Bildirim
LG L5 Bakarmısınız sorum var.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
o dediğin oyunlarin hepsini acar korkma :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözüne inanıyorumda kardeşim yanlış anlama nerden biliyorsun İNŞALLAH kaldırır çok seviyorum o oyunları eski galaxy y kaldırmıyordu bende ablamlardan oynuyordum :( şimdi İNŞALLAH kendi telefonumla oynarım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: bymassacre
Sözüne inanıyorumda kardeşim yanlış anlama nerden biliyorsun İNŞALLAH kaldırır çok seviyorum o oyunları eski galaxy y kaldırmıyordu bende ablamlardan oynuyordum :( şimdi İNŞALLAH kendi telefonumla oynarım :)
güzel kardeşim o telefonda bildiğim kadariyla 1 ghz çift çekirdek var 512 de RAM var o oyunlar üst düzey özellik istemeyen oyunlar rahat ol :D
Birde çözünürlük diyorlar kötüymüş biraz ne o ? -
quote:
Birde çözünürlük diyorlar kötüymüş biraz ne o ?
o ekran çözünürlüğü yani yeni telefonlar yaninda ekran iyi gözükmüyor ama seni çok rahat idare eder takma o kadar tabi gidip te o telefona modern combat filan yüklemeye kalkma :)
Ben öyle şeyler oynamam new star soccer,subway,temple run indiririm yeter onlar -
quote:
Ben öyle şeyler oynamam new star soccer,subway,temple run indiririm yeter onlar
tamam iste l5 sana yeter :D
quote:
Orijinalden alıntı: ayhankaldırım
quote:
Sözüne inanıyorumda kardeşim yanlış anlama nerden biliyorsun İNŞALLAH kaldırır çok seviyorum o oyunları eski galaxy y kaldırmıyordu bende ablamlardan oynuyordum :( şimdi İNŞALLAH kendi telefonumla oynarım :)
güzel kardeşim o telefonda bildiğim kadariyla 1 ghz çift çekirdek var 512 de RAM var o oyunlar üst düzey özellik istemeyen oyunlar rahat ol :D
lg l5 e 1 ghz çift çekirdek işlemci yok 800 mhz tek çekirdek işlemci var , oyun için alınırsa hüsran olur ... -
quote:
Orijinalden alıntı: serty23
quote:
quote:
lg l5 e 1 ghz çift çekirdek işlemci yok 800 mhz tek çekirdek işlemci var , oyun için alınırsa hüsran olur ...
harbiden öyleymiş ben l9 la karistirdim sanirim biraz ama yinede acar herhalde temple run i :D yinede arkadaş alabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serty23
quote:
quote:
lg l5 e 1 ghz çift çekirdek işlemci yok 800 mhz tek çekirdek işlemci var , oyun için alınırsa hüsran olur ...
harbiden öyleymiş ben l9 la karistirdim sanirim biraz ama yinede acar herhalde temple run i :D yinede arkadaş alabilir
Aldım aşırı derecede donma var oyunda en fazla zar zor 25.000 yaptım of ya en sevdiğim oyun :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X