Şimdi Ara

Lg Lw Serilerinde Düzeltilmesini İstediğiniz Sorunlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
8.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realstory

quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli
    4. LW570S/650S serilerinde çift dil yayin yapan kanallarda ikinci dilin olmaması

Böyle bir sorun belirtilmiş ama TRT HD'deki Discovery belgesellerini izlerseniz bu sorunun olmadığını göreceksiniz. Bu belgesellerde dili İngilizce'ye getirince de ses geliyor.
    Fakat Dsmart kanallarında dili İngilizce'ye getirince ses gelmiyor. Bu durum Dsmart'tın modülünden kaynaklanıyor olabilir. Çünkü farklı uydu alıcısı olanlar da bu sorundan bahsediyorlar.

Bu konuda fikir sahibi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
    Bende lw5500 var. O yüzden tam olarak bilmiyorum.

Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet’in Galatasaray’lı çocuklarıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr
    ARM olabilir, araştırmanızı daraltmak için söylüyorum. 2012 ler ARM double ve quad ile gelecek ise, 2011 ler de ARM dır muhtemelen, şu cep telefonlarında kulanılan cortex vs modeller
    bu arada, samsung tv ler için sesi DTS ten AC3'e çeviriyor diye bir ifade var PCM denecekti, karışmış herhalde. kitabında yazan bu
    flash player vs desteğini, donanım kaldırabilecekse verir. ama zaten satmış olduğu TV için, TV başına 30 küsür ABD doları DTS lisans ücreti ödermi? Bence zor. Bunu LG değil, hiç bir firma yapmaz. Amaç zaten insanları yeni özelliklerle yeni modellere yöneltmek, 1 yıllık TV yi demode yapmak değil mi? Denemeye değer ama fazla beklenti içinde olmamak lazım
    Kolay gelsin

Çok teşekkür ederim, bu şekilde sonuca ulaşmak daha kolay olabilir. Avforums'tan da soracağım, oradan da bir bilen çıkma ihtimali çok yüksek.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• bu kadar karamsar olmayın arkdaşlar 24 ocakta ben infolgetr@lge.com bu adrese flash sorunu ile ilgili öyle bir mail attım bir kaç gün sonra Lg istanbul müşteri temsilcisi Adem bey aradı gerekli çalışmaların yapıldıgını 2012 model tv lerde bu sorunun kalmayacagını ve güncelleme ile cözülecegini tabi tarih vermedi kısa bir zaman sonra cıkacak dedi. demek ki yazılım ile cözülebilen bir olay herkezin ortak sorunu olan flash player günceelemesini cıkartsalar işin %50 si biter ki onlar da bunun farkındalar ben inanıyorum bu güncelleme cıkıcak sizde görüceksiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xomon -- 16 Şubat 2012; 16:08:05 >
  • lg tv lerde flash player sorunu bence netcast 3.0 guncellemesıyle bırlıkte duzeltılıcek lg netcast 3.0 ustunde cok duruyor premıum sayfası samsungdakıne benzıtıyorlar yenı fuarlardakı lg smart tv lerı ınceleyın netcast 3.0 a bı bakın
  • Bence ilk mesaj konusunu 3 başlık altında toplamakta fayda var.

1- Tüm kullanıcıların ortak sorunu (LW4500 LW 5400 LW5500 LW570S LW650S) : DTS vs vs
    2- Smart Model Kullanıcıların ortak sorunu ( LW5500 LW570S LW650S): Flash vs vs
    3- xxxS Model kullanıcıların ortak sorunu ( LW570S LW650S): Uydu alıcı ile ilgili sorunlar

Mail atacaklar bu 3 başlıktan hangisine yada hangi 2 sine ihtiyacı var ise alır yapıştırır gönderir.

