istanbul bilişimde var görünüyor aslı var yok bilemem.
TEŞEKKÜR DOSTUM Ben bir sorayım bir arkadaş arıyordu..
bende alacağım eğer stok doğru ise.buraya yazar bilgilendiriseniz sevinirim.tşk
valla nette 500 küsur görünüyor fiyatı ama yakın fiyata hb da da var.
arkadaşlar benimde en çok istediim monitör tv bu ama izmitte hiç bir dükkanda bulamadım ayrıca xbox için alıcam eğer xbox 360 kullanan biri varsa ekran görüntüsü koyabilirmi?
merhaba elimde bu üründen var. kendim kullanıyourm. çok memnunum. ama 82 veya 102 ekran tv alacağım için stamak istiyorum. ürün 3-4 aylık. faturalıdır. isteyene ankaradan eldem teslim edebilirim.bu hafta sonu ankaraya gidecem .1 hafta ordayım. kutusu yoktur. o yüzden eldem teslim yapacam. fiyat 500 tl.
Arkadaşlar bende ps3 için düşünüyorum nasıl iyi görüntü sağlıyormu??
Ayni urunu bende akdim.. 2 adet laptop um var birinde DVI cikis digerinde HDMI cikis var. DVI dan bagladigimda kristal netliginde mukemmel bir goruntiu verirken , diger laptop la HDMI dan bagladigimda tam net bir goruntu alamadim... renkler cok parlak. Cozunurluk dogru ayarli hersey tamam 1080p neden boyle arkadaslar bir fikri olan varmi?
XBOX ta goruntu yine kristal netliginde hicbir problem yok.. sadece HDMI dan laptop a baglayinca kaliteli bir goruntu alamadim ?
Arkadaşlar HDMI ile PC ye bağlayan varmı?Çünkü hdmi ile bağladığım zaman görüntü kalitesi ve renkler bozuluyor biraz nedeni nedir acaba?Xbox dada fakediyor dvı dan bağlayınca vede hdmi dan.Baya bir fark var Frimware güncellemesimi yapmalıyız acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ygecesefa
Arkadaşlar HDMI ile PC ye bağlayan varmı?Çünkü hdmi ile bağladığım zaman görüntü kalitesi ve renkler bozuluyor biraz nedeni nedir acaba?Xbox dada fakediyor dvı dan bağlayınca vede hdmi dan.Baya bir fark var Frimware güncellemesimi yapmalıyız acaba?
TV menüsünden HDMI girişini PC olarak etiketleyin, sorununuz çözülür. Ekran kartınız ATI ise overscan parametresini %0 yapın.
Başka birşeye ihtiyaç yok.
Ise yaramadi maalesef hdmi girsine verince goruntu tv formatina burunuyor tipki ekran kartimdan tuplu televizyona s video kanaliyla goruntu verdigimdeki gibi bi durum xbox i baglayincada ayni acaba firmware falanmi guncellemeliyim?
quote:
Ise yaramadi maalesef hdmi girsine verince goruntu tv formatina burunuyor tipki ekran kartimdan tuplu televizyona s video kanaliyla goruntu verdigimdeki gibi bi durum xbox i baglayincada ayni acaba firmware falanmi guncellemeliyim?
Çözünürlüğü 1920x1080 yaptınız değil mi? Diğer çözünürlüklerde iyi görüntü vermez.
Yaptım tabiki ama sorun genel bir sorun daha öncede bahsetmişti bi kaç kişi forumda
Fazla vaktim yok kısaca yazıcam
Okulda odamda kullanıyorum hafta sonu ayağını elle 4sn'de söküp çantaya monitörüde büyük boy poşete koyup götürüyorum. Evde kullanıyorum. Aldığımdan beri Ekran kartımın HDMI çıkışından oyunları 1920x1080 oynuyorum tabiki ekran kartım GTX295 olduğundan çok rahat oynatıyor. 3dmax ve Photoshop'un son versiyonlarıylada sürekli çizim yapıyorum renk konusunda da hiç sorun olmadı paneli renkleri çok güzel gösteriyor
quote: