Şimdi Ara

⏩LG KAVİSLİ OLED TV ((ANA KONU))⏪ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
18
Favori
62.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Peki lg firması tamir edince bir daha bu sorunlar olmayacakmı,,bunun garantisini veriyorlarmı, yani aldılar tv yi temizlediler diyelim,eve geldi tekrar aynı şeyler olacaksa bir anlamı kalmazki..
    Bunu öğrenin bakalım ne diyecekler, en güzeli değişim tabiki , çünkü sizdeki sorun aşırı fazla görünüyor, panelde bir sıkıntı olabilir,
    Diğer kullanan arkadaşlar bu durumlardan pek bahsetmiyorlar..
  • Busorun tüm oled tv lerde var. Oled tvlerde bunu çözmek için bir yazılım kullanıyor tv kapandıktan sonra bunları temizliyor. ama açtıktan sonra 5 dk bile seyretseniz bu logo yapışmaları oluyor. bu yazılımla bunu dengede tutuyor. Benimkinde bu olay olmadı fabrikadan hatalı. yazılım mevcut değil. servis fabrika hatalı olduğunu söylüyor. sorun sadece logo yapışması değil hareketli sahneler çok berbat birde yatay çizgiler belirdi bunlarda ışıklı şerit gibi duruyor rahatsız edici. sonuç olarak olay büyük ama LG sağolsun değişim vermedi. şu an teknosayla görüşüyoruz onlar çözmeye çalışıyor. olmazsa mahkemeye gidecez. daha 1 aylık Tv.
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    servis bu işlerde çok önemli demek ki,,bende iade kararı verilmişti ve hemen işlemler başlamıştı..
    cizgilerde cıktı ise bu iş mahkemeye kalmadan halledilir,.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 12 Ocak 2016; 12:28:15 >
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Bu sorun tüm oled lerde yok hocam bu ürünler türkiyede satışı çok az ama dünya çapında bizdekinin 100 lerce katı satılan ürünler böyle birşey olsa direk toplatılır ürün. 5 dk izleyince logo yapışması olması mantık dışı zaten size bunu söyleyen biryerinden sallamış bendede ec930 var 5 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok hatta video koydum youtube a akışkanlık vs süper ne banding ne başka birşey yok.bu sorun büyük ihtimal eg920 de ortaya çıktı yada büyük tesadüf forumdan satın alan 2 kişide oldu geçen gün ses sistemini kurmaya gelen lg servis lede konuştum bu olayı bana söyledikleri binde 1 olabilecek bir olay daha önce hiçbir oled de rastlamadık dediler logo izine hatta sizin fotoları gösterdim direk değişir bu tv tamir filan olamaz zaten panel de arıza var dediler..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Hayırlı olsun. İnşallah sorunsuz seyredersiniz. Haklısın ama bunu bana söylüyen LG genel merkezinden arayan arkadaş. oledler yüksek teknoloji bunlarda bu oluyor bunlar kendi sisteminde bulunan bir yazılımla temizleniyor. sizde bu yazılım yok dendi. Yalansa onun yalanı belki sizde yazılımla bunlar temizleniyordur. belkide olmuyordur. sonuçta elektronik eşya olabilir. Olunca özür dileriz malımız hatalı çıkmış değiştirelim derler. ama değiştrmeye onay vermediler. bizim tepkimiz arızalı olması değil arızalı ürünü değiştirmemeleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 12 Ocak 2016; 14:27:21 >
  • Benim TV'de de çok dikkatli kullanmama rağmen ps oynamamdan kaynaklı pes logosu yanığı oluştu. 55eg920v
  • Youtube dan 3d video açtığımda otomatik olarak cihaz 3d görüntüyü algılayıp 2d to 3d modunda 3d ye geçiyordu. Son güncellemeden sonra kendisi algılamıyor ayrıca manuel ben geçirsem de 3d yi çözümlemiyor.

    Bu sıkıntıyı yaşayan var mı? 55eg910v panel bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belgariath B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tvden memnunmusunuz? Yani logo yapışması falan yada başka herhangi bir sorun yaşadınızmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik çok memnunum logo yapışması olmadı henüz inşallah olmaz da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 25 ocak 2016 ( pazartesi )tarihinde aldığım lg 55eg920v tv yi malesef satıyorum ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilir
  • çok ?ükür sorunu halletim satmak zorunda de?ilim artyk :))
  • Sevgili Arkadaşlar,

    uzun zaman süren araştırmalarım neticesinde LG 55" EG 920 V 4K OLED TV aldım ve 2 ayı geçkin bir süreden bu yana sorunsuz kullanıyorum. Almadan önce birçok yerli ve yabancı forumları da inceledim. Sonuçta kafama da yattığından paraya kıyıp aldım. Bence verilen paranın hakkını veren bir cihaz.

    Daha önce kullandığım Pioneer Plazma cihazımı da yaklaşık 10 yıl önce araştırarak aldım ve hala sorunsuz çalışıyor, ancak teknolojiye ayak uyduramadığından yeni televizyon almanın zamanı gelmişti.