Yada ortak tek mesaj gönderilecekse kullanıcılar gruplanarak bu şekilde bir liste oluşturulabilir.
  • lw4500 3d modeli led tv ile ps3 te lag sorunu var.ps3 ile Oyun oynamak mümkün değil, bu sorun düzeltilirmi bilmiyorum.TV hareketlerde arkadan geliyor.bu tv forumun diğer kısımlarında oyun oynanıyor vs. şeklinde yorum almış.Ama alakası yok.İncelemeler objektif olmalı.Ben forumda ki bi çok olumlu yorumu okuyarak bu tv yi aldım.Ama oyun için uygun olmadığı test edildi.Her türlü ayar yapıldı.Ancak sorun azalsada istenilen seviyeden çok uzak....Bu tür yanıltıcı yorumların kaldırılması benim gibi insanları kandırılmasının önüne geçecektir. Sorunun çözülmesi bence imkansız....3 d si çok iyi, codek desteği az, görüntü kalitesi vasat,10 üzerinden notum 4 olur. Alacak arkadaşlara duyurulur. Kontras istenilen düzeyde değil, renkler soluk ve cansız evdeki 5 senelik lcd tv im ile yarışacak düzeyde dahi değil. Lag acayip.

Orijinalden alıntı: soghan

lw4500 3d modeli led tv ile ps3 te lag sorunu var.ps3 ile Oyun oynamak mümkün değil, bu sorun düzeltilirmi bilmiyorum.TV hareketlerde arkadan geliyor.bu tv forumun diğer kısımlarında oyun oynanıyor vs. şeklinde yorum almış.Ama alakası yok.İncelemeler objektif olmalı.Ben forumda ki bi çok olumlu yorumu okuyarak bu tv yi aldım.Ama oyun için uygun olmadığı test edildi.Her türlü ayar yapıldı.Ancak sorun azalsada istenilen seviyeden çok uzak....Bu tür yanıltıcı yorumların kaldırılması benim gibi insanları kandırılmasının önüne geçecektir. Sorunun çözülmesi bence imkansız....3 d si çok iyi, codek desteği az, görüntü kalitesi vasat,10 üzerinden notum 4 olur. Alacak arkadaşlara duyurulur. Kontras istenilen düzeyde değil, renkler soluk ve cansız evdeki 5 senelik lcd tv im ile yarışacak düzeyde dahi değil. Lag acayip.

Sen IPS panelden 5 yıllık TFT-LCD kadar kadar kontrast alamıyorsan ya televizyon kullanmaktan anlamıyorsun ya da gözlerin bozuk. Almadan önce burdaki yorumları okuduysan LW4500 de codec desteğinin olmadığını zaten görmüşsündür, buna rağmen sonradan bu yoktu demek çok saçma. Yine lag konusunda 1000 kere kendiniz deneyin diyoruz almadan önce, sanırım burayı okurken bunu da kaçırmışsın.

• Dts Pass-trough

Flaş Player güncellemesi

(İdx-sub ) altyazı desteği

Kanal silme

Kanalların kaybolması

Benim fikrim bunların içinde en olması gereken Flaş güncellemesi,Dts nin olacağını hiç düşünmüyorum,Pass-trough belki yapabilir.

Lg lisans parası ödemeyi pek sevmiyor. ev sin sist.de DD.Prologic 2 lisans almamak için kendisi bişey koymuş düşünün.

///NEXT MACHİNE.3 D.HD/TECHSTORM X97 ANDROİD STİCK

/// XAOAMİ. MİBOXS.Mİ STİCK./İ BAHCESEHİR.İSTANBUL
  • quote:

Orijinalden alıntı: murteki

Bence ilk mesaj konusunu 3 başlık altında toplamakta fayda var.

1- Tüm kullanıcıların ortak sorunu (LW4500 LW 5400 LW5500 LW570S LW650S) : DTS vs vs
    2- Smart Model Kullanıcıların ortak sorunu ( LW5500 LW570S LW650S): Flash vs vs
    3- xxxS Model kullanıcıların ortak sorunu ( LW570S LW650S): Uydu alıcı ile ilgili sorunlar

Mail atacaklar bu 3 başlıktan hangisine yada hangi 2 sine ihtiyacı var ise alır yapıştırır gönderir.

Yada ortak tek mesaj gönderilecekse kullanıcılar gruplanarak bu şekilde bir liste oluşturulabilir.

Madde-3 ün açılımında gömülü hd alıcısına kanal silinmesi eklenmesi iyi olurdu, ihtiyaç dışı çok kanal var silinebilse.

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: soghan

lw4500 3d modeli led tv ile ps3 te lag sorunu var.ps3 ile Oyun oynamak mümkün değil, bu sorun düzeltilirmi bilmiyorum.TV hareketlerde arkadan geliyor.bu tv forumun diğer kısımlarında oyun oynanıyor vs. şeklinde yorum almış.Ama alakası yok.İncelemeler objektif olmalı.Ben forumda ki bi çok olumlu yorumu okuyarak bu tv yi aldım.Ama oyun için uygun olmadığı test edildi.Her türlü ayar yapıldı.Ancak sorun azalsada istenilen seviyeden çok uzak....Bu tür yanıltıcı yorumların kaldırılması benim gibi insanları kandırılmasının önüne geçecektir. Sorunun çözülmesi bence imkansız....3 d si çok iyi, codek desteği az, görüntü kalitesi vasat,10 üzerinden notum 4 olur. Alacak arkadaşlara duyurulur. Kontras istenilen düzeyde değil, renkler soluk ve cansız evdeki 5 senelik lcd tv im ile yarışacak düzeyde dahi değil. Lag acayip.

Sen IPS panelden 5 yıllık TFT-LCD kadar kadar kontrast alamıyorsan ya televizyon kullanmaktan anlamıyorsun ya da gözlerin bozuk. Almadan önce burdaki yorumları okuduysan LW4500 de codec desteğinin olmadığını zaten görmüşsündür, buna rağmen sonradan bu yoktu demek çok saçma. Yine lag konusunda 1000 kere kendiniz deneyin diyoruz almadan önce, sanırım burayı okurken bunu da kaçırmışsın.

Ya bu nebiçim yorumdur.Niye gözüm bozuk olsun.LG firmasındamı çalışıyosun sen.İki tv yi yan yana koydum, hadi benim gözüm bozuk yanımdakilerindemi gözü bozuk?Renkler soluk abicim, kıyasladığım tv arçelik 94 ekran lcd (5 yaşında lcd)...Tekrar söylüyorum PS3 te hız gerektiren oyunları oynaman mümkün değil.Kodek desteğinin olmadığını tabiki okudum, PS3 e bağlamak için alındı bilgi amaçlı olarak yazıldı okuyanlar yanılmasın diye.Hangi amaçla alıcağın önemli...Bu tv nin Yorumlarını okursan yok efendim sorun yok efendim süper diye dünya yorum okursun hatta lw serisinin en hızlı tepki süresine ulaşan olduğunu görürsün.Alakası yok hızda, 3d özelliği çok güzel o başka ama tepki süresinin 2-3ms olduğunu firma söylüyor ama ölçen kişiler 25-50 arası değerlere sahip oldunu söylüyor.Oda güncelleme ve ayarlardan sonra.Benim tv nin sürümünün kodunun sonu 32.Yenisi varmı bilinmez sitesinde yayınlanmıyor çünkü onuda araştırdım.TV kullanmayı anlamamakla suçlamışın ; girişi pc modu oyun yapınca hangi renk ayarı hangi kontras ayarı aktif abicim?Ben diyim hiç biri.Bu mod haricin de ps3 e bağlarsan lag acayip artıyor ve bu modda renkler soluk ekran mat...100 tane yorumun içinde kaçtanesinde lag sorunundan bahsediyor?Burada da başlık lg lw 4500 serisinde düzeltilmesini istediğiniz sorunlar.Yazmıyımmı bu sorunu?Led panelden renk alamayan bendeğilim:) TV canlı renkler vermiyor abicim, fotoğraf çekip yayınlıyım istersen,Gerçi tv yi içeri kaldırdım ama istersen idda edersen yanına taşıyıp fotoğraf yada video çekip yayınlıyım...

