Şimdi Ara

Lg Lw Serilerinde Düzeltilmesini İstediğiniz Sorunlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
8.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alaaddin27

Az Önce 444 6 543 den teknik servisle görüştüm.
    Adamlara Flash ve DTS yi sordum.
    Bu konuyla ilgili çalışmayı bırakın bir hazırlık bile yokmuş.
    Yani anlayacağınız Sattıkmı sattık Afiyet olsun. Diyorlar.

Bundan sonra LW serisi sahiplerinin LG için yapabileceği en güzel şey. Çevremizdeki tüm potansiyel alıcılara Forumlara ve Şikayet sitelerine sürekli LG yi karalamak olmalı.
    Belki ADAM olurlar.
    Adamlar bizi keriz yerine koymuşlar resmen.

Bu çalışmayı yaparsak belki içlerinde kafası az da olsa çalışan biri ya biz şunu yapsakmı der ve bir çalışma olur.
    Bu şekilde birlik olup insanları uyaralıyız ve bu ilgisizliğin hesabını ödetmeliyiz.
    Kaç kişiyi kurtarsak o kadar kişiyi mutlu etmiş olucaz.

Saygılar.

iyi ama sen bu tvleri alırken özelliklerini donanımını performansını biliyordunuz alırken bu sorunların çözülmesini istediğiniz konularda taahhüt edildi mi sizlere?
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

• Kaldı ki ürünler piyasaya çıktığından beri codec desteği de dahil olmak üzere tüm forumda yazdık kronik sorunları ve eksikliklerini. Almak isteyenleri uyardık mümkün olduğunca, bunu sorun edecekssen alma da dedik. DTS bir dönem bekledik, gelebilir belki diye ama lisans durumu söz konusu olduğu için ona da pek umut bağlamadık.

Bu bir ilgisizlik değil, "ürün bu,alırsan al, almazsan alma" demektir. Adamlar kandırmadılar ya ürünü satarken "siz alın yaa vallahi DTS vereceğiz biz sonra" diye.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Bu TV yi alırken Bu eksikliğini kesinlikle bilmiyordum.
    Ancak Bunu bilmiyor olmam Ürüne destek verilmeyeceği olduğu gibi kalacağı anlamına gelmemeli.
    Müşteri memnuniyeti için güncellemeler yapılmalı.
    Sonuçta 3000 TL ödedim az bir bedel değil.

Benim Şikayetim Aslında Tam da burada Neden 2012 modellere çıkan ürünlerde bu özellik varda 2011 modellerde yok. (Üstelik ben ürünümü 2012 de aldım)
    Neyse Kısacası A dan Z ye araştırmadan almamak gerekmiş. Hatta kesinlikle LG alınmamalıymış
    Yinede büyük firma satış sonrası desteğini sürdürmeli diye düşünüyorum.
    DTS konusundaki lisans ücreti, Flash gibi konlarda rakiplere bakmak yeterli.
    Sadece samsung a baksak bile bu konularda mükemmel.
    En büyük hatam iyice araştırmadım.
    Kahrolası LC Yaktın beni.

Ama tüm tanıdıklarıma çevreme ve internette bazı yerlerde LG yi tüm eksiklikleri ile anlatmaktan geri kalmıyorum.

• Şimdi açıkçası burada haksız serzeniş var. Ben bilmiyordum demekle, bilgi verilmedi demek arasında dağlar kadar fark var. 2011 yılının ortasından beri bırakın LG'yi, biz sadece bu forum üzerinde bile kendimizi yırttık eksikleri söyleyelim, herkesin haberi olsun diye. Birbirimize media playerlar önerdik, PC bağlamaya yardım ettik vs. 2011 model TV'yi istersek 2013 yılında alalım, o TV'nin nesli 2011'dir. Fonksiyonel özellikler de hiçbir TV'ye, hiçbir zaman yazılımla gelmez.

