Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.132
Cevap
279
Favori
391.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lg 65g4 oled tv kullanıyorum son güncelleme ile görüntü kalitesi sanki bir tık düştü TV kullanırken yapay zeka ayarını kullaniyormusunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Siz iyi almişsiniz 20 $ olmuş :) başka bir öneri bar mı 20$ olmayan acaba ?

Amacınız IPTV olarak ulusal ve yerel kanalları izlemek ise mağazadan beğendiğiniz m3u destekli her hangi bir IPTV uygulamasına aşağıda linki bulunan sayfadaki .m3u playlist'ini girerek kullanabilirsiniz. Playlist'i yapıp takip eden forum kullanıcısı arkadaş sayfada yakında xtream kodu ile de yayınlayacağını yazmış. O zaman daha geniş bir uygulama desteği olacaktır. Xtream kod destekli IPTV Smarters güzeldi mesela hem lite hem de pro sürümü vardı mağazada...

Uygulama bulmada zorlanırsanız (tecrübeli değilseniz biraz uzun ve karışık bir yoldan) LG webOS geliştirici hesabı açıp Kodi'yi yükleyin; Kodi'nin de Simple IPTV eklentisini kurup ona playlisti girin.
    http://mobile.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/148828775

Edit: linki eklemeyi unutmuşum 🤭...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 6 Aralık 2025; 19:6:44 >

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Bende android box ta kurulu satın aldiğim ip tv hizmeti var, onu başka tv ye koyup LG ye program indirip iptv yi kullanmak istiyorum. 20 dolar vermeden webos ta kullanacağim iptv programı arıyorum

%99'u ücretli. Ücretsiz olanlar da işe yaramaz cinsten.

Uydu alıcı gibi çalışan ve tv'deki kanallarını da listeye ekleyip karışık kullanabildiğiniz Smart IPTV var. Ben yıllardır onu kullanıyorum. 5.49 EUR

DuplexPlay en iyi alternatif. Satın alma için windows bir Pc'den 8TL'ye 1 yıllık satın alınabiliyor. windows store'dan aynı uygulamayı indirip onun içinden Tv'deki uygulamanın nosunu girip onun için alabiliyorsunuz. İlk etapta dolar olarak görünüyor ama ödeme ekranında 8TL gibi bbir şey çıkıyor.

ikisinin de 7 gün deneme sürümü var.

Bu arada bu uygulamaları satın alırken MAC adresi ile alıyorsunuz. Kablolu ve kablosuz MAC adresleri farklı olduğu için sonradan değişiklik yaparsanız kullanamazsınız. Hangisi ile kullanılacak ise onunla satın alın.

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Arkadaşlar merhaba ben yeni bir 77 C5 aldım. Dün kurulumu yapıldı ama ayarları bir türlü yapamadım renkler istediğim gibi olmuyor beyazlar da tam beyaz değil pembemsi gibi sanki halen Sony Oled kullanıyorum oradaki doğal renkleri bir türlü c5 de bulamadım. Renk ayarları için neler önerirsiniz teşekkürler

https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c5-oled/settings

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    Rtings deki ayarlar soluk gelirse

The Review Fellayoutube
    Best TV Picture Settings - LG C2 and LG G2 OLED Picture Setup
    https://youtu.be/dfyMJ5x75qs?si=tLBHmzXGWlr5dmOu

• qarakedi kullanıcısına yanıt

Bendede 77 c5 var en son bunda memun kaldım atıcam şimdi hepsini ama takıldıgın veya aklına takılan bişey olursa özelden yaz bana hocam yardımcı olurum, bu adamın kalibrasyonu güzel ama güncel takip etmen lazım hotfix diye güncelleme ile white point ayarlarını revize edebiliyor

