Şimdi Ara

LG HT-903TA kullanıcıları... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
4
Favori
48.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PS3, Xbox360, icybox nmt ve dreambox dm500 bağlı olarak kullanıyorum.
    ttaf-consumer.com dan 65-70 liraya 5in1 hdmi switch aldım uzaktan kumandalı (DH ye özel fiyat bu, normalde 120 tl filan)
    hdmi switchin çıkışı 903TA ya giriyor, 903TA nın hdmi çıkışıda plazmamdaki tek hdmi girişine giriyor.
    dm500s in optik çıkışıda 903ta ya bağlı opsiyonel olarak 5.1 ses almak için müzik kanallarında.
    tüm cihazları kullanabildiğim gibi (HDMI IN modunda) bir problemde yaşamıyorum. optik çoklayıcılarla uğraşanlara duyurulur
  • Arkadaşlar bu Upscallig özelliği nasıl aktif ediliyor - hangi menüye girmemiz lazım - sadece LCD tv için midir bu Upscallig özelliği?
  • Hocam video resolution dan çözünürlüğü 1080p yapacaksın. Yanlız televizyonunun desteklemesi lazım,ben 1080 p göndermeme rağmen televizyon 720p gösteriyo:)
  • arkadaşlar HT904TA sahipleri yorumlarını yazabilirlermi ?
  • bilgisayarı hdmi çıkışından, LG ses sisteminin hdmi girişine, ses sistemini de televizyona yine hdmi ile bağlıyorum. Görüntüde problem yok. Fakat hangi ayarı yaparsam yapayım hiç ses alamıyorum. Denetim masası sound'dan playback: hdmi aygıtını seçiyorum. Özelliklere basınca dts, dd, wma falan hepsini seçebiliyorum. Yani dts desteklediği belli. Ama dts'i geçtim, tek bir ses yok. Configure'a bastığımda sadece stereo olarak 2 front speaker gözüküyor. 5.1'i görmüyor. Bu arada televizyona tek hdmi ile aktardığımda sesi alıyorum. Ama 5.1 sisteme bağlayamadım bir türlü hdmi çıkış ile. Yardımcı olabilecek biri varsa çook mutlu olurum. Sırf bunun için hdmi girişi olan bi ses sistemi aldım ama ses yok...
  • Arkadaşlar divxlerde 5.1 sanal da olsa ses alınmıyor. Acaba bunu çözmenin bir yolu var mı?
  • Merhaba Arkadaşlar bu 903 TA da Karaoke özelliği varmı yapılabilir mi? bilgisi olan varmı?

Bende PC den plazmaya HDMI kablo ile görüntü ve ses aktardım..
    fakat aynı kablo ile 903 ün HDMI in kısmından bağlanıoorum sesi sisteme veremiyorum function HDMI in de... Neden olabilir?
  • Dostum , kumanda'dan vsm tuşuyla matrıx konumuna getir alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmymn

Arkadaşlar ben de uzun zamandır bu sisteme sahibim ancak son 1 haftadır usb'den divx film izlemeye çalıştığımda görüntü önce ses daha sonra gelmeye başladı. Daha öncelerden böyle olmuyordu. Flash Bellek Fat32 formatında 2gb.lık ve hala da nceden kullandığım usb'yi kullanıyorum. Sebebi ve çözümü ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ürünü aldıktan 6 ay sonra aynı sorun bende de ortaya çıktı.... Ses - görüntü senkronizasyonu bazı filmlerde bozuldu... Tamamen şans eseri fark ettiğim çözüm: Film senkron bozuk olarak başlayınca filmi biraz (4-5 dk lık bir süre) ileri sonra tekrar başa sardım ve senkron düzeldi.

Benim de bir kaç sorum olacak :)
    - 2 GB lık (tek dosya içinde) BRRIP divxleri sonuna kadar izleyebilen arkadaş var mı? Filmin bitmesine son 10 dk kala alet donuyor ve kilitleniyor. Sanırım bellek bir yerden sonra yetmiyor.
    - Ayrıca yine kaliteli BRRIP divxlerde çok detaylı sahnelerde (özellikle ağaçlı ve yapraklı sahnelerde) görüntü ve ses te takılmaya yaşayan arkadaş var mı?

