Şimdi Ara

LG HT-903TA kullanıcıları... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
408
Cevap
4
Favori
48.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar allah rızası için biri desin ki şu dosyayı benim cihazım çalıyor.ben de aynı dosyayı indireyim ve deniyeyim.ona göre diyeyim ki benim cihaz arızalı.çünkü servise kalsa cihaz arızalı falan değil kabiliyeti bu.ama kullanıcılar dts çözüyor cihazlarımız diyorlar.neyi çözüyor bir de ben deniyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansenturk2

arkadaşlar denediğim tüm mkv lerde 903ta ekranında DTS logosu çıkmasına rağmen hoparlörlerden hiç ses gelmiyor.tv'nin optik çıkışını 903'ün opt girişine bağladım.çözmüyor mu yoksa bu alet dts'yi

Diğer konuda sorunuzu yanıtlamıştım. ekranda dts logosu görebiliyorsanız ses sistemi dts çözer.
    Nette ilgili yorumları ve ses sisteminizin özelliklerini de bir gözden geçirin dilerseniz...
  • nette cihazla ilgili neredeyse herşeyi okudum.kullanım klavuzunu 2 defa okudum baştan sona.bu konularda sıkıntı yok yani.dediğiniz gayet mantıklı DTS logosu çıkıyorsa çözüyor demektir.niye ses yok ozaman hoparlörlerde.1 değil 2 değil birsürü kaynaktan denedim.mkv olsun dts müzik albümleri olsun hepsinde aynı tepki.logo yanıyor hoparlörlerde ses yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengaver83

Arkadaşlar çok acil!!!! LG'nin menusunden video çözünürlüğünü 576p'den 1080p'ye çıkardım. O andan sonra bir daha ekranda görüntü alamadım. LCD TV'm Samsung 46c650... Araştırdım LG'nin ayarlarını fabrika ayarlarına getirebileceğim bir seçenek bulamadım

SİZDEN RİCAM: Ses sisteminin setup ekranının fotoğraflarını çekip bana göndermeniz. Bu ekranları görebilirsem kumandadan tuşlara basa basa tekrar 576p'ye getirebilirim, ekranda görmesem dahi çözünürlüğü tekrardan 576p'ye getirmiş olurum... Lütfen yardımmmmm :((((

Bu şekilde bir çözüm bulabileceğini zannetmiyorum..

Aynı sorunu zamanında bende yaşamıştım ve o sıralar garantisi olduğu için cihazı servise göndermiştim..1 ay sonra düzeltip, getirmişlerdi..Servise göndermek çözüm yolu olsa gerek..:(

• quote:

arkadaşlar allah rızası için biri desin ki şu dosyayı benim cihazım çalıyor.ben de aynı dosyayı indireyim ve deniyeyim.ona göre diyeyim ki benim cihaz arızalı.çünkü servise kalsa cihaz arızalı falan değil kabiliyeti bu.ama kullanıcılar dts çözüyor cihazlarımız diyorlar.neyi çözüyor bir de ben deniyeyim.

Umarım sorunuza çözüm olacaktır..

Bende de aynı ses sistemi mevcut ve zamanında DTS denemek için aşağıdaki dosyayı indirip, sistemimde çalmıştım..Sizin için nete yükledim, LG nin USB sinden takarak bakın bakalım çalışacak mı?

http://hotfile.com/dl/134692516/bb48385/Gonul_Ezgilerimiz_3_-_Seher_Vakti_(Koro).dts.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 11 Kasım 2011; 3:06:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: cengaver83

Arkadaşlar çok acil!!!! LG'nin menusunden video çözünürlüğünü 576p'den 1080p'ye çıkardım. O andan sonra bir daha ekranda görüntü alamadım. LCD TV'm Samsung 46c650... Araştırdım LG'nin ayarlarını fabrika ayarlarına getirebileceğim bir seçenek bulamadım

SİZDEN RİCAM: Ses sisteminin setup ekranının fotoğraflarını çekip bana göndermeniz. Bu ekranları görebilirsem kumandadan tuşlara basa basa tekrar 576p'ye getirebilirim, ekranda görmesem dahi çözünürlüğü tekrardan 576p'ye getirmiş olurum... Lütfen yardımmmmm :((((

Bu şekilde bir çözüm bulabileceğini zannetmiyorum..