Kusura bakmayın ama siz kendiniz yakmışsınız kendinizi, LG değil. Biz de çok kızıyoruz, biz de çok söyleniyoruz ama sadece yermiyoruz.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• quote:

Bu TV yi alırken Bu eksikliğini kesinlikle bilmiyordum.
    Ancak Bunu bilmiyor olmam Ürüne destek verilmeyeceği olduğu gibi kalacağı anlamına gelmemeli.
    Müşteri memnuniyeti için güncellemeler yapılmalı.
    Sonuçta 3000 TL ödedim az bir bedel değil.

Benim Şikayetim Aslında Tam da burada Neden 2012 modellere çıkan ürünlerde bu özellik varda 2011 modellerde yok. (Üstelik ben ürünümü 2012 de aldım)
    Neyse Kısacası A dan Z ye araştırmadan almamak gerekmiş. Hatta kesinlikle LG alınmamalıymış
    Yinede büyük firma satış sonrası desteğini sürdürmeli diye düşünüyorum.
    DTS konusundaki lisans ücreti, Flash gibi konlarda rakiplere bakmak yeterli.
    Sadece samsung a baksak bile bu konularda mükemmel.
    En büyük hatam iyice araştırmadım.
    Kahrolası LC Yaktın beni.

Ama tüm tanıdıklarıma çevreme ve internette bazı yerlerde LG yi tüm eksiklikleri ile anlatmaktan geri kalmıyorum.

araştırmadan aldığınıza kabahat hem oltaya takılıp yem oluyorsunuz burada neden ben yem oldum diye mırıldanıyorsunuz burada suç üreticilerde değil ayrıca yazılım desteği vermek de zorunda değil sadece bugları düzeltmekle görevini yapar 3d özelliği olmayan tvye yazılımla eklenemez dts de bu şekilde eklenemez
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

• Orada 3D yok neden 3D eklemiyor bunlar diye yazmıyor.
    Yazdıklarımı iyi oku.
    Anlamadıysan dön bir defa daha oku. Okuma bedava anlayana kadar oku kimse sana kızmaz.

DTS pek önemli değil.
    Sorun flash desteğini sadece 8 e kadar veriyor olması.
    9-10-11 flash desteği vermiyor.

Sorun Flash.
    DTS leri AC3 e çeviririm o basit.
  • Flash konusunda hakkınız yok değil, haklısınız ancak bizim de demek istediğimiz bu ürünler satın alınırken üreticiler bu geliştirmelerin güncellemelerle geleceğini teyit etmiyorlar. Yani ortada herhangi bir kandırmaca yok. Ürün bu, buyrun alın diye markalar önümüze koyuyor, biz de bakıp, araştırıp alıyoruz. Eksiklerini de kendimizce gidermeye çalışıyoruz. Olay bundan ibaret.

• quote:

Orada 3D yok neden 3D eklemiyor bunlar diye yazmıyor.
    Yazdıklarımı iyi oku.
    Anlamadıysan dön bir defa daha oku. Okuma bedava anlayana kadar oku kimse sana kızmaz.

DTS pek önemli değil.
    Sorun flash desteğini sadece 8 e kadar veriyor olması.
    9-10-11 flash desteği vermiyor.

Sorun Flash.
    DTS leri AC3 e çeviririm o basit.

Cihazı işinize gelirse alırsınız gelmezse almazsınız aldığınıza göre sıkıntınız yok seni zorla aldırmadılar
  • İşime gelsede gelmesede aldık artık.
    Geçmiş olsun.
    Artık önümüze bakacağız.
    Umarım bir başkası benim düştüğüm bu duruma düşmez.

Araştırmadan almak önemli, araştırmayınca işte "benim düştüğüm duruma düşmez." oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Eee hocam aynı şey, belki Samsung, Philips alsan vs onda da "bir daha ...alırım" derdin Maalesef ki olan biten her şey göz önünde yapılıyor. Baya bildiğin kurt esnafın büyütülmüş hali bu adamlar da. Kapitalizmin tüm esnekliğini kullanarak her yoldan kar etmeye çalışıyor her firma.

Mesela geçen günlerde Apple, Samsung, Sony arasında afişli reklam savaşı döndü. Tam buna güzel bir örnek aslında. Bizi firmalar yönlendiriyor ürüne karar verirken. Firmanın oltasını yutup alıyoruz ürünü ama bunu bile bile de almaya devam ediiyoruz.

