< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 3 Aralık 2025; 1:46:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 3 Aralık 2025; 1:46:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
TRT BELGESEL kanalında alt yazı nasıl açılıyor bilen varmı? 660 ta kolaydı bunda bulamadım henüz çözümünü... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakespeare07 -- 4 Aralık 2025; 16:30:51 > |
|
AMD Phenom II x4 955 be @ 3,2 GHz C2 @ 3.6GHz 1.325V / Sunbeam Core-Contact Freezer Akasa Quıet Cool Mavi Ledli 12CM Ultra Sessiz Kasa Fanı / Asus M4A785TD-V EVO / Kingston HyperX 4 GB (2*2) 1600 MHz DDR3 RAM CL9 / HIS HD 5770 1GB (128bit) GDDR5 PCIe (DirectX 11/ Eyefinity) / TOSHIBA-TR150 240 GB SSD / Ocz Stealthxstream 600W Slı Powersupply – OCZ600SXS-EU / Dark Racer Full Siyah ATX Performans Kasası 3 Fanlı (14cm+12cm+12cm) / LG 22X ± Double Layer Sata DVD Yazıcı Siyah / SAMSUNG 2243NW+ 22 LCD Siyah 5ms / VisionPlus DTV Sat DV3S 1022A Digital TV Kartı / CREATIVE - İnspire T3130 25W RMS 2+1 Hoparlör Siyah / Microsoft Wheel Mouse Optical USB / Microsoft Keyboard USB / Windows 10 Pro 64Bit TR / Packard Bell TJ75-JN-102TK i3-330M 3GB WD 7200 Rpm 500GB Notebook / LG LA47660S / WD Mybook Live 2 TB Ethernet HDD / Samsung A7 ( 2015 ) ( SM-A700FQ ) / / Samsung Xpress M2020 Mono Laser Yazıcı /
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soner çakmak -- 4 Aralık 2025; 20:29:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
cidden çok fazla bi zam gelmiş, 1 aralıkta siparişimi oluşturmuştum ben. Ara ara pişman oluyordum çok verdik diye ama şimdi iyi almışım diyorum. 22 sinden önce teslim durumu olmaz sanırım, siparişi gelen var mı online mağazadan alıp da? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debuu -- 4 Aralık 2025; 22:42:29 > |
|
Merhaba iyi akşamlar herkese. Yaklaşık 2 aydır C5 65 kullanıyorum. TV'den memnunum herhangi bir problemim yok. Daha öncede cx55 kullanıyordum. C5 serisine geçtiğimden beri TV açıkken belirli aralıklarla çıt çıt sesler geliyor sanki su şişesi genleşir gibi bir ses. Daha önceki TV'de böyle bir ses gelmiyordu ama bu normal bir durum mu kafama dert ettim. TV'yi kapattıktan sonra da bir süre bu ses gelip sonra ses gelmemeye başlıyor. Muhtemelen ısıdan kaynaklıdır diye tahmin ediyorum ama ilerisi için zararlı olmasından korkuyorum. TV duvara monteli bu arada. İyi akşamlar |
|
Ben SDR yayınlarda en rahat görüntü modunu "Uzman (Karanlık Oda)" ayarında buldum, gözü rahatsız etmeden güzelce izleniyor. HDR yayınlarda Filmmaker modu güzel izleniyor ancak altyazılar bayağı parlıyor. Sadece beyaz rengi kısmanın bir yolu var mıdır? Ayarlardaki parlaklık, kontrast vs kıstığımızda tüm görüntü kısılıyor. |
|
Ben SDR ve uydu içeriklerini Enerji tasarrufu modunda, hdr içerikleri ve streaming platformlarını Uzman (Karanlık Oda) modunda kullanıyorum. Bana daha güzel görünüyor. Oled care menüsündeki logo parlaklığı ayarı açık mı? o ayar bende yüksekte. ( logo parlaklığına karşı yüksek hassasiyet gösterip kısıyor ) belki altyazıları da etkileyebilir bilemiyorum. |
|
|