Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.020
Cevap
82
Favori
543.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musq

    Bataryasının oyun oynamadığım için bana yeteceğini düşündüm. O tasarıma sahip cihazlarla kıyasladığımızda tutuşu en kolay telefon. Ses özelliklerini anlatamama gerek yok zaten . Ekranın ips olması benim için daha iyi. İleride amoled yanması ile karşılaşmak istemiyorum ama zaten çoğu ekran üreticisi bu konuyu aştı. İps panel istememin sebebi de şuanki kullandığım telefondaki ips panele alıştığım için amoled veya oled ekranlardaki beyaz rengi çok gıcık duruyor gözüme. Ekranı da zaten 2k. Ortalama bir kamerası var. Gün ışığında iyi işler beceriyor ama kamerasındaki benim için önemli olan özellik geniş açılı lense sahip olması ama onun da bir eksiği var. OİS desteği yok. Çok sıkıntı etmedim. Gece çekimlerini artık diğer kamera ile ya da tripod ile yapacağım. Bu arada kameraların ikisi de aynı sensöre sahip. Sadece farklı diyafram açıklığına ve çekim açısına sahip. Mavi rengi de hoşuma gitti. SD card slotunun olması da güzel. Samsung evo plus uhs3 128gb çekeceğim bir tane. Yorumlardan da anlayacağın üzere kronik sıkıntıları olmayan bir telefon. Güncelleme yönünde 9.0 geleydi iyiydi diyorum. Diyeceklerim bu kadar
    ois ana kamerada var hocam genis aci olanda yok. hayirli olsun simdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hepsiburada ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Babam ortalama bir maaşa sahip olmasında rağmen 2.6k kredi ön limiti çıkardı. Telefon 3.5k. Bir de Hepsiburada kredi ön limiti yetersiz diye sipariş iptalini gerçekleştirirken babama krediniz onaylandı diye mesaj geldi. 2.6klık kredi onaylanmış.Telefonun tamamını krediyle alamadığımızdan dolayı müşteri hizmetlerini arayıp krediyi iptal ettirdi. Hayır yani gelir düzeyi 10knın üstünde kredi manyağı birisine mi peşin fiyatına 3 taksite satmayı planlıyorsunuz anlamıyorum. O adamın zaten taksit yapmaya ihtiyacı yok. Benim telefon işi yattı 1-2 ay kadarlık bir süre için. Halbuki bugün 128 gb samsung evo uhs3 sd card ve spigen kılıf falan da alacaktım telefona. Hepsiburada'da indirimde. İlgilenenler için güzel fiyat. İyi akşamlar.

    Edit: Banka Hepsiburada anlaşmalı olan Fibabanka ve müşterisi değiliz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musq -- 25 Kasım 2018; 20:46:29 >




  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    türk telekom dükkanlarında var. ben istanbul'da 3 farklı yere gittim 3ünde de vardı. Cevahir ve Metrocity'deki türk telekom dükkanlarını denemeni öneririm ve hepsiburada'dan aldım. Önerim hepsiburada'dan alacaksan (ki 800 TL daha ucuza aldım) hepsiburada'dan al ve diğer satıcılardan alma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xeno9498

    türk telekom dükkanlarında var. ben istanbul'da 3 farklı yere gittim 3ünde de vardı. Cevahir ve Metrocity'deki türk telekom dükkanlarını denemeni öneririm ve hepsiburada'dan aldım. Önerim hepsiburada'dan alacaksan (ki 800 TL daha ucuza aldım) hepsiburada'dan al ve diğer satıcılardan alma.
    hoam bugün bakırköy-bahçelievler civarlarında 3-4 türk telekom ve turkcell gezdim, hiçbirinde yoktu. bir de kadir has'ın ordaki vatan'a girdim, orda da yoktu. vatan'ın topkapı şubesinde varmış, oraya gideceğim yakın zamanda.

