Şimdi Ara

LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
50
Favori
42.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş

LG G5 için orjinal ayak TR'de hiç bir yerde yok sanırım doğru mudur?

G5 ile S95F arasında kaldım, duvara asmak istemiyorum ve ayak olması net bir tercih meselesi olacak benim için...

• java kullanıcısına yanıt
    Ayak yok hocam g5 de ama Amazon’da falan ayak aparatları var değişik evrensel 10 bine bile görmüştüm. O tarz şeylere de bakabilirsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

evet malesef ayak yok. online üzerinden üniversal ürünlerle çözebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 20 Ağustos 2025; 12:35:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler ama maalesef görüntüsü pek hoşuma gitmedi... Böyle kullanmaktansa Samsung alırım muhtemelen... Orjinal ayak yokmuş LG TR'ye sordum...

görüntüsü benimde hoşuma gitmedi ama başka modeller mevcut. ayrıca samsungun conncet box kutusu ayrı bi yer açmanız gerekiyor. bilginize.

hocam tabi tercih sizin ama ben şahsen OLED TV teknolojisinde samsung'un LG'ye muadil olduğunu düşünmüyorum siyah renk veremeyen oled mi olur :)

• Şu ürüne benzer askılı tv sehpası seçeneklerine de bakılabilir. Tabii tv alıyoruz üstüne bi de ünite mi değiştirelim derdi de olabilir :)

trendyol.com
    ULTIMATE Pd-b Askılı Tv Sehpası 55'' 75'' Uyumlu Siyah - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/ultimate/pd-b-askili-tv-sehpasi-55-75-uyumlu-siyah-p-214864127
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.