Şimdi Ara

LG'nin akıllı telefon pazarındaki yeni amiral gemisi LU2600 detaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
6.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

LG'nin akıllı telefon pazarında yeni amiral gemisi olması beklenen LU2600 kod adlı yeni modeline ait detaylar ortaya çıktı. 132.9 x 67.9 x 10.5 mm boyutlarında ve 123 gram ağırlığında olan Android işletim sistemli telefonda 4.5-inç boyutunda ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik kapasitif IPS ekrana yer veriliyor.

Qualcomm'un 1.5GHz'de çalışan S3 serisi Snapdragon işlemcisinin güç verdiği telefonda 1GB RAM ve 4GB ROM olduğu ifade ediliyor. 8 Megapiksel çözünürlüğündeki LED Flash destekli kamerası ile 1080p video kaydı gerçekleştirebilen telefonda ayrıca görüntülü konuşma için 1.3 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya yer veriliyor.

Diğer özellikleri arasında 802.11 b/g/n WiFi, WiFi Direct ve DLNA desteğine yer verilen LU2600'de ayrıca Bluetooth 3.0, NFC yakın alan iletişimi teknolojisi ve LTE desteğine de yer veriliyor. İhtiyaç duyduğu gücü 1830 mAh kapasiteli pilden alan LG LU2600'ün yıl sonuna doğru çıkması beklenirken, Android 4.0'la gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor. 

• Tam istediğim ekran ve çözünürlük: 4.5" 720p.

Bu alet alınır. Sanırım ppi oranıda çok yuksek.
  • LG'nin akıllı telefon pazarındaki yeni amiral gemisi LU2600 detaylandı
    LG'nin akıllı telefon pazarındaki yeni amiral gemisi LU2600 detaylandı
    Yıllardır en iyi tasarımları yapan LG son zamanlarda tasarım konusunda çok geriledi son bir yıldır cihaz tasarımları hep vasat eski günlerine geri dönmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 15 Eylül 2011; 22:00:50 >

• Tegra 2 koysaymış keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13.3 cm uzunluk?
  • donanım süper tasarım berbat bence
  • hiç bir telefon firması ekranı çerçeveye sıfır olarak ayarlamıyor... bakam hangi marka ilk olarak ayarlayacak merak ediyorum nasıl tasarımcıları var hayret ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

hiç bir telefon firması ekranı çerçeveye sıfır olarak ayarlamıyor... bakam hangi marka ilk olarak ayarlayacak merak ediyorum nasıl tasarımcıları var hayret ediyorum

ekranın çerçeveye sıfırlanmasındaki amaç ne? tasarımcılar ve o kadar mühendisler bu işi bilmiyorda sen biliyorsan buralarda harcanıyorsun be dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

hiç bir telefon firması ekranı çerçeveye sıfır olarak ayarlamıyor... bakam hangi marka ilk olarak ayarlayacak merak ediyorum nasıl tasarımcıları var hayret ediyorum

sıfır çerçeve tasarım açısından mükemmel ama güvenlik açısından büyük bir dezavantaj olabilir.

telefon yan taraftan darbe aldığında ekranın kırılma yada arızalanma oranı büyük ölçüde artacaktır.
  • Özellikler ve buna bağlı telefon ağırlığı güzelde,artık pil kapasitelerini de arttırsınlar. Hayvan gibi özelliklere böyle pil(1830 mAh) biraz tuhaf açıkçası :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

13.3 cm uzunluk?

titreşimi de olduğu düşünülürse; bazıları için çok işlevli olabilir [:P]
  • Ppi oranı bu şekilde 326 ki pixel dolgunluğu 4.5" ekran için çok iyi ayrıca diğer özellikleri de oldukça güçlü. Beğendim fiyatı belirleyici olacaktır diye düşünüyorum
  • Çüş LG .
    Telefonda bir ben eksiğim :D
  • Samsung'un hala yapamadığını LG yaptı sonunda. Gerçi LG zaten yapmıştı, iPhone 4 için yüksek ppi değerli ekranlar üretmişti. Bu ekranda da iPhone 4'te olduğu gibi pikseller çıplak gözle görülmüyor ve bu da iPhone 4'ten alıştığımız üzere gerçekten iyi bir görüntü kalitesi vaad ediyor. Bu piksel yoğunluğuna sahip büyük bir ekranın iyi olacağını her zaman için düşünüyordum, LG'yi tebrik etmek lazım. Yalnız, Adreno 220 olmalı gpu, 205 falan konulursa stabillik zora girer bana kalırsa. Ve şu pil kapasitelerini de arttırmalılar artık.