    Kurulumuna gelen LG servis elemanları uyanıklık yapıp size akım koruyucu ve askı aparatı satmak isteyebilirler. Tavsiyem kendiniz gidin uygun fiyata istediğinizi alın ve kuruluma geldiklerinde hazır ellerine veririsiniz. Yoksa daha pahalıya mal olabiliyor.

    Kurulum sorunsuz yapıldı ve duvara monte edildi. Bir defa izleyince başka TV'lere bakmayacak kadar süper bir cihaz diyebilirim. Renkler mükemmel, görüntü kalitesi çok çok üst seviyede ve bağladığınız kaynaklara göre çok az değişebiliyor ama görüntüden ödün vermiyor. Bağlantı imkanları geniş, Ben apartman uydu sistemini 4 uydu ile kullanıyorum ve en iyi görüntüyü çanak antenden alıyorum. Belki dahili uydu alıcısından kaynaklanıyor olabilir. Bir ay kadar Dsmart CAM Modül kullandım ve sorunsuz şifreli kanalları da açtı. Şu anda Teledünya'ya geçtiğimden Dsmart'ı iptal ettirdim. DVD vb. bağlantılar ile mükemmel görüntü kalitesi var. Ses de gayet iyi diyebilirim. Ben gerçi LG'nin ses sistemiyle birlikte kullanıyorum ve birlikte inanılmaz akustik bir ses çıkardıklarını söyleyebilirim. Avantajı ise tek TV kumandasını kullanmanız ve ses sisteminin kendiliğinden TV ile birlikte açılmasıdır.

    Kavisli olması forumdaki arkadaşları ürkütmesin, aksine kullananlar mutlaka memnun kalacaklardır. Çünkü farklı açılardan baksanız bile görüntü kalitesi değişmiyor, flat TV lere göre daha yakından rahatlıkla gözleri yormadan izleyebiliyorsunuz ve odaklanabiliyorsunuz. Evde TV ile oturma grubu arasındaki mesafe 3,5 metre civarında. 55" için ön yargılıydım ve büyük olur diye düşünüyorum ama şu anda o kadar memnunum ki, 65" bile olabilirdi diyorum

    Daha önce yaklaşık 10 yıl kullandığım Pioneer Plazmada logo yanığı sorunu vardı, maalesef aldıktan sonra öğrendim, hatta TV kuruluşlarını bile arayıp veya mail atıp logolarınızı lütfen açık renkli yapmayın bile dedim. Yıllar geçtikçe de alışmıştım ve takmıyordum. Ancak LG'de şu ana kadar böyle bir sıkıntı ortaya çıkmadı. Yabancı forumlarda da bu konuya hiç rastlamadım. Türkiye'de satılan ürünlerde varsa da mutlaka değişimini yaptırın veya paranızı geri alın derim. Ancak, hali hazırdaki fiyatlara göre bu mükemmellikte başka bir TV bulabileceğinizi zannetmiyorum. Kullanıp kolay kolay ve hatta kesinlikle bırakmayacağınız bir cihaz diyebilirim.

    Arkadaşlar, çok daha uzun uzun yazmak isterim ama inanınki buraya yazmamın nedeni, bazı yorumları bu TV'nin hak etmediğidir. Sıkıntı yaşayan arkadaşlarımıza saygım sonsuz, mutlaka kendilerine göre haklıdırlar ama ben iddia ediyorum, 55" EG 920 V parasını son kuruşuna kadar hak ediyor.......

    2016 cihazları uçuk fiyatlarla gelecektir, piyasada uygun fiyata bulduğunuzda kaçırmayın, tereddüt de etmeyin..........

    Saygılarımla




  • bndede 55eg920 var aralik ayinda almistim. Bnim tvde olan bazi seyleri yaziyimda kullananlar bi yardimci oldunlar lutfn kndi tvlerinde de oluyor mu acaba.

    1tb tasinabilirdisk takiliykn ozellikle trt 4k titriyor ve futbol maclari izlnmez hale geliyor.

    Bnde logo yapismasi su sekilde oldu youtube dan kurtlar vadisinin eski bolumlerine bakiyordum ekranin sol ust kosesinde pana filmin amblemi vardi videolarda ve orda kaldi.

    Tv yi izlerkn karanlik ni sahne olursa ardindan renk kaybi oluyor panelde. Kumandayi harekete gecirince tv parliyor hmn eski haline geliyor.

    Birkac uygulama altta calisinca tvde agarlasma oluyor.

    Kumanda hep 2. Komutta basliyor yani ilk hareketi algilamiyor. Sanki uyku moduna grciyorda pili bitmesin diye once bi uykudan uyandirmak gerekiyormus gibi.


    Bu yazdiklarim 55eg920 kullanicilarinda mevcutmu yoksa bn bi yanlis ayarmi yaptim yada tv bozuk mu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0530 969 78 53 ararsanız size yardımcı olmaya olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Expladi E kullanıcısına yanıt
    0530 969 78 53 ararsanız yardımcı olrum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eg920v hdr demo sitesi

    http://demo-uhd3d.com/index.php
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpercetinn

    arkadaşlar 25 ocak 2016 ( pazartesi )tarihinde aldığım lg 55eg920v tv yi malesef satıyorum ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilir

    Fiyat ne kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maestro2 kullanıcısına yanıt
    Ürünü satmaktan vazgeçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.