Şimdi Ara

LG M227WD lcd tv için gorusleriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
17.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tvkolik

arkadaslar bende bu tv yi almayı dusnuyorum ama normal televızyon olarak kullanımı nasıl tavsiye edermısınız?duvara monte etsem veya sehba uzerınde cokmu ufak kaçar(odam 4 metreye 5 metre)görüntü netliği nasıl?
    yardımcı olursanız sevınırım

Ben kablolu tv ile kullanıyorum. Yakından bakınca görüntü tüplü televizyonlardaki kadar net değil ama biraz uzaklaşınca normale dönüyor. Örneğin ben 2 metre uzaklıktan izliyorum. Fakat 4 metrelik mesafe, 22"lik bir monitör için biraz fazla olur diye düşünüyorum.

Not: Pc modundan tv moduna geçmek sadece üç saniye sürüyor.
  • pc modunda nasıl durum? yazılar sörf yaparken falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

pc modunda nasıl durum? yazılar sörf yaparken falan?

Açıkçası pc modunda yazılar çok keskin değil ama monitörün dibinde olmamın da bunda etkisi vardır. Diğer mesajımda da dediğim gibi; biraz uzaklaşınca gayet güzel görünüyor ama yakından bakınca tatmin edici olmadığını söyleyebilirim. Zaten lcd tvlerde durum genelde böyledir, sizlerin de bildiği gibi.

Bu arada dvi kablo kullanırsam görüntünün daha güzel olacağı söyleniyor. Henüz o şekilde denemedim, kablo alırsam sizi de bilgilendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-men2 -- 9 Eylül 2009; 20:54:53 >
  • neyle pc görüntüsü alıyorsn svideomu ?
  • 50 Hz demiş çok düşük değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuKabey

neyle pc görüntüsü alıyorsn svideomu ?

Ben vga olarak bağladım. Henüz dvi kablo almadım ama görüntü zaten kötü değil, kablo almayabilirim belki.
    Bu arada ben dün bilgisayardan 70 hz olarak ayarladım, ekranda da 70 hz diye yazdı. Görüntüde hiç bir titreme falan da olmadı. Öyleyse televizyon 50hz'den yukarısını da destekliyor sanırım? Tam anlayamadım bu kısmı.

Bir de televizyonun arkasındaki ses çıkışlarını kullanamadım. 2+1 ses sistemim vardı, arkadaki çıkışlara bağlamayı denedim ama ses gelmedi. Ya bir şeyi yanlış yapıyorum, ya da çıkışlarda bir sorun var :S.
  • İnce ayar yapan ve görüntüden çok memnun olan biri ayarlarını paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conjaly

lcd monitöre uydu alıcısı baglayarak nasıl tv görüntüsü alcaksın anlayamadım. Boyle bisey var mı? varsa kendimi cok cahil hissettim

Neden alınmasın? HDMI hem ses hem görüntü ileten bir arayüz, scart gibi düşün. Sonuçta TV sinyalini işleyip ekrana görüntüyü aktaran reciever olduğuna göre buda demek oluyorki HDMI çıkışlı HD recieverın varsa, HDMI girişi olan bir monitörden görüntü alabilirsin. Ayrıca LCD TV ile monitör arasındaki farklar; arkasındaki girişlerin çokluğu ve içinde karasal yayın için tuner bulundurması. Yoksa teknoloji tamamen aynı.

• arkadaşlar bende bu sabah bu lg 22 inch monitörü hepsiburada.com da gördükten sonra konu açacaktım ama neyseki açılmış konu buldum...

Şimdi benim hem anlatmak hemde sormak istediğim birşey var; bende 19inch philips geçen sene alınma lcd televizyonum var.Uyduya bağlı kullanıyorum.Yani lcdlerle ilgili ufak bilgilere sahibim.Fakat ben bu 22inchlik lgyi almak istiyorum sizce bu model gibi full hd bir başka 22 inch 23 inch
    lcd tv varmı piyasada?Ve ben nerden alsam daha uygun rakamlara almış olurum sizce?O nacizane görüşlerinizi rica ediyorum.İkinci olarak yukarda bir
    arkadaş 23 inch samsungdan bahsetmiş...Ben şu an 22 veya 23inchlik bir lcdye max 700 lira verebilirim.Ona göre bana bir öneride bulunabilirmisiniz.
    Kullanım amacım aslında %10 bilgisayara takıcam %40 film izleyeceğim %50 televizyon teletext kullanacağım.Lütfen görüşlerinizi sakınmayınız teşekkürler

