Şimdi Ara

LG Optimus L9 P760 Ana konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.962
Cevap
27
Favori
159.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: huseyinos

Hayırlı olsun L9 yapmışşsın.
    Güle güle kullan.
    Bir ay kadar önce 2 gün boyunca L9 kullandım.
    Bu alette rom'suzluk yaşayacaksın. L9 kendi içinde 3 çeşit ve birbirinin romları birbirine uymuyor. p760, p765, p768 ve birkaç F,E,G gibi cdma modelleri de mevcut.
    Aralarında donanımsal olarak farklılıklar olduğundan dolayı farklı rom atınca hatalar verıyor kamera calısmıyor vs. bu tip sorunlar oluyor.
    p768 modeline p760 romu attım kamera çalışmadı. p765 romu da attım açılışta hatalar vermeye başladı.
    Ekrana kapalıyken bastığında iz yapıyor. modellerde ekran 4.3 ve 4.5 inç olarak değişmekte. Kameralar değişik.
    Bu sebeple uygun custom rom pek fazla olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 17 Şubat 2013; 12:14:25 >
    Servis Menüsü: *#*#SERVICE#*#* veya *#*#7378423#*#*
    Bilgi Menüsü: *#*#INFO#*#* veya *#*#4636#*#*
    Demo-Modu (açma/kapama): *#*#SELLMORE#*#* veya *#*#73556673#*#*
  • Arkadaslar merhaba,
    Dun itibariyle ben de bir L9 kullanicisiyim. İlk izlenim olarak telefonu cok begendim; ama sanirim yavas yavas kusurlarini fatketmeye baslayacagim. Mesela arka kapakta LG yazisinin altini cok hafifce de olsa dokundugunuzda bi tikirti sesi duyuyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: seksanddirt

Arkadaslar merhaba,
    Dun itibariyle ben de bir L9 kullanicisiyim. İlk izlenim olarak telefonu cok begendim; ama sanirim yavas yavas kusurlarini fatketmeye baslayacagim. Mesela arka kapakta LG yazisinin altini cok hafifce de olsa dokundugunuzda bi tikirti sesi duyuyor musunuz?

arka kapak esnek malzemeden yapıldığı için öyle bi durumu var norma lkullanımda rahatsız ediyor ve gittikçe esniyor

Orijinalden alıntı: mnyx

quote:

Arkadaslar merhaba,

arka kapak esnek malzemeden yapıldığı için öyle bi durumu var norma lkullanımda rahatsız ediyor ve gittikçe esniyor

"Yogurt kabiyla yapilmis" diye samsung'larla dalga gecerken, daha kaliteli uretim yaptigini iddia ettigim LG'de boyle birsey yasamak kotu oldu. Simdi bi bunun icin de servise gonderilmez ki. Ama daha da esneyecekse durum vahim demektir...

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba,

"Yogurt kabiyla yapilmis" diye samsung'larla dalga gecerken, daha kaliteli uretim yaptigini iddia ettigim LG'de boyle birsey yasamak kotu oldu. Simdi bi bunun icin de servise gonderilmez ki. Ama daha da esneyecekse durum vahim demektir...

Bu arka kapak sorunu mu diyelim ne diyelim çoğu telefonun sorunu değilmi ki hemen hemen hepsinde var. Zamanla kullandıkça yerine oturacaktır. En önemlisi teli kullanırken hata vb. vermemesi, rahatça kullanılması ve hangi renk daha güzel duruyor bi karar veremedim gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archer man -- 17 Şubat 2013; 12:59:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Arkadaslar bu telefon antutudan kac puan aliyor?

1. antutu 2. quadrant standart
     LG Optimus L9 P760 Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruh -- 17 Şubat 2013; 13:12:54 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba,

Evet arkası boş olduğundan bastırınca içine giriyor. hepsinde öyle, arkaya biraz kağıt sıkıştırarak sorun çözülebilir ama o zamanda ısınma sorunlarına mahal verebiliriz. en iyisi böyle kullanmak arkaya neden bastıralımki durduk yere zaten.

• L9 fiyatı 750-800'e düşmesi gerekiyor, bu segmentte rakibi çoğaldığı gibi LG Optimus VU modeli de 999 TL'den kampanyalı olarak satılıyor, alacak arkadaşlar bütcelerine göre Optimus VU tercih edebilirler.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/lg-lg_p895_blk-lg-p895-optimus-cep-telefonu%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=64274

Orijinalden alıntı: archer man

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba,

Bu arka kapak sorunu mu diyelim ne diyelim çoğu telefonun sorunu değilmi ki hemen hemen hepsinde var. Zamanla kullandıkça yerine oturacaktır. En önemlisi teli kullanırken hata vb. vermemesi, rahatça kullanılması ve hangi renk daha güzel duruyor bi karar veremedim gitti

hayır her telefonun sorunu değil arka kapak normal telefonalrdaki gibi sert değil oldukça esnek lastik gibi ikye bükseniz dahi kırılmyo o yüzden bollaşıyo kullanımda ele rahatsızlık veriyo güzel telelfon ama malzeme kalitesi gerçekten kötü çok plastik bi telefon olmuş çabuk zarar görür gibime geliyor ama slikon kılıf falan takarsanız hem teli korursunuz hemde eliniz rahatsız etmez

• Arkadaşlar mesajlar nasıl gözüküyor? Biriyle sohbet ederken birisi onuda yollarsa minnettar kalırım.

