Şimdi Ara

LG Optimus L9 P760 Ana konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.962
Cevap
27
Favori
159.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: KRALTARIK

quote:

Orijinalden alıntı: albayrakkoz

daha önce optimus black kullacıyıdım......modeli yükselltim L9 aldım....fiyata görev iyi cihaz....lg tekrar seçme sebebim servis ....benide gruba ekleyin (:{-)

Hayırlı olsun hocam ekledim :)

sağolasın....root olayı varmı bu cihazda alt konularda göremedim...bilgilendirirsen sevinirim....
  • Arkadaşlar uygulamaları SD Kart'a taşımanın tek yolu cihaza Root yetkisi vermektir. Root için XDA sitesine bakabilirsiniz. Ayrıca bir arkadaş cihazın IPS ekranının bilgisayarın ekranına göre daha kötü renk verdiğini belirtmiş, bunun sebebi bilgisayar ile telefonun ekran çözünürlüklerinin aynı olmamasına bağlayabiliriz.

quote:

quote:

daha önce optimus black kullacıyıdım......modeli yükselltim L9 aldım....fiyata görev iyi cihaz....lg tekrar seçme sebebim servis ....benide gruba ekleyin (:{-)

Hayırlı olsun hocam ekledim :)

sağolasın....root olayı varmı bu cihazda alt konularda göremedim...bilgilendirirsen sevinirim....

Rica ederim. Bütün android cihazlarda root muhakkak var. Ama daha çıktımı çıkmadımı benimde bir bilgim yok. Arkadaşın dediği gibi xda ya bakabilirsin ingilizcen varsa.

• ya hangi akıllı telefonu alacağıma bir türlü karar veremedim.LG'ye bakarken de bu telefon ilgimi çekti.Açıkcası biraz pahalı zar zor telefon aldığım düşünülürse bir ihtimal ikna edebilirim yine de.Arkadaşlar oyun konusunda nasıl fazla donma falan oluyor mu?
  • Ben bugun root yapmaya calistim eski telefonum p970di onun anakarti yandi bunu gonderdiler fakat p970de kac tane rom attigimi hatirlamiyorum ama buna root yapamiyorum yapan varsa lutfen yazsin xdakini denedim birsey oldugu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: couper41

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Arkadaşlar ben bu telefonla Galaxy s3 mini arasında kaldım. Kime sorsam LG telefonları kimse tavsiye etmiyor ama bana özellikleri çok güzel geldi yardım edebilirmisiniz alırsam pişman olurmuyum beni rahat 3-4 yıl idare etmesi gerekiyor.

s3 mini alıpta memnun olmayanda var.bizim insanımızı memnun etmek biraz zordur zaten.her zaman en iyisi ister,onu versen dahası yokmu der.

onun dışında bence lg l9 daha iyi.ekranı geniş olması avantaj.ve bana göre şahsen l9 un ekran daha canlı ve daha akıcı geliyor.dahada şık duruyor l9 yine bence.

Sence bu telefon beni 3-4 yıl idare edecek kapasitedemi ? bana sadece oyun ve internet performansları iyi olması yeterli

bence s3 mini ile L9 arasında kalındıysa L9 tercih edilmeli.heleki oyun ve internet amaçlı diyorsunuz.bu nedenle ekran büyüklüğü ve netliği önemli.bence s3 ün ekrana göre L9un çözünürlüğü ve netliği göze daha iyi geliyor.ayrıca dediğim gibi L9 un ekran büyük.internette ve oyunda bu çok büyük avantaj.

3-4 sene meselesine gelince,teknoloji manyağı birisi olmayan biri için çokrahat bir şekilde 2-3 sene gider bu telefon.ama ben 6-8 ay kullandıktan sonra sıkılan yeni modellere gözü kayan biriyim diyosanız zaten hiçbir telefon kesmez 3-4 sene

• quote:

kullanıcı sayısı fazla olduğundan yazılım desteği gelme ihtimali o kadar artıryor ve hızlanıyor.samsungun yazılım desteğini bu kadar vermesinin sebebi bu.

lg adam gibi yazılım desteği versin kullanıcı artar zaten. sanki samsung bu hale önce çok satarak mı geldi. adam gibi çalışıyor kullanıcılarda memnun kalıp eşine dostuna da aldırıyor. bak bakalım forumda lg konularına hangi lg kullanıcısı tavsiye ediyor.
    kimse tavsiye etmiyor hele benim gibi lg kullanıcıları her fırsatta uzak durun diyor. lg politikasını değiştirene kadar da herkese uzak durmasını söylerim.

LG den telefon falan alınmaz ben aldım bin pişmanım siz almayın. gidip çin malı android cihaz alın daha iyi onlar bile daha çok destek veriyor sattıkları cihazlara.