    hepsiburada'dan alıcam evet, başka bir yerden almanın bir mantığı yok zaten şu an.
  • bu telefonda 4k da 60 fps video kaydı var mı. bende tüm avmleri dolaştım incelemek için bi teşhir bulamadım..en sonunda vatan bilgisayarda topkapı cevizlibağda olduğu söylen di...acaba bide bu telefon 5-6 aya 2500 civarlara düşer mi..saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozen yuksel

    bu telefonda 4k da 60 fps video kaydı var mı. bende tüm avmleri dolaştım incelemek için bi teşhir bulamadım..en sonunda vatan bilgisayarda topkapı cevizlibağda olduğu söylen di...acaba bide bu telefon 5-6 aya 2500 civarlara düşer mi..saygılar
    2500 civarina düşeceğini sanmıyorum 5-6 ay içinde. v30 bile çıkalı 1 yılı geçmesine rağmen 2800-2900 civarlarına düştü. lg g6'daki anormal düşüşün sebebi içerisinde bi önceki yılın işlemcisi olmasıydı.

    bence 5-6 ay sonra 3200 civarlarına düşerse düşer. bu arada ben de topkapı'ya gideceğim deneyimlemek için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 25 Kasım 2018; 23:57:26 >
  • ozen yuksel O kullanıcısına yanıt
    Meydan turkcell de de var arkadaşlar teşhirde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle Avrupa çapında bazı ülkelerde aynı saatlerde G7 ThinQ telefonlarda bootloop sorunu ortaya çıkmış. G7 Avrupa (European) modellerinde sorun olduğu konuşuluyor. Telefonlarında bu sorunu yaşayan kullanıcılarımız var mı? Cihazlarınızda son güncellemeyi yaptınız mı, onunla alakalı mı? Güncellemede sorun olması muhtemel görünüyormuş.

    https://www.reddit.com/r/lgg7/comments/a1ydt2/phone_stuck_in_reboot_cylcle/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emintolga

    Bugün itibariyle Avrupa çapında bazı ülkelerde aynı saatlerde G7 ThinQ telefonlarda bootloop sorunu ortaya çıkmış. G7 Avrupa (European) modellerinde sorun olduğu konuşuluyor. Telefonlarında bu sorunu yaşayan kullanıcılarımız var mı? Cihazlarınızda son güncellemeyi yaptınız mı, onunla alakalı mı? Güncellemede sorun olması muhtemel görünüyormuş.

    https://www.reddit.com/r/lgg7/comments/a1ydt2/phone_stuck_in_reboot_cylcle/
    Youtube'da son birkaç saat içinde bu konu ile alakalı olarak eklenen videolar var. Cihazım olmadığı için bir şey söyleyemeyeceğim




  • Sanırım genellikle t-mobile operatör cihazlarına gönderilmiş bi güncellemenin sonrasında olmaya başlamış. Hatalı güncelleme sorunu yani. Az önce restart attım 2 defa, henüz sorun yok çok şükür. İnşallah da olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar. cuma günü ben de p20 pro satıp g7 thinq aldım. ondan önce de hep iphone kullandım. en son iphone X kullandım. uzun bir araştırmadan sonra aldım gönül isterdi ki v40 almak ama daha türkiyede yok. belki 8 ay sonra :)
    lg g7'de beğendiklerim ve beğenmediklerim sıralamak istiyorum. alacak arkadaşlara rehber olması anlamında.
    beğendiklerim:
    - genel fiziki yapısı. ince ve çok rahat taşınabilir bir cihaz. kaliteli hissiyatı var.
    - müzik dinlemek çok keyifli. p20 pro ya göre inanılmaz fark var. zaten bu telefonu almamda ki en önemli etkendi. sporda ve arabada telefondan müzik dinliyorum ve ses kalitesi bariz fark ediyor. hem bluetooth hem kablolu kulaklık hem de dahili hoparlör anlamında inanılmaz kaliteli.
    - ekran büyüklüğü ve kalitesi. bence ips lcd ekran olmasına rağmen p20 pro'dan çok daha başarılı.
    - pil küçük olduğu için çok hızlı şarj oluyor.
    beğenmediklerim:
    - pil performansı. p20 pro ile 7:30 saat gibi ekran süresi ve 1,5 günde bir şarj ediyordum neredeyse. aynı kullanımla 4:15 dk gibi bir ekran süresi alıyorum. ve malesef günü bitiremiyorum.
    - kamera. esasında kamerasıiyi. mesela iphone X kadar iyi çekiyor. geniş açı bence de çok başarılı. belki p20 pro'dan sonra kamera pek tatmin etmiyor.
    - arayüz. esasında kullanışlı keyifli bir arayüzü var. ama açık uygulamaların hepsini kapat deyince ana ekran tekrar yükleniyor. ancak belki benim telefonda sıkıntı vardır. p20 pro'da hiç böyle bir şey yaşamadım.
    ben telefonları araştırdım. benim için önemli olan alanlar olan ses ve ekran kalitesi başarılı, kamera ise iyi. ben genel olarak memnunum. ben 3100 tl.ye buldum. fiyatına göre bence en başarılı cihaz.
    herkese iyi forumlar....




