|
Baseus Adaman 2 aldım 22.5 W hızlı şarj yapabiliyor. Custom rom kurulu telefonda. Bu telefonun rami 6 GB olsa tadından yenmezdi. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
Halen aklıma Lg g7 geliyor duruyor. Ah birazcık bataryası daha iyi olaydı, ram i de 6 oluveseydi en az 2 yıl daha sabrederdim. Fakat son güncelleme sonrası ( Android 10 ) ana ekrandaki animasyonlarda bile takılmalar olmaya başladı, pil zaten süründürür hale geldi ( 2. yılın sonunda değiştirmeme rağmen) , bir de nedense şebeke çekimi çok düşük gelmeye başlamıştı. İş yerim resmi bir kuruma yakın olması sebebiyle jammer vardı galiba ki herkes öyle diyordu, telefon ile konulamaz hale gelmiştim. Diğer arkadaşların da cihazlarını etkiliyordu ama beni Lg g7 nin kinin çekimini çok daha fazla etkiliyordu. Şebeke bandları daha mı azdı Lg nin diğer telefonlardan anlayamadım gitti.
Şimdi Samsung A34 ile de mutluyum ama Lg G7 nin ilk zamanlarındaki gibi premium bir mutluluk değil tabi.
kullanıcısına yanıt
Ne olurdu şu cihazın bataryası ve ram i biraz daha yüksek olaydı. Ah ulan LG !! Kendini batırdın , bizim gibi garibanları da Samsung un giriş cihazlarına mahküm bıraktın. 
kullanıcısına yanıt