Bu arada, Samsung HD çözünürlüğü 5.3 inch ekrana anca sığdırınca (ki o da pentile dizilimiyle) yeri göğü inleten, Samsung'a tapan insanlar, LG 4.5 inch ekrana HD çözünürlüğü sığdırdığında neden yorum yapmıyorlar acaba? Forum üyelerinin objektiflikten ne kadar uzak olduklarını gösteren örnekler zincirine bir tane daha eklemiş bulunuyoruz böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 15 Eylül 2011; 22:29:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Samsungun hala yapamadığını LG yaptı sonunda. Gerçi LG zaten yapmıştı, iPhone 4 için yüksek ppi değerli ekanlar üretmişti. Bu ekranda da iPhone 4te olduğu gibi pikseller çıplak gözle görülmüyor ve bu da iPhone 4ten alıştığımız üzere gerçekten iyi bir görüntü kalitesi vaad ediyor. Bu piksel yoğunluğuna sahip büyük bir ekranın iyi olacağını her zaman için düşünüyordum, LGyi tebrik etmek lazım. Yalnız, Adreno 220 olmalı gpu, 205 falan konulursa stabillik zora girer bana kalırsa. Ve şu pil kapasitelerini de arttırmalılar artık. Bu arada, Samsung HD çözünürlüğü 5.3 inch ekrana anca sığdırınca (ki o da pentile dizilimiyle) yeri göğü inleten, Samsunga tapan insanlar, LG 4.5 inch ekrana HD çözünürlüğü sığdırdığında neden yorum yapmıyorlar acaba? Forum üyelerinin objektiflikten ne kadar uzak olduklarını gösteren örnekler zincirine bir tane daha eklemiş bulunuyoruz böylece.

adreno 205 degıldır herhalde 220 dır o bıldıgım kadarıyla 205 full hd desteklemıo

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SliTheRiNN -- 15 Eylül 2011; 20:58:09 >
  • Pazara erken sürerse feci satar
  • telefon çıkarmadan önce hali hazırda çıkardığı telefonlara destek versin LG
  • Ekran Nova olmalıydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Samsungun hala yapamadığını LG yaptı sonunda. Gerçi LG zaten yapmıştı, iPhone 4 için yüksek ppi değerli ekanlar üretmişti. Bu ekranda da iPhone 4te olduğu gibi pikseller çıplak gözle görülmüyor ve bu da iPhone 4ten alıştığımız üzere gerçekten iyi bir görüntü kalitesi vaad ediyor. Bu piksel yoğunluğuna sahip büyük bir ekranın iyi olacağını her zaman için düşünüyordum, LGyi tebrik etmek lazım. Yalnız, Adreno 220 olmalı gpu, 205 falan konulursa stabillik zora girer bana kalırsa. Ve şu pil kapasitelerini de arttırmalılar artık. Bu arada, Samsung HD çözünürlüğü 5.3 inch ekrana anca sığdırınca (ki o da pentile dizilimiyle) yeri göğü inleten, Samsunga tapan insanlar, LG 4.5 inch ekrana HD çözünürlüğü sığdırdığında neden yorum yapmıyorlar acaba? Forum üyelerinin objektiflikten ne kadar uzak olduklarını gösteren örnekler zincirine bir tane daha eklemiş bulunuyoruz böylece.

adreno 205 degıldır herhalde 220 dır o bıldıgım kadarıyla 205 full hd desteklemıo

S3'lerin tamamı 220.

http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_%28system_on_chip%29

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.