Şimdi Ara

LG M227WD lcd tv için gorusleriniz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
17.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben laptopumdan test ettim hdmı ile bağladım.görüntü güzeldi yalnız televizyon olarak üretilmiş bir monitör.fiyatını belki tv olarak hakediyordur.monitör olarak renkler çok koyu oyunda denedim değişik geldi.renkler televizyondaki gibi gerçek renkleri vermiyor gibi.tv olarak çok işe yarayabilir ama monitör olarak değişik geldi bana.ben benq e2200 ile bu monitör arasında kalmıştım alıcaktım hatta nerdeyse stokta da vardı.gelip buraya başlık açtım kimse cevap vermeyince bende vazgeçtim.arkadaşlar monitör olarak nasıl değerlendiriyorsunuz.700 mb divx ve dvd filmlerde monitörü nasıl buldunuz karelenme fark ettinizmi
    Tv özelliğini fazla kullanmıyorum ama o da fena değil antenle.
    Ama en iyisi kablo tv den izlemek olur tabi
  • Bu tv ile next star'ın minix uydu alıcısını mutfakta kullanmak için almayı düşünüyorum uygun bir kombinasyon olur mu? full hd'de uydu yayını izlemek nasıl bir kalite verecek aslında daha çok bunu merak ediyorum.?

Orijinalden alıntı: dark-knight

Ben bunun bir büyüğü olan 23" M227WD'yi kullanıyorum.
    Divx lerde görüntü tatmin edici düzeyde.
    Full hd filmlerde şahane.
    Tv özelliğini fazla kullanmıyorum ama o da fena değil antenle.
    Ama en iyisi kablo tv den izlemek olur tabi

Merhaba arkadaşım bende senin kullandığın modelden almak için birkaç gündür araştırıyorum.Fiyatı çok uygun geldi nakit 490 tl http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_M237WD-LCD-TV,9703.html benim bir kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim.öncelikle ben bu ürünü tv olarak düşünüyorum tv yi digital uydudan mı izliyorsun ve full hd maç film vs ile test edebildinmi,xbox veya pc update yapıp oyun oynamayı düşünüyorum bu şekilde tv nin performansını merak ediyorum . 12-13 metrekarelik bir odada kullanıcam ilk defa lcd tv alıcağımdan dolayı tam ebatlarını merak ediyorum eni-boyu kaçar cm(malum eski tvlerin altı-üstü yer kapladığından 51 ekranın yerine koyucam)küçük kalmasın.bir de tek tuşla pc ekranı-tvekranı dönüşümü oluyormu ve de 2 sini aynı anda izleme özelliği varmı.duvara montaj yapılabilirmi,çok soru sordum ama uygun fiyata yakalamışken hemen almak istiyorum cevaplarını beklicem şimdiden teşekkürler.

• m227wd modelini
    Dun bimeksten aldım ve bugun iade ettim.

PS3 bağladım, goruntunun arkasından,
    golgesi kalıyordu siyah ekranda kırmızı mürekkep gibi!
    film seyrederken alt ve üst kısımdaki siyah bantta derinden kırmızı karıncalanma oluyordu.
    yenisini almak yemedi, paramı iade aldım.
    araştırdım TN panel miş 6bit renk kalitesi varmış ve 16.7milyon renk uyumlu değilmiş,
    interpolasyonla üretiyormuş fazla rengi. yani ucuz panel kullanılıyormuş.

yinede aklım kaldı, yenisini alsam aynı sorunu yaşarmıyım ,
    aldığım monitormu bozuktu yoksa hepsi benzer mi die????
    Bu forumda bazı çipçilerin ve pedal cihazı satanların tetikçileri bana iftira edip karalama yaparak itibar cellatlığı yapıyor ve buna musade ediliyor. Bu forumun yegane özelliği ikaz ve şikayetlere rağmen bu tür insanlara müsade etmesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet baba

m227wd modelini

film seyrederken alt ve üst kısımdaki siyah bantta derinden kırmızı karıncalanma oluyordu.
    araştırdım TN panel miş 6bit renk kalitesi varmış ve 16.7milyon renk uyumlu değilmiş,

ps3 icin bende dusunuyordum aklim iyice allak bullak oldu.biraz daha arastirmam gerek sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teski -- 19 Kasım 2009; 1:56:07 >

• Ps3 için düşünüyorum arkadaşlar ne dersiniz?

Elimde wd hd player var, onu ve ps3'ü hdmi'dan bağlayacağım pc'yi de analogdan bağlarım görüntü çok önemli değil pc nette işimi görsün yeterli ama ps3 çok önemli. Hd film seyredeceğim ve sürekli oyun oynanacak ne dersiniz nasıldır?

Yoksa 388 liraya lg'nin hdmi girişli bir monitörü var tv özelliği olmayan onu mu almalı...

Öncelikle şunu söylemem lazım monitorun arkasındaki girişler beni cezbetti.