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinos

Hayırlı olsun L9 yapmışşsın.
    Güle güle kullan.
    Bir ay kadar önce 2 gün boyunca L9 kullandım.
    Bu alette rom'suzluk yaşayacaksın. L9 kendi içinde 3 çeşit ve birbirinin romları birbirine uymuyor. p760, p765, p768 ve birkaç F,E,G gibi cdma modelleri de mevcut.
    Aralarında donanımsal olarak farklılıklar olduğundan dolayı farklı rom atınca hatalar verıyor kamera calısmıyor vs. bu tip sorunlar oluyor.
    p768 modeline p760 romu attım kamera çalışmadı. p765 romu da attım açılışta hatalar vermeye başladı.
    Ekrana kapalıyken bastığında iz yapıyor. modellerde ekran 4.3 ve 4.5 inç olarak değişmekte. Kameralar değişik.
    Bu sebeple uygun custom rom pek fazla olmayacaktır.

Sağol Pupsik hocam
    Ama pekte hayırlı olmadı
    Ekran ve kamera hatalı cıktı yarın servise gönderiyorum ücret iadesi için
    Lg ile olan maceram sona ersin artık
    Optimus Black`tan çok çektim yerine bunu Verdiler buda böyle olunca macera aramaya gerek yok bence

• ya arkadaşlar ben bu telefona çok ısındım ama çevrem uzak dur diyor delirecem

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

ya arkadaşlar ben bu telefona çok ısındım ama çevrem uzak dur diyor delirecem

Bu telefon kısa sürede çok satan telefonlar arasına girecek ve diğer firmalara yeni modellerinde örnek olacak, hep beraber göreceğiz.
  • selam arkadaşlar, ben de istanbul bilişim'den 929 tl'ye lg optimus l9 alarak aranıza katıldım :) şöyle bir sorum olacak, aranızda cihazda mat ekran koruyucu kullanan var mı, varsa dokunmatik hassasiyeti ne durumda? pdateknoloji adlı siteden mat ekran koruyucu aldım fakat dokunmatik ekran hassasiyeti hissedilir şekilde azaldı. mat ekran koruyucu için önerebileceğiniz marka vs. var mı?

fiyat olarak hangi teknoloji magazasini onerirsiniz ve de telefonla ilgili 4 objektif cevabinizi bekliyorum kisa sorularim var

1 isinma olayi nasil oyun vs durumunda ne kadar isiniyor

2 sarji nasil ortalama bir akilli telefona gore dusunursek

3 telefonun kronik sorunu var midir mesela bir aciklik isik sizmasi gibi

4 acaba ileriki guncellemelerde ne olacak lg pek telefonlari desteklemiyor diyor herkeste

sagolun

Orijinalden alıntı: BesLand

Arkadaşlar mesajlar nasıl gözüküyor? Biriyle sohbet ederken birisi onuda yollarsa minnettar kalırım.

Orijinalden alıntı: BernaGs2

Evet arkadaslar 2 gune telefon alacagim ve suan bunu alacak gibiyim

fiyat olarak hangi teknoloji magazasini onerirsiniz ve de telefonla ilgili 4 objektif cevabinizi bekliyorum kisa sorularim var

1 isinma olayi nasil oyun vs durumunda ne kadar isiniyor

2 sarji nasil ortalama bir akilli telefona gore dusunursek

3 telefonun kronik sorunu var midir mesela bir aciklik isik sizmasi gibi

4 acaba ileriki guncellemelerde ne olacak lg pek telefonlari desteklemiyor diyor herkeste

sagolun

Bu henüz 3. günüm. 3 günlük kullanımıma dayanarak soruları yanıtlayacağım.
    1- İlk akıllı telefonum HTC Desire idi. Isınmasını hala parmaklarımda hissederim. Bir yakınıma verdim.
    2- İkinci telefonum Iphone 4 idi. Ekranı küçük geldiği için onu eşime verdim, bu telefonu aldım. Şarzı Iphone 4'ten daha az gitmiyor.
    3-Işık sızması falan farketmedim. Onu nasıl kontrol edebilirim?
    4- Şu anda bile hiç bir güncelleme yapmasın işimi fazlasıyla görüyor. (Oyun falan oynamıyorum. Autocad kullanıyorum).

Fiyat ve güvenilirlik olarak Teknosa'yı tavsiye ederim. Ben oradan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 17 Şubat 2013; 23:49:03 >

• arkadaşlar bu tel i kliksadan alan var mı? Bonusa %10 ekstre indirimi yansıtılmamış bana. Geri iade edebilirim...

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

L9 fiyatı 750-800'e düşmesi gerekiyor, bu segmentte rakibi çoğaldığı gibi LG Optimus VU modeli de 999 TL'den kampanyalı olarak satılıyor, alacak arkadaşlar bütcelerine göre Optimus VU tercih edebilirler.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/lg-lg_p895_blk-lg-p895-optimus-cep-telefonu%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=64274

tasarım olarak aynı segment telefon değiller bunlar.birisi estetik açıdan şık diğeri tablet telefon tarzı geniş ekrana sahip.tabiki vu daha iyi.ama taşımayı sorun yapanlar için L9 segmenti ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

L9 fiyatı 750-800'e düşmesi gerekiyor, bu segmentte rakibi çoğaldığı gibi LG Optimus VU modeli de 999 TL'den kampanyalı olarak satılıyor, alacak arkadaşlar bütcelerine göre Optimus VU tercih edebilirler.

Bu da güzelmiş. Eni 2 cm, boyu 1 cm daha büyük. 43 gram daha ağır.
    L9'un pili 70 mAh daha fazla. Biraz daha uzun dayanır ve 2 cm. genişlik farkı nedeniyle tek elle kullanımı daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 17 Şubat 2013; 23:22:29 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.