Şimdi Ara

LG LED tv 5.1 profil ve DTS ses codec

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3D led tv alacağım olması şart özellik olarak çok araştırdım
    1-smart tv(wifi ile web browser olacak).
    2-pc ye ağdan bağlanarak DTS ses codec, altyazı sorunu olmadan mkv filmleri sorunsuz izleme
    3-Tabiki 3D gözlük şimdi LG FPR teknolojisi kullandığı için hem pil derdi yok hemde fiyatları ucuz zaten 7 gözlük hediye veriyor bu beni LG ye ısındırıyor ama onunda wifi özelliği yok
    4-hz konusu kafamı karıştırıyor şimdi mesela samsung var 800 hz LG var 100 hz (acaba samsung ön panelemi 800 hz diyor kandrıyormu yani önemli olan trumotion hz özelliğimi
    5-LG de smart tv var ama wifi yok acaba web browser ile bağlanmak için ethernet kablosumu takmamız lazım

şimdi arkadaşlar kafamı karıştıran konular şunlar ben şimdi
    LG alsam (+) ları 3D gözlük olayı süper
    (-) leri ise hz değeri düşük, wifi olmayışı, MKV ses ve High@L5.1 sorunu

arkadaşlar LG 42LW650S LG 42LW570S LG 42LW5500
    5500 alacaktım ama 5.1 profil ve DTS ses codec çalıştırmadığı için 650s almaya karar verdim 650 s dede bu sorunlar varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawist -- 2 Ocak 2012; 5:38:39 >

• Sen DLNA ile DTS codecli filmler oynatmayı düşünüyorsan onu yaparsın zaten, bunun için TV de DTS desteğine gerek yok. Sonuçta bilgisayardan oynatacaksın dosyayı. Smart TV li olan LW5xxx ve üzeri modellerde bunu yapabilirsin.
    Hz olayı yalandan ibaret, Samsung'daki 800Hz CMR denilen özellik orjinal resim tarama değil.
    Wifi yok derken, Wifi özelliği var ancak aparat almak gerekiyor LW5/6 serisinde. Ya Wifi aparatını alacaksın ya da modemden kablo çekeceksin.
  • samsungun yazılımı lg ye göre kat kat üstün ve sorunsuz philips yada samsungun d6000 serisini alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Sen DLNA ile DTS codecli filmler oynatmayı düşünüyorsan onu yaparsın zaten, bunun için TV de DTS desteğine gerek yok. Sonuçta bilgisayardan oynatacaksın dosyayı. Smart TV li olan LW5xxx ve üzeri modellerde bunu yapabilirsin.
    Hz olayı yalandan ibaret, Samsung'daki 800Hz CMR denilen özellik orjinal resim tarama değil.
    Wifi yok derken, Wifi özelliği var ancak aparat almak gerekiyor LW5/6 serisinde. Ya Wifi aparatını alacaksın ya da modemden kablo çekeceksin.

kardeşim tek tek anlatırsan sevinirim

kardeşim benim sitediğim şeyler

1-dvb-s olacak (hd uydu alıcısı alınca yayınları hd izleyebilecekmiyim 2D to 3d converter teknolojisi ile )
    2-smart tv yani nete bağlanıcam (ethernet yada wifi ile )
    3-3D mkv filmleri sorunsuz izlemek (@5.1 profil ve dts ses sorunu filmi usb yada hdd ile izleyincemi oluyor pc yi bağlayıp izleyince sorun olmuyormu)

kardeşim 650s almak daha mantıklı geliyor daha fazla özellik var ve 200hz ayrıca dvb-s özelliği yada benmi yanlış bilyiorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.