Şimdi Ara

LG HT-903TA kullanıcıları... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
4
Favori
48.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam AC3 filter ayarlarını açtım.Bir DTS dosyası çalarken İlk girdiğimde input device 5+1 output ise 2 kanal olarak gözüküyodu.Ayarlamaları yaptım şimdi output da 5+1 olarak çalışıyo ancak hala 903 den 5+1 ses alamıyorum...Neyse en azından bilgisayar kendini akladı.Çok az ayar kaldı biliyorum ama onlar ne acaba:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z740 -- 6 Kasım 2009; 8:46:51 >
  • Cahilliğim mazur görün ama HDMI kablo 5.1 ses iletiyor mu? Öyle ise HDMI ile bağlı digiturk plus neden dolby digital ses için ekstra optik ses kablosu öneriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

Cahilliğim mazur görün ama HDMI kablo 5.1 ses iletiyor mu? Öyle ise HDMI ile bağlı digiturk plus neden dolby digital ses için ekstra optik ses kablosu öneriyor?

charmacomma dostum HDMI kablo 5+1 ses iletiyor diyorlar ama tam emin değilim.Bence en sağlıklısı optik kablo ile bağlantını yapman.
  • hdmi kablo tabii ki 5.1 ses iletir... ama digiturkün muhteşem(!) cihazları 5.1 ve 5.0 sesleri sadece optik çıkış üzerinden iletmektedir.

quote:

Orijinalden alıntı: tlhlngan

quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

Cahilliğim mazur görün ama HDMI kablo 5.1 ses iletiyor mu? Öyle ise HDMI ile bağlı digiturk plus neden dolby digital ses için ekstra optik ses kablosu öneriyor?

charmacomma dostum HDMI kablo 5+1 ses iletiyor diyorlar ama tam emin değilim.Bence en sağlıklısı optik kablo ile bağlantını yapman.
  • arkadaşlar ben de bir 903ta sahibiyim ancak film izlerken özellikle 5 kanallı bazı filmlerde centerdan insan sesleri çok az geliyor.yani filmde efekt sesleri baslar hakim oluyor ama konuşma sesleri derinden geliyor.kablolarda sorun yok kontrol ettim.filmin sesi ise hem 5.1 hem 2 kanallı.her iki ses seçeneğiyle de denedim.2 kanallıda biraz daha canlı geliyor centerdan konuşmalar ama yine de tatminkar değil.önerileriniz?
  • arkadaşlar acaba 903 un dvd playerının ekranında sorun yasayan oldumu? benm 904 ekran tamamen gitti, ( su kaynakların fılan yazdıgı ekran aux ,dvd, filan yazan yer yani,

aynı sorun 2 kez basıma geldı , 903 de boyle kronık bı sorun yasayan varmı acaba ?
  • HDMI'dan 5+1 ses alan arkadaşlar acaba VSM hangi moddayken alabiliyorsunuz?
    birde bende AC3 filter ayarlarında system kısmında "ac3filter_intl.dll not found" mesajı yer alıyor bi zararı var mı bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

arkadaşlar acaba 903 un dvd playerının ekranında sorun yasayan oldumu? benm 904 ekran tamamen gitti, ( su kaynakların fılan yazdıgı ekran aux ,dvd, filan yazan yer yani,

aynı sorun 2 kez basıma geldı , 903 de boyle kronık bı sorun yasayan varmı acaba ?

Bende 903 var - dvd bilgi ekranının donması bende de oldu bi kaç kere.. Kapatıp açınca düzeliyor - kronik olabilir ama çok önemli değil ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziie

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

arkadaşlar acaba 903 un dvd playerının ekranında sorun yasayan oldumu? benm 904 ekran tamamen gitti, ( su kaynakların fılan yazdıgı ekran aux ,dvd, filan yazan yer yani,

Bende 903 var - dvd bilgi ekranının donması bende de oldu bi kaç kere.. Kapatıp açınca düzeliyor - kronik olabilir ama çok önemli değil ...

kardeş donsa tekrar gelse sorun degil :D ama benımki tamamen gitti hic bişe gorunmuyor o ekranda, yenisini alıcam tekrar yada iade edicem baska yapacak bırsey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: z740

HDMI'dan 5+1 ses alan arkadaşlar acaba VSM hangi moddayken alabiliyorsunuz?
    birde bende AC3 filter ayarlarında system kısmında "ac3filter_intl.dll not found" mesajı yer alıyor bi zararı var mı bunun?

