Şimdi Ara

LG Optimus L9 P760 Ana konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.962
Cevap
27
Favori
159.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: wolverine55

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

quote:

Orijinalden alıntı: couper41

Uygulamaları Hafıza kartına tasıyamama zor bi durum yaratıyor mu ?

Evet 2.1 gb gibi bir hafıza kalıyor, batman the dark knight rises ve rayman'i yükledim hafıza doldu, facebook uygulaması bile kurulamıyor mesela. şarkı resim video gibi dosyaları hafıza kartına doldurabiliyorsun ama uygulamalar için sadece 2 gb alan var. 100 gb kalınca birşey kurdurtmuyor zaten.

Dostum facebook uygulaması bile kurulamıyor derken ? :S nokia 700ü satmayı düşünüyorum ama sürekli kullandığım programlar Fmobi( facebook programı anlık mesajlaşma için kullanıyorum) ve whatsapp genelde.Rahat bir şekilde kullanamaz mıyız bunları.

dostum cihazı aldığında bu sorduğun sorular için güleceksin kendine . whatsapp olsun facebook olsun android tellerde heleki büyük ekranlı androidlerde mükemmeldir. orada yazan arkadaş android kullanmakta yeni sanırım hafızayı doldurmuş sonrada olmuyor falan demiş . doldurma abicim sende hafızayı 900 liraya bu telden iyisi zor bulunur ama çıkabiliyorsan biraz daha nxus 4 al derim dehşetül vahşet bir cihaz

Telefon çok güzel çok memnunum övelim ama, arkadaş doldurmuş falan deme, iki oyundan sonra en basit uygulamayı bile kuramıyorum hemen hafıza doluyor. root atmadan birşey olmuyor yani.

Bu telefonun tek bir kusuru varsa oda dahili hafızası zaten. Telefonu övelim ama yeri gelince kusurlarınıda söyleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Randels

Arkadaşlar kullanan birisi cevap verebilir mi ?
    1-Bildiğim kadarıyla ekranı Gorilla Glass değil bundan dolayı ekran dayanıklılığı nasıl çabuk çizilir mi/ekranda hasar oluşur mu (kırılır mı)? Mesela yere düşürürsek hemen hasar oluşur mu ?
    2- Dayanıklılık durumu nedir? (Ekranın ve telefonun)
    3-Dokunmatiğinde sorun oluşur mu ? Mesela 4 yıl götürür mü ?
    4-Yeterli performans verir mi ?
    5-Hangi rengi daha şık :)
    6-Daha önce LG telefon kullanmayan birine göre nasıl gelir?(LG hakkındaki soru işareti varmışta)
    7-Kamerası nasıl 8MP ile arasında çok fark var mı ?
    8-Fiyatı Yaza doğru ikinci el/sıfır 600 TL civarına düşer mi ?
    Bir arkadaş için araştırıyorum da :D

İkinci el 600 liraya bulursun çok az kusurlu çizik, ama birinci eli o fiyata düşmeden üretimi biter. Birinci elinin o fiyata satılacağını hiç sanmıyorum. O fiyata l7 alırsın.

• Kamera fotoğraf cekerken bir hata olustu dedi birdaha ne yaptimsamda acilmadi formatladim duzeldi
    Ekran Malum hatali sanirim servise geri verecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: huseyinos

Formatladim ekran duzeldi yattim sabah kalktim yine ayni emin olmak icin teknisa ya gittim teshirdeki iki urunu inceledim cam gibi benimkisi cizgili pijama Desenli

ekran ne durumda hocam senin ?

Orijinalden alıntı: KRALTARIK

QuickMemo ise LG'ye özel bir teknolojidir ve ekran üzerine elle yazı yazmanı, ekranın görüntüsünü almanı sağlar :)

Ouick Memo telefonda yüklü mü, Google Play'den mi yükleniyor?

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

1.ekran görüntüsünü almak için ne yapabilirim

Üst yandaki ve alt öndeki tuşa aynı anda kısa süre bastınızmı, ekranın fotoğrafını çekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

quote:

Uygulamaları Hafıza kartına tasıyamama zor bi durum yaratıyor mu ?

Evet 2.1 gb gibi bir hafıza kalıyor, batman the dark knight rises ve rayman'i yükledim hafıza doldu, facebook uygulaması bile kurulamıyor mesela. şarkı resim video gibi dosyaları hafıza kartına doldurabiliyorsun ama uygulamalar için sadece 2 gb alan var. 100 gb kalınca birşey kurdurtmuyor zaten.

Dostum facebook uygulaması bile kurulamıyor derken ? :S nokia 700ü satmayı düşünüyorum ama sürekli kullandığım programlar Fmobi( facebook programı anlık mesajlaşma için kullanıyorum) ve whatsapp genelde.Rahat bir şekilde kullanamaz mıyız bunları.

dostum cihazı aldığında bu sorduğun sorular için güleceksin kendine . whatsapp olsun facebook olsun android tellerde heleki büyük ekranlı androidlerde mükemmeldir. orada yazan arkadaş android kullanmakta yeni sanırım hafızayı doldurmuş sonrada olmuyor falan demiş . doldurma abicim sende hafızayı 900 liraya bu telden iyisi zor bulunur ama çıkabiliyorsan biraz daha nxus 4 al derim dehşetül vahşet bir cihaz

Telefon çok güzel çok memnunum övelim ama, arkadaş doldurmuş falan deme, iki oyundan sonra en basit uygulamayı bile kuramıyorum hemen hafıza doluyor. root atmadan birşey olmuyor yani.

