Şimdi Ara

LG L19 serisi sahipleri burada birleşelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitörü bugün aldım.Direk dijital bağladım.Renkler tabiki çok canlı aşırı canlı.Fakat çözünürlük ve tarama hızı bir crt gibi değil.Çok şık ayrıca tasarım ödüllü.Ghosting efektin g'sine rastlamadım.

İşin komiği ekranın üst tarafında beyaz pixel var zannettim.Bir süre sonra kayboldu.Tozdu belki de bilmiyorum.
    1280x1024 60 hz kullanıyorum.Masada bir ton yer açıldı.

Bu monitörü kullananlara gama,brightness,contrast değerleri kaç kullanıyorlar sormak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdragon -- 15 Ocak 2007; 20:01:30 >

• hayırlı olsun arkadaşım bende aynı modelden almaya karar verdim bu hafta içinde. oyunlarda performansı nasıl waidescreeni çok çok aratıyo mu yoksa yeterince iyi mi ?
  • Oyun için wide screen tavsiye edilmiyor.Performansı çok iyi ghosting yok.1280x1024 oynanıyor oyunlar.Tasarımı çok iyi dijital kablo da geliyor.
    gama -50 bri 50 cont 50 yaptım öyle kullanıyorum.

Aha link

http://www.behardware.com/articles/643-1/19-lcd-survey-of-inexpensive-and-quality-screens.html

Sen belki 1970hr de alabilirsin 2ms imiş.Gerçi bu da çok hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdragon -- 14 Ocak 2007; 17:37:15 >
  • anladığım kadarıyla memnunsun. benide ilk çeken yanı tasarımı oldu ne yalan söylüyüm aslında samsung 19' widescreen alıcaktım ama yok oyunlara uyumlu diil yok patch gerekiyo gözü yoruyo falan bi sürü laf duyunca vazgeçtim. ölü piksel garantisi var mı onu da cvplarsan memnun olurum. teşekkürler
  • O konuda hiçbir bilgim yok.Bende çıkmadı ama fiyat ve kalite olarak da yüksek bir monitör.Çıkmaz herhalde.
  • kaça ve nerden aldın???? birde oyun oynarkenki prformansı nsl ben bu konuda baya bi kuşkuluyum en azından wining elevenda bi adam koşarken arkasında gölge gibi başka bi adam görmek istemiyorum
  • Olur mu canım öyle şey Motion blurr efekti mi bu?Sizin gözünüzü çok korkutmuşlar.4ms çok yeterli bir response time.329$ hepsiburada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu monitör çok şık ama her yerde yok. ben vatan computerden araştırdım fiyatı 8 taksit 321,08 $+KDV ben bu özellikleriyle pahalı bir monitör değil. daha ucuza satan bir yer varsa hemen haber verin oradan araştıralım. çok kanım ısındı bu monitöre. çok şık. ama birinin ölü piksel garantisi olup olmadığını araştırması lazım. eğer ölü piksel garantisi varsa çok süper olur
  • hımm bakalım bende hepsi buradadan almayı planlıyorum ama işte görmeden almak ölü piksel çıkıcakmı çıkarsa noolcak tarzı sorular war kafamda... birde aklıma LG-L1970HR bu model girdi aralarında 10 dolar fark war ve tepkime süresi 2ms artı LG Flatron F-Engine teknolojisi ve Ultra Slim gibi bikaç parça fazladan şey yazmışlar bakalım bikaç gün içinde alıcam...
  • HR'nin tasarımı aynı değil ve gümüş.Contrast 1600 mü 2000 mi emin değilim.Ayrıca içinden dvi kablo çıktığına emin olun.Kabloya para vermeyin.
    Lg Fun Club
  • vatanda 2000 hepsi buradada 1600 yazıo gelde çık işin içinden acaba hangisi gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 15 Ocak 2007; 13:59:39 >
  • hr-bf 1600 yalnız hr 2000 anladığım kadarıyla.Hepsiburadaya göre de 1600 zaten.

Tercih sizin renk mi response time mı?Her ikisi de pişman etmez.(l1960tq l1970hr-bf)
  • http://www.lesnumeriques.com/article-228.html

Senin monitör TN galiba ve 5 üzerinden 4 yıldız almış. Samsung 971p de düşünülebilir fakat biraz pahalı ve de tepki süresi biraz yüksek.

Aslında fiyatına göre fena değil.................
  • Bende bu monitörü 1 ay önce aldım.. Son derece memnunum.. Tek olumsuz yanı aşağıdan bakış açısında görüntünün kötüleşmesi. Ancak bu TN lerin ortak özelliği..

http://www.behardware.com/articles/643-3/19-lcd-survey-of-inexpensive-and-quality-screens.html

Buradaki yazıdanda anlaşılacağı gibi verilen 4ms değeri aynı incelemedeki 2 ms lık monitörlere neredeyse denk olduğu yazmakta..

Birde bu monitör "MADE IN KOREA".. bence bu bir artı özellik...

Ölü piksel çıkmadı..

• Elinizdeki güzel bir model gerçekten fakat 1970 HR'nin daha iyi olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Yine de alanlara hayırlı olsun
  • Ülkemizde L1970HR-BF var.Ülkeden ülkeye modeller değişebiliyor.
  • vatan computer'da 19" LG-L1970HR mevcut... stoktada warmış ben bikaç gün içinde almayı planlıyorum.. hem tepkime süresi 2ms hemde 2000:1 hemde aralarında çok az fiyat farkı war......
  • Al bakalım, 1600:1 mi 2000:1 mi anlayamadım.Her yerde çelişkili ifadeler var.
  • LG L19XX alanların yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xbit

Bende bu monitörü 1 ay önce aldım.. Son derece memnunum.. Tek olumsuz yanı aşağıdan bakış açısında görüntünün kötüleşmesi. Ancak bu TN lerin ortak özelliği..

http://www.behardware.com/articles/643-3/19-lcd-survey-of-inexpensive-and-quality-screens.html

Buradaki yazıdanda anlaşılacağı gibi verilen 4ms değeri aynı incelemedeki 2 ms lık monitörlere neredeyse denk olduğu yazmakta..

Birde bu monitör "MADE IN KOREA".. bence bu bir artı özellik...

Ölü piksel çıkmadı..

yaw bu linkteki test programını nasıl buluruz

arkadaşa 1950sq aldık

dvi girişi yok ama ilk bakışta bi dezavantajını göremedik

ve kontrastında tabii

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.