Şimdi Ara

LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.074
Cevap
171
Favori
313.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FW update parçalı olarak yapılıyor arkadaşlar, herkese aynı anda gelmiyor. Yalnız henüz elimizde yeterli veri yok. Güncelleme için acele etmemenizi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

FW firmware mi . Hangi guncellrmeden bahsediyorsunuz otomatik güncelleme mi

• Lg cs6 kullanıyorum. Anten olmadığı için Türkçe Kanalları izleyebilecegim güzel bir uygulama var mi? İptv ile denedim ama görüntü kalitesi memnun etmedi. Kaliteli Görüntülü, yasal bir Program kullanan var mı acaba?

• Saldıray_TR kullanıcısına yanıt
    Yasal olarak TV+, TOD TV, BEİN CONNECT ulusal kanalları can izleyebileceğiniz güzel içerik sağlayıcılar. TV+ ı hatırlamıyorum ama Tod ve Bein connect 1080p yayın yapıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Her ikisi de evet. 😊

• Saldıray_TR kullanıcısına yanıt

blutv dede tv kanallları mevcut ama eksikler olabilir. İhtiyacınız olan kanalları kapsıyorsa ek dizi film şansı olur. gerçi beindede var dizi film.

• Merkezi uydu sinyal problemi için LG nin yazılımını TV ye yükleyen oldumu servis tarafından . Bizim buradaki servis daha dönüş yapmadi

Son çıkan 3.30.16 sürümünü denediniz mi? Servisin yüklediği de odur muhtemelen.

• SwordsMan kullanıcısına yanıt

İki gün önce bir guncellrmr yüklendi ama koduna akşam bakayım . Servisin yüklediği USB den firmware yukluyormus o otomatik olarak gelmez sanırım

Panel deki son FW sürüm sizde kaç görünüyor.

• LG C1 Oled sahibiyim. Uygulama kısmında BluTv'yi aratıyorum ama çıkmıyor bu saçmalığın sebebi ne ?

• Blu tv yok hocam malesef..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

oled cs/c24/g2 modelleri için geldi, sorunun sadece bazı marka merkezi sistem santrallerden kaynaklı olduğunu biliyorum. Şu anlık sorunun giderilebilmesi için sadece usb'den manuel yazılım kuruluyor, yakın süre içerisinde bu güncellemeyi cihazın kendisinin alacağını düşünmüyorum.

• lektonstar kullanıcısına yanıt

Buradan sol kısımda ülke seçtikten sonra sağ tarafa cihazın modelini yazıp kendi modelinizi seçip arama yapın, çıkan uygulamalar cihazınızın desteklediği/anlaşması devam uygulamalardır

tr.lgappstv.com
    LG CONTENT STORE
    https://tr.lgappstv.com/main/appSearch
  • erenbb34 kullanıcısına yanıt
    G2 listede yok maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt

Servis merkezlerine gelen bültende g2 de yazıyor ama güncellemenin içeriğini bilmiyorum

• erenbb34 kullanıcısına yanıt

Siz yuklettinizmi benim buradaki servisin haberi halıya yokmuş yeni bir servis bilgi sahibi değil . LG yazılımı kullanıcılarla paylassa bizde yukleyebilirdik

• notropil kullanıcısına yanıt

03.30.16 yüklü bende

• Merabalar 20 24 bin TL butce ile alabileceğim 65 inc LG TV varmıdır kullanışlı ışık sızması flan olmayan onerebileceginiz bir model

• Eafs E kullanıcısına yanıt
    Merhaba bütçe kısıtlı o sebeple biraz arttirabilirseniz, size 55c2 tavsiye edebilirim. Bunun dışında samsung 90b modelide çok iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.