygısı taşıyor olmaları olamaz; mutlaka başka nedenlerinin olması lazım; bilinçli bir inat olduğunu düşünüyorum; KS20 gibi bir modeli getirip 1 milyarın üstünde fiyat biçebilen zihniyetin (hatta ne kadar başarılı özellikler barındırısa barındırsın wireless bağlantı seçeneği olmayan modelleri cesaretle getiren zihniyetin) bu telefonu getirmemekte ısrar etmesinin nedeninin ticarette pek çok girişimcinin aldığı "zarar etme riski" kadar basit ve anlşaşılır olduğunu sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 15 Şubat 2009; 15:42:36 >

• dur tahmin ediyim; "Dear Sir, Thank you for your email, please specify your concern in English for us to be able to guide you. Thank you adn best regards" dediler :D

(sorun "LG Global"ın değil "LG Türkiye"nin de ne dediğimizi anlamıyor olması...)

quote:

bu yazdıklarını benzer şeylerin aynısını lg ye mail olarak attım
    quote:

aynen; aldığım N79'u geri verip netteki fiyatın oldukça üzerinde bir fiyata (990 YTL) 5800 aldım; beklediğimden daha güzel/başarılı bir cihaz; ancak eğer dokunmatik hassasiyeti olarak LG nin bu telefondan bir eksikliği yoksa "kesinlikle" ama kesinlikle 100-150 YTL fazlası LG'ye verilir"di"; hem (gerçi bu bana göre) işletim sistemi olmayıp java platformlu olması telefonu bir sürü ekstra özellikler sunan; ama neticede "telefon" olarak görmek isteyen benim gibi kullanıcılara hitap ederdi; hem kamera kalitesi 5800'de olduğu gibi çin malı telefonlarla değil, c905-innov8-pixxon gibi modellerle karşılaştırılacak kalitede olurdu; hem de elinizdeki ürünün "bir pazarlama stratejisi olarak o fiyata satıldığını" değil "o fiyatın o cihazın üç aşağı beş yukarı öyle olduğunu" bilirdiniz...

mazda 3

• aynı şeyleri lg türkiyeyede ilettim onlar daha dönmedi
    PENTAX K-X, SMC DA L 18-55mm, SMC-M 50mm f/1.7 ,smc m 135mm 3.5,SMC-K 55mm F1/8
  • isterdeniz sizde sardıra bilirsiniz ama adam türkçe bilmiyorhttp://www.lgservice.com/gcsc/b2c/hpi/main
  • Ben zaten Renoiri almam bile diger markaların yeni cıkaracagı modelleri beklerim renoir gelene kadar zaten artık diger markalar yeni ürünlerini sokacak ve renoir eskimiş bir model olarak kalkıp 1300den asagı olacagınıda sanmam o parayıda bukadar işkence çektirip bizi salak yerine nüfusu istanbuldan kçük ülkelere cıkartıp 70 milyonun üzerindeki nüfusu ile türkiyeye salak muamelesi yaptıktan sonra kusura bakmasın n.. veririm
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.