• Ben LW4500'ün 3D paneller içerisinde en iyi lag değerini savunanlardan biriyimdir. Bizzat kullandığım için de çok rahat yorum yapabiliyorum. Ben PC ile kullanıyorum. Güncelleme sürümümü akşam yazarım size, değişikse bir de güncelleyip denersiniz. Onun dışında PS3 içinden de bir takım ayarların yapılması gerektiğinden söz etmişti arkadaşlar daha önce, zaten biliyorsanız bakmış olabilirsiniz.

Boşverin, tartışmaya ne gerek var. Oyun için kullanan o kadar insanın yanında, oyun performansını sevmeyenler de olacaktır mutlaka. Sıkmayın canınızı yahu, iade verirsiniz isterseniz, değişim alırsınız.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Ben LW4500'ün 3D paneller içerisinde en iyi lag değerini savunanlardan biriyimdir. Bizzat kullandığım için de çok rahat yorum yapabiliyorum. Ben PC ile kullanıyorum. Güncelleme sürümümü akşam yazarım size, değişikse bir de güncelleyip denersiniz. Onun dışında PS3 içinden de bir takım ayarların yapılması gerektiğinden söz etmişti arkadaşlar daha önce, zaten biliyorsanız bakmış olabilirsiniz.

Boşverin, tartışmaya ne gerek var. Oyun için kullanan o kadar insanın yanında, oyun performansını sevmeyenler de olacaktır mutlaka. Sıkmayın canınızı yahu, iade verirsiniz isterseniz, değişim alırsınız.

3d si çok iyi ona diyeceğim yok.Lag değerleri diyorum.Bi maçta penaltı olduğunu düşün karşıda digitürkü olan kahve var, penaltının gol olup olmayacağını kahveden gelen gürültüyle önceden bilebilirsin.TV yayınında yaklaşık 1sn geride tv.Diğer tvlerin lag oranlarını bilmiyorum yorum yapamam ama bu tv hızlı ve daha önemlisi gözü yormadığı idda edilen 3d gözlükleri için alındı.Hızda iyi değil, 3d si çok iyi, ama uzun süre kullanmadığımdan yorup yormadığı hakkında bilgi veremiyicem. PS3 ünde ayarları sitede söylendiği şekilde değiştirildi.Çözünürlük düşürüldü, hdmı vs. bağlantı yapıldı. Mause hareketini takip et ekranda geriden gelecektir eş zamanlı olmazzz. Çok kısa bir süre gibi gözüksede oyun için çok önemli. Onun için ps3 e uygun değil diyorum.Tüplü tvlerin tepki süreleri çok kısa olduğunda 32 ekran tüplü tv almaya karar verdim. Bu tv yi film izlemek için kulanıcam anlıyacağın.Maç falan izlerim bide.

• Tabii ki eş zamanlı olması mümkün değil. LED teknolojisi neticede. Hep söylüyoruz Türkiye'yi geçin, dünyada hala en sağlam ve hardcore oyuncular CRT kullanırlar. LCD ya da LED monitör bile değil. TV'lerin en büyük sorunu input lag oluşturmasıdır zaten. Bu olası input lag durumu içinde de en iyi, en kabul edilebilir olan değerlerden birini LW4500 verir diyorum.

Hani şöyle ki biz maalesef LED TV'lerdeki 40 - 50 ms'li değeri bile normal kabul etme durumunda kalıyoruz. Tabii LG bu konuda tekrar bir güncelleme gönderirse de güzel olur.

Misalen forumdan bir arkadaş güncellemelerden birinin lag durumunu arttırdığını belirtmişti. O sebeple ben de memnun olduğum versiyonu değiştirmedim. Belki o versiyon yüklüdür sizde de.

• quote:

Tabii ki eş zamanlı olması mümkün değil. LED teknolojisi neticede. Hep söylüyoruz Türkiye'yi geçin, dünyada hala en sağlam ve hardcore oyuncular CRT kullanırlar. LCD ya da LED monitör bile değil. TV'lerin en büyük sorunu input lag oluşturmasıdır zaten. Bu olası input lag durumu içinde de en iyi, en kabul edilebilir olan değerlerden birini LW4500 verir diyorum.

