Şimdi Ara

LG G5 tanıtıldı işte özellikler ve cihaz hakkında bilmeniz gereken her şey: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
6.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • C-AyaR kullanıcısına yanıt
    2800 pil. 5.3 ekran ufak. Ayrica tuşları yana almalari olmamis. Son olarak tasarim vasat. Donanimdan ziyade bunlar daha onemli. Zira zaten donanimlar belli bir seviyede artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi sözlük hiç bi s...! beğenmeme timi buraya transfer oldu galiba.

    Adamlar daha ne yapsın? Donanım takıntılılar için en yeni nesil işlemci, 4gb ram koymuş, plastik geyiği yapanlar için yekpare metal yapmış, metal kasaya rağmen pil tantanası yapanlar için çıkarılabilir pil koymuş, üstelik bu mekanizmayı yeni donanımlar eklenebilen çıkarılabilir modüle dönüştürmüş, kamera zaten efsane, hafıza takıntılılar için kart yuvası koymuş, telefonu neremize sokacaz diyenler için ekranı küçülmüş, parmak izi sevenleri de unutmamış. Sizin derdiniz ne arkadaş?

  • Nesini begenmediniz ? iphonedan daha iyi bi telefon cikti sonunda

  • Ulaaaa LG o çerçeveler nedir arkadaş öyle g2 ince idi g4 kalinlastirdin g5 ile magaraya geri dönüş olmuş resmen ayrica abi 2800 mah batarya nedir lg g4 de normal günlük kullanimda tek batarya zar zor yetiyo ne kadar günlük kullanimda yeticek desende kagit üstünde 2800 yazicakmi abi bitti o zaman birileri şu LG muhendisleri ile konuşmasi lazim g2 den önce LG nin pazardaki namini ve g2 den sonra pazardaki namini degerlendirmeleri lazim ve bence şahsi görusum LG firmasi telefon cikaricakken g2 yi masaya koyup bundan daha iyisini nasil yapabiliriz demeli

  • C-AyaR kullanıcısına yanıt
    İnsanoğlu böyle . Memnun etmek imkansız.

    Ekranı küçülttükleri için, metal kasa olduğu için batarya küçülmüştür.
    İmkanlar el verse 3500mAh lik batarya yaparlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 21 Şubat 2016; 19:14:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımın neyi kötü?Arkadaş sen telefonu özelliği içinmi alıyorsun yoksa masa üstünde "aaa bak ne güzel telefonu var" veya "ne iğrenç bir telefon" demeleri içinmi alıyorsun.

    Sırf ses kalitesi yüzünden bile alınırki adamlar kombo yapmışlar kamera özelliği metal kasa çıkarılabilir pil ve dahası.Yok abi yok millete yaranılmaz.Yani tasarımıda yapsaydı bu sefer başka bir şeyini sorun edeceklerdi.

  • Bu millete ucan telefon yapsan yaranamazsin

  • Batarya kötü ama sanmayın 3500 koyulsa bile yazılım iyi olmaz ise o batarya hiç bir şeye yaramaz kısaca mah çok fazla önemli bir durum değil diyebilirim. Tasarım olarak önü kaval arkası şişhane olmuş resmen ön tarafdaki alt çercevedeki siyah şeritler çok göze batıyor.
  • Tasarım donanım şahane

    Tek sorun bence ekran en az 5.5 olmalıydı

    5.5 ekrandan geçenlerin gözü bir süre sonra alışsada küçük olması iyi değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-AyaR

    Ekşi sözlük hiç bi s.... beğenmeme timi buraya transfer oldu galiba. Adamlar daha ne yapsın? donanım beğenmeyenlere en yeni işlemci, 4 gb ram koymuş, plastik geyiği yapanlar için yekpare metal kasa yapmış, metal kasaya rağmen çıkarılabilir pil koymuş, üstelik bu olayı ek donanımlar eklenebilen bir modüle dönüştürmüş, hafıza meraklısına kart yuvası koymuş, telefonu neremize sokacaz diyenler için ekranı küçültmüş, kamera zaten efsane olmaya aday, en iyilerden ses çipi koymuş, parmak izi sevenler cemiyetini unutmamış. Sizin derdiniz ne olm?

    Söylediğiniz özellikler yeni nesil telefonlarda olacak zaten...
    Şahsen ben mükemmel performans peşinde olmadığımdan tasarım odaklı konuşuyorum.
    V10'dan sonra bu olmamış.
  • ben telefonu gayet beğendim. nedense her tanıtımda galaxy S serisi yere göğe sığdırılamaz ama piyasaya çıkınca "bu ne biçim telefon" denir, her G serisi tanıtıldığında da "bu ne biçim telefon" denir piyasaya çıkınca yere göğe sığdırılamaz, bu böyle bir döngüdür. çok yenilikçi, inovatif ve yatırım yapılmış bir cihaz, LG mühendislerini tebrik ediyorum. bence tek eksisi bataryanın küçülmüş olması fakat bunu orantılı yapmışlar, batarya 1,07 oranında küçülürken ekran alanı da 1,07 oranında küçülmüş, eğer işlemci fazla enerji tüketmez ise bu batarya küçülmesi pek bir şey değiştirmeyecek. geniş açılı kamera çok inovatif olmuş, alt kapağın fonksiyonlarını söylemiyorum bile, güzel telefon. beğenmeyenleri göreceğiz cihaz piyasaya çıktığı zaman...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 21 Şubat 2016; 19:34:14 >
  • Çok iddaalı gerçekten. Ama bataryası düşük işte.

  • g2 ile tavan yaptı,g3 ile tuhaflaştı,g4 ile saçmaladı,g5 ile topu dikti.

  • sesi cok kaliteli vereceği kesin.

  • ne zaman satışa sunulacakmış acaba
  • Dolu dolu bir cihaz olmuş, LG çok cesur adımlar atmış ama tasarım bildiğin vasat. Çift kamera gereksiz kaldı ki kalitesi ilk karşılaştırmalara göre 6S'in bile gerisinde.Satışları hayal kırıklığı olacak muhtemelen.

  • hadi her şey tamam da fanboyluğun lüzmu yok, tasarım çok kötü estetik açıdan
  • arkada kameraların olduğu kısım olmamış bence. v10 daha iyi bir tasarıma sahip.

  • 2800 mah batarya komik olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    2800 pil. 5.3 ekran ufak. Ayrica tuşları yana almalari olmamis. Son olarak tasarim vasat. Donanimdan ziyade bunlar daha onemli. Zira zaten donanimlar belli bir seviyede artik

    La trolllmusun sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.