Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimal Under 1000 YTL olacak herkesin beklediği gibi..
  • herkesin bildiği gibi omnia çok tuttu, dahada epey bir rağbet görür gibi eğer omnia ve benzerleriyle gerçekten rekabet edecekse bin ytl üstü fiyatla zorlanabilirler, çok isteyenler alırlar ama kararsizlar ve maddi yönden değerlendirenler haliyle çok olacağından, talebi artırmanın birinci yolu eşit veya benzeri fiyatlar ile kaliteli ürünlerini sunmak olmalı yoksa beklentilerin altında kalma ihtimali artar gibi, nokia v.b. ürünler bizde daha çok tanındığından haliyle onlar bu konuda benzer telleri daha yüksek fiyatlarla satabiliyorlar ama bu markaların başarısı onlarında zamanla fiyatlarını gözden geçirmelerine sebep olabilir...
  • beyler daha önce de yazdım telefon satışta

http://www.amazon.de/dp/B001FOQHFW?m=A3JWKAKR8XB7XF
  • Preis: EUR 449,00

Olarak gözükmekte.
    Aynı siteden HTC Diamond ve Omnia fiyatlarına da bakayım dedim :

Omnia : EUR 514,95
    Diamond : EUR 490,95

Şimdi işin ilginç tarafı en pahalı görünen Omnia 990 YTL den alıcı bulabiliyor. Hatta Peşin 950'lere kadar inebildi.
    Biraz daha ucuz olan Diamond ise 1200 liradan satılıyor. Şu anda LG en ucuz olarak görünüyor.
    Bu tablo bize fiyatların tamamen firmaların satış stratejisine bağlı olduğunu gösteriyor. Yani LG için şu fiyattan çıkar demek çok güç.
    Umarım firma iyi bir politika izler.
  • Tahmini 1000 ytl'yi geçmez 950den aşşada düşmez TR fiyatı.1000 ytl de olsa alınır ;)
  • müthiş bişeye benziyor umarım uygun fiyatla çıkarırlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clive

müthiş bişeye benziyor umarım uygun fiyatla çıkarırlar

449 euro olarak cıkmış ama TR de değil.
    Harikalıgı alınıp kullanıldıgı zaman fark edilicek sanırım :)
    Beklıyoruz.
  • Manyak telefonmuş uhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: entrika888

Manyak telefonmuş uhh

İphone almaya gerek kalması sanırım :) 8.0 cok iyi
  • Omnia ile aynı fiyata çıkarılacak galiba, hatta daha da düşük olsa o segmentte liderliği ele geçirebilir bence.... ama insanlar bu güzel telefonların farkına çok iyi varamıyorlar...samsung omnia'yı nasıl da tanıttı, lg aynı şekilde yapabilecek mi ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 10 Ekim 2008; 14:51:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

Arkadaşlar listeye benide yazın birtanede ben istiyorum Ben talibim bu telefona

@SE_GuRu,
    K850 kullanıyordun sanırım değil mi
    Tamamdır, artık seni de bu başlıkta görmek isteriz.

@Révølvér Evet K850i kullanıyorum, umarım çıktığı zaman cihaz kullanılabilirlik ve yazılımının sık sık güncellenmesi ve geliştirilmesi ile bizi mutlu eder.

• quote:

Orjinalden alıntı: metbey

Omnia ile aynı fiyata çıkarılacak galiba, hatta daha da düşük olsa o segmentte liderliği ele geçirebilir bence.... ama insanlar bu güzel telefonların farkına çok iyi varamıyorlar...samsung omnia'yı nasıl da tanıttı, lg aynı şekilde yapabilecek mi ki?

449 euro yurt dısı fıyatı TR dede 900-990 arası olabilme ihtimali yuksek :)
  • Valla bu cihaza güveniyorum ben.
    Şöyle ki,
    Bundan önce Omnia düşünüyordum ve açıkçası kullanılabilirlik / rahatlık açısından kafam çok rahat değildi ama gene de özelliklerini düşününce bir şekilde hallederiz, alışırız diyordum.
    Bu cihaza bu konuda güvenim çok daha fazla. Sorun çıkarmayacağını ve kolay kullanımı olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Preis: EUR 449,00

Olarak gözükmekte.

Şimdi işin ilginç tarafı en pahalı görünen Omnia 990 YTL den alıcı bulabiliyor. Hatta Peşin 950'lere kadar inebildi.
    Biraz daha ucuz olan Diamond ise 1200 liradan satılıyor. Şu anda LG en ucuz olarak görünüyor.
    Bu tablo bize fiyatların tamamen firmaların satış stratejisine bağlı olduğunu gösteriyor. Yani LG için şu fiyattan çıkar demek çok güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 1 Kasım 2008; 10:46:45 >

• quote:

Preis: EUR 449,00

Olarak gözükmekte.

ben de şaşırdım fiyatlara

Diamond & Omina fiyatları ve TR fiyatlarına

• Lg'ye DH olarak mail atalım fiyat politakanızı rekabet edebilmeniz için dikkatli seçin diye. Telefondan şöyle ümitliyiz böyle güveniyoruz vs verelim gazı
  • DH dediğin 5-6 kişiyiz şurada.
    Bu cihazı kullanarak baya bir radikal olacağız sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Lg'ye DH olarak mail atalım fiyat politakanızı rekabet edebilmeniz için dikkatli seçin diye. Telefondan şöyle ümitliyiz böyle güveniyoruz vs verelim gazı

yok aslında biz burda biraz daha uğraşırsak metbey in dediği gibi 900 ün altında fiyatlarla çıktığını göreceğiz gibi, ayrıca metbey arkadaşımızın bir bildiğide olabilir bu konularda daha önce bazı lg modelleri için güzel yorum, tahmin ve bilgileri vardı yanılmıyorsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 10 Ekim 2008; 23:37:02 >
  • "The LG Renoir played smoothly every DivX and XviD movie we threw at it. In comparison, the Samsung Pixon, which also has DivX and XviD support, didn't manage to play all of the videos."

LG'ye yüklenen tüm DivX ve XviD videolar sorunsuz çalışırken,
    Samsun Pixon'a yüklenen aynı videolar açılmamış ...

İşte, Turan'la her zaman dediğimize geliyor olay.
    İşletim sistemi olan cihazlar, sisteme güvenip açıklar bırakıyor.
    Java sistemlerde eksik olmamak zorunda. Yukarıdaki DivX hadisesi bunu çok iyi destekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.