5.1 ses alırken sadece bypass ve virtual modları aktif olmakta.

zararı olması mümkün tabii ki, ses codeclerini silip tekrar yüklemenizi öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heronur

quote:

Orijinalden alıntı: z740

HDMI'dan 5+1 ses alan arkadaşlar acaba VSM hangi moddayken alabiliyorsunuz?

5.1 ses alırken sadece bypass ve virtual modları aktif olmakta.

zararı olması mümkün tabii ki, ses codeclerini silip tekrar yüklemenizi öneririm...

Ah beeee akşam bi ara sadece bypass ve virtual mode aktifti de makineyi bozduk diye kapatıp açmıştım o şekle de bi daha gelmedi.Ama dosyayı çalarken de bilgisayardan 903 ün ekranında DTS yazmıyodu ...
    k-lite nin en son sürümünü indirip kurdum gene de o yazı çıkmaya devam ediyo. İnternetten indirdim ilgili klasörüne koydum hala eksik diyo..Vallaha 5+1 ses alanların hepsini bi akşam yemeğe çağıracam yeterki olsun şu olay:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z740 -- 11 Kasım 2009; 13:21:38 >

• USB girişinden en fazla kaç gb lık bi hdd bağlayabildiniz ??
  • USB'den bağladığınız hddlerin öncelikle FAT32 dosya sistemine dönüştürmeniz gerekmektedir. FAT32 de adından da anlaşılacağı gibi max 32 gb olacak şekilde kullanıldığında tam verim alabileceğiniz bir dosya sistemidir.

500 gb 3.5" maxtor basic, 320 gb 2.5" maxtor potable ve 320 gb 2.5" WD passportumu 32 gblik FAT32'ye çevirmem sonucu sorunsuz olarak bağlayabildim...

quote:

Orijinalden alıntı: JAYHUN

USB girişinden en fazla kaç gb lık bi hdd bağlayabildiniz ??
  • Orijinalden alıntı: ender_kadioglu

Selam millet,
    Bizim buradaki amacımız LGHT-903TA kullanıcıları olarak sorunlarımızı ,sıkıntılarımızı, arızalarımızı,fikirlerimizi,sistem ile yeni keşiflerimizi,bağlantılarımızı,kurulumları ,yazılımları tartışarak resimleyerek gerektiğinde telefonlaşarak irtibat kurmak ve de paylaşmaktır.Elektronikten anlayan veya anlamayan,sistemden anlayan veya anlamayan olsun seviyeli bir grup olmak seviyeli sohbet etmektir amacımız.Bütün katılımcılarımıza katkılarından dolayı şimdiden teşekkür eder arkadaşlara hoş sohbetler dilerim...
  • Merhaba arkadaşlar evimde LG5000 42'' TV VE LG HT-903TA 5+1 SES SİSTEMİM VAR + HP DV6-1149ST notebook şöyle birşey yaptım ben LG TV İLE SES SİSTEMİ ARASINDA HDMI KABLO BAĞLI PROBLEM YOK + OLARAK 903TA NIN ÜSTÜNE HDMI IN DEN LAPTOPU GIRIYORUM SORUNSUZ OLARAK GORUNTUYUDE AKTARIYOR TV'YE AMA SESİ Bİ TÜRLÜ ALAMIYORUM GÖRÜYOR ASLINDA HP + TV + 903TA EKRAN KARTIMDA AMA Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMEDIM :S SES KİLİTLENİYOR SANKİ BAĞLANDIGINDA 3Ü BİR ARAYA GELDİĞİNDE NEDEN BİLEN VARMI ACAB ? TV İLE HP BAĞLAYAINCA SADECE OTOMATIK SES VE GÖRÜNTÜ ALIYORM.
  • LG 903 TA MODEL Cihaz arızalandı..

bu başlığın ilk sayfalarında yazmıştım..geçen sene aralıkta aldım..
    hdmi kabloyla plazmaya bağladım, stereo kablo ile uydu alıcıya ve optik kablo ile PS3 e bağladım...Özellikle DVD sini çok yoğun kullanmıyorum. Çocuklar sevmiyor, onlar yatınca da daha çok PS3 oynuyorum..Ses fonksiyonlarında sıkıntı yok ama DVd daha doğrusu hiç bir görüntü oluşturmuyor.