  • esertekin180 kullanıcısına yanıt
    3100 tl 2. El mi değilse nerden aldınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yagm17x Y kullanıcısına yanıt
    selam dostum 2 aylık cihazdı. tanıdığım birisinden aldım. kullanmadı zaten ona yurtdışından hediye telefon gelmişti bunu o yüzden bunu hiç kullanmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esertekin180 -- 2 Aralık 2018; 23:16:28 >
  • arkadaşlar lg türkiye garantili olarak satılan cihazlarda root magisk oluyormu? uzun süreden beri ilk defa LG ye geçmeyi düşünüyorum.
  • Herkese merhaba,
    Telefon alma arefesindeyim 3-4 bin arası bişey alacam. G7 fiyat olarak mantıklı geldi bana sonuçta en yeni amiral gemi ve 3500 TL civarı. Sizce alınabilecek bir cihaz mıdır, bootloop, ghost screen gibi LG denilince akla gelen kronik sorunları varmıdır?
    Gerçek kullanıcılardan bu cevapları istiyorum herkese iyi forumlar
  • https://www.webtekno.com/haber/amp/58411





    Türkiyede ders niteliğinde habercilik örneği. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bişey sanırım. Xda bahsetmiş ama açılan başlığın içine hiç girmemiş anlaşılan. Yazık günah vallahi. Tamam sorunlu markaydı lg telefonları sorunluydu fakat xda bas bas bağırıyolar sorun çıkan telefonların hepsi tmobile operatörlü diye, ve çoğu hatanın lg değil de tmobile kaynaklı olduğu konusunda hemfikirler. Çok şükür temmuz ayından beri halen sorun yaşamadım ve yaşamayacağıma inanıyorum, telefon bana o güveni veriyor. Dünden beri süregelen bootloop sorununu da yaşamadım ve yaşayan biri de yazmadı buraya türkiye için. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. Böyle insanlar editör oluyo.


    Edit: Bi de dünyanın pek çok farklı yerinden yazmış :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenturdiot -- 3 Aralık 2018; 21:30:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tenturdiot kullanıcısına yanıt
    Hocam bootloop sorununu hissedemezsiniz bir anda gelir başınıza. G4 de guven veriyordu oyle olmadi ama

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz bekleyin g7 hakkında bootloop haberleri yayilmaya basladi. Sadece t mobile de oluyor dense de az bekleyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazı almak istiyorum ama maksimum 4000TL verebilirim. Kutusu açılmamış TR garantili güvenilir bir yer tavsiye eder misiniz? İnternet dışında da İzmir'den bir mağaza olabilir.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Evet bende okudum XDA da yaşayanların hepsi T mobile kullanıcıları hatta sim kartlarını çıkartıp telefonu açtıklarında çalıştığını söylüyor bazıları.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.