Bu telefonun tek bir kusuru varsa oda dahili hafızası zaten. Telefonu övelim ama yeri gelince kusurlarınıda söyleyelim.

Hafızası fazla değil ama sen fındık kadar hafızaya ceviz kadar oyun yüklersen tabi yer kalmaz :D Senin 2 oyun dediğin dark night rises, nova, m.combat gibi oyunlarsa hafıza tabi dolar. 2.3. gb hafıza kalıyor sen gidipte bu hafızaya 2 tane 1gb lık oyun yüklersen tabi yetmez. Çok fazla abartıya gitmiyeceksin hafızada, yani fazla yüklenmeyeceksin 2gblık hafıza var zaten sen gidip 1gblık oyun yüklersen tabi kalmaz Biraz daha küçük boyutlu oyun yükle oyun oynayacaksan gayet iyi oyunlar var küçük boyutlu olupda. Ama genede olmaz diyosan telefonu root edeceksin başka çaresi yok. Bu konuda @wolverine55 arkadaşıma katılıyorum.

Not: Hafızası yeterli değil Ama bu fiyata on numara

• quote:

Kamera fotoğraf cekerken bir hata olustu dedi birdaha ne yaptimsamda acilmadi formatladim duzeldi

Kardeş sen çöle düşsen kutup ayısı kovalar seni Şaka maka sendeki telefonun her tarafı sorunlu servise gönder yenisiyle değiştir. Yada alalı çok olmadıysa aldığın yere götür. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALTARIK -- 16 Şubat 2013; 23:09:45 >

Orijinalden alıntı: celalsungur

quote:

QuickMemo ise LG'ye özel bir teknolojidir ve ekran üzerine elle yazı yazmanı, ekranın görüntüsünü almanı sağlar :)

Telefonda yüklü geliyor.

Orijinalden alıntı: uruh

quote:

Formatladim ekran duzeldi yattim sabah kalktim yine ayni emin olmak icin teknisa ya gittim teshirdeki iki urunu inceledim cam gibi benimkisi cizgili pijama Desenli

ekran ne durumda hocam senin ?

Ayni ekran parlama titreme ve pojama desenli cizgiler :)

quote:

Kamera fotoğraf cekerken bir hata olustu dedi birdaha ne yaptimsamda acilmadi formatladim duzeldi

Kardeş sen çöle düşsen kutup ayısı kovalar seni Şaka maka sendeki telefonun her tarafı sorunlu servise gönder yenisiyle değiştir. Yada alalı çok olmadıysa aldığın yere götür. Geçmiş olsun.

Zaten 5kez ariza yapti p970 ondan bunu verdiler.
    Buda boyle cikinca yikildim

quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

quote:

Telefonda yüklü geliyor.

Teşekkür ederim, kurcalarken buldum.

Orijinalden alıntı: Drowlyt

Peki uygulama dışındakiler (örnek: resim) taşınıyor mu?

Resimlerin sd karta mı yoksa dahili karta mı kaydedileceğini kamera ayarlarından seçebiliyorsunuz.

Orijinalden alıntı: zeki19901

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Orijinalden alıntı: zeki19901

Tek kelimeyle harika bir telefon uygulamalar sorunsuz buyuklugu ve Kullanimi cok guzel sikliginada laf yok zaten yanliz batarya araliksiz 5saat internete girdim bitti biraz dusuk gibi onun disinda sorunsuz bu fiuata en iyisi bu

aralıksız 5 saatte internete girdikten sonra şarjı biten/bitmeye gelmeyen telefon varmı bu fiyata?2100mah pil var cihazda.o ekran parlaklığına ve büyüklüğüne 5 saat dayanması normal.

Bu fiyata yok gercekten ama note 2 ye 3 gun gittigi soyleniyor onunla kiyasladim ama aldigima asla pisman diilim harbiden iyi makine internetten 900 e aldim tavsiye edilir.

araliksiz 5 saate bittiyse bence gayet iyi

bu telefonun sarj olayi genel olarak nasil almayi dusnuyuyorum sarj onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: HasanPALAZ

ekran resmine istediğim resmin tam boyutunu koyamıyorum bunun için bir yol var mı varsa yazar mısınız teşekkür ederim

Yüklü fotoğrafı seçip, sağ alttaki menüye tıklayınca ayarla seçeneğinden ana ekran duvar kağıdı olarak fotoğrafı ayarlayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

bir tek arka pil kapağı biraz kıytırık

Arka pil kapağı yerine tam olarak oturdu mu gayet şık duruyor.
    Telefon çok pahalı olmayınca insan ister istemez kusur arıyor ama 2 günlük kullanımımda gördüğüm hiç bir kusuru olmayan bir telefon bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 17 Şubat 2013; 0:05:56 >

Orijinalden alıntı: redboxer82

Kendim soruyorum kendim cevaplıyorum, buyrun lg optimus l9 p760 flash içerikli siteleri görüntülemek isteyenler için gerekli adobe flash player aplikasyonu;

Dosyayı kendim upload ettim tamamen sorunsuzdur.

http://s2.dosya.tc/server25/wBlb4Y/AdobeFlashPlayer.zip.html

Bu dosyayı bilgisayara indirdikten sonra telefona nasıl yüklüyoruz?

simdi telefonun biraz daha ucuzlamasini bekleyeceğim

Ben 1 ay önce 899.-tl'ye almadım, dün 999.-tl'ye aldım.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.