Tvnin 2 no lu hdmi girişine bağlı..Onu seçiyorum. 903te DVD yi seçince tv de desteklenmeyen format gibi bişey yazıyor ve sanki 903 sinyal yollamaya çalışıyormuş gibi sanyede 1-2 kez bu yazı çıkıyor 1-2 saniye duruyor sonra yine aynısı oluyor...en sonunda da ekran kararıyor..
    - kabloyu tv de başka hdmi portuna taktım aynı..
    - başka hdmi kablo denendim gene aynı..
    - belki dvd okuyucu sorunludur dedim USB portuna video içeren USB bellek taktım yine aynı..

Servise haber verdim.gelip bakacaklarmış tek iyi yanı bu....sonucu da bildiririm..

• uzun zaman sonra tekrar mrb.904ta estetik olarak biraz daha iyi görünse de tüm özellikler aynıdır.903 ta modellerini sadece zincir mağazalara gönderen firma ürün çok tutulunca plastiğini değiştirip bir üst versiyon gibi piyasaya sürmüş.Bu versiyonu tüm mağazalara göndermiş. Ancak ben sağlamlık ve dayanıklılık olarak 903 ta derim zira ilk ürün olduğu için daha özenli yaptılar diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

LG 903 TA MODEL Cihaz arızalandı..

bu başlığın ilk sayfalarında yazmıştım..geçen sene aralıkta aldım..
    hdmi kabloyla plazmaya bağladım, stereo kablo ile uydu alıcıya ve optik kablo ile PS3 e bağladım...Özellikle DVD sini çok yoğun kullanmıyorum. Çocuklar sevmiyor, onlar yatınca da daha çok PS3 oynuyorum..Ses fonksiyonlarında sıkıntı yok ama DVd daha doğrusu hiç bir görüntü oluşturmuyor.

Tvnin 2 no lu hdmi girişine bağlı..Onu seçiyorum. 903te DVD yi seçince tv de desteklenmeyen format gibi bişey yazıyor ve sanki 903 sinyal yollamaya çalışıyormuş gibi sanyede 1-2 kez bu yazı çıkıyor 1-2 saniye duruyor sonra yine aynısı oluyor...en sonunda da ekran kararıyor..
    - kabloyu tv de başka hdmi portuna taktım aynı..
    - başka hdmi kablo denendim gene aynı..
    - belki dvd okuyucu sorunludur dedim USB portuna video içeren USB bellek taktım yine aynı..

Servise haber verdim.gelip bakacaklarmış tek iyi yanı bu....sonucu da bildiririm..

geldler ve benim aklıma gelmeyen bişey yaptılar. HDMIden değil scarttan tv ye bağladılar. Sorunsuzca gösterdi..Yazılım yükleme gerekebilir dediler ve alıp götürdüler. 2 gün sonra getirdiler evde HDMİ den bağladılar ve sorunsuz olarak çalıştı. Servis fişinde HDMİ board değişit yazıyor..

Burada LGnin hizmetinden çok memnun kaldım, evden aldılar eve getirdiler yani yerinde garantili, ama en önemlisi çok kısa sürede hallettiler.

Ancak cihazın böyle bir arıza çıkarması hiç iyi değil ve daha önce başımıza geldi. bu tip manasız arızaları tekrarlayabiliyor cihazlar çünkü sebep neyse ortadan kalkmadı

İnşallah tekrarlamaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ender_kadioglu

uzun zaman sonra tekrar mrb.904ta estetik olarak biraz daha iyi görünse de tüm özellikler aynıdır.903 ta modellerini sadece zincir mağazalara gönderen firma ürün çok tutulunca plastiğini değiştirip bir üst versiyon gibi piyasaya sürmüş.Bu versiyonu tüm mağazalara göndermiş. Ancak ben sağlamlık ve dayanıklılık olarak 903 ta derim zira ilk ürün olduğu için daha özenli yaptılar diye düşünüyorum...

yanlış biliyorsun , 903 de bir tane fazladan bi baglantı var, aynı degil cihazlarr , sadece dısı degısmıs olsa anlasılır ama degil, genel anlamda zaten lg ler aynı tabanlı sistem kullanıyor ;)
  • kagan 06 aletin uzun zamandır kı_ına bakmadım ama özelliklerini hatırlıyorum.bence alıcılar için söylüyorum 903 ta'dan vazgeçmeyin.en azından estetik yapacağız diye berbat olmamış bir alet.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.