Hocam o zaman bana takılın,hiç bu "çakallık" yemlerini yutmazsınız

"Çakal" kelimesini bazı bu işi çok çok iyi bilenler(daha doğrusu hiç bilmeyip de bilir gibi görünenler ile geçinenler)
    ciddi manada kızıyorlar,yaw çakalmı denir v.s diye,iyi de ne denir bunu açıklıyamıyorlar! aslında olayın özü şu ki
    bu kişiler bu üreticileri bir şey sanıp başka şeyler düşünüyorlar ve gerçekleri göremiyorlar

İşin başında öncelikle büyük çakal olarak Üreticilerin(bi kaç tanesi hariç tabiki ama benim kimleri kastteiğimi herkes biliyor nasılsa)
    ta kendisi geliyor,en önce bunlar yürümektedir hem de korkusuzca!

Verilen bilgiler bilgi olkmayıp çoğu "hilelidir" bu üreticilerden iki tanesi için USA da 2000 den beri onlarda Kamuoyu Davası açıldı
    gerekçe olarak ....kamouyunu hileli ve yalan yanlış bilgiler ile kandırmakdan.... sonuç ne oldu peki,herler her DAVA yı kaybettiler
    ama izledikleri yoldan da hiç şaşmadılar ve hala sallıyorlar!
    USA gibi bir ülkeyi bile bıktırıp(daha doğrusu Kamuoyu)pek Dava açılmıyor günümüzde yani herifler bile bıktı Dava açmakdan
    ama bu ikisi hala insanları aynen "yiyor"!!

-"DTS"(veya HDMI v.s)Patentli ürünlerdir,beleşe kullanma olmaz yaw,bunu şahsen ben defalarca yazmıştım LGE veya diğer Markalar başlıklarındaki
    zaten bunuda bilmeyen kaldımı gari bilemem orasını

DTS için bazı serilerde(eski ve hatta yeni de olabilir)olmaması da çok doğaldır!
    Ayrıca adam Lisans alsa bile bunu eski seriye uygulamaz,yenisine uygular ve bunların hepsi bir maliyettir onlar için!

-Bir kaç üretici hariç(Tosh/Sharp/Loewe/B&O) bir panele "ömür boyu" FW çıkmaz hatta 1 sene bile sürmez veya belki 2 sene ya sürer ya sürmez
    bunun sürmesi bir kere heriflerin hem mantığına hemde sistemlerinin ticari ayağına uymaz yaw!

-Bir Seriden 3/5 veya 8 tane Model çıkarmak da işin olmazsa olmaz kısmıdır ve bunun mucidi de Sony dir(1975 lerde başladı bu işler Sony de
    yani CRT ler zamanında!)yaşı genç olanlar bu çakallıkları bilmezler ama günümüzde de aynen devam etmektedir!

-Siz bir paneli ıvır-zıvır özelliklerine göre değerlendirirseniz bu sorunlar da bitmez ve bir şekilde sistemin içindeki bu kadar fazla karışlık ve sisteminde aslında
    anasını ağlatıp ağırlaştıran* uygulamalar bir şekilde çeşitli sorunlar olarak önüne gelecektir ki geliyor zaten,ayrıca biraz uıyanık olup da serileri ve modelleri
    incelerseniz ne denli "tuzaklar" dolu olduğunu da şak diye anlarsınız

Çünkü bu "düzen" son 30/35 yıldır aynen böyledir ve ben işin içinde her safhada o yılları yaşadığım için bütün bu atraksiyonlar bana komik geliyor ve
    olayı da anlıyorum,çünkü "sistem" aynen budur!
    Genç ve heyecanlı ve işin çoğu şeyini bilmeyenler için bunlar ciddi sorun veya kızılacak v.s şeyler gibi gelse de heriflerin "düzeni" aynen budur!

Çünkü bu pazarda tezgah böyle kurulmak zorundadır!

-Gelelim şu malum MP konusuna ve DTS ve Format v.s v.s konusuna,bunu aşmak çok kolay,100 kağıt verir bir tane MP alırsınız olay biter yaw bu kadar basit
    ama siz hala ....madem panelde bu özellikle varda neden çalışmaz neden bilmem nereye girmez v.s v.s v.s....diye takılırsanız sadece boşuna
    sinirlenirsiniz,zaten bunları Üreticiler dinlemez bile!

