< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] (33. sayfa)

-
-
Dün hasarlı 65" G5 için değişim formu gelmişti, aynı gün yeni cihazı kargolayıp işlemi hızlandıran @Burak_Keskin06 Bey'e teşekkürler. Bugün TV kargodan geldi ve servis akşam kurulumu yaptı bir problem yok şükür, sorun hallolmuş oldu.
-
Hocam rica ederim ne demek müsait olduğunuzda resimlerini yüklersiniz. -
77g4 almak isteyenler
vatan ve mediamarktta şu an 144500
-
Bu şekilde oldu, duvardaki prizleri kamufle etmenin yolunu bulmak lazım :)
-
Hocam yeni ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
Kablo kanalı ile çözülür. -
Selamlar, 77 G4’e geçtim ben de.
Kurulumu yapan arkadaşlar kutusunu 6 ay atmayın dediler servis konuları için.
Bu kadar süre tutmak gerekiyor mu gerçekten? Epey büyük bir kutusu var çünkü, evde tutmak kolay değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bana 1 ay atmayın dediler valla arıza iade durumları içinmiş. 6 ay abartmışlar sanki biraz.
-
kutu atılınca taşınırken ne yapıyorsunuz? ben hiç atmıyorum :)
-
Valla normal şartlarda garanti süresi boyunca tutmak gerek ama malesef öyle bir alan olmuyor şimdiki evlerde ama en azından ilk 1 ay atmazsanız iyi olur, herhangi bir arıza durumu vs olursa kutu varsa ürünü yenisi ile değiştirebilirler ama kutu yoksa tamir edip geri verirler.
-
Yanıtlar için teşekkürler. Evde yer sınırlı maalesef. İlk 1 ay önemliyse o kadar tutabilirim gibi. Sonrasında mecburen atacağım artık.
Şu ürün kutusu saklamak zorunda olmak da sadece bizim ülkeye has bir özellik sanırım. Satarken lazım olması, taşınırken lazım olması, garanti vs herşey detay :)
Kutu önemsiz, gelecek servis , aksaklık durumunda koli aramamak için bu çözümü , depolamayı sizin yapmanızı istiyor. Yasal olarak sorumluluk yok
Kutu satarken ve tasinirken ise yariyor,gerisi tirt..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Konuşulduysa kusura bakmayın birşey soracaktım.
65 inçlik modelin ayak aparatının Türkiyede sunulmadığını öğrendim. Çok kullanmak istediğim bir televizyon. Bu konuda yapabileceğim ne var sizce?
-
Burak bey lg G5 modeli ne zaman gelir?
Çoktan geldi.
hadi ya stok göremedim ben webde. 65 ve 77 fiyatlarını öerak ediyorum. g4 fiyatını pek etkilememiş gibi.
Hocam gelmeye başladı hangi boyut hangi model düşünüyorsunuz pm'den yazın yardımcı olurum hocam,
GARANTİ 7 TAKSİT
YAPIKREDİ ve VAKIFBANK 7 TAKSİT
İŞBANKASI 6 TAKSİT
Bu kartlar varsa eğer bu taksit sayısından yararlanabilirsiniz. -
lg oled 77 g4 mediamarktta gece indiriminde 131750.
bundan aşağısını görmedim en son 140000 di
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 21 Haziran 2025; 2:21:59 > -
Herkese selamlar g4 65 inc modeli mediamarktta gece indirimleriyle beraber 85 k ya düşüyor almaya değer mi sizce ?
Yeni eve taşınıyorum da tv konusunda 80-90 k aralığında bütçem var öneriniz var mıdır g4 den başka ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X