Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.051
Cevap
78
Favori
549.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bugün LG G7 telefonumu sattım istemeyerekte olsa G8 bekliyorum onu alacağım daha fazla zaman içinde değer kaybetmesin diye sattım açıkçası çok bependiğim keyifle kullandığım bir telefondu neyse şimdilik G5 ile devam G8 gelene kadar sağlıcakla kalın.
    @MedBoy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı genel olarak beğendim. Ses, akıcılık , stabilite, kamera , ekran. gayet iyi. Bazı arkadaşların dediği gibi GCam resmen kameraya çağ atlattırıyor. Keşke samsung mail uygulaması da kurulabilseydi. Kendi eposta uygulaması çok kullanışlı ve özelleştirilebilir değil.

Almadan önce epey düşündüren pil konusu ile alakalı olarak da; cihazı otomatik parlaklıkta ve orta çözünürlük, genelde mobil veride, oyun oynamadan , 20 saat için , 6:30 saat ekran süresi verdi. Biraz daha iyi olabiirdi aslında ama yine de gayet iyi.

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Benim telefon da bugün geldi. GCam denemedim ama normal kamerası gayet hoşuma gitti. Genel olarak telefon beklentimi karşıladı.

Ekran koruyucu ve kılıf tavsiyesi olan var mı? Çok acil gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OmerOnur06 kullanıcısına yanıt
    Siz bir de gcam ile çekin fotoları , kendi uygulanmasının yüzüne bakmazsınız.

Ben kılıf ve ekran koruyucu olarak şunları kullanıyorum. Ekran koruyucu tam kaplıyor ama görüntü kalitesindr biraz düşüş oluyor. Plastik oranı çok fazla sanki ama idare ediyor. En azından kılıf ile birlikte hiç boşluk kalmıyor.

www.akilliphone.com
    Lg g7 thinq g7+ plus 3d full kırılmaz cam ekran koruyucu
    https://www.akilliphone.com/incele/lg-g7-thinq-g7-plus-3d-full-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-99352

www.akilliphone.com
    Lg g7 thin q dark ultra koruma karbon fiber doku silikon kılıf
    https://www.akilliphone.com/incele/lg-g7-thin-q-dark-ultra-koruma-karbon-fiber-doku-silikon-kilif-99635

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 30 Temmuz 2019; 23:13:14 >

GCam deneyeceğim yakın bir zamanda. Hemen kargoluyolar mı hocam? Yarın sabahtan versem Cuma elimde olur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Siz bir de gcam ile çekin fotoları , kendi uygulanmasının yüzüne bakmazsınız.

Ben kılıf ve ekran koruyucu olarak şunları kullanıyorum. Ekran koruyucu tam kaplıyor ama görüntü kalitesindr biraz düşüş oluyor. Plastik oranı çok fazla sanki ama idare ediyor. En azından kılıf ile birlikte hiç boşluk kalmıyor.

https://www.akilliphone.com/incele/lg-g7-thinq-g7-plus-3d-full-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-99352

https://www.akilliphone.com/incele/lg-g7-thin-q-dark-ultra-koruma-karbon-fiber-doku-silikon-kilif-99635
    kılıf nasıl hocam. Kaliteli mi?

Benim sipairişi aynı gün verdiler kargoya. Zaten whatsapp numarasından sorabiliyorsun.

• koyar olm kullanıcısına yanıt
    Ben beğendim hocam kılıfı. Çok yumuşak veya çok sert drğil. Arka kısım kırçıllı. Tuşlar biraz sert ama.

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    G8 hakkında bilginiz var mı ? Çıkış tarihi ve çıkış fiyatıyla ilgili. LG G7 de ilk çıktığı zaman 4800 civarında bir fiyata sahipken kısa sürede fiyatı düştü eğer böyle bir durum G8 içinde olacaksa bende onu almayı düşünüyorum.
  • Merhaba G8 2 ay içinde ülkemizde olacağı söyleniyor ilk satış fiyatı tabi yüksek olacak fiyat düşüşününde yılbaşından sonra olacağını düşünülüyor.
    Yurtdışındaki arkadaşım G8 için mükemmel olduğunu söylüyor, bende G7 den çok memnun olmama rağmen zaman içinde daha fazla değer kaybetmesi yaşanacağından verdim açıkçası.@zamankaybı95

ilk kurulum şarjı sim kartsız ★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam. Bende aynı görüşteyim. Bir cihazı alipta miladini doldurana kadar kullanıp sonra atan birisi değilim. Bugün geldik yarın gidiyoruz 3-4 sene cihaz değiştirmek niyetinde asla olmadım. Genelde 1 yıl kadar temiz ve titiz bir şekilde kullanıp satıyorum bende. G8 gerçekten iddiali bir model bir süre sonra 3500 civarında alınabilir olursa alicisi çok olacaktır. İyi günler.

• Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    LG G8s ThinQ özellikleri ve fiyatı belli oldu! - ShiftDelete.Net
    https://bundle.app/8ExCaWWb
    g8 6500-7000 arası çıkacakmış.belki saat hediyesi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren79 -- 31 Temmuz 2019; 13:15:19 >

hızlı etmiyor markasını da hatırlamıyorum
  • ★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ kilit ekranı g8 gibi yapabilirmiyim lg ux 8.0 gibi bilen varsa yardım edebilir mi bide pubg full ekran yapılıyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niteq -- 2 Ağustos 2019; 10:29:35 >

• Arkadaşlar önceden 2 adet aldığım LG G7 spigen rugged armor kılıf var sıfır kutusunda duruyor almak isteyen bana ulaşabilir.
    Stoklarda bulunmuyor şu anda.

• Cihazın fiyatının 2500 lira altına inme ihtimali nedir ? Yaklaşan günlerde tahmini olarak fiyatı ne durumda olur acaba ?
  • Yılbaşından sonra 2500 civarında olur diye düşünüyorum kampanyalarla beraber.
    2500 ve altı olursa 1 adet alırım bende.@zamankaybı95

• quote:

Orijinalden alıntı: MedBoy

Arkadaslar pie turk versiyonunu yukledim, bir sorunum var, bakalim baska arkadaslarda var mi ayni sorun :) telefona arama geldigi zaman melodi caliyor, fakat ayni zamanda bildiri melodisi de caliyor. 1 kere caliyor ilk basta. Arama devam ederken on/off butonu ile ekrani her kapatip actigimda 1er kez bildiri melodisi caliyor. Sadece bende mi var bu mesele
    kimsede olmadı mı bu? sadece ben de mi ??
  • Fiyatlar yükselmiş

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.