Şimdi Ara

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubü (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
76
Favori
52.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1...26...4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence değmez dün Grundig oled 990a 65 inç vatanda gece indirimleri ile 56 bin liraya satılıyordu. 55 inç’e göre yüzde 40 daha büyük ekran.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: seroglu1819

Ben 1 ay önce 90 bin tl'ye vatan bilgisayar gece indirimlerinden almıştım. Hatırladığım kadarıyla Tv bu sene 85 bin tl altına hiç inmedi. Dediğiniz gibi C5 modelİni şu an LG sitesi haricinde güvenilir bir satıcıda bulamazsınız. Lg tarafında da son stoklar vardır muhtemelen. Fiyatı da inmeyecektir. Bazı günlerde vatan gece indirimlerinde C6 modeli 110 bin tl civarına iniyor. Dilerseniz o modeli de alabilirsiniz. Ancak aradaki 15 bin tl fark beni zorlar derseniz C5'ide gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
    Hocam ben o indirimde 65c5 aldım 6binde puan vardı tv kuruldu ekranda hata çıktı ölü piksel ve çizgi için bugün değişim kararı çıkmış 65c6 model teklif ettiler kabul ettim bende. 79bine c6 model almış oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SteeL| -- 10 Temmuz 2026; 15:47:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • |SteeL| kullanıcısına yanıt
    Türkiye’nin en ucuz c6’sını siz aldınız hocam. Hayırlı olsun.

hocam ölü piksel testini siz mi yaptınız yoksa kurulum ekibi mi? kurulum yapılırken ne yapmamızı önerirsiniz ilk defa tv satın alacağım

Orijinalden alıntı: Noira

hocam ölü piksel testini siz mi yaptınız yoksa kurulum ekibi mi? kurulum yapılırken ne yapmamızı önerirsiniz ilk defa tv satın alacağım

Ekip tvyi duvara monte edip çalıştırdı sonra servis ekranında kaç saat çalıştı ona baktırdım. Sonra youtubede ekran testi açtık beraber ben detaylı olarak baktım sadece ölü piksel gördüm 2 adet forma yazdık ekip gittikten sonra ekranda dikey çizgi oluştu servise WhatsApptan çizgiyi attım onlarda lgye gönderdi hepsini sonuçta değişim çıktı C5 yerine c6 teklifi geldi

• LG OLED55C64LA 55 inç - 83 bine sanırım bundan alcam. 55'den daha büyük alamıyorum çünkü oturma mesafesi alanı maksimum 1.8 metre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 11 Temmuz 2026; 11:30:29 >

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=155142091

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Son günlerde 77C5 de youtube da video izlerken kendiliğinden giriş ekranına atıyor bazen . Sizde böyle bir durum var mı ?

google home kullanmadım ama zaten tvyi sen dahil hepimiz her zaman hazır modu açık olarak kullanıyoruz.

gerçi belki kapatmış da olabilirsin ayarlardan tabi bilemiyorum ama , tvyi kumandadan açtığında hemen açılıyorsa her zaman hazır modu açıktır. önce lg logosu geliyor, bir süre bekliyor home ekranı gelince orada da biraz daha yüklenmesini bekliyorsan hazır modu kapalıdır.

yani yanılmıyorsam default olarak ayar açık geliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 16 Temmuz 2026; 11:2:35 >

Evet şu an evde olup ayarlara bakamadığım için ben karıştırmışım. Doğru diyorsun. Hızlı başlatı ben de hiç kapamadım. Elektrik gidip geldiği zamanlar oldu tabi ama direkt açıldığı hiç olmadı.

Bana çok mantıklı gelmedi. Ekranda sürekli bir görüntü olması.

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 25 Temmuz 2026; 0:19:25 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.