< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
|
Siz iyi almişsiniz 20 $ olmuş :) başka bir öneri bar mı 20$ olmayan acaba ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 6 Aralık 2025; 19:6:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bende android box ta kurulu satın aldiğim ip tv hizmeti var, onu başka tv ye koyup LG ye program indirip iptv yi kullanmak istiyorum. 20 dolar vermeden webos ta kullanacağim iptv programı arıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
%99'u ücretli. Ücretsiz olanlar da işe yaramaz cinsten. Uydu alıcı gibi çalışan ve tv'deki kanallarını da listeye ekleyip karışık kullanabildiğiniz Smart IPTV var. Ben yıllardır onu kullanıyorum. 5.49 EUR DuplexPlay en iyi alternatif. Satın alma için windows bir Pc'den 8TL'ye 1 yıllık satın alınabiliyor. windows store'dan aynı uygulamayı indirip onun içinden Tv'deki uygulamanın nosunu girip onun için alabiliyorsunuz. İlk etapta dolar olarak görünüyor ama ödeme ekranında 8TL gibi bbir şey çıkıyor. ikisinin de 7 gün deneme sürümü var. Bu arada bu uygulamaları satın alırken MAC adresi ile alıyorsunuz. Kablolu ve kablosuz MAC adresleri farklı olduğu için sonradan değişiklik yaparsanız kullanamazsınız. Hangisi ile kullanılacak ise onunla satın alın. |
|
2019-2020 model lg oled tv alınır mı arkadaşlar var mı bilginiz? hangi model bilmiyorum ama arkadaş 20k civarına bırakacak bana 55 inç |
|
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bendede 77 c5 var en son bunda memun kaldım atıcam şimdi hepsini ama takıldıgın veya aklına takılan bişey olursa özelden yaz bana hocam yardımcı olurum, bu adamın kalibrasyonu güzel ama güncel takip etmen lazım hotfix diye güncelleme ile white point ayarlarını revize edebiliyor İlk başta https://m.youtube.com/playlist?list=PLACP5kxvYK-Mws5A6rTshb_4HCsnTBZgn Bu playlistte ki resim modu ayarlarını birebir neyde verdiyse uygula , bi tek renk kısmına girip, kullanıcı seçimi yap , Mavi -15 ve sarı +5 yap , White point ayarlarına dokunma onları şimdi atacağım video da revize etti hotfix 2.5 diye o video da sadece white point 2 ayarlarını yapıcaksın. Warm ı 40 50 yerine, 25 te kullanıyorum , 20 de iyi geliyor bana warm i sen göz zevkine göre ayarlar , 40 50 bana çok sarımsı geliyor alışamadım sadece o kadar, 20 daha iyi benlik şuanda . Dolby , hd10 ve sdr içerikleri , şimdi atıcagım white point 2 videosun da hepsine uygula. Dedigim gibi aklına takılan bişey olursa yazarsın .Akşam vakti yaparsan bu zaman kadar ney izliyormuşum dersin renkler tam otuyor çünkü ben hepsini denedim en iyisi bu geldi bana , Panelde ki mavi fazlalılıgı ve yeşil az fazllaıgı atıyor netleşiyor ekran. Yaptıktan sonda standtt veya güç modu na al tekrar farkı görürsün zaten yaptıklarınla eski ayarlara göre karşılaştırmayı. Keskinligi de 0 yapmış ama ben 12 de kullanıyorum bilgin olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedbullTam35 -- 8 Aralık 2025; 8:55:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar selamlar... Şimdi biz bu tv leri aldık... iyi güzel... 4K var vs... bir kaç sorum olacak.... yaş ilerledi... digital çağdan uzaklamışız... 1) ulusal kanalları en kaliteli veren platform hangisi... tv bu digitürk dsmart... 4k yayın yapan veren varmı ... bende su an standart uydu var... hangisini almam lazım... 2) eskiden netten bluray falan film indirip izlerdik... hala öyle platformlar varmı... ben bu tv nin keyfini nasıl alacağım...:) teşekkürler... |
|
|
C4 kullanıyorum, bu cihazlarla soundbar kullanan var mı ? Ne önerirsiniz ? |
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 9 Aralık 2025; 20:49:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
İlk bakışta şöyle bir model bulmuştum. Bununla önerdiğiniz hw-q800f'in farkı nedir mesela? Açıkçası en anlamadığım ya da takip etmediğim teknolojilerden biri soundbarlar ama bizim tvlerin sesi arkaya doğru veriyor olması zaman zaman rahatsız ediyor beni. LG Soundbar S70TY | 3.1.1 Kanal, 400W, AI Oda Kalibrasyonu Pro, WOW Orkestra, Dolby Atmos - S70TY | LG TR https://www.lg.com/tr/sound-bar/s70ty |
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |