Şimdi Ara

LG G5 tanıtıldı işte özellikler ve cihaz hakkında bilmeniz gereken her şey: (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
2
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya bu telefon size ne etti?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozzi5252

    Bu millete ucan telefon yapsan yaranamazsin


    uçan telefona gerek yok. tasarımı düzgün, pili yeterli büyüklükte, sd kart girişi olan düzgün kamerası olan, iyi işlemcili ve ramli bir telefon yapsan yeterli. birde su geçirmez oldu mu tadında yenmez. haliyle yeni bir telefon alacaksan bir önceki nesilden iyi olsun istiyorsun.

  • FalanFilan78 F kullanıcısına yanıt
    anasını satayım harbiden trolll lan bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz fena değil ama amiral gemisi olarak kötü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçeveler LG standartları için fazla olmuş ama yinede kabul edilebilir düzeyde, tasarım benim hoşuma gitti ama pil az olmuş, ülkemiz için her telefonda olduğu gibi kritik konu fiyat doğru fiyatlandırma ile uçar gider telefon.
  • Tasarım konusunda A9 ile kapışır...

    Hele o arkası nedir öyle kılıf batarya takılmış gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 21 Şubat 2016; 19:54:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antutu 5'den LG G5 (pre-release) 72681 puan almış! En kötü yüz bini geçmesi gerekmiyor muydu? 131,648 puan alan SD 820 nerede? Huawei Mate 8 76785 alıyor. "Pre-release" olasa da Mate 8 karşısında ezilmemeliydi.http://www.gsmarena.com/lg_mwc_2016-review-1382p2.php

    Edit: İmla!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 21 Şubat 2016; 20:02:50 >
  • Bu nasıl bir arka telefon resmen bana bakıyo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kasa oranı %70 olan iğrenç tasarımlı telefon. Kalas

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz muhteşem duruyor. Bir de ülkemizde G serisinin uygun fiyatlandırması düşünüldüğünde daha ne olsun diyeceğim bi cihaz olmuş. LG'nin bu kadar yenilikçi bi firma olmasını da ayrıca takdir etmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 21 Şubat 2016; 20:16:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanner48

    Antutu 5den LG G5 (pre-release) 72681 puan almış! En kötü yüz bini geçmesi gerekmiyor muydu? 131,648 puan alan SD 820 nerede? Huawei Mate 8 76785 alıyor. Pre-release olasa da Mate 8 karşısında ezilmemeliydi.http://www.gsmarena.com/lg_mwc_2016-review-1382p2.php Edit: İmla!!!


    Antutu 6 dan 131bin puan almıştır 5 den alması pek muhtemel degildir karşılastırdıgında g5 antutu 5 den 70 bin küsür puan aldıysa antutu 6 dan 100 bini çok rahat geçer





  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaY_aKSi

    quote:

    Orijinalden alıntı: okanner48

    Antutu 5'den LG G5 (pre-release) 72681 puan almış! En kötü yüz bini geçmesi gerekmiyor muydu? 131,648 puan alan SD 820 nerede? Huawei Mate 8 76785 alıyor. Pre-release olasa da Mate 8 karşısında ezilmemeliydi.http://www.gsmarena.com/lg_mwc_2016-review-1382p2.php Edit: İmla!!!


    Antutu 6 dan 131bin puan almıştır 5 den alması pek muhtemel degildir karşılastırdıgında g5 antutu 5 den 70 bin küsür puan aldıysa antutu 6 dan 100 bini çok rahat geçer

    Kirin 950 Antutu v6.0'da 92746 alıyor; V5'de SD 820'yi geçiyor! S7'de nasıl bir sonuç ortaya çıkacak merak ediyorum. Antutu skorları bağlayıcıyı değil zira yazılıp çizilenler beklentiyi yükseltti.

    http://www.antutu.com/en/view.shtml?id=8171




  • Tasarımda sıradışı bir detaya yer verilmemiş. Köşeleri oval, metal gövdeli, sade, şık tasarım olmuş. Bu noktada nasıl oluyorda bu derece desteksiz eleştiriler yapabiliyorsunuz aklım almıyor. Metal kasanın daha prezentabl bir görünüm sunduğu doğrudur fakat ben deri arka kapağı daha özgün, şık, rahat buluyordum. Bu benim görüşüm. Şimdi benim bu değişiklikten hoşnut olmamam telefonun davarlama eleştiriyi hakettiği anlamına gelmez. Benim merak ettiğim g4 ile 9.8 mm olan kalınlığının ne durumda olduğu. En ağır eleştiriyi alan bu detaya yer vermemişler. Onun dışında işlemci snapdragon 808'den 820'ye, ram 3GB'den 4GB'e, ekran kartı adreno 430'dan 530'a yükseltilmiş. Donanım olarak önemli tüm sistem bileşenlerinde iyileştirmeye gitmişler. Ekran IPS Quantum 1440p QuadHD ile piyasanın en iyisi. Kamerasının eleştirilecek bir yanı yok. Takip edenler g4 piyasaya çıktığından beri otoritelerin yaptığı yorumlardan incelemelerden haberdardır. Yorumlarda bir vatandaş 2.2 lens ile iphone6 nın daha iyi çekim yaptığını söylemiş. Onu ciddiye almıyorum sizde almıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. 4k video kayıt özelliği, parmak izi okuyucusu, ses performansı, kaliteli kulaklığı, değiştirilebilir bataryası, SD kart desteği ve uygun fiyatıyla bir akıllı telefondan beklenenin tamamını bizlere sunuyor. Devrimsel bir yenilik yok fakat sunduklarıyla piyasanın en kullanışlı telefonu olacağını umuyorum.





  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Nokia lumialarda da bildirimler ips ekranlarda gösteriliyordu.Oled ekranlarda gerekli pixeller yandığı için daha düşük güç tüketimi sağlanıyordu.İps lerde ekran tamamen aydınlatılıp bildirim bölümü dışında olan pixeller karartılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SD 810 bile antutu 6 dan 81 bin puan almış ki SD 820 nin o puanın altında kalma ihtimali yoktur herhalde piyasa çıkacak sürümü bekleyip görmek lazım
  • Cihaz güzel olmuş. Ses tuşları arkada olsa daha da güzel olurdu. Arka tasarımı kılıf ile kullanıldığında sırıtmayacaktır. Fiyatı güzelse yeni kral belli oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: idris

    Cihaz güzel olmuş. Ses tuşları arkada olsa daha da güzel olurdu. Arka tasarımı kılıf ile kullanıldığında sırıtmayacaktır. Fiyatı güzelse yeni kral belli oldu.


    kılıf konusunda parmakizi okuyucu nasıl bir kullanım sağlayacak merak ediyorum.

  • Elbette ele alınca bi güzel gelecektir yine de ama resimler çok çok kötü gösteriyor. Bence tasarım olarak LG yine bekleneni yani ilerleme olmayan ve desteklenmeyesi bir tasarımı oluşturmuş. Arka çıkıntılar, parmak okuyucunun yapısı, çok çok sıkıcı bir yapı koymuş ve ön taraf estetik olarak bütünleyici bir yapı koruyamıyor da :( Özellikler açısından güzel olabilir ama alt kısmı çıkartıp aksesuarı takarken niye telefonu kapatmak zorundayız. Ayrıca çoklu aksesuar için bir yapı sunabilseydi daha iyi olmaz mıydı? Yani illa kamera olarak kullanacağım falan gibi mi yaklaşmalıyız? Bisikletle geziye çıktık diyelim (ki bugün bi tura katıldım, oradan düşünüyorum) şimdi bir yerlere gidiyoruz, yolda fotoğraf çekeceğim ve güzel olmasını arzuluyorum. Tamam DSLR taşımam bu durumda, aynasız kompakt makinelerde güzel ürünler var zaten ama telefonumla takılacağım dersek, o ek aparatı takarken bi telefon kapanacak, alt kısmı çıkaracağım falan filan, telefon açılacak, çekeceğim... Işık gitti be, o derece :) Gittik hedefimize, müzik dinleyeceğiz toplulukla, kalk kamerayı çıkart müzik için aparatı tak, eh o arada yine kapat aç, birden güzel bir fotoğraf çekmek istiyorum, yine aynı şeyler. Keşke ard arda da bağlayabilseydik durumlar dahiliyetinde. Sony'nin aksesuarlarını düşünüyorum, hoparlör bt üzerinden çalışıyor, lens var qx serisi, tak diye takıp kullanıyorum, hatta bisikleti sürerken alıştığımdan dolayı da gayet güzel bağlamadan bile çekim yapıyorum. Evet ben normalde Sony seven de biriyim ama yaklaşımları da gayet iyi durumda. Fantezi kasarken uygun yollar kullanmak daha elzem. Bunları başarır umarım G6'da.





  • Lg g4 um var. Napsam simdi bilemedim. Cok hos olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lali lulu konusmazsak sevinirim. Neden oyle dusundunuz peki?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.