İlk başta

https://m.youtube.com/playlist?list=PLACP5kxvYK-Mws5A6rTshb_4HCsnTBZgn

Bu playlistte ki resim modu ayarlarını birebir neyde verdiyse uygula , bi tek renk kısmına girip, kullanıcı seçimi yap , Mavi -15 ve sarı +5 yap , White point ayarlarına dokunma onları şimdi atacağım video da revize etti hotfix 2.5 diye o video da sadece white point 2 ayarlarını yapıcaksın. Warm ı 40 50 yerine, 25 te kullanıyorum , 20 de iyi geliyor bana warm i sen göz zevkine göre ayarlar , 40 50 bana çok sarımsı geliyor alışamadım sadece o kadar, 20 daha iyi benlik şuanda . Dolby , hd10 ve sdr içerikleri , şimdi atıcagım white point 2 videosun da hepsine uygula. Dedigim gibi aklına takılan bişey olursa yazarsın .Akşam vakti yaparsan bu zaman kadar ney izliyormuşum dersin renkler tam otuyor çünkü ben hepsini denedim en iyisi bu geldi bana , Panelde ki mavi fazlalılıgı ve yeşil az fazllaıgı atıyor netleşiyor ekran. Yaptıktan sonda standtt veya güç modu na al tekrar farkı görürsün zaten yaptıklarınla eski ayarlara göre karşılaştırmayı. Keskinligi de 0 yapmış ama ben 12 de kullanıyorum bilgin olsun.

https://m.youtube.com/watch?v=MAKXXfCQiU0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedbullTam35 -- 8 Aralık 2025; 8:55:14 >

• Arkadaşlar selamlar...

Şimdi biz bu tv leri aldık... iyi güzel... 4K var vs...

bir kaç sorum olacak.... yaş ilerledi... digital çağdan uzaklamışız...

1) ulusal kanalları en kaliteli veren platform hangisi... tv bu digitürk dsmart... 4k yayın yapan veren varmı ... bende su an standart uydu var... hangisini almam lazım...

2) eskiden netten bluray falan film indirip izlerdik... hala öyle platformlar varmı... ben bu tv nin keyfini nasıl alacağım...:)

teşekkürler...

Ulusal kanallarda hepsi hemen hemen aynı. Malum bizdeki ulusal kanallar biri hariç 1080p/i. Yüksek kaliteli 4k filmler için 1337x var, burada Tr dublaj yok altyazı bulunabiliyor.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Mutlaka tavsiye ederim. OLED'in mükemmel görüntüsünü iyi bir soundbar ile taçlandırmış olursunuz. B9 OLED TV ile Samsung hw-q990d (arka kitli, 11.1.4 kanal) kullanıyorum. Arka kitli olmasını filmlerde surround etkisi için tavsiye ederim. Soundbarlar tam performansını kayıpsız sesler ile gösteriyor ama TV'deki dahili medya player ve uygulamalar kayıpsız sesleri düz geçiş ile (passthrough) ses sistemine iletemiyor. Onun için harici oynatıcı kullanmak gerekiyor. Ben Nvidia Shield TV Pro 2019 kullanıyorum.

Samsung'un 2025 ürünü hw-q990f'yi tavsiye ederim. Samsung dünya piyasasına göre bizde uygun fiyat politikası izliyor. Kampanyalı olarak 35 bin'e bulursanız alabilirsiniz. (Yeni alınmış Samsung TV'nin içindeki Promotion uygulaması ile indirim kodu alıp bu kod ile Samsung Shop'tan indirimli ürün alan arkadaşlar oldu. Bu kodları satan arkadaşlar da var, onlardan bu kodu alıp uygun fiyata nal edilebilir)

Bütçenizi aşıyorsa arka kitsiz hw-q800f'de olabilir. rtings gibi uzman ekipmanlar ile ses/görüntü testi yapan siteler mevcut. Ürünlerin oradaki değerlendirmeler okuyabilir, birbirleri ile karşılaştırabilirsiniz:

Forumda soundbar konumuz mevcut, oraya bekleriz:
    http://mobile.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/83289199

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 9 Aralık 2025; 20:49:22 >

• tayaydin kullanıcısına yanıt

İlk bakışta şöyle bir model bulmuştum. Bununla önerdiğiniz hw-q800f'in farkı nedir mesela? Açıkçası en anlamadığım ya da takip etmediğim teknolojilerden biri soundbarlar ama bizim tvlerin sesi arkaya doğru veriyor olması zaman zaman rahatsız ediyor beni.

lg tr
    LG Soundbar S70TY | 3.1.1 Kanal, 400W, AI Oda Kalibrasyonu Pro, WOW Orkestra, Dolby Atmos - S70TY | LG TR
    https://www.lg.com/tr/sound-bar/s70ty

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.