Orijinalden alıntı: truvazotti

quote:

kullanıcı sayısı fazla olduğundan yazılım desteği gelme ihtimali o kadar artıryor ve hızlanıyor.samsungun yazılım desteğini bu kadar vermesinin sebebi bu.

lg adam gibi yazılım desteği versin kullanıcı artar zaten. sanki samsung bu hale önce çok satarak mı geldi. adam gibi çalışıyor kullanıcılarda memnun kalıp eşine dostuna da aldırıyor. bak bakalım forumda lg konularına hangi lg kullanıcısı tavsiye ediyor.
    kimse tavsiye etmiyor hele benim gibi lg kullanıcıları her fırsatta uzak durun diyor. lg politikasını değiştirene kadar da herkese uzak durmasını söylerim.

LG den telefon falan alınmaz ben aldım bin pişmanım siz almayın. gidip çin malı android cihaz alın daha iyi onlar bile daha çok destek veriyor sattıkları cihazlara.

şahsen ben lg servisinde çok memnun kaldım.yazılım konusunda da dedğim gibi satışa göre destek veriyor adamlar politikaları bu doğru yada yanlış.samsung çok satarak piyasada tutundu.tutunmasının tek sebebide nokianın zamanında değişen akıma ayak uyduramayıp geride kalmasıdır.samsung un çok satmasının bir diğer sebebide reklamdır.bir diğeride ilk çıktığı zamanlarda uygun fiyatta ve tasarım olarak şık telefonları getirtmesidir türkiyeye.hatırlayın herkes 6600 7610 falan kullanırken e250 liler piyasaya girmişti bir anda herkesi cezbetmişti fiyat ve tasarım olarak.ordan götürdü işi zaten.yoksa eskiden yazılım desteği vs mi vardı?tüm telefonlar standart java yada symbian tabanlıydı.

lg nin burda beğenilmeyen modelleri avrupa ülkelerinin bazılarında satış rekorları kırıyor fakat burda tutulmuyor.çünkü dediğim gibi yıllardır bizim halkımızda nokia mantığı vardı bu artık yeni yeni bitti.şimdide reklam peşinden gidiyor.samsungun çok dandik bir telefonuna atıyorum 400tl verirken aynı fiyata diğer markalarda daha iyi tel varken onu tercih etmiyor.çünkü mantık samsung markadır.samsung alıpta hiç memnun olmayanda var lg alıpta çok memnun olanda.her markanın bence iyi yada kötü cihazları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sceptisch

ya hangi akıllı telefonu alacağıma bir türlü karar veremedim.LG'ye bakarken de bu telefon ilgimi çekti.Açıkcası biraz pahalı zar zor telefon aldığım düşünülürse bir ihtimal ikna edebilirim yine de.Arkadaşlar oyun konusunda nasıl fazla donma falan oluyor mu?

Oyun konusunda rahat ol suana kadar oynadığım oyunlarda ki bir çoğu yüksek grafikli bi sorun yaşamadım gayet akıcı bir şekilde oynanıyor :)

1 mkv videolarda altyazı desteği varmı
    2 radyo varmı (motorola xt910 da olmadığı için elemek zorunda kaldım)
    3 bu hafıza kartına uygulama atamama sorunu. hiç atabilen yokmu acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain06 -- 3 Şubat 2013; 20:09:41 >

Orijinalden alıntı: captain06

Herkese merhaba bende lg l9 almak istiyorum ancak kafamda 2 soru işareti vardı forumu okuyunca 3 tane oldu :)

radyo var uygulama ben hic atamadim hafiza kartina sanirim normal yollardan da atilmiyor 1. sorunuz hakkinda bir bilgim yok ozur diliyorum :)

Orijinalden alıntı: redandyellow

quote:

Herkese merhaba bende lg l9 almak istiyorum ancak kafamda 2 soru işareti vardı forumu okuyunca 3 tane oldu :)

radyo var uygulama ben hic atamadim hafiza kartina sanirim normal yollardan da atilmiyor 1. sorunuz hakkinda bir bilgim yok ozur diliyorum :)

mkv oynatıcılarla altyazı desteği sağlanır diye düşünüyorum.
    uygulamalar dahili hafıza yükleniyor.bu nedeni android 4.0 işletim sistemi.o sisteme sahip tüm cihazlar durum şuanda böyle.
    radyoda uygulama ile çözülüyor sanırım.direkt içinde uygulaması varmı bilmiyorum.

• Arkadaşlar cihazda radyo var öyle uygulamaya, internet bağlantısına filan gerek yok, harbi radyo ve rds destekli bide dinlediğiniz şarkıyı o an mp3 olarak kaydedebiliyorsunuz.