Aynı sorunu zamanında bende yaşamıştım ve o sıralar garantisi olduğu için cihazı servise göndermiştim..1 ay sonra düzeltip, getirmişlerdi..Servise göndermek çözüm yolu olsa gerek..:(

Selam.. Kendim çözmüştüm bu sorunu.. LG'yi hdmi yerine aux ile tv'ye bağladım ve görüntüyü aldım. Sonra da fabrika ayarlarına döndürdüğümde sorun çözüldü. Keşke göndermeseydiniz servise :(

• quote:

quote:

arkadaşlar allah rızası için biri desin ki şu dosyayı benim cihazım çalıyor.ben de aynı dosyayı indireyim ve deniyeyim.ona göre diyeyim ki benim cihaz arızalı.çünkü servise kalsa cihaz arızalı falan değil kabiliyeti bu.ama kullanıcılar dts çözüyor cihazlarımız diyorlar.neyi çözüyor bir de ben deniyeyim.

Bende de aynı ses sistemi mevcut ve zamanında DTS denemek için aşağıdaki dosyayı indirip, sistemimde çalmıştım..Sizin için nete yükledim, LG nin USB sinden takarak bakın bakalım çalışacak mı?

http://hotfile.com/dl/134692516/bb48385/Gonul_Ezgilerimiz_3_-_Seher_Vakti_(Koro).dts.html

ne usb ne de tv dosyayı gormüyor. Malum uzantısı dts. sadece pc calıyor. Siz nasıl oynatabildiniz ki?!

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

quote:

ne usb ne de tv dosyayı gormüyor. Malum uzantısı dts. sadece pc calıyor. Siz nasıl oynatabildiniz ki?!

Ben şimdi denedim, usb'den çalıyor.

• benim 904ta dosyayı bile görmuyor hayret
  • quote:

benim 904ta dosyayı bile görmuyor hayret

Arkadaşım Lg cihazının görmemesi ile ilgili aklıma birkaç sebep geliyor..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1)Taktığın USB veya Harici Harddiskin NTFS Formatında olabilir..Cihazın görebilmesi için Fat32 olmalı..

2)Dosyayı attığın yer çok derinlerde olabilir..Hatırladığım içiçe belli bir klasörden sonrasını göremiyor cihaz..

3)Belli bir sayıdaki içeriğin sonrasını göremiyor..Atıyorum ilk 1000 içerik mi ne görülebiliyordu..

4)USB yi cihaz gördükten sonra Video-Muzik-Fotoğraf olarak 3 sekme vardı..Bir tuşa basarak bu sekmelerde geçiş sağlanıyordu..Music dinlemek için olan sekmeye geçilmemiş olunabilir..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Umarım problemin bunlardan birisidir de, cihazında sorun yaşamazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 13 Kasım 2011; 1:48:13 >

• quote:

quote:

benim 904ta dosyayı bile görmuyor hayret

Arkadaşım Lg cihazının görmemesi ile ilgili aklıma birkaç sebep geliyor..

1)Taktığın USB veya Harici Harddiskin NTFS Formatında olabilir..Cihazın görebilmesi için Fat32 olmalı..

2)Dosyayı attığın yer çok derinlerde olabilir..Hatırladığım içiçe belli bir klasörden sonrasını göremiyor cihaz..

3)Belli bir sayıdaki içeriğin sonrasını göremiyor..Atıyorum ilk 1000 içerik mi ne görülebiliyordu..

4)USB yi cihaz gördükten sonra Video-Muzik-Fotoğraf olarak 3 sekme vardı..Bir tuşa basarak bu sekmelerde geçiş sağlanıyordu..Music dinlemek için olan sekmeye geçilmemiş olunabilir..

Umarım problemin bunlardan birisidir de, cihazında sorun yaşamazsın..

mesajınız uzerine yeniden ik farklı flash bellege dosyayı atarak hatta birinin uzantısını **** olarak değiştirerek de denedim. Ancak sonuç aynı!
    .dts olan dosya görünmüyor bile. Zaten olması gereken de (normal olan da) bildiğim kadarıyla bu. Uzantısını **** yaptıgım dosya ise listeleniyor ancak calınmıyor.

Diğer video ya da muzik dosyalarında sıkıntı yok. Anlasılan 904ta dts müzik dosyası çalmıyor (cd'den calıyor). Ben 903 nasıl çalıyor ona takılmış durumdayım

903 ve 904'de deneyebilecek baska arkadasların da yorumlarına ihtiyacım var.