3 kağıda panel alan adamı geçtim 8/10/15 kağıda panel alıp da abi yaw bunun MP si bilmem neyi açmıyor diyen de çok görüyorum veya adam Sony 920 alacak
    bir dünya para ama bilmem ne formatı MP si oynatmıyor diyor takmış kafaya Sony gibi hemde çok pahalı panelde bu niye yok diyor!

Yine özellikle Samy de ıvır-zıvır özellikler bir dünya LGE de öyle sayılır ama bunlard da çoğunda veya bazı yerlerinden yine sorun var,şöyle adam gibi stabil
    panel çıkaramıyorlar çünkü sistemde özellikler fazla oldukça çuvallama da kaçınılmaz!

*ağırlaştıran=bugün gördüğünüz yeni Model(2012 den itibaren gibi) Dual/Quad-core "İşlemciler"i herifler işte bu ıvır-zıvır özellikleri stabil/sorunsuz/hızlı v.s
    yapmak için çıkarıyorlar ve Taiwan/Kore de bu işle ciddi uğraşan ana üreticiler vardır(Chipset/Processor v.s olarak)işin SW kısmı ise biraz karışık ve bunları
    da genelde ana panel üretcileri rötüşluyor v.s

A-Bir konuda sizi uyarmak istiyorum;Üreticiler "ava" şimdi de İşlemci gücü v.s diyerek çıkmışlardır! çoğunuz da bunları bir güzel yutuyorsunuz! size tavsiyem yutmayın!
    Katalog Bilgilerini sallayın gitsin zaten "Tuzağın" en büyüğü burada!!

İşlemciler(bahsedilen bilmem kaç çekirdekli diye,bu çakallar yakında 10 çekirdekli veya çekirdek torbası gibide paneller çıkarırlar!)panelin Modül+Engine=bildiğiniz
    resim performansıyla+motionhandling+stabilite+HIZ ve resim üzerine çalışan sistemler ile zerre kadar alakası yoktur ama bu zokayı çok fena yuyup sonra da gelip
    Forumda PC lerdeki gibi bir İşlemci muhabbeti yapıyorlar,bunlar külliyen yalan-yalnış bigilerdir

Teknik olarak 10 çekirdekli bir panel de HIZ(Latency değerinin durumu)alçalmaz,hatta stabiliteyi de tutturamazsa input-LAG daha da artar ki örneğin 2011/2012
    panellerde bolca görmektesiniz!

B-Paneller hala eski-klasik sistem olan şekildedir!hızlanan veya o işlemci ile şöyle olur/olacak gibi bigilerde teknik olarak külliyen yalnıştır!
    Bazı yorumlar okuyorum LAG sıfır olacakmış demiş birisi yaw
    Birisi şu kadar çekirdek var panel uçacak demiş! ancak o kişi bir "panel nasıl uçar" hiç bilmdiği için belliki zokayı çok fena yutmuş

gibi çok fazla örneklemeler yapmak mümkün!

Herkes biraz uıyanık olsun,Katalog bilgilerini boşuna okumayın,inanılmaz hileli ve yalan bilgiler mevcut çünkü veya geririn buraya ben size hepsini
    teknik olarak anlatayım neresi yalan nerese hileli diye!

"Panel efsaneleri" günümüzde o kadar fazlaki inanılır gibi değil

Pazar da korkunç büyük olunca,belliki sallamalar de çok daha büyük olmak zorunda!

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Albani üstadım, kasımın 30'unda girdi hırsız, 2 ayı geçti ama valla hala karar veremedim. Sapık gibi sizin yazılarınızı okuyorum, eşime okutuyorum, sürekli değişiyor bütçemiz ve fikrimiz.

Birkaç model netleştirelim, hemen düşeceğim zaten peşinize ben.