• SLM LG 903 TA CİHAZIMDA setuptan görüntü çözünürlüklerini değiştiremiyorum dolayısıile hdmı olarak izleyemiyorum burada bulunan otomatik 720 1080 vs bunlar donuk sadece 560 p ve 560 ı aktif bu donuk olan 1080 bölümünü aktif edip hdmı görüntüyü nasıl alacağım bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • xplod17 Televizyonna hdmi kablo ile bağladın mı?Ancak o zaman aktif hale geliyor ayarlar.
  • Merhaba , LT 903 ta modelinden yaklaşık 4 ay önce aldım ve sistemi kurdum ,sormak istediğim bir iki nokta var.

1 - Dreambox 800 hd recevier kullanıyorum. Bağlantı şu şekilde yaptım . Recevırdan çıkan dvı to hdmı kablosunu direk lcd ye taktım.Optik kablo ilede drembox ı lg sisteme aktardım.
    2 - Blueray yada divx syeretmek istediğim zaman laptopumu direk hdmı kablosu ile lcd ye bağlıyorum. Seside galiab 3,5 jak girişi olan kablo ile usb girişinin yanındaki yere takıp sesi alıyorum fakat benim lcd de 2 hmdı giriş var bu şekilde doluyor ve lg yi scartla bağlıyorum. Benim sorum sistemin arkasında hdmı in ve out ile laptop bağlama işini nasıl yaparım yani hdmı kablosu ile lg ve lcd yi bağlasam lg nin arkasında hdmı in yerinede laptopu bağlasam olurmu ?
  • 3d film izlemek için ne yapmak gerkiyor?
  • Selamlar; Bende bir sistem arıyorum, elmde 1000 dvdlik bir divx arşivi var altyazılı izliyorum tabi pcden...fakat malum dvdlerde sorun oluyor...lcd + ps3 ve digitürkle kullanacagım....sorun çıkarmasın bütçemi aşmasın yeter die düşünoyurum...Sizce lg ht-903ta benim işime yararmı?
  • Arkadaşlar çok acil!!!! LG'nin menusunden video çözünürlüğünü 576p'den 1080p'ye çıkardım. O andan sonra bir daha ekranda görüntü alamadım. LCD TV'm Samsung 46c650... Araştırdım LG'nin ayarlarını fabrika ayarlarına getirebileceğim bir seçenek bulamadım

SİZDEN RİCAM: Ses sisteminin setup ekranının fotoğraflarını çekip bana göndermeniz. Bu ekranları görebilirsem kumandadan tuşlara basa basa tekrar 576p'ye getirebilirim, ekranda görmesem dahi çözünürlüğü tekrardan 576p'ye getirmiş olurum... Lütfen yardımmmmm :((((
  • Arkadaslar mikrofon takip ses alabiliyormuyuz acaba?
  • bu sistemde mikrofon kullanamıyorsunuz.
  • Arkadaşlar merhaba, ses sistemim pc 2.0 da kaldı ve 5.1 ses alamıyorum. Daha önce sorun yoktu birşey oldu ama anlayamadım yardımcı olabilir misiniz? Model hb 906 şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar ben 2 yıldır 903ta yı kullanmaktayım gayette memnunum. benim merak ettiğim cd den olsun yada flastan losun bazı uzantıları okumuyor nedeni 2 yılda çok yeni formatların çıkması DVD mizi güncelleme gibi bişey söz konusumu bilgisi bulunan varmı onu soracaktım.

bu aradahttp://forum.donanimhaber.com/m_26363718/tm.htm bu adresten demo ev sinema sistemi test dvd leri indirebilirsiniz memnun kalacağınıza eminim.
  • arkadaşlar denediğim tüm mkv lerde 903ta ekranında DTS logosu çıkmasına rağmen hoparlörlerden hiç ses gelmiyor.tv'nin optik çıkışını 903'ün opt girişine bağladım.çözmüyor mu yoksa bu alet dts'yi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.