Ayrıca, app 2 sd (download) programını kurduktan sonra uygulamarınızı yüklerseniz, size sd kartına taşıma olanağı veriyor fakat bütün uygulamalar için geçerli değil ortalama her 10 uygulamadan 6-7 tanesini taşıyabiliyorsunuz.

MKV altyazı konusuna gelince, cihazın içindeki player ile altyazılı mkv oynatabileceğini düşünüyorum, başarısız olursanız şu programın işinizi görmesi lazım .(download)

Merak ettiğiniz diğer hususlar için forumu takip ediyorum, yazabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 4 Şubat 2013; 9:47:47 >

• quote:

Mkv videoları kendi oynatıcısı oynatmasa bile diğer oynatıcılarla muhakkak oynatırsınız.

Radyo var hemde çok güzel :)

Cihaz hafıza kartına uygulama atmaya destek veriyor ancak uygulamanın izin vermesi gerekiyor. Marketten hafıza kartına uygulama taşımak için uygulamalar mevcut onları kurup deneyebilirsiniz. Ben kullanmadığım için kesin bir bilgi veremeyeceğim ama suana kadar hafıza kartına uygulama taşıdım diyen arkadaş göremedim.

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben bu telefonla Galaxy s3 mini arasında kaldım. Kime sorsam LG telefonları kimse tavsiye etmiyor ama bana özellikleri çok güzel geldi yardım edebilirmisiniz alırsam pişman olurmuyum beni rahat 3-4 yıl idare etmesi gerekiyor.

s3 mini alıpta memnun olmayanda var.bizim insanımızı memnun etmek biraz zordur zaten.her zaman en iyisi ister,onu versen dahası yokmu der.

onun dışında bence lg l9 daha iyi.ekranı geniş olması avantaj.ve bana göre şahsen l9 un ekran daha canlı ve daha akıcı geliyor.dahada şık duruyor l9 yine bence.

Sence bu telefon beni 3-4 yıl idare edecek kapasitedemi ? bana sadece oyun ve internet performansları iyi olması yeterli

bence s3 mini ile L9 arasında kalındıysa L9 tercih edilmeli.heleki oyun ve internet amaçlı diyorsunuz.bu nedenle ekran büyüklüğü ve netliği önemli.bence s3 ün ekrana göre L9un çözünürlüğü ve netliği göze daha iyi geliyor.ayrıca dediğim gibi L9 un ekran büyük.internette ve oyunda bu çok büyük avantaj.

3-4 sene meselesine gelince,teknoloji manyağı birisi olmayan biri için çokrahat bir şekilde 2-3 sene gider bu telefon.ama ben 6-8 ay kullandıktan sonra sıkılan yeni modellere gözü kayan biriyim diyosanız zaten hiçbir telefon kesmez 3-4 sene

peki sizce HTC Desire X telefonuyla yarışabilecek kapasitede mi L9 ? Çünkü kimse LG markasından memnun değilmiş Lg telefonları bi işe yaramaz deniliyor

• arkadaşım htc desire x 'in rami 1 gb bile değil, ekran sadece 4 inch ve ips değil, çözünürlük 480x800de kalmış, batarya desen 1650 mah'cik, ne yarışından bahsediyorsun sen : )

quote:

quote:

quote:

quote:

peki sizce HTC Desire X telefonuyla yarışabilecek kapasitede mi L9 ? Çünkü kimse LG markasından memnun değilmiş Lg telefonları bi işe yaramaz deniliyor

Hani derlerya adı çıkmış 9'a inmez 8'e diye hah işte aynı o hesap bu lg markasını kötüleme kampanyası. LG bi marka, memnun olanlarıda vardır olmayanlarıda. Samsung bi marka memnun olanlarıda vardır olmayanlarıda. Yani her markanın hem memnun olanı hemde olmayanı vardır. Ben şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel telefon. Desire x le kıyaslamaya kalkarsan çok yanlış olur ikisi çok farklı. Arkadaşında dediği gibi sadece 4 inç desire x :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Benide ekle bende kullanıyorum.

Tabi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hani derlerya adı çıkmış 9'a inmez 8'e diye hah işte aynı o hesap bu lg markasını kötüleme kampanyası. LG bi marka, memnun olanlarıda vardır olmayanlarıda. Samsung bi marka memnun olanlarıda vardır olmayanlarıda. Yani her markanın hem memnun olanı hemde olmayanı vardır. Ben şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel telefon. Desire x le kıyaslamaya kalkarsan çok yanlış olur ikisi çok farklı. Arkadaşında dediği gibi sadece 4 inç desire x :)

eyvallah kardeş anladigim kadariyla verecegin paranin hakkini alirsin diyosunuz. Peki bu guncelleme gelmemesi buyuk bi sorun yaratirmi

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.