• Hocam nedir bütçe veya taksitle alacaksınız ona göre bir plan yapıverin artık

Bu "kararsızlık" kötü bir şey yaw;ya da gidip herhangi bir panel almak bu kararsızlıktan çok daha iyidir,ayrıca bu meretler
    öyle bir şey ki,bugün alırsın,seneye başlarsın kaşınmaya,2 sene sonra ise insanı uyuz eder illaki yeni bir panel gerek diye

Tam para tuzağı heriflerin "düzeni" eskiden ne güzeldi yaw,al CRT yi 10/15 sene kullan ki benim Sony CRT TV tam 26 senelik oldu bu sene!
    1 senedir Kızımın evinde,aldı götürdü diğer odası için geri de vermiyor

Panel tip TV ler ise tam hastalık,örneğin 24 ay Garanti biter 28.ayda panel hatası çıkarır,kaldır at aynen

Neyse Allah kolaylıklar versin size

Sanırım sana daha önce de yazmış olmam imzamdaki 42lik Tosh paneli düşünün,en azından LGE den çok çok daha iyidir her ne kadar
    paneli LG olsa da! ama en hızlı panel de bu 2 kağıt gibi fiyatı vardı en son Bimeks lerde(panel 2011 Modeldir) ben Kasım/2012 de almıştım
    diğer forumda tüm detaylarını da vermiştim,LGE yi filan salla gitsin Hocam,ya Sony alın veya Phil veya bahsettiğim Tosh

Ancak şu malum ışık kaçırma v.s Toshda da çıkıyor!her ne kadar "oran" olarak LGE ve Samy kadar değilse de sonra TNB çamura yatıyor
    ve sorun yok diyor!

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Bütçe olarak bu sefer çok kısıtlama yapmıyoruz, çok da acele etmiyoruz. Toshiba benim için de öncelikli seçim. Annemler evde Toshiba kullanıyorlar ve TV'nin kullanım ömrü bizim açımızdan dolmuş olsa bile TV hala tam performans çalışıyor.

3D fonksiyonunu fazla kullanıyoruz biz. PC ve PS3 bağlantısıyla epey 3D oyun oynanıyor bizde. O yüzden sırf o kısmını düşündüğüm için pasif teknoloji hala ilgi alanımda vazgeçsek 3D oyun tutkusundan sorun yok da o kafa kurcalıyor işte. 42WL863'de baya baya aklımda olan bir model ama sanırım sen 47" olanını pek tavsiye etmemiştin hocam. Biz 42" düşünmüyoruz artık. 47"i kaldırıyor koyacağımız mekan.

• Hocam 42 den veya 46/47 den 3D filan olmaz,bu işin tadı 60 ve üstüdür veya min.50 dir bunun altında 3D keyif vermez
    ama bizler bir yerde "mecburiyetten" 32 den bile 3D izleriz

Benim 3D ile işim yok,zaten 42 den de bunun tadı hiç olmuyor ne derinlik ne de algılama v.s olarak!
    ekranının dibine kadar girmen gerekiyor,o zaman bile aslında olmuyor! ayrıca izlemiyorum,ama günümüzde
    bu iş çok popüler ve buna uygun bir panel de gerekli oluyor!

PDP ler 3D de hala tartışmasız en iyisi SG olmasıda ciddi bir avantaj oluyor,ancak PDP lerde de ekran yanma riski özellikle
    oyunlardaki sabit göstergeler v.s v.s yüzünden fazla olmaktadır,yoksa ne tepkime nede 3D kalitesi olarak sorun olmasa da
    ekran yanması ile özellikle bazılarında SG lerin uyum sorunu(baş ağrısı yorgunluk ve pratik kullanım sunmaması v.s den dolayı
    yine sıkıntı söz konusu)

Tosh WL/YL deki 46/55 ler yaramaz,zaten bunların Lag değeri oldukça yüksek ve Gamer lara göre değildir bu panel
    42 si ise OK dir ve piyasanın en hızlı paneli ama açıkçası 3D de tad yok böyle bit kadar ekranlardan,ancak 3D si de mükemmel yine
    çok hızlı olduğu için!!

Sony diyeceğim ama bu meret hala çok pahalı hele hele 55/65 leri ciddi pahalı ama 46 sı uyar desem bile,bunlarında 3D çalışması
    çok iyi değil!

