Şimdi Ara

LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
50
Favori
43.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha once samsung 55s90c modeli kullaniyordum. Ekraninda mavilikler oldu ve bunun samsunglarda kronik oldugunu ogrendim. Yeni bir oled tv alacagim, 65 inc. Lgden ne onerirsiniz, 80-100 bin tl arasi butcem var. 55s90c den sonra pisman etmeyecek bir sey ariyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün hasarlı 65" G5 için değişim formu gelmişti, aynı gün yeni cihazı kargolayıp işlemi hızlandıran @Burak_Keskin06 Bey'e teşekkürler. Bugün TV kargodan geldi ve servis akşam kurulumu yaptı bir problem yok şükür, sorun hallolmuş oldu.

• Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim ne demek müsait olduğunuzda resimlerini yüklersiniz.
  • 77g4 almak isteyenler LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] 

vatan ve mediamarktta şu an 144500

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Bu şekilde oldu, duvardaki prizleri kamufle etmenin yolunu bulmak lazım :)

LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025]

• Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
    Kablo kanalı ile çözülür.
  • Selamlar, 77 G4’e geçtim ben de.

Kurulumu yapan arkadaşlar kutusunu 6 ay atmayın dediler servis konuları için.

Bu kadar süre tutmak gerekiyor mu gerçekten? Epey büyük bir kutusu var çünkü, evde tutmak kolay değil.

• bana 1 ay atmayın dediler valla arıza iade durumları içinmiş. 6 ay abartmışlar sanki biraz.

• kutu atılınca taşınırken ne yapıyorsunuz? ben hiç atmıyorum :)

• Legoloman kullanıcısına yanıt

Valla normal şartlarda garanti süresi boyunca tutmak gerek ama malesef öyle bir alan olmuyor şimdiki evlerde ama en azından ilk 1 ay atmazsanız iyi olur, herhangi bir arıza durumu vs olursa kutu varsa ürünü yenisi ile değiştirebilirler ama kutu yoksa tamir edip geri verirler.

• Yanıtlar için teşekkürler. Evde yer sınırlı maalesef. İlk 1 ay önemliyse o kadar tutabilirim gibi. Sonrasında mecburen atacağım artık.

Şu ürün kutusu saklamak zorunda olmak da sadece bizim ülkeye has bir özellik sanırım. Satarken lazım olması, taşınırken lazım olması, garanti vs herşey detay :)

• Legoloman kullanıcısına yanıt
    Kutu önemsiz, gelecek servis , aksaklık durumunda koli aramamak için bu çözümü , depolamayı sizin yapmanızı istiyor. Yasal olarak sorumluluk yok

• Kutu satarken ve tasinirken ise yariyor,gerisi tirt..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Konuşulduysa kusura bakmayın birşey soracaktım.

65 inçlik modelin ayak aparatının Türkiyede sunulmadığını öğrendim. Çok kullanmak istediğim bir televizyon. Bu konuda yapabileceğim ne var sizce?

• Burak bey lg G5 modeli ne zaman gelir?

• Shadowhearth kullanıcısına yanıt
    Çoktan geldi.

• Hicks kullanıcısına yanıt
    hadi ya stok göremedim ben webde. 65 ve 77 fiyatlarını öerak ediyorum. g4 fiyatını pek etkilememiş gibi.

• Shadowhearth kullanıcısına yanıt
    Hocam gelmeye başladı hangi boyut hangi model düşünüyorsunuz pm'den yazın yardımcı olurum hocam,

GARANTİ 7 TAKSİT

YAPIKREDİ ve VAKIFBANK 7 TAKSİT

İŞBANKASI 6 TAKSİT

Bu kartlar varsa eğer bu taksit sayısından yararlanabilirsiniz.
  • lg oled 77 g4 mediamarktta gece indiriminde 131750. LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] 

bundan aşağısını görmedim en son 140000 di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 21 Haziran 2025; 2:21:59 >
  • Herkese selamlar g4 65 inc modeli mediamarktta gece indirimleriyle beraber 85 k ya düşüyor almaya değer mi sizce ?

Yeni eve taşınıyorum da tv konusunda 80-90 k aralığında bütçem var öneriniz var mıdır g4 den başka ?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.