Hani şöyle ki biz maalesef LED TV'lerdeki 40 - 50 ms'li değeri bile normal kabul etme durumunda kalıyoruz. Tabii LG bu konuda tekrar bir güncelleme gönderirse de güzel olur.

Misalen forumdan bir arkadaş güncellemelerden birinin lag durumunu arttırdığını belirtmişti. O sebeple ben de memnun olduğum versiyonu değiştirmedim. Belki o versiyon yüklüdür sizde de.

Sayın @Dusty ,siz de hangi sürüm var tv de ? bende 4.60.32 yüklü ve geçen Call of duty oyununda online oynarken ,sanki kontrol bende değil de sarhoşmuş gibi oyadığımı hissettim tabii sonra aklıma geldi lag dan olduğu,FPS online oynamak şu an mümkün değil gözüküyor umarım sonraki yazılımda düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Tabii ki eş zamanlı olması mümkün değil. LED teknolojisi neticede. Hep söylüyoruz Türkiye'yi geçin, dünyada hala en sağlam ve hardcore oyuncular CRT kullanırlar. LCD ya da LED monitör bile değil. TV'lerin en büyük sorunu input lag oluşturmasıdır zaten. Bu olası input lag durumu içinde de en iyi, en kabul edilebilir olan değerlerden birini LW4500 verir diyorum.

Sayın @Dusty ,siz de hangi sürüm var tv de ? bende 4.60.32 yüklü ve geçen Call of duty oyununda online oynarken ,sanki kontrol bende değil de sarhoşmuş gibi oyadığımı hissettim tabii sonra aklıma geldi lag dan olduğu,FPS online oynamak şu an mümkün değil gözüküyor umarım sonraki yazılımda düzelir

4.60.32 bende de...Bu tepki süresini bence güncelleme düşüremez.Sen ateş edinceye kadar hedef kaçar.Tahmini ve şansa atış yapman gerekir.Bi de ssf4 ü görsen.)) sen duruyon adam pataklıyo:)
    tüplü tv alıcan abicim.yada yeni oledler..Oled tvlerin tepki süresinin 1000 kat daha iyi olacağı söyleniyor.Denemeden inanmam:)

• Benim sürümüm 4.60.13. Daha da üzerine güncelleme yapmadım hala. Yapmayı da düşünmüyorum. Panelim Smart TV değil, televizyon olarak da kullanmıyorum. O sebeple bilgisayar ile uyumlu çalışan, versiyonu bozmak istemedim.

• quote:

Benim sürümüm 4.60.13. Daha da üzerine güncelleme yapmadım hala. Yapmayı da düşünmüyorum. Panelim Smart TV değil, televizyon olarak da kullanmıyorum. O sebeple bilgisayar ile uyumlu çalışan, versiyonu bozmak istemedim.

aynı modele sahibiz 42LE4500.lag olayı rahatsız ediyor fps türü oyun heleki online oynamak umarım güncelleme ile giderilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 18 Şubat 2012; 12:50:27 >

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Benim sürümüm 4.60.13. Daha da üzerine güncelleme yapmadım hala. Yapmayı da düşünmüyorum. Panelim Smart TV değil, televizyon olarak da kullanmıyorum. O sebeple bilgisayar ile uyumlu çalışan, versiyonu bozmak istemedim.

aynı modele sahibiz 42LE4500.lag olayı rahatsız ediyor fps türü oyun heleki online oynamak umarım güncelleme ile giderilir

LW4500 olmalı sanırım model. Ben de online oyun oynuyorum ama tabii sizden farkım sanırım güncelleme sürümüm ve PC donanımımın hızı. Neticede lag konusunu etkileyen onlarca sebep var oyun konusunda. PS3'le hiç online denemedim ama. Bir ara onu da denerim mutlaka.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.