• Evet arkadaşlar bu monitörü (TV) Vatan bilgisayardan arıştırmalarım sonucu gittim aldım. İyiki almışım. Çok menmunum hem monitör olarak hemde TV olarak.
    Şimdi tespitlerimi sizinle paylaşıyorum; monitör olarak her üç türlü kablo tipi ile de denedim. (HDMI-DVI-RGB) hepsinde gayet güze sonuçlar aldım. Görüntü cam gibi desem yeridir. Tabiiki bu birazda kullandığınız PC'nin ekran kartı ile de ilgili. Üzerinde 1+1 stereo hoparlör mevcut; gayet iyi ve yeterli. Hem TV de hemde PC sesleri gayet güzel çıkıyor yani üzerine düşeni yapıyor. TV olarak hem analog hemde karsal yayınlara uygun ayrıca arkasında bulunan scart soketler ile de hem uydu receviere bağlayarak izleme imkanın var. Yani bu aletin input ve output olarak fazlası var eksiği yok diyebilirim. Analog TV seyredecekseniz biraz uzaktan bakmak gerek zira karıncamaları hissedersiniz. Ancak receiver ile TV izliyorsanız cam gibi görüntü veriyor diyebilirim. Tabii çanak anten ayarlarınıza dikkat etmelisiniz. TV olunca tabii fast teletext de mevcut bir sıkıntı yok.
    Üzerinde birde USB portu var ama yanlızca servis için diyor. Bunun üst modelinde USB aktif ve resim, muzik ve film medyalarını okuyabiliyorsunuz. Ancak bunda yanlızca servis için diyor. Servise sormak lazım şimdi onu araştırıyorum. Bazı LCD TV lerde USB portları servis tarafından kullanıma açılıyor sonradan. Bunda da o tarz bir durum mu var bimiyorum. Çünkü servis için birde RS232 portu mevcut. Kısaca alet güzel. Ben menmunum. Alacaklara şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.

• Televizyona alttan bakınca çok karanlık oluyor mu?
  • Yalnız bu modelde kumanda var. Bence bu çok önemli. Monitör fiyatına full hd tv alıyorsun.
  • Alan arkadaşlara bir sorum olacak acaba bu modelde PiP özelliği varmı ? yani bilgisayarı kullanırken ufak bir pencerede TV izlenebiliyor mu? veya tam tersi yada analog hava yayını izlerken scart ile bağlı uydu arasında PiP olabiliyor mu? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Televizyona alttan bakınca çok karanlık oluyor mu?

o kadar da alttan bakmaya gerek yok:)
  • Arkadaşlar bir sorum olacak:

Genelde dvi kablo ile bağlandığında görüntünün daha iyi olduğu söylenmiş ama benim laptopta dvi girişi yok onun yerine hdmi girişi var..
    Buna göre dvi-hdmi kablo mu almalıyım yoksa hdmi-hdmi mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raist

Alan arkadaşlara bir sorum olacak acaba bu modelde PiP özelliği varmı ? yani bilgisayarı kullanırken ufak bir pencerede TV izlenebiliyor mu? veya tam tersi yada analog hava yayını izlerken scart ile bağlı uydu arasında PiP olabiliyor mu? teşekkürler.

hayır pip özelliği yok bu cihazda.
    fakat bu fiyata bu özelliklerde başka bir seçenekte yok. kesinlikle herkese tavsiye ederim bu "tv/monitör"ü. bir arkadaş ayar sormuş bunu ne için sormuş bilmiyorum ama ben vista ultimate kullanıyorum, ekran kartım hd4870, dvi bağlantısını yapar yapmaz 1920*1080 çözünürlüğe geldi kendiliğinden ve masaüstü ömrümde ilk kez tam olarak oturmuş vaziyette ekrana. şimdiye kadar başka monitörlerle tam olarak oturmamıştı

• slm arkadaslar. anladığım kadarıyla bu ürünü monitör olarak kullananlar memnun. peki xboz 360 ve ps3 için iyi bir performans alabilir miyiz bundan. ayrıca kontrast 20000:1 olmasının etkisini hissdermiyiz konsollarda veya pclerde.
  • bu cıhazdan 1 ,5 ay oldu alalı.goruntu uydu ıle super.sesde cok guzel muzık setı gıbı ses beklenmesı yanlıs zaten.bılgısdyarda denelk ıcın monıtor gırısınden bagladık arkadasım bayıldı.
    cok basarılı cıhaz.1 adet daha alıcam hatta uygun buldugumda. parasını fazlası ıle hakkedıyor..
  • Bende alalı 1 hafta olmadı.. Memnunum şimdilik pc ile kullanıyorum ama tv olarakta test ettim. Gayet başarılı. Ancak kampanyaları takip etmek lazım ben kipadan 550 Liraya aldım 12 taksite.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.