Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.052
Cevap
78
Favori
558.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafifce sildiginizden emin misiniz? Sanki ekran zımparalanmıs gibi duruyor. Gecmis olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar mavi ve diğer renkler arasında neden bu kadar fark var? Bir mağaza aynı ürünü 2900 TL'ye satıyor iken diğeri 5000 liraya satıyor. Bir bit yeniği yok mu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sizinle bu konuda hem fikiriz G7 bir çok konuda öne çıkıyor. Ama z5 in hakkını asla yemem çok emektartır ve seyahatlerimde mükemmele yakın fotoğraflar çektiğim oldu onula. Öyle iyilerdi ki arkadaşlarımın çoğu bunları gerçekten sen mi çektin, gerçekten z5 ile mi çektin tarzında tepkiler veriyorlar hala daha gösterince.
    Aynı tadı umarım g7 den de alırım :) şimdilik çözünürlük dışında üzmediğini söyleyebilirim özellikle portre ve gece modları zaten 10 adım önde :)

• Hepsiburada dan aldığım Lg G7 cihazım geldi. Kutunun üstüne yapıştırılmış brightstar garanti belgesi var. Hepsiburada sitesinde Lg Türkiye Garanti yazıyordu. Brightstar Lg Türkiye teknik servisi mi acaba ?
    ★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun telefon size ulaşmış. Güle güle kullanın.

• OmerOnur06 kullanıcısına yanıt
    Sağolun . Güncellemeleri yapıyorum şimdi.

Gcam kurulum linki paylaşabilecek var ?

• Sayın Spavdez, öncelikle geçmiş olsun. Garanti sürecini paylaşırsanız sevinirim.zira daha önceki modellerde teknik servis sürecinde sorunlar yaşandığını hepimiz biliyoruz.hem sizin hem de buradaki kullanıcılar için yeni bir tecrübe olacak.umarım sıkıntısız ve kısa sürede sorununız çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren79 -- 29 Temmuz 2019; 23:50:3 >
  • evren79 E kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim arkadaslar. Gaziantepte yasiyorum ve buradaki resmi Lg servisiyle telefonda ongorusme yapmistim. Ekranda ariza tespit edilirse ekran degisimi olur dediler. Daha once boyle bir sorunla cihaz getiren olmamis. Garanti sonrasi durumu sizle paylasacagim.

Bir de antutu sonuclari sizce dikkate deger mi? Ayni islemciye sahip olan bircok telefon puanlamada ciddi fark atmis. G7 performans yonunden hic uzmedi. Fakat zenfone 5z, mi8, pocophone vs. bunlar o farki hissettirir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4585936B6

Tesekkur ederim arkadaslar. Gaziantepte yasiyorum ve buradaki resmi Lg servisiyle telefonda ongorusme yapmistim. Ekranda ariza tespit edilirse ekran degisimi olur dediler. Daha once boyle bir sorunla cihaz getiren olmamis. Garanti sonrasi durumu sizle paylasacagim.

Bir de antutu sonuclari sizce dikkate deger mi? Ayni islemciye sahip olan bircok telefon puanlamada ciddi fark atmis. G7 performans yonunden hic uzmedi. Fakat zenfone 5z, mi8, pocophone vs. bunlar o farki hissettirir mi?
    Arka cepte taşınma için uygunmu?
    Sizce
    Ekran sağlam değil sanki?

Arka cebimde hic tasimadim. Sadece bu telefon icin degil de hicbir telefon icin uygun gordugum bir tasima sekli degil. Ama oyle bir aliskanliginiz var ise tasimak icin yeterince saglam sayilir. Fakat aluminyum kasa oldugu icin oturup kalkmalar sonucunda her telefon gibi egilme ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4585936B6 -- 30 Temmuz 2019; 1:37:51 >
  • Arkadaslar pie turk versiyonunu yukledim, bir sorunum var, bakalim baska arkadaslarda var mi ayni sorun :) telefona arama geldigi zaman melodi caliyor, fakat ayni zamanda bildiri melodisi de caliyor. 1 kere caliyor ilk basta. Arama devam ederken on/off butonu ile ekrani her kapatip actigimda 1er kez bildiri melodisi caliyor. Sadece bende mi var bu mesele

AI Cam:

gcam, gece görüşü, otomatik:

Fotograftan iyi anlayan birisi değilim, manuel ayar da yapamam ama bence gcam inanılmaz farklı yapıyor kamerayı. Görüntü çok net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 30 Temmuz 2019; 2:40:39 >

• Merhaba arkadaşlar Parmak izinden titireşimi nasıl kaldırıyoruz, bir türlü bulamadım.

Bir ay önce hepsiburada.com dan aldığım faturalı lg g7 cihazımı 2650 tl ye satıyorum arkadaşlar. mavi renk, kaliteli silikon kılıfı da var. sorunsuz, kılcal çizik hadi yok. satış nedenim iphone 7 den sonra cihaz biraz büyük benim için. ankarada elden teslim edicem. ilgilenenler pm atabilir.

tşk
  • Selamlar bende bugun aranıza katıldım. HB'den dün sipariş verdim, bugün 16'gibi elime ulaştı telefon. Kılıf önerisinde bulunabilecek var mı acaba? Spigen kılıf baktım ama internet sitesinde göremedim. Kılıf kullananlar tavsiye verebilir mi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.