Gördüğün gibi neyi alsan hepsinde bir "arıza" var all-in-one hiç birisi olamıyor ve insanlarda bu arada her bir şeyi istiyor ama bu panellerin
    limitleri belli ve her bir şeyi süper zaten teknikleri itibarıyla veremezki

• Film türü 3D izleme olayında ben de katılıyorum küçük ekranların tat vermediğine ama oyunlarda verdiği his çok farklı oluyor. Özellikle de FPS'lerde hem oynaması, hem de oynayanı izlemesi ayrı keyifli. İşte bundan dolayı şu an kafamızın karışıklığı. SG olarak çok uzun süre Nvidia 3D kit kullandık ama benim kronik migrenim olduğu için pasife geçene kadar hep acısını çektim bu durumun.

Aslında şöyle de bir düşüncemiz var. Salona doğru düzgün, seyir keyfi yaratacak bir TV ya da projeksiyon ve çalışma odamıza da 42" 3D bir TV. Bu bağlamda SG olsa bile Toshiba 42WL863 öncelikli tercih olacak. O konu net. Salon için de LED değil de plasma düşünebilirim projeksiyondan vazgeçersek. Hem sinema keyfi adına görüntü kalitesi daha iyi, hem arada sırada PS3 bağlanıp, kısa süreli oyun olayında sıkıntısız. Kronik sıkıntıları bizi etkilemez sanırım, dikkatli kullanıcılarız neticede. Sony için kalitesine güveniyorum ama dediğin gibi fiyatı bana çok yüksek geliyor.

Bir de yine bulursam ucuz fiyattan 42LW4500'de alabilirim yine ucuz yollu. Çalınan TV'im işte. Kararsızlık kötü şey

• Hocam sana SG kesinlikle yaramaz,zaten bayanlara FPR bile yaramaz diyebilirim çünkü "Migren" sorunu çok fazla yüksek oranda bayanlarda vardır!

Salon için yazdıkların doğru ama PJ olayı biraz farklıdır ve tek başına TV işini, o görmez,o sadece FILM de iş görür ama en iyisi olur o zaman da
    Çalışma odasına Tosh veya bir başka panel tabiki olur 3D de buradan halledilir,Salonda ise FILM izleme ağırlık ise o zaman PDP daha iyi olur!
    ve böylece FILM izleme de çok daha keyifli olacaktır!

PJ işi herkesin kullanacağı pratik bir cihaz değildir

Pany PDP alırsınız olay biter,çoğu şeyi de bundan yaparsınız++

• çok yavaş internette gezinirken
  • Yok abi Lg nin LW serisinde yazılım la birşeyler ekleyip veya düzelteceğini sanmıyorum...Benim LW 5500 tv vardı. son zamanlarda bazı filmlerde tv kapatıp açma, ana menüye atma ileri geri sarmama filmden kopma gibi arızalar oldu. Servise verdim servis harddisk ve filmler arızalı dedi. sonra servisle LW4500 ve 2009 model Lg lCD tvsi... LA LM LW560 gibi tvlerde denendi ve sorun çıkmadı. Sadece LW 5500 Sotun yapıyordu. Ürün İstanbul merkeze gitti orda yazılım dediler. Yeni yazılım yazılıyor. onla düzelecek dendi. Zaman geçti. Tüketici mahkemesine verdim...sonra adamlar yeni yazılımı TV ye yazmışlar. Bilir kişi ile gittik. Yeni yazılım la bile tv düzelmedi.... Ne sıkıntılar çektim bilemezsiniz arkadaşlar. LG cihazınıza özel yazılım yazıldı düzeltildi dendi. Ama yok düzelmedi.. Bilirkişiye derdimi anlatmaya çalıştım ne kadar anladı bilmiyorum.LG filmleriniz bozuk diyor kendi demo filmlerini oyatıyor bilirkişinin yanında. Ben diyorumki bu filmler bozuk olsa hiç bir cihazda oynamaz. veya her cihazda bozuk kısımlar kapanır takılır bir şekilde hata verir dedim. Bilir kişi illa aynı tv model olacak. Başka model olmaz test için diyor. inşallah mahkeme bana patlamaz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.