Receiver ımı (Video girşine ) + Bilgisayarımı (dvi girişine) + Xbox360 ı da (hdmi girişine bağladım) istediğim zaman aralarında geçiş yapıyorum.

Receiverdaki goruntu : receiverdaki video çıkışından - monitordeki video girişine baglı ve goruntu çok iyi.

Konsoldaki goruntu de zaten süper.

Yakında da ayrıntılı bir şekilde tum girişleri test ederek ekran goruntulerini buraya koymayı dusunuyorum.

Orijinalden alıntı: samet baba

m227wd modelini

senin aldığım monitör sorunlu sanırım bir daha deneyebilirsin şansını bence. ben bilgisayarda 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum bütün oyunları ve hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
    konsollarlada sorun yaşamamış arkadaşlar.
    karar yinede senin

• LG'nin bu monütör hakkında ne düşünüyorsunuz ?

http://vatanbilgisayar.com/lg-w2486l-pf-24-w2486l-pf-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=41319

TN panelmidir ?
    Kontrast orani 2.000.000:1 bu kaç oluyor ikibnde birmi ?

Monitör Tipi LED
    Ekran Boyu(inch) 24" Geniş Ekran
    Tepki Süresi(Ms) 2 (GTG)
    Nokta Aralığı(mm) 0.276
    Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080 Full HD
    Monitör Bağlantısı Analog, DVI, HDMI
    Kontrast 2.000.000:1 DFC
    Parlaklık 250 cd/m2
    Yatay Tarama 30~83kHz
    Dikey Tarama 56~75Hz
    İzleme Açısı 170/160 (CR?10)
    Renk Siyah Parlak
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• Ürün genel olarak güzel sadece ekran ayağı ile ilgili sıkıntım oldu. ürünü duvar aparatı ile montaj ettim ancak ekran ayağı bağlantısını çıkartamadım. pek öyle kolay çıkmıyor. Kasa altındaki kırmızı yeri çıkartmak gerekecek galiba.bu nedenle duvar da asılı durumda iken ayak kolu sırıtıyor.Onun dışında ürün güzel.
    ekran ayağı kolu ile ilgili sizin yorumlarınızı da alayım arkadaşlar...

Çubuk anten bağladım 21 tane tv kanalı mevcut.
    Bilgisayarı içinden gelen kabloyla bağladım görüntü açıkcası tatmin etmedi, dvi bağlasam daha iyi olur mu görüntü yoksa çok bir şey değişmez mi?
    Hdmi 1 wd hd player'îmı bağladım 1080p filmler izliyorum görüntü süper.
    Hdmi 2 ps3 bağlı görüntü mükemmel.

• 1 ADET DAHA KISTIRDIM 410 TL YE 12 TAKSIT. BU 3. CIHAZ OLUYOR ODALAR VE MUTFAGA HEPSINIE TAKTIM. COK COK GUZEL CIHAZ. KARINCALANMA OLUYOR DIYEN ARKADASA SANIRIM BOZUK CIHAZ DENK GELMIS. BU 3.CIHAZIM 2 SI NETEN 1İNI ELDEN ALDIM COK SUKUR HEPSI TIKIR TIKIR CAM GIBI CALISIYOR.UYDU KULLANIYORUM. CIHAZA ANTEN YADA ANALOG KABLO TV BAGLAMAYIN YOGURT YIGI GORUNTU ALIRSINIZ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD_MAN

1 ADET DAHA KISTIRDIM 410 TL YE 12 TAKSIT. BU 3. CIHAZ OLUYOR ODALAR VE MUTFAGA HEPSINIE TAKTIM. COK COK GUZEL CIHAZ. KARINCALANMA OLUYOR DIYEN ARKADASA SANIRIM BOZUK CIHAZ DENK GELMIS. BU 3.CIHAZIM 2 SI NETEN 1İNI ELDEN ALDIM COK SUKUR HEPSI TIKIR TIKIR CAM GIBI CALISIYOR.UYDU KULLANIYORUM. CIHAZA ANTEN YADA ANALOG KABLO TV BAGLAMAYIN YOGURT YIGI GORUNTU ALIRSINIZ..

Arkadaşım mutfaga falan ayaklı mı kullanıyorsun duvara mı monte ettin?
    Duvarda ise ayak kolunu nasıl çıkardınız?

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

uzak durun samsung alın paranız varsa çok hp

arkadaşım böyle bir iddian varsa sebepleriyle açıklamalısın

bugüne kadar monitör olarak hep LG kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım
  • Bence de... Yıllardır evde çocukların elinde oyuncak durumda 17" LG Flat monitör var ve çocuklara rağmen monitör hala canavar gibi çalışıyor. LG nin LCD de de her bakımdan çok iyi ürünler çıkaracağı kanaatindeyim. Ki şu günlerde 32LH7000 almayı düşünüyorum..
  • 460 tl ye bu monitör iyi gibi sanki.dvi girişi de full hd var.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.