Merhaba, LG G5 için orjinal ayak TR'de hiç bir yerde yok sanırım doğru mudur? G5 ile S95F arasında kaldım, duvara asmak istemiyorum ve ayak olması net bir tercih meselesi olacak benim için... |
LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] (42. sayfa)

-
-
Ayak yok hocam g5 de ama Amazon’da falan ayak aparatları var değişik evrensel 10 bine bile görmüştüm. O tarz şeylere de bakabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet malesef ayak yok. online üzerinden üniversal ürünlerle çözebilirsiniz.
-
Ben G5 icin bunu aldim , G4 icinde uyumlu, son derece saglam alabilirsiniz..Kurulumda rica ettim servis kurdu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 20 Ağustos 2025; 12:35:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi için teşekkürler ama maalesef görüntüsü pek hoşuma gitmedi... Böyle kullanmaktansa Samsung alırım muhtemelen... Orjinal ayak yokmuş LG TR'ye sordum...
-
görüntüsü benimde hoşuma gitmedi ama başka modeller mevcut. ayrıca samsungun conncet box kutusu ayrı bi yer açmanız gerekiyor. bilginize.
-
hocam tabi tercih sizin ama ben şahsen OLED TV teknolojisinde samsung'un LG'ye muadil olduğunu düşünmüyorum siyah renk veremeyen oled mi olur :)
-
Şu ürüne benzer askılı tv sehpası seçeneklerine de bakılabilir. Tabii tv alıyoruz üstüne bi de ünite mi değiştirelim derdi de olabilir :)
trendyol.com
ULTIMATE Pd-b Askılı Tv Sehpası 55'' 75'' Uyumlu Siyah - Fiyatı, Yorumlarıhttps://www.trendyol.com/ultimate/pd-b-askili-tv-sehpasi-55-75-uyumlu-siyah-p-214864127
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X