Şimdi Ara

LG Optimus L9 P760 Ana konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.962
Cevap
27
Favori
159.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • telefonu 4 saattir kurcalıyorum, şahane. bi sıkıntı göremedim. bir tek arka pil kapağı biraz kıytırık, o da silikon kılıf yada deri kılıf ile hallolur.

Bu arada telefonun ekranının ips olduğundan şüpheliyim, benim tabletim ips ekran ve tableti sağa sola yatırdığımda herhangi bir kararma olmuyordu fakat bu telefonu karşımda tutarken sağa sola yatırdığımda ekran grileşiyor sonra tekrar düzeliyor. Bilginize

Edit: ips sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 28 Ocak 2013; 17:09:12 >

Orijinalden alıntı: redboxer82

telefonu 4 saattir kurcalıyorum, şahane. bi sıkıntı göremedim. bir tek arka pil kapağı biraz kıytırık, o da silikon kılıf yada deri kılıf ile hallolur.

Telefonun kullandığı yazı tipini değiştirme imkanımız var mı?
    Some of them want to be abused
  • @Drowlyt evet yazı tipi değiştirilebiliyor, ayarlar-->ekran---> yazı tipi türü

varsayılan (arial gibi)
    hyserif (times news roman gibi)
    hy seyahat (comic sans gibi)

yazı tipi ekle diye bir düğme yok, sanırım bu 3 font ile yetinmek zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekk34

Telefonuma aldığım şeffaf koruma kabı ve mat ekran koruyucu kendim taktım ama biraz dozlanmalar oldu yarın gider bilene taktırırım ekran koruyucuyu gittgidiyordan aldım isteyenler için linkini veriyorum altta ve telefonumun fotografları :)

LG Optimus L9 P760 Ana konu
     LG Optimus L9 P760 Ana konu

Gittigidiyor şeffaf kab ve mat ekran koruyucu

merhaba ben de buradan kılıf almayı planlıyorum. İzmire kaç günde gelir sizce ve kutu içeriğinde bir sıkıntı yok değil mi 3 jelatin dahil ?

• Bende Lg Optimus L9 kullanıcısıyım telefonu daha bugün aldım, ekran resmine istediğim resmin tam boyutunu koyamıyorum bunun için bir yol varmı varsa yazarmısınız teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dosyayı kendim upload ettim tamamen sorunsuzdur.

http://s2.dosya.tc/server25/wBlb4Y/AdobeFlashPlayer.zip.html

Orijinalden alıntı: HasanPALAZ

Bende Lg Optimus L9 kullanıcısıyım telefonu daha bugün aldım, ekran resmine istediğim resmin tam boyutunu koyamıyorum bunun için bir yol varmı varsa yazarmısınız teşekkür ederim

+1
    edit*https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50d2lzdGVkYXBwcy53YWxscGFwZXJ3aXphcmRyaWkiXQ bu uygulama iş görüyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.aydınlı -- 29 Ocak 2013; 10:57:49 >

Orijinalden alıntı: Drowlyt

Şu uygulamaları SD karta taşıma olayı olmaması kötü olmuş. Bir çözüm bulunur umarım en yakın zamanda. Yakın zamanda bende almayı planlıyorum. Tek donanım eksisi kamera olmuş galiba. + mp4 ve avi videolar oynatıyor mu?

Telefonun kendi video oynatıcısıla avi, flv, mp4 videolarını açtım. Ama diğerlerini denemedim. Telefonun eksileri Kamera + dahili hafıza :)

Orijinalden alıntı: Drowlyt

Dün TeknoSA'da inceleme fırsatı buldum. Çok nadir, minik takılmalar gördüm. Arka kapak kolay çıkabiliyor sanırım ama kap takıldığı zaman sorun kalkar diye düşünüyorum. Bir de çok keskin hatları var telefonun. Dışında her şey iyi. Telefonun kullandığı yazı tipini değiştirebiliyor muyuz bir de? Şimdi yabancı sitelerden bakacağım soruna dair. Yakında ben de almayı planlıyorum.

O cihazda sorun olabilir yada ram aşırı kullanılıyor olabilir. Benim cihazımda takılma sadece şurda oluyor 1 saat real racing2 vs oyun oynuyorum çıkıp ana ekrana dönerken 1sn kasıyor düzeliyor oda ramden :) Keskin hatlar konusuna gelirsek söylediğin kadar abartılı değil. L7, l5 modellerine göre bununkine oval bile denebilir ama köşeleri :) Senin keskin dediğin telefonun kenarındaki fabrika tarafından yapıştırılan şeritlerdir. Şeritleri çıkarırsan elimden bile kaycak gibi oluyor bazen :D

• quote:

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

quote:

Bende Lg Optimus L9 kullanıcısıyım telefonu daha bugün aldım, ekran resmine istediğim resmin tam boyutunu koyamıyorum bunun için bir yol varmı varsa yazarmısınız teşekkür ederim

+1
    edit*https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50d2lzdGVkYXBwcy53YWxscGFwZXJ3aXphcmRyaWkiXQ bu uygulama iş görüyomuş

Uygulamanin tam adini yazarmisin telefonda bulamadimda

quote:

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

quote:

+1

Uygulamanin tam adini yazarmisin telefonda bulamadimda

wallpaper wizardrii

• Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Ducati 1199 Panigale

MOTOROLA RAZR XT910 ile LG P760 OPTIMUS L9 arasında kalmış bulunmaktayım. İnternet ve fotoğraf çekmek dışında pek kullanmıyorum telefonu. Hangisini önerirsiniz ?

Fotoğraf ve video için motorlayı öneririm. Onun dışında pek bi artısı yok arkadaşında dediği gibi
  • Arkadaşlar şu sd karta taşıma olayını canlı desteğe sordum. Cihaz sd karta taşımaya izin veriyor ancak indirilen uygulamanın izin vermesi gerekiyormuş. Yani indirdiğiniz uygulamaya göre taşıyıp taşıyamıyorsunuz. Yani ayarlar/uygulamalar dan indirdiğiniz uygulamalardan birini açın orada sd karta taşı seçeneği veya buna benzer bir seçenek mevcutsa uygulama izin veriyor demektir taşıyabilirsiniz. Ama yoksa uygulama izin vermiyor demektir.

Orijinalden alıntı: albayrakkoz

daha önce optimus black kullacıyıdım......modeli yükselltim L9 aldım....fiyata görev iyi cihaz....lg tekrar seçme sebebim servis ....benide gruba ekleyin (:{-)

Hayırlı olsun hocam ekledim :)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.