• Selamlar,

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=26363718
    bu sayfadaki demo dvd lerden dvd ye yazdırıp deneseniz...ben sistem en çalışmaz durumdayken bunları çalıştırabiliyordum.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bende tv olarak lg lv570s var ses sistemide lg 904 ta bugune kadar yasamadığım bir ses problemi ile karsılastım. ses sistemine dvd taktığımda 5.1'den sadece çevresel sesler geliyor konuşma sesleri gelmiyor. tv den gelen seslerde problem yok. neden olabilir teşekkürler. optik kablo ve hdmi kablo ile bağlı. teşekkürler.
  • arkadaşlar update güncelleme için bunu buldum flasbelleği dvd ye taktığımda otomatik olarak tanıdı ve yüklemeye başladı bi dk filan sürdü, sonrada no disk yazısı çıkıp dvd sürücüyü (cd koyduğumuz bölme) çıkarttı. sonra öyle dondu kaldı, bu konuda bilgisi olan var mı.

www.lg.com
    LG Electronics: LG'den Tüketici Elektroniği
    http://www.lg.com/tr/support-product/lg-HT903TA#

• Merhaba arkadaşlar,
    Yaramaz kızlarım olduğu için arka hopörlör kablolarını çıkarmıştım takılmasınlar diye,ama büyük cadı hopörlörden söktüğüm kabloyu elektrik prizine zoktu ve malum patlama.Receiver içindeki her devre yanmış.Bütün servisleri dolaşmasına rağmen yapamadılar.genel merkezi aradım ama orası daha fos çıktı.Nasıl tamir edemezler hala inanamıyorum.Bence LG Türkiyeyi terk etsin.Yazıklar olsun böyle firmaya.Aman sistemlerinize dikkat edin tamirini yapamıyorlar.Dahası genel merkezi 3 kez aradım, bana geri döneceklerini söylüyorlar ama hiç dönmediler.Duyuyor musun MURAT bey ,bana hep döneceksin sanırımm.Yazıklar olsun,ben artık lg ürünü almam ve de tavsiye etmem.Şimdi esas konuya geleyim.Ben boyum kadar hopörleri ne yapacağım,nasıl bir sistem kurabilirim?
  • Bu sistemi 3 yıldır kullanıyorum. Hiç arıza yaşamadım. Ağız tadıyla iki üç defa film seyredebildim nedeni tipik ; evde yüksek ses istemeyen eş ve çocuk engeli. 3 yılda 50 film seyretmemişimdir. Bir sound bar almayı düşünüyorum ancak Türkiye'deki modeller ya düşük özellikli ve gereksiz pahalılar. Yüksek fiyatlılar da zaten o kadar etmez. Eğer elimdeki LG'yi satamazsam ömrü dolana kadar elde tutarım çünkü gerçekten ses kalitesi iyi. Sorun yaşayanlara hak vermiyor değilim ama ben cihazı çok kurcalamıyorum, güncelleme vs yapmadım hiç. Biraz da bundan hala tıkır tıkır çalışıyor diye düşünmekteyim. Eğer LG Türkiye servisten şikayetçi iseniz işin hukuki boyutuna girebilirsiniz. Dünya devi Türkiye'de müşterisine cevap vermiyor neden ? Tüketici yasaları, mahkemeleri yeni yeni oturuyor, henüz bu büyük firmalar şikayetlerle, arızalı hatalı ürünlerle ilgili ülkemizde büyük cezalar almış değiller.

• yaklaşık 3 yıldır bu cihazı kullanıyorum 2-3 defa servise gitti cd okuma gözü vs değişti şuan sıkıntısız kullanıyorum.

Tek problemim kumandadan VSM tuşuyla bypass,vitrual gibi ayarlardan birini seçtiğimde cihazı kapatıp açınca ayarlarım sıfırlanıyor sizdede durum böylemi acaba,abimde bir üst modeli var onda böyle bir problem yok
  • Dostlar kumanda birden bire çalışmaz oldu..!

Pilini kontrol ettim, sorun ondan değil..Dahası kumadanın sinyal gönderdiğinide anlayabiliyorum..Tuşlara bastığımda Samsung Tv min alıcısının ışığı yanıp sönüyor ama LG nin Ses Sistemine hükmetmiyor..

Sorun ne olabilir acaba?
  • arkadaşlar update güncelleme için bunu buldum flasbelleği dvd ye taktığımda otomatik olarak tanıdı ve yüklemeye başladı bi dk filan sürdü, sonrada no disk yazısı çıkıp dvd sürücüyü (cd koyduğumuz bölme) çıkarttı. sonra öyle dondu kaldı, bu konuda bilgisi olan var mı.
  • Bu cihazı kullananlardan bana yardımcı olabilecek olan var mı?

Çalışan bir cihaz üzerinden bir bilgiye ihtiyacım var.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.